نه نه.اصلا منظورم این نبود.شما ببین این مردم لیاقتشون.... مثل اخراجی هاست.مردمی که الان دارن دنیارو می چرخونن.ما میتونیم بهترین فیلمهای دنیارو بسازیم اما بخاطر یه سری.... مجبوریم فیلمهایی مثل اخراجی ها رو ببینیم.نقل قول:
Printable View
نه نه.اصلا منظورم این نبود.شما ببین این مردم لیاقتشون.... مثل اخراجی هاست.مردمی که الان دارن دنیارو می چرخونن.ما میتونیم بهترین فیلمهای دنیارو بسازیم اما بخاطر یه سری.... مجبوریم فیلمهایی مثل اخراجی ها رو ببینیم.نقل قول:
سلام دوستان
من تازه ماهواره گرفتم و هیچ اطلاعاتی در مورد اون نمیدونم
----- من از نوع Star sat است .......... و هاتبرد و عرب و شبکه های استانی رو میگیره
میخواستم بپرسم این فرکانس هایی که مربوط به مو جهای مختلف هست رو چه جوری باید جستجو کرد؟
مثلا این گیم وان که نوشتید :
V27500 11034 رو من چجوری باید جستجو کنم و پیدا کنم
آخه خودم هر چی گشتم پیدا نکردم
ببخشید که این جا این پست رو زدم ، آخه هر جا گشتم اطلاعاتی در این مورد که آموزش داده باشه پیدا نکردم
ممنون میشم جواب بدید
گیک وان که ما هر چی دیدم کارتون یا بازی ژاپنی گذاشته بود !!
آقا ما یه زمانی گیم نتورک میدیدیم اما دیگه گمش کردیم.خبری ازش دارین؟؟؟
pmc از همه بهتره بقیه کانالارو هم بی خیال.
اگه کانالی مثل گیم وان رو دیده باشی اونم در چند هفته مفهمی رودستش هیچ کانالی نیومده این کانال مخصوص نوجوانان و جوانان هست
هوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووو ... ماله 100 سال پیشه ، اون موقع که هنوز ماهواره جا نیفتاده بود:31::31: خدا بیامرزتش رفته که برنگرده :31:نقل قول:
ولی خیلی کارش درست بود!
بچه ها Game & Tech چه وقتا میاد؟؟
اگه منظورت همونه که از پی ام س پخش میشه فکر کنم ساعت هفت جمعه ها باشهنقل قول:
البته قبلنا بود من خیلی وقته به ماهواره دسترسی ندارم
با سلام
آقا این شبکه PATIO TV از دیروز تا حالا قطع شده .روی شو قفل کرده.دوستان لطفا کمک کنید ببینیم مشکلش چیه
چند بارم اتوماتیک سرچ کردم ولی بازم همونجوریه؟؟!!
تست کردم مال منم قفل کرده روی یه صحنه...نقل قول:
اما یه سوال مگه این کانال تریلری چیزی از بازیها نشون میده؟؟
از ساعت 10:30 شب شروع میشه به مدت 1 ساعت.اسم برنامشم Hige Scour هست .
در جوابت باید بگم همه جوره پخش میکنه.گیم پلی تریلر و معرفی بازی وهزار چیز دیگه واقعا کانال خوبیه .
ببینم برای شمام یه زن هست که پشت درخته همونجا هست؟؟
کانالی نیست که فقط (24 ساعت) بازی پیشنمایش کنه یا نقد کنه؟ ترجیحا به زبان انگلیسی :دی
نقل قول:
آره همون زن هست که اتفاقا پر صحنه ترین ترانه ها رو میخونه:31:(از لحاظ اخلاقی گفتم)اسمش رو نمی دونم ولی همونجاست...
نه یه game one هست که بسته شده با کد viaccess :13:نقل قول:
یعنی هیچ کانال دیگه ای نیست؟نقل قول:
نه یه game one هست که بسته شده با کد viaccess [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این Game One رو نمیشه باز کرد؟
حیف شد
نه وجود نداره...نقل قول:
ببخشید دوستان کانال SPACE POWER مگه تو عرب نیست؟!
اگه هست چرا هر چی میگردم پیدا نمیشه؟!!
Mehdy Z جان با این وجودفکر کنم کلا شبکه مشکل پیدا کرده!
اسمش Pink هست و کارشم درسته ! :31:نقل قول:
بله مشکل داره ...نقل قول:
در مورد space power هم فرکانسش فکر کنم این باید باشه:
12015 frequence
vertical 27500
ولی منم ندارم...
فقط حیف که این فروم انجمن ماهواره نداره(به خاطر خطر فی لت ر:13:)
از گروه های اجتماعی میتونی استفاده کنی :27:نقل قول:
گروه D.VB و ریسیور و موضوعات مربوط به ما.هواره (برنامه ها، شبکه ها، دانلود آفلاین و ...)
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=273
سلام
قابل توجه دوستان کانال patio تقریبا برگشته دیگه رو اون قسمت گیر نکرده.
دوستان همین فرکانس کانال patio برای من قطع شده(10719) کس دیگه ای این مشکل رو داره...پارازیت بعید می دونم باشه چون فقط همین فرکانس هست!
به قول دوستمون کانال توپیه تقریبا از تمام بازیها و تکنولوژیهای روز(ناتال.سونی کنترلر...)تریلر پخش میکنه:8: