نگو جونم! خوبه رنوار رو بعد دو سه ماه از عرضه جهانیش وارد ایران کرد... :10:نقل قول:
نگو جونم! خوبه رنوار رو بعد دو سه ماه از عرضه جهانیش وارد ایران کرد... :10:نقل قول:
REVIEW
از جی اس ام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gsmarena.com/lg_gc900_viewty_smart-review-375.php
ای خدا! انتظار نداشتم دوربین اینجوری باشه! آخه چرا؟؟!!!!
عجیبه ، چطور بعد از تجربه ی رنوار یه همچین دوربینی زدن ؟ حتی دوربین اون رو هم میذاشتن خیلی بهتر بود !
عوضش حالا دیگه بین این و آرنا شک نمی کنم (البته اگه بیان تو ایران )
من فکر کنم lg با این کارش میخاسته بقیه ی گوشیاش هم فروششونو از دست ندن
مثل رنوار و آرنا مخصوصا آرنا که جدید تره و خیلی هم تبلیغات کرده واسش ... حتی دوربین
آرنا رو هم متوسط زده تا رو فروش رنوار تاثیر نذاره !! که سیاست رایجی هست ...
البته گفته دوربینش کار شما رو راه میندازه ولی اگه وسواسی باشید خیلی بهش ایراد میگیرد !!
بعد هم گفته نویزی ترین دوربین 8 مگاپیکسلی رو داره !!(یعنی از w995 هم بد تر ؟؟؟؟!!)
ميشه بگيد قيمتش چنده . ميخوام يه بار هم ال جي رو امتحان كنم . دي:
قیمت خارج حدود 350 یورو میشه 460 تومان. البته اگر به فکر دوربین هستید من رنوار رو پیشنهاد میکنم. آرینا هم هست که مثل همینه ولی دوربینش 5 هست ولی حافظه بیشتر و اف ام ترنس هم داره. قیمتش 280 یورو میشه 370 تومان.
من از تريپ اين خيلي خوشم اومده . ولي نميدونم چرا شما زياد ازش راضي نيستيد
:دی من فقط از دوربینش ناراضیم که چرا از رنوار ضیعفتره ای کاش حداقل همون رنوار بود! وگرنه توی بقیه امکانات که خیلی از رنوار سرتره.نقل قول:
من از تريپ اين خيلي خوشم اومده . ولي نميدونم چرا شما زياد ازش راضي نيستيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:حالا عزيزم بياد بيار سوالي كه توي تاپيك "گوشي هاي جديد الجي" آوردم را، به همين دلايل بود كه اون سوالو مطرح كردم:نقل قول:
آقا يك سوال، چرا الجي يك گوشي كامل نميتونه توليد كنه كه تمام امكاناتو با هم داشته باشه؟
منكه انقدر طرفدار پروپاقرص الجي هستم ديگه برام قابل تحمل نيست...
همشون كه مشكل جاوا دارند و دوتا گوشي سيمبين دار هم كه توليد نميكنه...
يكي ويندوز موبايله، دوربينش ضعيفه
يكي دوربينش قويه حافظه داخليش كمه يا فينگرتاچ عهد عتيق هست يا هنوز به S-class نرسيده و صفحه ي كاربري خسته كننده داره (KC910)
يكي امكاناتش خوبه دوربينش ضعيفه (KM900) - دوربين 5مگ
يكي امكاناتش خوبه ولي دوربينش از رنوآر پايينتره (GC900) - فيلمبرداري 3gp درضمن جك 3و5 هم نداره
GD900 هم كه GPS نداره و جك 3.5 هم نداره فيلم هم بصورت 3gp سيو ميكنه!!!
:دی ولی خوب عکس های خوبی میگیره، نالیدن من از اینه که چرا از رنوار پایین تره!نقل قول:
حالا عزيزم بياد بيار سوالي كه توي تاپيك "گوشي هاي جديد الجي" آوردم را، به همين دلايل بود كه اون سوالو مطرح كردم:
تایید میشه!
عکس این گوشی عالیه مثلا از c905 بهتره ولی از رنوار ضعیفتره!
من جایی مقایسه دوربین این گوشی با c905 رو ندیدم ولی تو ریویوی gsm که اصلا نمیشد به این
نتیجه رسید که از c905 بهتره ... بهش گفته نویزی ترین دوربین 8 مگ رو داره (یعنی از w995 هم بدتر !)
و گفته فقط کارتون رو راه میندازه وگرنه اگه بخاید مو رو از ماست بکشید (البته نه به این لحن ;) )
میتونید خیلی بش گیر بدید ...
