دوستان یعنی الان این نسخه ای که تو بازار پخش شده مشکل داره؟؟؟
کسی رو ویندوز 7 نصب کرده ؟؟؟
Printable View
دوستان یعنی الان این نسخه ای که تو بازار پخش شده مشکل داره؟؟؟
کسی رو ویندوز 7 نصب کرده ؟؟؟
اگه این مشکلای زیر داشته باشین با دستوری که داده راحت میتونین بازی رو اجرا کنین. برای من که سر لودینگ گیر میکرد درست شد
Problem #1: ATI Graphics Card Issues / Saboteur PC won’t run with an ATI Graphics Card
Solution #1: (By Sledgehammer70, Saboteur Community Manager)
We are currently digging into the issue at hand & are working as fast as possible to find a solution.
In some of our tests we have found one workaround that seems to allow users to run the game. Some have posted adjusting the affinity process via “Task Manager” but our fix truly puts the system in a 1 core mode and will allow you to run the game. Overall this is not a final fix, nor a perfectly stable fix, but it will allow you to run the game.
This work around is entirely base upon CPU processing power & will possibly only work for certain systems.
Steps to turn off cores: (For Windows 7)
1.) Open MSCONFIG (You can open it by entering MSCONFIG in the search bar)
2.) Select the “Boot” tab
3.) Click on “Advanced Options”
4.) Check “Number of Processors”
5.) Select “1” from dropdown menu
6.) Click “Apply”
7.) Restart machine
Steps to turn off cores: (For Windows Vista)
1.) Open MSCONFIG – Start> Run > Type MSCONFIG
2.) Select the “BOOT.INI” tab
3.) Click on “Advanced Options…”
4.) Select the check box for /NUMPROC= set it to 1 & click “OK”
5.) Click “Apply”
6.) Restart machine
Problem #2: Saboteur PC freezes / crashes on loading screen
Solution #1: (By mmarcali from the EA forums)
For ATI graphics card users:
1- open game from saboteur.exe
2- Alt Ctrl delete Go to ur task manager under the processes Tab find Saboteur.exe
3-Right Click on it and select set priority and change it to Real Time
4- Right Click again on saboteur.exe and choose Set affinity and mark CPU1 only … For quad core Mark cpu3 only
5- go back to game should be fixed .
For nVidia and ATI graphics card users:
1- go to my documentMygamesThe Saboteur Save game Congif.txt
2- find the refresh rate and make it 60
3- find vysinc and change it to 0
4-write this line under the vysinc line Windowed 1 without the quotes
5- FileSave … FileExit
6- Run Game it should work
Solution #2:
Update your nVidia graphics card driver to 195.62.
Problem #3: Don’t know how to redeem pre-order knife weapon for Saboteur on Playstation 3 and Xbox 360
Solution #1: (By Sledgehammer70, Community Manager of Saboteur)
You must be signed into your Xbox LIVE® or PlayStation® Network account to access the Downloads menu and redeem your code. Select DOWNLOADS on the main menu screen.
1. At the Sign In page, enter your user name and password for your EA Account. If you do not have an EA Account already (or you wish to make a new one) select CREATE.
2. Create Account (if selected). Enter an email address and password, and answer two questions. When finished, select CREATE ACCOUNT button at the bottom of the page.
3. Once you have created an account or signed into an existing account, you will see the Redemption Page. Select the blank redemption box, type in your code EXACTLY as it appears above using the on-screen keyboard, then select SUBMIT.
4. If the code redemption was successful, a confirmation message will appear instructing you how to use it in game.
Problem #4: Can’t change the graphics settings of Saboteur for the PC
Solution #1:
To change the resolution and other graphics settings, go to the install folder and open the file, Video Setup, then make the appropriate graphics changes.
Problem #5: Can’t change the language of Saboteur for the PC
Solution #1: (By plutonic from the hymoo forums)
For 32BIT USERS:
regedit: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\The Saboteur
For 64BIT USERS:
regedit: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Electronic Arts\The Saboteur
change variables as shown
یعنی روی دینودز سون بدون اثتسنا با مشکل رو به رو می شه؟؟؟
فقط تو بازی s......e.....x نیست ولی همچی بجز مرکز طرف دیده میشه و برات شو میزارن....
