احتمالاَ موقع دانلود فايل خوب دانلود نشده و نمي تونه اجرا بشه
Printable View
احتمالاَ موقع دانلود فايل خوب دانلود نشده و نمي تونه اجرا بشه
دوست عزيز اين شما موقع دريافت برنامه در كجا ذخيره كرديد منظورم اينه كه دفعه اول كه برنامه رو دانلود كرديد بايد فايل ستاپ رو به همون جا انتقال بديد يعني محل اوليه بعد شروع به نصب برنامه كنيد احتمالا مشكل شما حل ميشه مثلا اگه موقع دانلود برنامه محل ذخيره برنامه رو دسكتاپ قرار داديد اون انتقال بديد به دسكتاپ و برنامه رو نصب كنيد ..........اميدوارم كه مشكل شما حل بشه .............
سلام
من يه مشكل دارم و اون اينه كه هر دفعه كه نرم افزار Babylon رو نصب مي كنم اولين بار كه به اينترنت وصل مي شم لايسنس برنامه از بين مي ره و ديگه لايسنس قبول نمي كنه تا دفعه ي بعد كه ويندوز فرمت بشه.
ضمنا از دو نسخه با دو لايسنس مختلف استفاده كرده ام اما درست نشد.
لطفا راهنمايي ام كنيد
ممنون
اگه تو یک ک÷ی وقتی که بابیلون رو نصب کردی از رجیستری کامپیوتر بگیری اگه این طوری که گفتی لایسنس خراب شد و دیگه کار نکرد با برگردوندن رجیستری باز لایسنس کار میکنه
بعدم برای اینکه لایسنس خراب نشه تنظیمات اینترنتی بابیلون رو ذرست کن
سلام
لطفا قوانین هر انجمن رو مطالعه کرده و سوالتون رو در جای مناسب بپرسید.
منتقل شد...
بايد توسط يه فايروال دسترسي بابيلون رو به اينترنت قطع كني تانتونه تقلبي بودن ليسانس رو چك كنه :cool:
بابیلونت رو به ورژن 6 تبدیل کن.و از کرک سودا استفاده کن که با اون میتونی هم راحت به اینترنت وصل بشی هم بابیلونت رو خیلی راحت آپدیت کنی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کرک سودا استفاده کن این طوری که گفته شده با این کرک میتونی به اینترنت وصل شی و دیگه نمی خواد گزینه آپدیت هم غیر فعال کنی و میتونی آپدیت هم کنی دیکشنری رو من امتحان نکردم اما سودا کارش درسته
در غیر این صورت باید اول گزینه آپدیت رو غیر فعال کنی تو کانکشن بعد تو پروکس سرور بنویسی nab.nab.2.3 پرتم 1111 دیگه خراب نمیشه
از کزک سودا استفاده کن برنامه رو uninstall کن بعد دوباره نصب کن و از کرک سودا استفاده کن راستس یادم رفت بگم کرک سودا برا ورژن 6 هست
ممنون از همه دوستان
دارم ورژن 6 رو دانلود مي كنم كرك سودا رو هم دانلود كردم.
