اون فونت رو که خودم عوض کردم...: دینقل قول:
ولی این برنامه در اصل واسه گوشی های سیمبین سری 60 بود...گوشیه تو سری 40 هست...زورکی جواب داده..: دی
میتونی اون مناسبت هایی که نمیخوای رو پاک کنی تا اونی که میخوای رو نشون بده...:31:
شاد باشی:40:
Printable View
اون فونت رو که خودم عوض کردم...: دینقل قول:
ولی این برنامه در اصل واسه گوشی های سیمبین سری 60 بود...گوشیه تو سری 40 هست...زورکی جواب داده..: دی
میتونی اون مناسبت هایی که نمیخوای رو پاک کنی تا اونی که میخوای رو نشون بده...:31:
تو گوشي ان 96 كار كرد بسيار ممنون
فقط عالی :31:
دوستان شما میتونید با زدن دکمه تشکر از زحمات ایشون تشکر کنید ....
.
اینجور پستها باعث به هم ریختگی و سنگینی فروم میشه ...
من چطوری پاکش کنم کلا ؟ چون Delete All نداره جایی که !
براي پاك كردن از برنامه Nokia Calendar وارد منويي Options شويد سپس Delete Entry سپس All Entries سپس Yes را كليك نمائيد .
من 6120 دارم نشد نصب كنم اين نوكيا كلندر روش هست راستش الان ديدم نصب شده فقط نميدونم ازكجابيارم
menu - tools - setting -general - personalization - standby mode - active standby- -
یه مرد پیدا نمیشه اینجا به من بگه چرا لینک برنامه ها Download نمیشه؟ نکنه اینم نیاز به ----- شکن داره Legen جان؟
: دینقل قول:
کدوم لینک؟ پست 1 یه لینک بیشتر نداشت که اونم mediafire بود و الان برات ضمیمه کردم...
شاد باشی
این ضمیمه که گذاشتی DL شد.:11: مشکل از سرور Media Fire بود. منظورم هم لینک های پست 1 و هم پست 2 بود.نقل قول:
پست 2 هم این لینکش مشکل داره:میگه file not found. البته الان خودم out look رو پیدا کردم.نقل قول:
http://w18.easy-share.com/1702798459.html
گفته بودی ( تم Salvtion از Xavier هست...تو بخش تم ها هست...) اما من گشتم نبود. میتونی دقیق راهنمایی کنی کجاشه؟
نقل قول:شاد باشیکد:http://fc02.deviantart.com/fs43/f/2009/074/1/c/Salvation_Symbian_theme_by_Xavier_Themes.rar
روی 3250 جواب داد از طریق روش پست اول. دستت درد نکنه Legend جان.
مناسبت هاش هم درسته.....
ايول يونس و مجيد گل گلاب
خيلي حال دادين
آخر اين گوشي يه كار مفيد باهاش كردم : دي
مرسي مرسي مرسي مرسي مرسي مرسي
سلامنقل قول:
بدبخت شدم رفت پی کارش
حتما می پرسی چرا !×!×!× خوب گوشی من سیمبان 9.2 بود حالا که اینجوره شده 9.3 دیگه
ولی فکر کنم همون 9.2 باشه چون n95 معمولا همون 9.2 هست اگه راه حلی دارید برای درست نشون دادن تاریخ ممنون می شم
یادتونه که گفتم روز رو یه روز جلوتر نشون می ده.
واسه امروز رو هم نشون میده؟ یا نه...فقط فردا رو نشون میده؟نقل قول:
بسیار ممنوم -با روش اول روی 6120 به راحتی نصب شد و درست کار می کنه -یک سوال : اون فونت گوشی تون هم با تم salvation هست یا جدا از تم فونت تغییر داده ایدد ؟ ممنون
جدا از تم هست...تو تاپیک فونت ها میتونید پیدا کنید انواع فونت ها رو...نقل قول:
شاد باشید:40:
آقا یونس دستت در دنکنه خیلی ماه گوشی رو میاره بود. (واسه کلاسش)
دلیل ویرایش پست:نقل قول:
یه زحمت بکش..
بگو خودت چه جوری اسکن وایرلس ،شیر ،سرچ ،رو برداشتی؟؟؟
یه پست منفرد بده از روشی که البته از روم پچر(به خاطر مصرف باطری) و پایتون (به خاطر درد سرش) استفاده نشده باشه؟
بازم ممنون...نقل قول:
مشکلم حل شد یه روش ساده گیر آوردم
(و خداوند سرچ را آفرید)
میشه عکس های پست اول رو توی یه فایل rar ضمیمه کنید آخه نشونشون نمیده.
ممنون میشم
بفرما.....نقل قول:
مرسی
تبریک میگم
لگند جان این تقویم فقط برای سال 88 هست؟ سال 89 رو نداره؟
به نظرم کاری نداشته باشه ساختن فایل بک آپ. آخه فقط مناسبت ها رو باید توش ذخیره کرد. همین. که اونم برنامه Celendar که جاوا هست و تو همین انجمن هست تمام مناسبت ها رو تا سال های آینده هم حتی داره. فقط نوشتن اونها ست که البته یه کم هم وقت گیره.
