کسی می تونه فایل کرکی که داره باهاش بازی می کنه رو آپلود کنه ؟ من با کرک فعلی نمی تونم بازی رو اجرا کنم ... پیغامی هم نمیده ، فقط تو بازی نمیره :D ...
Printable View
کسی می تونه فایل کرکی که داره باهاش بازی می کنه رو آپلود کنه ؟ من با کرک فعلی نمی تونم بازی رو اجرا کنم ... پیغامی هم نمیده ، فقط تو بازی نمیره :D ...
سلام دوستاننقل قول:
hosseincode2008 اخه فک نکنم واسه دسته یا USB باشه , تو اون نسخه قبلیش من راحت با دسته بازی می کردم حالا امتحان می کنم و بعد میگم
hosseincode2008 جان
نشد فک نکم هیچ راهی داشته باشه همیشه این بازی باید یه مشکلی داشته باشه :(
سلام
من این بازی رو گرفتم
ولی یه مشکلی داره!
توی قسمت Exhibition بازی که میرم موقع load بازی پیغام dont send رو میده
قسمت career مشکلی نداره ولی من بازی رو به خاطر دو نفره مسابقه دادن گرفتم که اون قسمتش رو که اجرا میکنم بعد از انتخاب بازیکن ارور میده
نسخه من نسخه سرزمین رایانه هست
دوست گل چه پيغامي ؟ پيغام رو بذاريد . سيستم شما چيه ؟نقل قول:
من و r2t هم همين مشكل رو داريمنقل قول:
من نسخه قبلی این بازی را ریختم ولی هی از بازی می رفت بیرون...
این هم اینجوری هستش؟؟؟
حتما تو ویستا هستی تو XP نثبش کن درست میشه.نقل قول:
عزيز منم xp استفاده ميكنم ميپره بيرون
منم xp دارم...
کسی راه حلی واسه این مشکل نداره؟
کرکی؟؟؟؟؟ چیزی؟؟؟؟؟
روي ويندوز 7 نصبيدمش خيلي رديفه.
من از وقتي ويندوز 7 نصب كردم با هيچ بازي مشكل نداشتم واقعا عاليه. پيشنهاد ميكنم نصب كنيد و حالشو ببريد.
ارور هم نميده. دو نفرش هم خيلي حال ميده
اينم كرك razor1911 كه من ازش استفاده كردم:
کد:http://rapidshare.com/files/250840756/Razor1911-Crack_20only.rar
من تو گوگل سرچ كردم و همه ي سايتهاي خارجي رو گشتم اين مشكل براي چند نفر هم بوده كه جواب هم بهش دادن ولي به درد ما نميخوره . راستي من در عجبم بردم فروشنده نصب كرد و بازي اجرا شد و رفت تو مسابقه ولي ماله ما اينطوري ميشه . من خودم هم بردم PC فاميل كه اونجا اصلا كلا خود بازي اجرا نشد ...
نتايج به شرح زير ميباشد :
يك نفر با لپ تاپ همين مشكل رو داشته كه يكي گفته اين فايل رو دانلود كن
كه فكر كنم درايور كارت گرافيكي هست ، منم از لحاظ درايور مشكلي ندارم و كاملا به روز هست .کد:http://www.nvidia.com/object/geforce_notebook_winvista_186.03_whql.html
به يكي ديگه تو يه جاي ديگه كه همين مشكل رو داره اينطور جواب دادن :
To play this game you go with Geforce 7800 GS, Radeon X800 Series
يعني سيستم ما براي اين بازي زياده ؟!!!! فروشنده هه هم سيستمش پايين بود و اجرا شد !!!!!
به يكي ديگه گفتن كه منتظر پچ باش
يك نفر هم سر لودينگ ارور ميداده كه بهش گفتن اين فايل رو دانلود كن :
کد:http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms227240%28VS.80%29.aspx
شما نيز بگرديد و اگر مشكل حل شد به ما نيز بگوييد !
خيلي وقت بود منتظر يه بازي تنيس بودم كه حيف ...