دوستام من ویندوز سون دارم اول بازی میاد بیرون از بازی چیکار کنم .همه اون کارای که گفتینم انجام دادم ولی نمیشه میاد بیرون
نقل قول:
:5:
من روی سون بازی میکنم هنوز به مشکلی بر نخوردم احتمالا باید
از پورت مسخره بازی :16:برای pc یا این نسخه نصبی که زود اومده
بیرون باشه.
من ویندوز سون دارم
و تنها مشکلم این که نمیتونم بازی رو سیو کنم
یعنی هر جایی سیو میکنم بازی باز از اول شروع میشه
کسی میدونه چرا ؟
کسی به مشکل من بر خورده ؟
وقتی حین بازی Esc رو می زنم بازی کلا قاطی می کنه و دیگه به بازی بر نمی گرده
یعنی تو منو نمیشه رفت یه جورایی
فکر کنم با این همه BUG همون نسخه console رو بگیرم سنگینتر باشه !
اخه نسخه pc رو مفت برام اوردن
اگه کارت گرافیکت Ati باشه که اکثرا تو این کارت این مشکل رو میده...
من تو مرحله مسابقه ماشین وقتی که از همه جلو میزنم بازی کرش میکنه و قاطی پاتی میشه آیا کسی این مشکل رو داره
گرافیکم هم nvidia 9600 gt هستش
آره بهترین کار رو می کنینقل قول:
فکر کنم با این همه BUG همون نسخه console رو بگیرم سنگینتر باشه !
اخه نسخه pc رو مفت برام اوردن
دقیقا اکثر مشکلات سر همین کارت گرافیکهنقل قول:
اگه کارت گرافیکت Ati باشه که اکثرا تو این کارت این مشکل رو میده...
سلام
یه مشکلی دارم
اونم اینکه بازیم کامله ولی save نمیکنه
گزینه ی save هم که میزنم ثبتش میکنه ولی بعد میخوام load کنم از مرحله ی اول میاد
کمکم کنید
این مشکلو منم دارم !نقل قول:
سلام
یه مشکلی دارم
اونم اینکه بازیم کامله ولی save نمیکنه
گزینه ی save هم که میزنم ثبتش میکنه ولی بعد میخوام load کنم از مرحله ی اول میاد
کمکم کنید
+
یک سری راه حل پیدا کردم الان خودم می خوام برم تست کنم
#Fix 1-ATI CARD USERS
1- open game from saboteur.exe
2- Alt+Ctrl+delete Go to ur task manager under the processes Tab find Saboteur.exe
3-Right Click on it and select set priority and change it to Real Time
4- Right Click again on saboteur.exe and choose Set affinity and mark CPU1 only ... For quad core Mark cpu3 only
5- go back to game should be fixed .
#Fix 2-NVIDIA AND ATI USERS
1- go to my document>Mygames>The Saboteur > Save game > Congif.txt
2- find the refresh rate and make it 60
3- find vysinc and change it to 0
4-write this line under the vysinc line "" Windowed 1 "" without the quotes
5- File>Save ... File>Exit
6- Run Game it should work
[quote=ali_ranger22;4478626]این مشکلو منم دارم !
+
یک سری راه حل پیدا کردم الان خودم می خوام برم تست کنم
اگه درست شد بهم بگو تا منم درستش کنم
ای بابا کلی منتظر شدیم بازی اومده حالا هم که مشکل داره من می خوام بازی رو بگیرم ولی اینجور که معلومه 100000% مشکل داره
هیچ پچی برای بازی ea منتشر نکرده که مشکلات برطرف بشه؟؟؟؟
من هم بازی رو گرفتم کارت گرافیکم هم ati
windows هم xp sp3 تا حال هم هیچکدوم از مشکلاتی که گفتین رو نداشتم بازی خیلی با حالیه مخصوصا وقتی به جاهاییکه نازی ها هستند وارد میشی خیلی زیبا از رنگی تبدیل به سیاه و سفید میشه
منم باید برم روی xp بازی کنم
چون مشکلات هنوز به قوه ی خودش باقیه !
کلا بهتره xp رو به این زودیا کنار نزاریم . ...خیلی خوب جواب میده...
ولی همچین مالی هم نیست بازی که بخوای تو دردسر بافتی...
خوبه ولی نه تا اون حد...
