مشکل از CD/DVD هستشنقل قول:
میگه لنز را تمیز کنید
CD/DVD را تمیز کنید
سیستم عامل اوبونتو را با سرعت کم رایت کنید
با تشکر
Sent from my Xperia P using Tapatalk 2
مشکل از CD/DVD هستشنقل قول:
میگه لنز را تمیز کنید
CD/DVD را تمیز کنید
سیستم عامل اوبونتو را با سرعت کم رایت کنید
با تشکر
Sent from my Xperia P using Tapatalk 2
از فایل ایزو که توی هارد دارم میخاستم نصب کنم که این پیغام رو داد .روی سیدی نبود.نقل قول:
احتمالا مشکل از فایل هستشنقل قول:
چون مفهمو پیغام اینه که قسمتی از فایل ها رو هنگام نصب نمیتونه کپی بگیره!
اگه امکانش هست فایل ISO رو در درایو مجازی اجرا و از اون طریق اقدام به نصب کنید.
--------------
داداش نام کاربریه من I KinG I هستش هــا نه I knig I ! :n04: :دی :n24:
شرمنده اشتباه تایپ کردیم... رفتم و ویرایش کردم.. دوباره چک کن ببین باز اشتباه نکرده باشم جناب I king Iنقل قول:
فکر نکنم ایراد از فایل ایزو باشه ...حالا بازم سعی میکنم فرمایش شما رو هم انجام بدم ولی الان حس درایو مجازی نیست...:n26:
سلام دوستان عزیز[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک ویدئو براتون گذاشتم لطفا بهش نگاه کنید... بعدش به این سوال جواب بدین
چرا درحالی که من پوشه را فقط خواندنی کردم بازم توی ویندوز مجازی فایلهای موجود در پوشه اجرا میشن؟و حتی کومودو هم در این حالت فعال میشه و به کرکها گیر میده در ویندوز مجازی...
رمز فایل 234 است.
قبل نگا کردن به ویدئو پاسخ بدم تا دانلود شهنقل قول:
شما هر پوشه ای که در ویندوز مجازی به اشتراک بزارین، (اشتراک گذاریه پوشه های ویندوز اصلی در ویندوز مجازی) چون آنتی ویروس اون رو به عنوان یه درایو در همون سیستم عامل میدونه شروع میکنه به اسکن و گیردادن!!
خب این طبیعی هستش
شما حتی اگه فقط خواندنی هم بدین باز گیر میده ولی نمیتونه پاک کنه چون دسترسی بهش نداره
ویدئو دانلود شد
نگاه کنم بیام دقیقا جواب بدم
ولی با وجود اینکه فقط خواندنی بود وقتی که از طریق ویندوز مجازی رفتم به سمت کیجن دیدم که کومودو فایل رو شناخت و پیام داد که چیکارش کنم... منم گفتم که پاکش کن و دیدم که قرنطینه کردش...وقتی میتونه قرنطینه بکنه پس دیگه منظور شما اینجا چیه که من متوجه نمیشم؟منظور از پاک کردن مگه چیه اینجا؟
مطمئنین پاکش کرده؟ یه سری به ویندوز اصلیتون بزنین ببینین فایل از سیستم اصلیتون حذف شده؟نقل قول:
راستی یه سوال! شما منظورتون اینه که آنتی ویروسی که تو سیستم اصلی هستش چرا به درایوی که به اشتراک گزاری کردیم در ویندوز مجازی گیر میده یا برعکس؟
بله کومودو توی ویندوز اصلی نصبه .... توی ویندوز مجازی اصلا من کومودو نصب نکردم....بله چرا به درایوی که اشتراک گذاری کردم گیر میده؟ فکر کنم توی ویدئو مشخص بود.و همینطور الان چک کردم و دیدم که توی ویندوز اصلی هم حذف میکنه کرک را و بعدش با ریستر برگردوندمش...اگه لازمه تا یک ویدئو دیگه هم تهیه کنم که کومودو چجوری گیر میده؟
اگه منظورتون اینه که چرا سیستم اصلی گیر میده، خب چون ویندوز مجازی و یا هربرنامه ی دیگری میخواد از سیستم شما و هارد شما و اطلاعات شما استفاده کنه، پس بایدم گیر بده و هشدار بدهنقل قول:
در مورد فقط خواندنی کردن در VMWare یعنی ویندوز مجازی نتونه فایل/پوشه شمارو ویرایش، حذف، ایجاد و.... و حتی آنتی ویروس موجود در سیستم مجازی نتونه فایلهای مخرب رو پاک کنه، پیدا میکنه ولی قادر به پاکسازی نیستش
چون اون درایو توسط برنامه ای استفاده میشهنقل قول:
چون وقتی هارد شروع به خواندن و نوشتن اطلاعات میکنه، سیستم Real Time تمام آنتی ویروس ها همون مکانهایی که از هارد استفاده میشه رو چک میکنن
این طبیعی هستش، انگار شما در سیستم اصلی تو همون درایو هستین
نه مشکلی هستش نه ایرادی
حتی خود من که سیستم مجازی دارم و رو سیستم اصلیم کسپر نصبه، با به اشتراک گذاریه درایو موردنظر در سیستم مجازی، همین که داخلش میشم کسپر شروع میکنه به اسکن کردن
انگار شما میگین من که لباس پوشیدم پس نباید هیچ حسی نسبت به سردی و گرمی و ضربات داشته باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پوست شما دقیقا کار آنتی ویروس اصلی رو انجام میده :n06:
خب اگه دقت کنید توی ویدئو مشخص بود که با وجود اینکه من توی ویندوز مجازی بودم و پوشه اشتراکی را هم بصورت فقط خواندنی کرده بودم(تیک زده بود)بازم فایلهای موجود در آن پوشه قابل نصب بودن و این یعنی هر کار دیگه هم میشه کرد.دوباره ویدئو رو ببین.
هرکاری نمیشه، شما اگه تونستین تو همون درایو پوشه ایجاد کنین و یا فایلی رو حذف کنین اونوقت مشکل میشه مشکل اساسینقل قول:
تست کنید
مرسی دوست گلم...ممنون از این همه وقت که گذاشتین...:n16:فقط یک سوال دیگه...
اگه من توی ویندوز مجازی ام کاسپر نصب کنم و درایو رو هم بصورت فقط خواندنی در بیارم(منظور یکی از درایوهای ویندوز اصلیه) در اینصورت اگه با کاسپر اسکن کنم ویروسی رو شناسایی میکنه؟ میتونه ویروس رو پاک کنه (با توجه به اینکه فقط خواندنی کردیم)... اگه آره پس به نظر شما اینجا فقط خواندنی بودن بی معنی و بیهوده نمیشه؟
خواهش میکنم :n11:نقل قول:
اصلا نمیتونه پاک کنه
اینم یه عکس از درایوی که Share کردم و فقط خواندنی هستش و قصد Shift+Delete کردن فایل رو دارم که این پیغام رو میده
پس در نتیجه اجازه ایجاد و حذف ندارم ولی میتونم محتوات رو دیده و کپی و استفاده کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:درسته نتونسم اسم پوشه رو عوض کنم ...ولی این چه جور فقط خواندنی بود دیگه:n02:فایل قابل اجرا و نصب باشه و فقط نتونیم پوشه اضافه یا حذف کنیم؟من تصورم این بود که وقتی فقط خواندنی باشه حتی فایلها نباید اجرا بشن...