اگه برای سال های بعد هم بود خبرم کنید.
موفق باشید:40:
حالا تا سال بعد كي مرده كي زنده؟ : دينقل قول:
اگه بود حتما" ميزارم..!
شاد باشي:40:
آخه میخوام تا نمردم تقویم سال بعد هم ببینم. :31:نقل قول:
خدا رو چه دیدی؟:41::18:
سلامنقل قول:
من در گوشی 6630 باید از کجا فعالش کنم؟
Tools/Setting/Phone/Standby Mode هم رفتم ولی چیزی به عنوانه فعال کردن نداره!
ممنون میشم راهنمایی کنید
يونس جان بعد از اينكه فايل backup رو از تو outlook باز كرديم بايد جايي save كنيم و بقيه مراحل بريم يا همينطوري باز بمونه و ادامه مراحل رو بريم.چون من تا آخر رفتم ولي بعد از اينه نصب ميشه من هيچ تغييري در calender نميبينم(نه مناسبتها نه فونت فارسي).لطفآ راهنمايي كنين.
نه...احتیجی به سیو نیست...فقط باید باز باشه...نقل قول:
چون از تو پی سی سویت خودت میرنی از اوت لوک بخونه...
يونس جان ممنون از راهنمايت نصب شد فقط مشكل من الان اينه كه دو روز رو با هم نشون ميده روصفحه اصلي و با اون روشي كه شما فرموده بودين هم حل نشد.(گوشيم نوكيا 5800 هست).
ضمنآ ميشه لطف كني اين فونتي كه تو اسكرين شات صفحه اول گذاشتي رو هم آپلود كني.
سلام.نقل قول:
همه ی فونت ها با آموزشش تو این تاپیک هست.
موفق باشید:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=225540
گوشی من n82 هست ولی من جواب نمیگیرم همه مراحل رو میرم ولی هیچ تغییری تو تقویم نمیبینم رو دسکتاپ هم تقویم فارسی نمیاد.
این nokia calender رو گوشی از اول نصبه یا اینکه باید دانلود و نصب بشه؟لطفا هر چه سریعتر منو راهنمایی کنید.من گوشیمو دو سه روز گرفتم و خیلی مبتدیم.
سلام یونس عزیز ، ممنون واقعا عالی بود روی 82 بخوبی کار میکنه ولی 79 یه مشکلی داه ، ببین وقتی میریزی مال امروز تا سه روز بعد رو نشون میده ! راهی نیست که فقط مال روز خودشو نشون بده ؟
ممنون
دوست من توضیحات کافی هست ...
.
شما اگه طبق توضیحات که بصورت تصویری هم هست پیش برید موفق میشید ...
.
در ضمن Calendar بصورت دیفالت روی گوشی نصب هست ..
من همه موارد رو عین تصاویر رفتم ولی هیچ چیزی روی دسکتاپ گوشی نمیاد,نکنه تنظیماتی داخل خود گوشی میخواد,یا مثلا از پیسی سوئیت باشه؟
نه ابراهیم...هنوز ندیدم کسی تونسته باشه درستش کنه..!نقل قول:
active standby فعاله؟ حتما" یه جای کارت ایراد داره...نقل قول:
با سلام : بالاخره تونستم از روش هک تقویمو اضافه کنم,ولی یه سوالی داشتم:
من یه تغییراتی تو تقویم دادم : کلمه تعطیل رو از آخر مناسبتها به اولش انتقال دادم تا تو دسکتاپ گوشی نشون بده که کدوم روز تعطیل,حالا میخوام بپرسم چه طوری میتونم این تغییراتم رو یه جوری ذخیره کنم تا مثلا اگه یه بار مجبور بشم گوشیمو مستررست کنم دوباره بتونم از این تغییراتم استفاده کنم؟
اين برنامه رو calendar اصلي گوشي Replace ميشه يا مثل بقيه نرم افزاراس؟
اگه با هک بری آره ، کل یدیتاهای کلندر قبلیت میپره ، ولی اگر با اوت لوک بری ، نه . حتی میتونی انتخاب کنی که انتقال دو طرفه باشه ، کلندرت گوشیتم بیاد توی کامپیوتر .
سلام
من روی 5320 تست کردم نشد.
تا آخر مراحل Outlook رفت بعد نوشت Finished with 2 errors البته PC Suite یه کم گیر داره رو 7 درست کار نمی کنه
حالا که میرم تو Calendar توی office ، همون تقویم معمولی انگلیسیه؟
چیزی به اسم Active Standby هم نداره گوشیم. ممنون
دوست من فکر کنم این روش روی گوشیهای سیمبیان انجام میشه ...
.
البته باید یونس بیاد صحتش رو اعلام کنه .....