سلامنقل قول:
این کرک رو میشه بگی باید چجوری دانلود کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
سلامنقل قول:
این کرک رو میشه بگی باید چجوری دانلود کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این کرک سالم بازیAlpha Protocol است و تست شده توسط خودم ومن هم مشکلاتی داشتم از قبیل بعداز انتخاب بازیکن ونشان دادن دموی اول بازی و پریدن بازی در منوی بازی که بازی اجرا نمیشد ولی بعد از اجرای این کرک بازی به طور عادی اجرا شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشآ تشکر یادتون نره . فقط یه دکمه ی
بعد از دانلود nod32 اونو حذف میکنه میگه که تروجانه لطفا یه بدون تروجان لینک بدین:46:
اين بازي مگه خوبه كه اين همه خودتونو ميكشيد تا كرك پيدا كني.؟
واقعا بازی عذاب آورتر این بازی تو عمرم ندیدم
بعد از یه هفته حل مشکل کرک و زبان حالا تو بازی بعد از دمو دوباره برمیگرده سر جای اولش
واقعا که خیلی مزخرفه:19::41:
کرک سالم وبدون تروجان هست اما نرم افزاره های ویروس کش بیشتر icon های بازیها را تروجان و یا ویروس شناسایی می کنند. شما اگر می خواهید این بازی را بازی کنید ویروس کش خود را غیر فعال کرده وبعد بازی را به راحتی اجرا کنید و مطمئن باشید که سیستم شما ضرری نخواهد دید .:46:
منم همین کار رو کردم کرک سالم بود دوست عزیز ولی فقط نمیدونم بعد از دمو و منفجر شدن هواپیما. بازی چه جوری شروع میشه
فکر کنم مشکل بیشتر کسایی که این بازی تهیه کردن
من دارم بازی میکنم و تا حالا خیلی هم از بازی رو رفتم.کرک هم نکردم فقط از پوشه Binaries آیکون بازی رو باز میکنم و هیچ مشکل هم نداره. ببینید اشکال از کدوم فایله تا براتون آپ کنم
اقا راه حلی برای زبان بازی پیدا نشد؟
اخه کدوم ادم روان پریشی نوشته هارو به یه زبان میزنه، دیالوگ هارو به یه زبان دیگه؟
بالاخره ما هم تونستیم اینو بازی کنیم بعد از حدود 2-3هفته
فقط میتونم بگم بازیشو اگه سال 2005 میساختند شاید شاید برنده ی زرشک زرین میشد:31:
نه ولی من فقط با مبارزاتش حال کردم اگه همش مبارزه بود خیلی باحال میشد.
سلام
من صفحات قبلی رو خوندم و مشکل صدا و نتونستن ادامه بازی بعد دمو رو منم دارم میشه یه جمع بندی دوستانی که تونستن موفق بشن بکنه و لینک حل این مشکلات رو به تفکیک بده که 100درصد تست شده باشه و عملی
من که هنوز مشکلم حل نشده
ممنون شرمنده زحمت میدم دوستان
سلامنقل قول:
من بعد از نصب بازی این کرکو ریختم تو Binaries و قبل از شروع بازی آنتی ویروسمو آف کردم و همه چیز حل حل شد..منم مشکل تو رو داشتم همونی که بعد از دمو میرفت تو منوی بازی
بفرما اینم کرک:
کد:http://gf.wiretarget.com/alpha_protocol.htm
خدارو شکر مشکل زبان بازی هم حل شد. الان با زبان انگلیسی بهتر میشه بازی کرد
به نظرم بازی زیاد شاخی نیست. Aiming اذیت کننده ای هم داره گرافیکش هم زیاد تعریفی ندره ولی من خوشم میاد ازش و تقریبا از خریدش نا راضی نیستم. تا وقتی این بازی رو توی ذهنتون با عناوینی مثل mass effect و fallout مقایسه کنید هیچ لذتی ازش نمی برید. اگه یه کم سطح توقع تون رو بیارید پایین یا فرض کنید الان سال 2007 ه مطئنم خوشتون میاد. ولی اگه نمی تونید این کارو بکنید نخریدش بهتره. پیشنهادم اینه اگه چند تا بازی رو دستتون مونده، این بازی رو قبل از بازی های دیگه تموم کنید تا ازش دلسرد نشید
این بازی، اکشن های بازی manhunt (به غیر از اعدام های خفن اون بازی) و یه کمی هم stealth بازی اسپلینترسل هست.
اکشن بازیه manhunt منظورت چیاشه؟
من تو بازی های جدیدی که اومده فقط اینو نخریدم می خواستم بدونم ارزشش رو داره بخرم یا نه؟
بازی خوبیه یا نه حال میده بازیش کنی و شبیه چه بازی هست و و گیم پلی و گرافیکش هم برام مهم هست؟
اگه خوبه برا pc بخرم یا برا xbox 360 (نسخه pc مشکل کرکی چیزی نداره؟)
سلامنقل قول:
ارزش که .......راستشو بگم؟:31:نه چرا داره ها ولی همون نمره ی 6 بسه شه
مخفی کاری داره توش
حک کردن داره
قفل باز کردن داره
لباس عوض کردن داره
قیافه درست کردن داره
تیر اندازیش آشغاله
گرافیکش بدک نیست خوبه
برای pc دنگ و فنگ داره .یعنی باید کرک سالم گیرت بیاد
کاراته بازی توش داره
شبیخون داره
ولی در کل من همون در حد نمره ی 6 باهاش حال کردم
میخوای بگیری هم نسخه ی 360 شو بگیر چون کرک مرک نمیخواد
و اینو هم بگم که ارزش یه بار بازی کردنو داره
والا من 5 دقیقه بازی کردم تیراندازی هاش منو یاد manhunt انداختنقل قول:
منظورم همون نشستن و Aiming و سعی در دیده نشدن شبیه manhunt ه . مخصوصا اینکه باید فوری طرف رو هدشات کنی وگرنه خونت حسابی کم میشه. نشونه موست هم شبیه manhunt هست. با همون کلت تک تیر ولی قوی شبیه manhunt (البته نمی دونم جلوتر بهمون چه اسلحه های دیگه ای میده) و اینکه مثل manhunt هم Aiming ضعیف و سختی داره.
تیراندازی هاش می تونست منو یاد اسپلینتر سل یا هیتمن بندازه و ننداخت. من بی تقصیرم :5:
ولی تیر اندازیه manhunt به نظرم خیلی خیلی بهتر از اینه
به نظر من اصلا این بازی انتظارات رو برآورده نکرده.
در حد همون امتیاز 6 گیم اسپات هستش...
منم وقتی عکساشو دیدم اصلا ازش خوشم نیومد.................
با سلام دوستان ، من ابتدا فکر می کردم بازی 3 دیویدی هستش و حتما بهترین بازی میشه ... اما این اصلا بدرد نمیخوره که ، اینم شد بازی ، آخه 3 دیویدی زدن برای چی ؟ :41:
فقط فقط کاراته بازیش میچسبه مخصوصا شبیخونش
بعد از گذشت یک مدت که از بازی کردن دور مانده بودم
کلی بازی رو سرم ریخته بود که گفتم یکی یکی شروع کنم به بازی کردن که شروعش رو از این بازی شروع کردم..
اما نیم ساعت نگذشته از بازی خارج شدم...واسه همین ترسیدم سالی که نکوست از بهارش پیداست.
بازي مسخره ايه.
گرافيكشم مسخرس.