اتفاقا در بعضی فایل ها که فایلهای Temp تولید میکنن و.... موقع ادامه ی نصب پیغام خطا میدن که دسترسی محدوده، دقیق یادم نیست چه فایلهایی هستن ولی یادمه که به چنین مشکلی برخوردم که فایل رو رو سیستم مجازی کپی کردم و نصب کردم و بدون مشکل نصب شدنقل قول:
نقل قول:درسته ...اجازه حذف و ایجاد نمیده...ظاهرا من بد فهمیده بودم...من فکر میکردم فقط خواندنی یعنی اینکه فایل حتی قابل اجرا و نصب هم نباشه که ظاهرا اینطوری نیست.تششششششششششکر
نقل قول:درسته باز ... اگه برنامه پرتابل باشه نصب نمیشه چون میخواد توی همون پوشه یک سری پوشه و فایل اضافه کنه که بخاطر همون خاصیت فقط خواندنی بودن نمیتونه اینکارو بکنه و اجرا نمیشه... ولی اگه برنامه پرتابل نباشه چون توی درایو دیگه پوشه اضافه میکنه مشکلی پیش نمیاد.
من توی ماشین مجازی ویندوز سرور 2012 نصبیدم ولی ویندوز اکتیو نیست...حالا اگه اکتیو نشه توی این ماشین مجازی که اشکالی نداره؟ بعدا که موردی پیش نمیاد؟
کاملا درسته، بعضی از برنامه های پرتابل فایلهای اضافی بعد اجرا کردن درست میکنن که تو اینجور درایوها قابل اجرا نیست، حتی اگرم اجرا بشن قابل استفاده نیستننقل قول:
پس نتیجه میگیریم که اگه آنتی ویروسی رو سیستم مجازیمون نصب باشه و به درایو فقط خواندنی که از سیستم اصلی به سیستم مجازی به اشتراک گذاشتیم دسترسی پیدا کنه و فایل های مخرب رو پیدا کنه و پیغام بده، فایل پاک نمیشه و فقط آنتی ویروس بهتون هشدار میده چون سطح دسترسی محدود هستش
مشکلی پیش نمیاد، فقط بهتون پیغام های آزار دهنده میده، درست مثل فعال نکردن ویندوز 7نقل قول:
پیغام هنگام نصب ویندوز
:n13: متوجه نشدم...بیشتر توضیح بدین...نقل قول:
آیا امکانش هست که وقتی توی ویندوز اصلی از اینترنت استفاده میکنم بطور همزمان توی وی ام ور هم از اینترنت استفاده کنم البته با یک اکانت دیگه ؟جوری که همزمان اینترنت توی هر دو ویندوز فعال باشه؟
بله امکانش هست ولی با همون اینترنتی که شما استفاده میکنین ویندوز مجازیتون نیز از همون اینترنت استفاده میکنه
یعنی شما وقتی در ویندوز اصلی به اینترنت وصل میشین، در ویندوز مجازی بطور اوتوماتیک اینترنت شما فعال میشه، به این حالت میگن NAT Connection
با یک اکانت و کانکشن دیگه نمیشه! چرا؟ چون شما به اینترنت متصل هستین و دیگه نمیشه که در همین حالت دوباره به اینترنت وصل شین
خب اگه بجای حالت nat حالت بریدج رو انتخاب کنم چی؟ بازم نمیشه؟ چون در این حالت دیگه ویندوز مجازی که به اینترنت وصل نیست و فقط ویندوز اصلی به اینترنت وصله.نقل قول:
حالت بریدج زمانی مورد استفاده قرار میگیره که شما با سیستم اصلی به اینترنت وصل نباشین، چون دقیقا کار اتصال ویندوز اصلیه شمارو انجام میده
تو تنظیمات VMWare گزینه ای هست که نیازی به این کارا نیست!