لطف كرديد
سلام بچه ها- من يه ديكشنري بابيلون رو قبلا نصب كردم - اما متاسفانه كرك بود - الان ديگه با اون سريال نصب مجدد نميشه -
حالا سوالي كه داشتم اين بودش كه من چطور اينو از رجيستري پاك كنم تا بتونم با همون سريال دوباره نصبش كنم
با سلام
من یه روشی دارم برای اینکه نتونه چک کنه سریالو در مورد دوست عزیزی که گفته بود
بازم با اون روش دسترسی پیدا میکنهنقل قول:
بايد توسط يه فايروال دسترسي بابيلون رو به اينترنت قطع كني تانتونه تقلبي بودن ليسانس رو چك كنه
باید تو قسمت connection
proxy server بزنی:
1213.3215.3325.3255
یا یه همچین چیز چزتی
با یه پروت مزخرف
به این صورت با هر لیسانسی باشه نمی تونه چک کنه
سينا جان راه حله جالبي ولي من با نت ليميتر اجازه اتصال بهش ندادم انوم هنوز پرو منده :biggrin: :laughing:
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
درسته
اما بعضی نرم افزارا مثل بیت دیفند که خودم استفاده می کنم با اینکه اجازن نمی دم اما دسترسی پیدا میکنه چون برنامه در کل مجازه
سلام
آقا یه مشکل برای استفاده از قسمت ترجمه متن در بابیلن 6 دارم که ااون اینه که من با خرید سی دی کامل بابیلن از این سایت فکر کردم که مشکل کرک این برنامه دیگه حل شده ولی دیدم بازم نوشتند که برای اینکه همیشه بتونید از این برنامه استفاده کنید با برنامه یه Zone Alarm اونو بلاک کنید که به سرورش وصل نشه ولی مشکل اینجاست که وقتی این کارو میکنم دیکشنری کاملا کار میکنه ولی به هیچ عنوان نمیشه که از قسمت ترجمه متنش استفاده کرد ( (text Translate . چون باید برایه ترجمه متن به اینترنت وصل باشه
حالا میخوام بدونم کاری هست که من انجام نداده باشم برایه نصب یا این که ضعف اجرایه برنامه و کرک هست و در کل من چی کار باید بکنم.چون من این هزینه رو کردم فقط به خاطره این قسمت برنامه و حالا هم....
حالا باید چی کار کنم؟؟؟؟
سلام اصلا مشکلی نیست.ناراحت نشو.شما این Patch رو که سودا ساخته داونلود کن.برنامه رو کلا Exit کن.از System tray هم همین طور(راست کلیک و Exit).و این patch رو اجراکن و تموم.میتونی کامل اپدیت کنی و از ترجمه ی انلاین هم استفاده کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی ورژن 6 به بعد جواب میده.
آقايون سلام! يك سوال برام پيش اومد!
اين ترجمه متن كه گفتي (metal gear) مقصودت اين بود كه واقعا متن انگليسي رو ترجمه مي كنه به فارسي؟
ميشه يك نمونه پیست کنی ببینیم چطوریه؟
ممنون!
بچه ها دست همه تون درد نکنه :)
همون ورژن 6 رو با کرک سودا نصب کردم تا حالا که مشکلی نداشته
دم همه تون گرم :happy:
نه عزیز.مفهوم رو نمیرسونه.کلمه به کلمه معنی میکنه.
سلام IVAN جان واقعاَ دستت درد نكنه من يه مدت اين مشكل رو داشتم و نتونستم راه حلش رو پيدا كنمنقل قول:
نوشته شده توسط IVAN
ولي با اين لينك مشكلم حل شد
انشاالله خدا 100000 در دنيا و 1000000000 در آخرت عوض خير بهت بده
yani dige niazi be ZONE ALARM ham nsit?!
نه دوست من براينقل قول:
نوشته شده توسط metal gear
من كه مشكل حل شد
بدون zone alarm و اين جور چيزها
daset dard nakone
alan nasbesh kardam felan ke error nadade yani dige moshkele crcak hal shode?! khaili khobe ke
:rolleye: سلام Ivan جان واقعاَ دستت درد نكنه من يه مدت اين مشكل رو داشتم و نتونستم راه حلش رو پيدا كنم
ولي با اين لينك مشكلم حل شد
خدا خيرت بده, البته دست سودا درد نكنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام بچه ها- من يه ديكشنري بابيلون رو قبلا نصب كردم - اما متاسفانه كرك بود - الان ديگه با اون سريال نصب مجدد نميشه -
حالا سوالي كه داشتم اين بودش كه من چطور اينو از رجيستري پاك كنم تا بتونم با همون سريال دوباره نصبش كنم
البته لايسنس ديگه اي هم ندارم كه نصبش كنم و از سودا استفاده كنم
سلام.
من مدت زیادی بود از بابیلون 5 استفاده میکردم و هیچ مشکلی هم نداشتم.
چند وقت پیش ( نزدیک 1 ماه ) بابیلون 6 رو دانلود و نصب کردم.همین فرداش وقتی اجراش کردم این پیغام رو داد و بسته شد.
دیگه بعد از این هر بار باز میکنم نمیاد.
البته چند بار پاک و دوباره نصب کردم (هم ورژن 5 و هم ورژن 6 رو ) ولی همین آش و همین کاسه.وقتی دیدم نمیشه دیگه بیخیال شدم تا الان که بهش احتیاج دارم.
پیغام:
میشه کمک کنید.
سلام
خوب این مهلتش تموم شده و باید یه کرک یا یه سریال براش گیر بیاری
حالا بوگو بینم وقتی Ok رو می زنی چی میشه؟
هیچی.برنامه میره.
سریال قبلا بهش دادم.
وقتی تایید رو بزنید می خواد که بره وصل شه به سایت اصلی و یه سریال معتبر خیداری کنه
منم همین طور شد فکر کنم کرکش لو رفته و باید دنبال یه کرک جدید بود
یعنی راهی واسه درست شدنش نیست؟
چرا راهش اينه...پست 883 رو بخون.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همين مشكلو داشتم...از وقتي اينو دانلود كردم درست شد
دمت گرم درست شد.
دستت درد نکنه.
خواهش مي كنم...من فقط لينكشو دادم...!
مشکل در برنامه babylon
قبلا که از برنامه babylon استفاده میکردم خیلی با حال بود
ولی جدیدن وقتی که babylon را نصب می کنم
با اینکه هر چی کرک وسریال در باره این برنامه هست بهش میدم که دایمی بشه
ولی بعد از اینکه وارد اینترنت میشم دیگه برام کار نمیکونه
و هر وقت میخوام از برنامه استفاده کنم خود به خود وارد یک سایتی میشه
من چه کار کنم تا دیگه موقعی که وارد اینترنت میشم babylon از کار نیوفته
با سلام
خب اين برنامه طوري اهست كه بعد از اتصال به اينترنت چك مي كنه كه تقلبي يا نه براي اينكه درست كار كنه از كرك هاي ويژه كه براي مثال براي سودا جان استفاده كنيد و يا تو قسمت ------ اين برنامه به يك عدد نامعلو ادرس بدين مبا حثش و كرك سودا در تاپيك زير هست چ
عزيز تو نا تاپيك كه بود
فقط راجع به بابيلون : کرک نسخه 6 در صفحه 93
با سلام
من فكر كنم بهترين راه استفاده از Babylon بدون رجيستر، استفاده از يك ديوار آتش و مسدود كدن ارتباط آن به اينترنت است، ولي در اين صورت ديگر نمي توان از امكانات متنوع آنلاين Babylon استفاده كرد.
هدف از طرح اين موضوع رسيدن به يك راهكار عملي براي حل اين مشكل است.
با تشكر
دوستان...
من آکروبات ریدر 8 رو نصب کردم، یک مقاله انگلیسی میخونم.
بابیلون 6 در آکروبات ریدر 7 بخوبی روی این مقاله عمل میکرد.
اما الان وقتی برای پیدا کردن معنی روی کلمه کلیک میکنم
خطا میده که :
Babylon failed to read text from an Acrobat Reader document.
بر اساس راهنمایی که میگه هم عمل میکنم ولی کار نمیکنه.
کمکم کنید...
ممنون
احتمال داره بابیلون ورژن 8 آکروبات رو ساپورت نکنه !
;)
سلام
مشکل از اینجاست که :
برو داخل perference
و بعد به قسمت startup
خوب حالا این تنظیمات رو انجام بده
مشکل حل می شه
فقط این عکس مربوط به acrobat 7 است
شاید جاهاش فرق کنه ولی اصلش یکی است
دوم مهمترین قسمتش certified document
است و use only certified plugin است که باید تیک رو برداری
این عکس :