من ویندوزم 7 هستش با گرافیک 9500 می ارزه برم این بازی رو بگیرم .اینجوری که شما دارید می گید این بازی خیلی مشکل داره ...............هیچی برای حل این مشکلات درست نشده ..آخه نمی خوام بازی رو نصفه انجام بدم و بعد تو کفش بمونم !!!!!!
سلام
بازی به این جذابی دیگه واقعا داره اعصاب خورد کن میشه . منم تو مرحله مسابقه به محض جلو زدن از نفر اول همون اصلیه بازی کرش میکنه و میره رو اعصاب. تمام کارها رو انجام دادم و یه پچ هم ریختم و رو xp هم بازی می کنم اما نشد. کارت ما هم ATI هستش.
راستی این پچ رو هم قرار میدم که باید تو محل بازی کپی کنید. شاید کار بعضی از دوستان رو راه انداخت.
کد:http://rapidshare.com/files/319419973/Bink.rar.html
دوستان برای من اول بازی میاد بیرون چیکار کنم پچ ریختم ولی نشد کارت گرافیکم 260 و ویندز سون چرا نمیشه بازی کرد رم 2 گیگ.کسی میتونه کمک کنه
بچه ها کمک کنید من بازیو نمیتونم سیو کنم
سیو میشه ها ولی وقتی loadمیکنم از مرحله ی اول میاد
please help..................
سلامنقل قول:
پچی که تو پست بالایی خودت گذاشتم دان کن و تو بخش my documents - my game -The Saboteur™-SaveGames- config
یه خط به زیر آخرین خط به این صورت اضافه کن.
Windowed 1
و بعد رفرش ریت رو روی 60 بزار. اینطوری تا یه جایی می تونی بازی کنی. حداقلش اینه که با محیط بازی آشنا میشی. راستی سعی کن تو xp بازی کنی.
آقا من دارم این بازیو دانلود میکنم اما مثله اینکه بازی خیلی مشکل داره
به نظر شما صبر کنم یا دانلودش کنم؟؟
حجمش هم 5.5 گیگ هست البته فشرده شده
دوست عزیز بهتره دست نگه داری. بازی بسیار زیباییه اما متاسفانه با مشکل اجرا همراهه. در ضمن بیا این نسخه فشرده شده با حجم 2.2 گیگ .نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/317600639/c101-Sabo_DGN_CW.part01.rar
http://rapidshare.com/files/316188998/c101-Sabo_DGN_CW.part02.rar
http://rapidshare.com/files/316188713/c101-Sabo_DGN_CW.part03.rar
http://rapidshare.com/files/316188934/c101-Sabo_DGN_CW.part04.rar
http://rapidshare.com/files/316188372/c101-Sabo_DGN_CW.part05.rar
http://rapidshare.com/files/317603573/c101-Sabo_DGN_CW.part06.rar
http://rapidshare.com/files/316188126/c101-Sabo_DGN_CW.part07.rar
http://rapidshare.com/files/316188572/c101-Sabo_DGN_CW.part08.rar
http://rapidshare.com/files/316191245/c101-Sabo_DGN_CW.part09.rar
http://rapidshare.com/files/317603580/c101-Sabo_DGN_CW.part10.rar
http://rapidshare.com/files/316186108/c101-Sabo_DGN_CW.part11.rar
http://rapidshare.com/files/317599361/c101-Sabo_DGN_CW.part12.rar
واقعا مسخرست این چه نسخه بازی بود برای pc تمام تنظیمات باید با ویرایش
اون فایل لعنتی انجام بشه داخل خود بازی تنظیماتی برای گرافیک نداره آخه
کدوم از خدا بیخبری این جوری بازی رو پخش کرده. به نظر من باید برم طرف نسخه کنسولی
از حالا به بعد اگر خواستم بازی رو روی pc انجام بدم باید یکی دو ماهی صبر کنیم تا
یک نسخه آبرو مند باشه آخه من که جلوی pc عزیزم خجالت کشیدم.
آقا این لینکه ظاهرا مشکل داره، نمیتونم دانلودش کنمنقل قول:
برو بچ گرافیکش در چه حدیه ؟
واسه 360 میخام بگیرم
متاسفانه گرافیک جالبی نداره ! البته اکثر بازی های open world گرافیک جالبی ندارند !نقل قول:
خوبه در حد امروزی هستش...