ولی جواب این سوال خیلی واضحه که چرا یه گوشی کامل نمیده ... درواقع کاملا معلومه چون میخاد همه گوشیاش
فروش داشته باشن ... مثلا اگه همین ویوتی 2 دوربینش از رنوار بهتر بود دیگه کی رنوار میخرید ؟؟ یا اگه
آرنا دوربینش 8 بود دیگه کی ویوتی2 میخرید ؟ اگه رنوار اینترفیس s-class داشت که دیگه هیچ گوشی الجی
فروش خوبی نداشت ... این یه سیاست رایجه که شرکتا هیچ وقت یه چیز کامل و بی نقص عرضه نمیکنن
میخان همیشه مشتریا بهشون محتاج باشن
اون GD900 بود! که البته سروش جون یه سری عکس ازش گذاشت بروبچ حال کنن!نقل قول:
بهش گفته نویزی ترین دوربین 8 مگ رو داره (یعنی از w995 هم بدتر !)
یه 8 دیگه هم ال جی داره نویزش خیلی بالاست
اين حرف شما تا حدي درسته، ولي نه ديگه انقدر كه ويوتي 2 كه با دوربينش معروفيت پيدا كرده، دوربينش از رنوار پايين تر باشه؛ به نظر من لنز دوربين هاي 8 مگ خودشو زير سوال برده، رنوارو سال قبلش توليد كرده با اون كيفيت بعد ويوتي 2 را طوري توليد كرده كه طبق گفته ي خودتون نويزي ترين دوربين 8 مگي هست.نقل قول:
يا مثلا GD900 با اون قيمت گرونش همه چي داره ولي GPS كه الان هر گوشي بالاي 300هزارتوماني داره را روي اين گوشي قرار نداده!!!
چطور نوكيا ميتونه اينكارو كنه ولي شركت الجي نميتونه؟ نمونه اش همين گوشي N86 يا N97؛درسته كه من از ظاهرشون مخصوصا N86 اصلا خوشم نمياد ولي يك ايراد توي اين گوشي ها نميشه پيدا كرد (حداقل از لحاظ امكانات، البته بجز اينترفيس مزخرفشون)...
دمت گرم که حرف دل مارو زدی! :دینقل قول:
(حداقل از لحاظ امكانات، البته بجز اينترفيس مزخرفشون)...
وسایل ویوتی اسمارت تو جعبش!
اینم یه عکس گرفته شدش ازش!
فکر نکنم زیاد بد باشه: دی
اگه نظر منو بخواهید این ویوتی اسمارت گزینه ی مناسبی برای خرید کسی که خوره ی عکس گرفتنه نیست - چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ کیفیت - من به شخصه زیاد روی مگاپیکسل گوشی متمرکز نمیشم - گاها میبینید که یک 5 مگاپیکسلی خیلی بهتر از بعضی 8 مگاپیکسلی ها میتونه جوابگو باشه - این هم به نظرم همون مشکل مذخرف نویز رو اگه نداشت میشد روش فکر کرد - در نور کافی چندان مشکلی وجود نداره - اما اگه در یک محیط با نور کم یا آب و هوای خاص باشید کفرتون در میاد که چه پول مفتی دادم...!
پیشنهاد من برای اونایی که سینه چاک الجی هستن و در کف اینترفیس جدید و صفحه ی خازنی مدلهای جدید موندن اینه که برن سراغ یه چیزی مثل Arena تا یه جورایی نه سیخ بسوزه - نه کباب - اگر هم که خیلی عکاسباشی هستید گزینه های دیگه ای در بازار هست که کاملا مناسب اند - اما از سر خیر امکانات ژیگول و ناز گوشی مثل Arena باید بگذرید... اهـــم!
اگه نظر منو بخواهید این ویوتی اسمارت گزینه ی مناسبی برای خرید کسی که خوره ی عکس گرفتنه نیست - چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ کیفیت - من به شخصه زیاد روی مگاپیکسل گوشی متمرکز نمیشم - گاها میبینید که یک 5 مگاپیکسلی خیلی بهتر از بعضی 8 مگاپیکسلی ها میتونه جوابگو باشه - این هم به نظرم همون مشکل مذخرف نویز رو اگه نداشت میشد روش فکر کرد - در نور کافی چندان مشکلی وجود نداره - اما اگه در یک محیط با نور کم یا آب و هوای خاص باشید کفرتون در میاد که چه پول مفتی دادم...:13:
پیشنهاد من برای اونایی که سینه چاک الجی هستن و در کف اینترفیس جدید و صفحه ی خازنی مدلهای جدید موندن اینه که برن سراغ یه چیزی مثل Arena تا یه جورایی نه سیخ بسوزه - نه کباب - اگر هم که خیلی عکاسباشی هستید گزینه های دیگه ای در بازار هست که کاملا مناسب اند - اما از سر خیر امکانات ژیگول و ناز گوشی مثل Arena باید بگذرید... اهـــم:5:
گوشی شاپ هم این گوشی را آورد.........قیمت : 430............