با فعالسازی و غیرفعالسازی گزینه ی مورد نظر، شما انگار کابل رو از پشت سیستمتون قطع و وصل میکنین، دقیقا کار همون کانکشن بریدج در ویندوز اصلی
شرمنده عزیز ولی باید بگم متوجه نشدم...من توی ویندوز اصلی ام کانکشن ساختم و از طریق کانکشن اقدام به کانکت شدن میکنم...الان این گزینه ای که گفتی کجاست؟ به کار من میاد اینجا؟ میشه یکم با جزییات توضیح بدین؟نقل قول:
دوستانی که قصد تست، اسکن و اجرای ویروس رو در ماشین مجازی دارند، با خیال راحت میتونن کار خودشون رو پیش بگیرن
چون سیستم مجازیه شما مجزا از هر سیستم عاملی هستش و اجرا کردن ویروس و یا هر فایل مخربی در سیستم مجازی، به ویندوز اصلیه شما آسیبی نمیرسونه
:n16:
اگه پوشه ای یا درایوی رو بین دو ویندوز به اشتراک گذاشته باشیم چی؟نقل قول:
برمیگردیم به بحثهای اوّلمون درمورد محدودسازی درایو که فقط باید خواندنی باشه :n06:نقل قول:
نقل قول:
شما دقیقا عین همون کانکشنی که در ویندوز اصلیتون رو دارین در ویندوز مجازی میسازین
بعد از ویندوز اصلی دیسکانکت میشین و با ویندوز مجازی به نت وصل میشین
محتوای مخفی: Click to view
دوستان اگر امکان داره یک مجازی ساز سبک و راحت که روی ویندوز سون 64 بیتی نصب بشه معرفی کنید.
من یک برنامه دارم که روی ویندروز سون 64 بیتی نصب میشه اما قفل سخت افزاریش رو نمیشناسه و نمیشه باهاش کار کرده . میخوام با مجازی ساز سون 32 بیتی نصب کنم و برنامه رو توی اون ویندوز مجازیه نصب کنم.
شما با برنامه ی کم حجم و سبک البته با محدودیتهایی میتونین مثل VirtualBox استفاده کنین ولی بهترین برنامه برا مجازی سازی VMWare هستش که بهترینه و بیشترین و یا میشه گفت بهترین امکانات رو در اختیار شما قرار میدهنقل قول:
هردو برنامه های مجازی قابلیت نصب بر روی انواع سیستم عامل های ارائه شده را دارند
virtualbox روی ویندوز سون 64 بیتی نصب میشه؟نقل قول:
تو سایتش نوشته فقط x86 داره.
برای دونوع معماری نصب میشهنقل قول:
هم 32 بیت و هم 64 بیت
پیشنهاد میکنم VMWare نصب کنین، چون بسیار امکاناتش و راحتی باهاش و سازگاری با حداکثر برنامه هارو داره
مثلا اگه شما VirtualBox رو نصب کنید و بخوایین بسته ی امنیتی Emsisoft Internet Security رو نصب کنید، فایروال ( Online Armor ) نصب نمیشه چون با VirtualBox ناسازگاری دارند ولی VMWare اصلا چنین چیزی نداره
اینم عکس از محیط دانلود سایت تا کاملا معاوم شه که برا هر دو نوع معماری وجود داره و بدرستی کار میکنه
موفق باشین
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
سلام
من یه سوال داشتم در مورد تعامل بین ویندوز و ماشین
من یه کامند یا دستوری رو تو ویندوز کپی میکنم حالا چه جوری میشه همون دستور رو تو ماشین پیست کرد؟!!!
یا کلا چه جوری میشه تو ماشین مثلا به درایوهای ویندوز دسترسی داشته باشیم
خیلی ساده و راحتنقل قول:
تو ویندوز اصلی یا مجازی عمل Copy و Paste کاملا کار میکنه، یعنی Copy یه متن در یکی از ویندوزها و Paste کردن همان متن در دیگری
طریقه ی اشتراک گذاری درایو مورد نظر در VMWare بصورت زیر است
فقط یادتون نره هنگام انتخاب درایو مورد نظر، تیک Read Only حتما زده بشه تا ناخواسته محتوای درایو مورد نظر دستکاری و یا حذف و اضافه نشه
برای دیدن هارد مجازی یعنی هارد ماشین تو ویندوز اصلی تو یه سایت گفته شده که باید به این روش عمل کرد
ولی این قسمت برای من غیر فعال هست چرا انوقت ؟!!!!!