مشکل اینه که پیغامی نمیده ...نقل قول:
CPU : Q9550
VGA : ATI 8670
RAM : 4 GB
Windows : XP
مال من هم فقط سیاه میشه بعد میپره بیرون کمممممممممممممممممممممممم مممممممممک
hossein جان من امرو رفتم یه جا سوال کردم اون گفت به احتمال 60% کرک مشکل داره ولی اینجوری که تو میگی که نمیشه , بردی پیشه اون فروشنده و راحت اجرا شد
امرو هم به یکی از دوستام دادم واس اون که اصلا تو بازی نمی رفت dont send می داد
حالا من رفتم این کرک hobgoblin رو دانلود کنم شاید درست شد اگه شد خبر می دم
با اون کرک هم حل نشد
قبلا گفتم که این بازی کلا مشکل داره :(
منم همينطوري كه گفتم تو كامپيوتر فاميل dont send ميده مشكل هم از كرك نيست .نقل قول:
hossein جان من امرو رفتم یه جا سوال کردم اون گفت به احتمال 60% کرک مشکل داره ولی اینجوری که تو میگی که نمیشه , بردی پیشه اون فروشنده و راحت اجرا شد
امرو هم به یکی از دوستام دادم واس اون که اصلا تو بازی نمی رفت dont send می داد
حالا من رفتم این کرک hobgoblin رو دانلود کنم شاید درست شد اگه شد خبر می دم
اولا سلام عرض مي كنم خدمت همه برا بچه گل كه خدا شاهده به عشق دوستاني كه به عشق گيم ميان و اميد دارن با مطرح كردن مشكلشون توي تاپيك هاي بازي مشكلشون حل بشه ميام و پست ميدم وگرنه ديگه هيچ انگيزه اي برام باقي نمونده كه بخوام بيام فروم. مشكل در اجراي بازي رو مي بينم كه تقريبا قريب به اتفاق بچه ها دارن من روز اولي كه بازي رو خريدم(2 روز پس از انتشار بازي) فروشنده بهم گفت من يكي نتونستم بازي رو اجرا كنم. ولي من خريدم آوردم نصب كردم درست مثل ورژن قبلي بازي كه مدتي پيش از اين اون رو هم خريدم تا بتونم بازي جديد رو با قبلي Compare كنم. دوستاني كه مطمن هستند بازيشون ايراد نداره و سيستم مناسبي براي اجراي اين بازي دارند مشكلشون رو عرض مي كنم. دوستاني كه نمي تونن بازي رو اجرا كنن فقط و فقط كافيه اين ويندوزي كه من مي گم رو تهيه كنند
windows servis pack 3 محصول شركت صنوبر (Emperor سابق) شايد روي ويندوز هاي ديگه جواب بده ولي من تا حالا روي ويندوز غير از اين ويندوز نديدم بازي اجرا بشه. دوستاني كه XP استفاده مي كنن اين ويندوز رو تهيه كنن و مشكل اجراشون رو به سادگي حل كنند. البته اين رو بگم من روي سيستمم Unimodem رو غير فعال كردم . قبل اين كه ويندوز جديد بخريد. از توي كنترل پنل اين گزينه رو غير فعال كنيد
اينم عكسي كه از پاكت ويندوزم گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما دوستاني بودند كه مي گفتند توي رنكينگ آماتورها اول شدند (بله مي دونم كه ترينر اين كار رو كرديد) چون اگه عادي اول شده بوديد مي فهميديد كه براي حضور در بين تنيسور هاي مطرح و حرفه اي بايد چيكار كنيد. شما وقتي بازي رو شروع مي كنيد شديدا توصيه مي كنم كه به هيچ وجه با زور سعي نكنيد تا قبل سال ششم به رنك اول آماتور ها برسيد. چون تقريبا ممكن نيست مگه اينكه با ترينر و چيت و اينا. چون توي مدت حضور شما در بين آماتور ها ما كاپ هاي متعددي داريم كه درجه سختي اونها با هم فرق مي كنه:
1) Challenger 250 كه همه تنيسور هاي آماتور از يك تا صدم مي تونن شركت كنن كه تا موقعي كه به رنك 75 نرسيديم اين تنها Challenger اي هست كه مي تونيم توش شركت كنيم. (درجه سختي اين كاپ فوق العاده آسون هست و ربطي به بازيكني كه باهاش بازي مي كني نداره كلا Easy هست حتي اگه با تنيسور اول هم بازي كنيد مشكلي براي برنده شدن نخواهيد داشت)