بچه ها اين خدمات پارسه فكر كنم كارش از كامتل درست تر باشه، گوشي هاي الجي را زود مياره توي بازار
بچه ها اين خدمات پارسه فكر كنم كارش از كامتل درست تر باشه، گوشي هاي الجي را زود مياره توي بازار
بچه ها اين خدمات پارسه فكر كنم كارش از كامتل درست تر باشه، گوشي هاي الجي را زود مياره توي بازار هم قيمت هاش با قيمت هاي جهاني نزديكه....
الان مدل كريستال را 490 هزار ميفروشه درصورتيكه بازار جهاني 440 دلاره
اين گوشي ويوتي 2 را هم داره با قيمت 430 ميده درصورتيكه در بازار جهاني 395 دلاره
فعلا که دیجیکالا داره 389 تومن باگارانتی کامتل میده.
یکم قیمتش بیاد پایینتر میگیرم.کد:http://digikala.com/Reviews/Mobiles/Details.asp?PId=MO-LG-GC900-VS
پردازشگرش چند مگاهرتزیه؟
مثل ویوتی اولی لش نباشه!
با اینکه ویوتی خیلی بلا سرم آورد ولی درکل طراحی این سری ویوتی حرف نداره و نمیذاره بیخیالش بشم.
واقعا؟! :18::18: عجیبه ها!! :دینقل قول:
فعلا که دیجیکالا داره 389 تومن باگارانتی کامتل میده.
نمی دونم چنده ولی حتم دارم از 500 پایینتر نیست، با توجه به لنز 8 مگی و اینترفیس اس کلاس (آرینا با لنز 5 مگی و اینترفیس اس کلاس 600 داره).نقل قول:
پردازشگرش چند مگاهرتزیه؟
اینو تو سایت دیجی کالا دیدم:
:27: بیچاره ها میخواستن بنویسن 32 گیگابایت، که اولیش شایع شده بود...حافظش 1.5 گیگه و تا 32 ساپورته...نقل قول:
حافظه ي داخلي 32 مگابايت
گشتم توی نقدهاش دیدم گفتن video player حداکثر با رزولوژن 320X240 رو ساپورت میکنه؟(با اینکه وضوح اصلیه LCDش 800x480 هست)
یعنی چی من با ویوتی قدیمی دارم فایلهای mp4 با وضوح 400x240 میبینم اونوقت این چرا اینجوریه؟
داره ناامیدم میکنه!
آخه مگه میشه ؟ خودش فکر کنم vga یا wvga فیلم میگیره .. فکر کنم اشتباه خوندی ..
دوستان شنیدم این گوشی به تازگی وارد ایران شده باه؟
بیزحمت 2 سوال داشتم.
انتن دهی گوشی در حد رنوار هست؟اخه رنوار خیلی انتن دهی خوبی داشت
شنیدم دوربین 8 این گوشی اصلا در حد 8 نیست،حالا سوال من اینه که ایا عکس برداری این گوشی در حد 5 مگاپیکسلی های خوبی مثل n82 هست؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
سلام دوست عزیز.بچه ها به استناد گفته سایتها میگن در حد 8 نیست ولی تا کسی نخره نمیشه دربارش قضاوت کرد.ولی با نوجه به صفحه خازنی ،اینترفیس اس کلاس و.... باریکیش با ضخامت 12 میلیمتر و قیمت مناسب ،و مناسبتر در آینده نزدیک گزینه مناسبیه.در مورد انتن دهیشم خیالت راحت راحت باشه چون الجیها آنتن دهیشون خیلی خوبه مخصوصا گوشیهای گرونترش:46:
صفحش خازنیه؟!!!!!!!!!!!!!
مگه TFT نیست؟!
تی اف تی مگه خازنی میشه ؟مگه خازنی حتما نباید oled باشه ؟
نه....ربطی به اون نداره.......TFT یا Oled یا AMOled شفافیت و کیفیت صفحه نمایشه.......نقل قول:
نه برادر ارتباطی نداره. :46:نقل قول:
مگه TFT نیست؟!
بچه ها دارم وسوسه میشم
رنوار رو بدم ؟؟؟؟
این رو ....؟؟؟:46:
چه کاریه.....رنوار رو بده آرینا بگیر....بعدا پشیمون میشی ها!!!نقل قول:
بچه ها دارم وسوسه میشم
رنوار رو بدم ؟؟؟؟
این رو ....؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]