فک کنم گرافیک کنسولی باگهای گرافیک pc رو نداشته باشه.
عالی سروش جاننقل قول:
نمونش :
محتوای مخفی: !
حالا ببین روی monitor خودت ( lcd یا tv ) چی میشه دیگه :46:
ممنوت پدرام جون
والا من چون عاشق سبک مخفی کاری هستم از این بازی خوشم اومد ( البته یکی از دوستام گفت مخفی کاریه حالا تو پست اول
گفته شده هم مخفی کاریه هم بکش بکش:دی)
میخاستم بازیو بگیرم چون اینقدر کانویکشن مارو معطل کرد دیگه اعصاب نذاشته واسه من مخصوصا از روزی که دابل اجنت تموم شد
منتظر نسخه 5 بودم حالا که نیومده یه کم با این حال کنیم :27:
فقط یه چیزی این پیناتا درش فعلا تخته شده
یه سایت ردیف دیگه آمارشو داری به من بدی سفارش بدم این بازیو بیاره واسه 360 مرسی داداش :40:
این جوریم نشد.بیخیال شدم این بازی کی درستش میادنقل قول:
سلام بروبچ
اونایی که کارت ATI دارند و مشکل دارن با اجرای بازی اینکارهارو بکنن ببینن درست میشه؟
1- بازی رو اجرا کنید
2- ctrl+alt+delet رو برای وارد شدن به صفحه فشار بدید و زیر زبانه processec , saboteur.exe رو پیدا کنید
3-روش راست کلیک کنید و از گزینه set priotity ، real time رو انتخاب کنید
4-دوباره روی saboteur.exe کیلک راست کنید و Set affinity و mark CPU1 رو انتخاب کنید فقط برای سی پی یوهای 4 هسته ای(خودمم نفهمیدم:دی)
Right Click again on saboteur.exe and choose Set affinity and mark CPU1 only ... For quad core Mark cpu3 only
5- حالا دیگه باید بازی اجرا یشه.
کسایی که nvidia و ati دارند این کارها روبکنن:
1- به این مسیر برید
my document>Mygames>The Saboteur > Save game > Congif.txt
2-refresh rate رو پیدا کنید و اونو به 60 تغییر بدین
3-vysinc رو پیدا کنید و به 0 تغییر بدید
4- این کلمه رو زیر خط vysinc اضافه کنید:
Windowed 1
5-فایلتون رو سیو کنید و خارج بشید
6-حالا دیگه باید کار کنه
نکته: خودم هنوز تستش نکردم هر گونه عواقب جانبی به عهده خودتونه
نقل قول:
من دومیو تست کردم ولی درست نشد یعنی بازیم کار میکردا ولی save نمیشه save هم که میکنم load که میکنم دوباره از مرحله 1 میاد:41:.کسی میدونه چیکار کنم؟؟؟؟؟
شما باید این mission رو تموم کنید تا بتونی بری مرحله بعد اگر هم وسطای بازی می خوای سیو کنی باید f5 رو جند بار فشاربدینقل قول:
همه ی این کارارو کردم ولی درست نشد که نشدنقل قول:
هم مرحله رو تموم کردم و هم تو بازیF5زدم بازم که loadمیکنم از مرحله 1ول میاد
The Saboteur
---
Shon Devlin یک ایرلندی جان سخته که تک گلوله ای از طرف نازی ها کافی بود تا بهترین دوستش عمرش به پایان برسه و ایرلندی قصه ما تصمیم به انتقام خون رفیق شفیقش رو می گیره.خب همین داستان هم برای یک بازی اکشن کافیه تا زد و خورد و توانایی هاش رو نشون بده و شما نباید از یک بازی اکشن انتظار داستان پیچیده و درگیر کننده رو داشته باشید و اگر هم دنبال داستان هستید بهتره دنبال یه سبک دیگه بگردید.حالا به نقاط ضعف و قوت بازی می پردازیم:متاسفانه کاراکتر بازی در روش های کلیشه ای و قابل پیش بینی حرکت میکنه و تقریبا تنوعی در حرکاتش نیست و این مسئله باعث شده حرکات شخصیت با واقعیت چندان جور در نیاد.Devlin دوست خودش رو از دست داده و طبیعیه که خیلی آشفته و نگران باشه ولی اون با خوردن یه ویسکی 10% مست میشه و همه چیز از جمله هدفش از یادش میره و بیشتر شبیه یک کاریکاتور ایرلندی میشه تا یک انتقام جو.