2) Challenger 500 كه بايد حداقل داراي رنك 75 باشيم تا بتونيم شركت كنيم. (درجه سختي اين كاپ نورمال هست و برنده شدن خيلي سخت نيست به شرط اينكه راكت خوبي رو از فروشگاه بخريم هر سال راكت هاي جديدي كه رفته رفته قوي تر ميشن توي فروشگاه آنلاك ميشه)
3) Challenger 1000 كه بين تنيسور هاي يك تا پنجاه برگزار ميشه و بايد رنك ما كمتر از پنجاه باشه تا بتونيم وارد اين كاپ بشيم. (درجه سختي اين كاپ ها سخت هست و برنده شدن در اونها حتي مي تونه 1 ساعت طول بكشه)
4) Fancy Cup كه براي شركت كردن در اونها بايد لباس هاي عجيب غريب بپوشيد لباس هاي Fancy رو از توي فروشگاه مي تونيد بخريد كنار محصولات Fancy عكس يك دلقك هست و مشخص مي كنه كه پوشيدن همون يك محصول براي جواز حضور د كاپ fancy كفايت مي كنه. (بايد بگم كه من شخصا تا حالا نتونستم هيچ كاپ fancy رو برنده بشم چون فكر مي كنم ماكسيمم درجه سختي رو داره اين كاپ)
توي نقاط مختلف Mini Game هايي هست كه با بازي كردن اونها يكي از 3 پارامتر اصلي شما پر ميشه و وقتي به بالاترين نقطه مي رسه يك نوع Play Style رو آنلاك مي كنه البته وقتي هر مي ني گيم رو تا لول 4 جلو بريد ميني گيم جديد آنلاك ميشه.
براي بالا بردن پارامتر ها از آكادمي تنيس يا برگزاري بازي دوستانه با Partner هاتون استفاده كنيد. از وارد شدن به كاپ هايي كه از سطح شما پايين هستندتا مي تونيد خود داري منيد چون زياد شما رو توي رنكينگ بالا نمياره. بازي رفته رفته سخت تر و سخت تر ميشه پس نا اميد نشيد براي اينكه به حريفان غلبه كنيد نياز داريد استايل بهتري انتخاب كنيد و از راكت هاي قوي استفاده كنيد براي رسيدن به رنك اول آماتور ها راه طولاني هست و مثل ورژن قبلي در عرض چند ساعت نمي تونيد به رنك بالا برسيد. با بازي زياد سعي كنيد بازي خودتون رو بهتر كنيد نياز به هوشياري بالايي هست سعي كنيد توپ رو به جايي بفرستيد كه حريف دچار دردسر بشه در مواقع لازم به جلوي تور بريد و برگشت هاي هوايي رو با اسبك مناسب بخوابونيد توي زمين حريف.
اگه دوستان در گيم پلي بازي به مشكل برخورد كردند مي تونن مشكل رو مطرح كنن سعي مي كنم تا جايي كه بتونم راهنمايي كنم.
رفقاي عزيز موفق و گيمر و سربلند باشيد. يا علي
مشکل مال من روی loading بود که قفل میکرد و ارور میداد(dont send)
بازی رو به رفیقم دادم نصب کرد بدون هیچ مشکلی اجرا شد
نکته جالبش اینه که ویندوزهامون یکی هست(SP3) و سیستم من هم بالاتر از اون هست]
آرمین جان بهت تبریک میگم که اینچنین روحیه خوب و خیرخواهانه ای داری .امیدوارم همیشه موفق باشی .
من این بازیو نصب کردم و هیچ مشکلی نداشتم .ویندوزم ویستاست .یک کرک توی dvd بازی بود اونو نصب کردم و تا الان بازی بدون هیچ مشکلی اجرا شده .من اون کرکو آپلود کردم دوستان یک تستی بکنید شاید مشکلتون حل شد .حجمش زیپ شدش حدود 1 مگ میشه .
اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی به نظر من صدای توپ یک مقداری طبیعی نیست شمام اینجوری احساس میکنید ؟
اين كرك بالايي رو دانلود كردم ولي همون كرك خودم بود و بازم سر لودينگ گير ميكنه .
فکر نکنم مشکل از کرک باشه
من نا اميد شدم و از خير اين بازي گذشتم ، از صبح هم دارم سرچ ميكنم و حتي يه فايل هم دانلود كردم و طبق گفتش عمل كردم ولي درست نشد و حتي همون اول صفحه سياه ميشد . يك نفر هم گزارش داده بود به خاطر مشكلات اين بازي روي Wii صفحه ي آبي مرگ اومده كه من بيشتر به خاطر اين موضوع قيدشو زدم چون از اين صفحه خيلي ميترسم و يه بار هم منو بيچاره كرده . شما هم تند تند نريد بازي كه ببينيد اين دفعه درست شده يا نه .
بله اون صفحه آبي رنگ كه به رم مربوط هست براي من هم زياد مياد خيلي ارور وحشتناكي هست. ولي مطمئنا از كرك مشكل نيست بازي كلا ناجور هست و اين يه باگ هست به نظر من بازي اين مشكل رو داره و من هم به عينه مي بينم كه بازي ايراد داره واقعا خوب يه خبر هم بدم كه امروز صبح با قرماني توي مسابقات 1 - 8 آماتورها به جمع 150 تنيسور حرفه اي جهان پيوستم البته بگم زنان رو برداشتم. بين تنيسور هاي موجود در اين بازي هيچ نامي از ارغوان رضايي نيست من هم مليت ايراني رو جستجو كردم و هم مليت هاي فرانسوي تنيسوري به اسم ارغوان رضايي توي بازي نيست و اين كمي عجيب به نظر مي رسه چون كم مشهور نيست ارغوان البته عجيب تر از اون نبودن دينارا سافينا هست. اين تنيسور بزرگ هم توي بازي نيست. تمامي استايل هاي بازي رو هم آنلاك كردم و الان استايل All Round رو استفاده مي كنم و راكت بسيار خوبي هم دارم. فعلا در رده 144 هستم. و يك دونه هم پارتنر ندارم. بازي كلا سرگرم كننده هست كاش اينطور نبود كه خيليا توي اين تاپيك از بازي كردنش محروم شدن. چون براي خودم سوال هايي پيش اومده اينكه خريدم يك زمين بازي چه تاثير و فايده اي داره حسين خان شما كه بازي مي كني چيزي دستگيرت شده؟ من استاديوم زيباي توكيو رو خريدم ولي فرقي نمي بينم توي روند بازينقل قول:
من تو یکی از سایتها چنین توضیحی را برای رفع کرش بازی موقع لودینگ پیدا کردم:
Guys ive found solution for crashes and errors: go to device manager under Sound, game and video controllers disable unimodem half-duplex audio device.
It worked for me now game runs perfectly.GL
البته خودم می دونم خیلی بی ربطه و بی شباهت به اون مشکل بازی COJ نیست.اما تو سایتی نوشته شده بود که موضوعش مربوط به ایراد بازی VT09 بود.
خودم هنوز امتحان نکردم
Device Manager کجاست ؟
سلام . بچه هایی که این بازی رو انجام میدن کسی به رنکینگ 1 رسیده ؟؟؟
فصل 6 حضورم هست تقریبآ تمام مسابقات رو گرفتم و تمام تمرینات رو به جز یکی تموم کردم . الان تو گروه پرفش هستم و 80 هر جام زیر 100 هم که میگیرم ( هم دو نفره هم تک نفره ) فقط 2 پله صعود میکنم .
واسه همه اینجوری هست !!!
بعد یه سوال چرا وقتی تمرینات رو با موفقیت میرم سرعت ضربه زدنم کمتر میشه ؟؟؟:18:
روی my computer راست کلیک آخرین گزینه properties تب hardware گزینه device managerنقل قول:
سلام . تمرین drop shot رو چجوری باید رد کرد . من با هر نوع ضربه ای میزنم نشد :13:نقل قول:
یه سری مسابقاتش هم هیچ سودی برای رنکینگ و امار بازیکن نداره !!! فقط جنبه سرگرمی داره .مثلآ مسابقات با لباس نمایشی . تو تمام تنیسور ها هم فقط یه تنیسور ایرانی به نام رضا نوری هست که سیبیل داره .
من یادم نیست اون تنیسور ایرانی که چند سال پیش برای تنیس نمایشی ایران بود اسمش چی بود . ولی سیبیل رو داشت :31:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:اولا اين كار شما كه 4 تا پست به فاصله دو دقيقه دادي شديدا خلاف مقررات هست و مديران حساسيت زيادي به اين مسئله دارن شايد به خاطرش اخطار بگيري. سعي كن كه اين كار رو نكني و اگه بعد دادن پست مي خواي حرف ديگه اي بزني پستي رو كه دادي ويرايش كن. اميدوارم كه جدي بگيري چون نفعش به خودت هست.نقل قول:
بله من هم ديروز تونستم به جمع 150 تنيسور حرفه اي جهان برسم و الانم 136 جهان هستم بين زنان البته.
نمي دونم چرا بعد تمرينات سرعت ضربه زدنت كم ميشه برا من اينطور نيست.
تمرين Drop Shot و كسب امتياز از طريق سرويس تنها چيزي هست كه مدالش رو كسب نكردم.
چايريتي كاپ رو كافيه يه بار انجام بدي تا اچيومنتش رو بدست بياري. فوق العاده هم ديفيكالتي بالايي داره. من يه بار تونستم برنده بشم البته ديگه بعد قهرماني توي چايريتي كاپ وارد نميشم چون هيچ سودي نداره و اين افتخار رو يك بار كسب كردم.
اسامي تنيسور هايي كه قيافه كارتوني دارند ساختگي هست و واقعي نيستند(فكر كنم البته چون ما تنيوسور زن حرفه اي به اسم تارا هاشمي و فريده لواساني نداريم حداقل من نميشناسم)
راستش آرمین جان منم متوجه نشدم این زمینا اصلا به چه دردی میخوره و اصلا چرا پولین .نقل قول:
دراپ شات تقریبا شبیه بک اسپینه .باید چند بار این حرکتو انجام بدی راکتو به شکلی که میخای والی یا اسلایس بک بزنی بگیر اونوقت توپو جلوی تور بنداز .نقل قول:
نقل قول:
بله حتمآ همینطور هست
حسين جان من واقعا نفهميدم براي دراپ شوت بايد چيكار كنم ضربه اسلايس كه مي خوام بزنم بايد توپم جاي خاصي فرود بياد؟يا بايد جاي خاصي وايسم و ضربه بزنم؟ اگه زحمت نيست يكمي توضيح بيشتر بدي شايد كل مدالهاي اين آكادمي رو بگيرم تمامي چالش هاي آكادمي رو با مدال طلا گذروندم مونده اين دراپ شوت و آندر آرم سرويس كه خيلي سخته
نقل قول:
حالا مدالها رو هم نگیریم ولی تمام اون سه نوع کار که بالا میره رو به حد نهایت برسونیم چه اتفاقی میوفته
هر دفعه كه به ماكسيمم ميرسن استايل جديد باز ميشه ميتوني از توي آكادمي براي خودت استايل دلخواه انتخاب كنينقل قول:
اساتید کسی نتونست راه حلی دقیق برای رفع مشکل لودینگ پیدا کنه؟من تو فایل readme بازی خوندم اگه بازی ارجینال نباشه سازنده کاری کرده تا بازی لود نشه.یه چیزی تو مایه های همون مشکل FM09.البته من از چند تا کرک(شامل razor)استفاده کردم اما باز هم نشد.
مژده مژده :: مشکل با کمک کاربر zibarezae برطرف شد :: مژده مژده
دوستانی که مشکل لودینگ دارند باید unimodem رو disable کنند ... مسیر زیر رو طی کنید :
right-click on my computer -> propertise -> hardware -> device manager -> Sound, game and video controllers -> Disable unimodem half-duplex audio device
برا من که بازی رو اینجوری اجرا کرد ... از تمامی دوستان که در این مدت کمک کردند نیز تشکر می کنم ...
بی خیال ترسیدم بابا فکر کردم نوشتی مژده کاربر فلانی حذف شد.سمت چپ بدنم یه لحظه از کار افتاد.نقل قول:
اما من خودم چنین گزینه ای ندارم Disable unimodem half-duplex audio device
البته من رو دستگام مودم dial up نصب نیست و مودم ADSL نصبه