سازندگان بازی چهره ی افسرده ی شهر رو به دو طریق نشون دادن که اتفاقا هم خوب از کار در اومده اول وجود نیروهای اشغالگر که در شهر پرسه می زنن و نگهبانی میدن و شما همش یه حالت اظطراب دارید و دوم این که طراحی هنری بازی بیشتر با دو رنگ سیاه و سفید صورت گرفته که خودتون می دونید این دو رنگ خنثی هستن و یه حس افسردگی رو در بازیکن ایجاد می کنن.ساختمان ها و جاده ها در بخش هایی که نازی ها روی اونها نظارت دارن و اشغالش کردن یه باد سرد وزش داره که احساس خفگی و خفقان رو به بازیکن القا میکنه.شال گردن Devlin در میان پرده ها حرکات نرم و زیبایی داره که سازندگان به این چیز کوچیک هم خیلی خوب پرداختن.جالب ترین جنبه هنری بازی دقت در نحوه قرار گرفتن رنگ هاست که در صحنه های اکشن رد گلوله به رنگ قرمز یا نارنجی باقی میمونه و خون نازی ها رنگ قرمز پر رنگ داره که زیبایی خاصی رو به بازی بخشیده.وقتی که شما در بخش هایی دیگه از بازی که در تصرف نازی ها نیست قدم میزارید رنگ ها به صورت زیبایی بر میگردن و رانندگی در حومه شهر و دیدن مناظر واقعا لذت بخشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صعود از ساختمان ها مقداری بدقلق هستند
خرابکار یک بازی جهان باز هست که به بازیکن اجازه میده توی خیابان های پاریس با هر سرعتی که دلش می خواد رانندگی کنه و هزشو ببره.شهر پاریس به خوبی بازسازی شده و شما می تونید بعد از کشتن چنتا نازی به شهر برید و با دیدن برج ایفل خستگی از تنتون خارج بشه.ماموریت هی شما عمدتا به دو ماموریت کشتن نازی ها و یا نابود کردن مواضع ارزشمندی از اونها میشه مشکل بازی در همین جا نمود پیدا میکنه Devlin به حدی قویه که شما به راحتی می تونید در مقابل لشگری از نازی ها مقاومت کنید و آخ هم نگید و سیستم سلامتی شما تحمل داره و میتونه گلوله های زیادی رو به جون بخره و سریعا هم بهبود پیاد بکنه.هر چند در مراحل بالاتر دشمنان شما قوی تر میشن و روی این ضعف تا حدودی درپوش میزارن.یکی دیگه از ایراد های بازی اینه که عناصر مخفی کاری توسعه یافته نیستن مثلا شما می تونید یک سرباز رو بکشید و لباس هاش رو بپوشید و با نازی های دیگه قاطی بشید ولی غیر ممکنه که شما در طول تمام انجام ماموریت توسط نازی ها شناسایی نشید و لو نخورید.مبارزه غیر مسلحانه هم در بازی کار گذاشته شده که شما نمی تونید روی دشمناتون قفل کنید و این کار شما رو برای مبارزه مشکل میکنه و البته ضربات شما تاثیر چندانی ندارن و در حد ضعیف هستن.به غیر از ماموریت های اصلی یک سری Mini Game هم در بازی هست مثل مسابقه با ماشین یا دعوا اما این ها خیلی شبیه به ماموریت های اصلی هستن و تفاوت چندانی ندارنونازی ها در سطح شهر منابع پراکنده ای دارن که شما می تونید با استفاده از اونا پول زیادی به جیب بزنید به عنوان مثال میشه به بشکه های نفت اشاره کرد.در ظول مبارزتون با نازی ها می تونید قدرت های خودتون رو افزایش بدید تا سریع تر و راحت تر باعث نابود شدنشون بشید.و در آخر باید بگم که درسته خرابکار در زمان جنگ جهانی دوم اتفاق میفته اما مطمئنا خارج از وقایع اون زمان هست و کم تر شما رو حرص میده و شما می تونید با مشکلات کوچیک بازی کنار بیاید و در کل با یک بازی متوسط طرف هستید.
این سیگار کشیدنش منو کشته:31::3::3: