فکر کنم این نسخه بتاست با حجم 1.4 گیگ :
تو IGN زده بودکد:http://www.fileplanet.com/209408/download/Battlefield:-Bad-Company-2---Beta-Client
Printable View
فکر کنم این نسخه بتاست با حجم 1.4 گیگ :
تو IGN زده بودکد:http://www.fileplanet.com/209408/download/Battlefield:-Bad-Company-2---Beta-Client
یکی در مورد ژانر بازی به ما توضیح میده ؟
نقل قول:
ژانر بازي FPS يا first person shooter يا همون اكشن اول شخص هست
با اجازه من يكم تصحيح كنم پستتون رو!:31:نقل قول:
ژانر بازي اكشن اول شخص هست كه تمركز اصلي بازي بر روي بخش چند نفره هستش.كلا سري بازي هاي بنلفيلد چند نفره هستن اما يه بخش تك نفره هم دارن.:20::11:
كسي نسخه بتا بازي رو بازي نكرده؟!
سلام.بچه ها من یه سوال داشتم.توی battlefield 2 و همه ی battlefield ها یه ازادی خوبی وجود داشت.من شنیدم که این بازی یه اول شخص وجود داره.یعنی اون ازادی توی battlefield های گذشته توی این battlefield وجود نداره؟
اینم یه عکس زیبا از بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت چیه؟ اون 2 تا که بازی کردی مگه سبکش چی بود همش از دم FPS هستن دیگهنقل قول:
در هر صورت کارت نباشه آزادی عملی که میخوای به خاطر نقشه های وسیع همیشه در بتلفیلد هست
سلام.من بیشتر battlefield ها رو با lan بازی می کنم.این سوال هم بیشتر به همین دلیله.چون واقعا با lan خیلی باحاله.این نوع بازی لذتش چند برابره تک نفرست.ممنون.
سلام. یکی از بچه ها یه چیزی درمورد دانلود نسخه بتا گفته بود.یه چیزی من پیدا کردم در مورد بازی که نوشته beta حالا خودتون یه نگاهی بندازید.ولی فکر می کنم همین باشه.
حجم:1.43 گیگ.
در ضمن کلی تریلر از بازی توی این صفحه می تونید پیدا کنید که حجمشون خیلی کمه.به 1 گیگ هم نمی رسن.کد:http://www.--------------/15447187/Battlefield-Bad-Company-2-Closed-Beta-Client/
نمی خواستم یه پست جداگونه بدم یه سوالی داشتم.کد:http://www.--------------/listing/pub2/Battlefield-Bad-Company-2
ببینید که سیستم من زیر نوشتم.ایا با این سیستم میشه بازی خوبی انجام داد مثلا در چه سطحی؟
1-گرافیک:NVIDIA GeForce 8400 GS
2-Memory: Row:0-2048 MB DIMM
3-CPU: AMD-2720 MHZ
به جای نقطه چین به انگلیسی بنویسید(فایل فرونت>FILE FRONT)
لینک دانلود بازی نسخه بتا
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=384741
باسلام.نسخه آزمايشی (Beta) بخش چند نفره از بازی Battlefield: Bad Company 2در دسترس قرار گرفت. در اين دمو تنها نقشه Port Valdez در حالت Rush قابل بازيست. نقشهای وسيع، پوشيده از برف و دارای چندين پايگاه نظامی که در هر دور (Round) مسابقه از يک منطقه بازی را آغاز خواهيد کرد. شما میتوانيد در نقش دو تيم مهاجمين يا مدافعين و در چهار کلاس مهاجم، مهندس، امدادگر يا ديدبان قرار بگيريد که هرکدام ويژگیهای خود را دارند. مهاجمين بايد به تخريب ايستگاههای ارتباطی رقيب بپردازند در حالی که مدافعين بايد عکس آن را انجام دهند. قابليت ارتقا رتبه، آزاد کردن سلاحهای بيشتر، استفاده از وسايلی از جمله تانک، ضد هوایی و هليکوپتر نيز در اين نسخه وجود دارد.
نسخه Xbox 360 اين دمو تنها برای کاربران طلایی شبکه Xbox Live و نسخه PC برای تعدادی محدودی از افراد ثبت نام شده در وبسايت رسمی بازی و آنهایی که بازی را پيش خريد کردهاند در دسترس است. همچنين دارندگان کنسول PS3 چندين روز ديگر و در تاريخ 4 فوريه قادر به دريافت اين دمو خواند بود. حجم دموی بخش چند نفره برای X360 برابر با 1.35 گيگابايت و برای PC تقريباً 1.5 گيگابايت میباشد. برای دريافت و اطلاعات بيشتر به صفحه Betaدر وبسايت رسمی بازی مراجعه کنيد.
کد:http://badcompany2.ea.com/beta
در ساعات اوليه عرضه کاربران PC گيم پلی روان و خوبی را تجربه کردهاند؛ اما بر طبق گزارشات دريافت شده بعد از شلوغی سرورهای بازی، تداخلاتی در اتصال به سرورها پيش آمده است. اما نسخه X360 که توسط گيمرزلند نيز امتحان شده است، بدون مشکل و با کمترين تاخير برای کاربران ايرانی قابل بازيست.
تاريخ انقضای نسخه آزمايشی، 25 فوريه برابر با 6 اسفند ماه است. پس تا دير نشده اين دمو را دانلود کنيد و تا پيش از عرضه نسخه کامل (2 مارچ - 11 اسفند) به تمرين و بازی با دوستان خود بپردازيد. به نظرتان اين بازی مخاطبان CoD: Modern Warfare 2 را هدف قرار داده و بر آن برتری دارد؟ يا Battlefield هنوز ويژگیهای خاص خود را حفظ کرده؟
سلام.این عکس تخریب یک ساختمون رو نشون میده:
آقا واسه بازی کردن این عنوان باید حتماً پیش خرید کرده بوده باشین و یا تو سایت بازی ثبت نام کرده باشین که اونم برای همه ثبت نام کنندگان ممکن نیست ( شبیه قرعه کشی هست) تا کد بتا رو داشته باشید و فقط دانلود کردن بتا کافی نیست !
به نظر میاد این بازی اولین بازی عمرم خواهد بود که بصورت اوریجینال تهیه می کنم مگه اینکه بخش مولتیش کرک بشه و بتونیم بازی کنیم
و به بلای MW2 دچار نشیم. درسته MW2 هم کرک شده ولی مثل اینکه چیتر زیاد هست تو سرورای کرک شده که بدجور حال گیری میشه
وای چه حالی بکنیم عید امسال با این بازی :8:
فقط دوستان راه و روش تهیه نسخه اوریج رو بهمون بگن خیلی ممنون میشم ! (معرفی آدرس فروشگاههای مورد نظر یا تهیه و ارسال واسه شهرستانیا)
یا مثلاً نحوه خرید بازی از Steam (که باید حتماً کارت اعتباری ارزی داشت)
میشه از بانکهای ایران اعتبار ارزی واسه خرید اینترنتی گرفت؟
سلام.خوب چرا از همین سایت p30world بازی رو تهیه نمی کنی.یکی از دوستان که بازیی از اجمن تهیه کرده بود بازی ارجینال بود.نقل قول:
دوستاني كه بازي ارجينال ميخوان يه شركتي هست يه اسم DC كه بازي ارجينال تهيه ميكنهو پك هاي ويژه بازي ها رو هم ميفروشه.هركي شمارشو خواست بگه براش پ.خ كنم.
سلام .علی اگه میشه شمارشو بده منم میخوام اریج بخرم مرسییییییییییی:8:نقل قول:
اولين امتيازش رو هم از Game Informer گرفت .
9.5/10
کد:http://3.bp.blogspot.com/_0Qdf9aX7_4c/S2jlaEsIeSI/AAAAAAAAAqQ/bhKR5WTJtv4/s1600-h/200634_lback.jpg
- در جريان نمايشگاه Gamescom 2009 تهيه کننده Bad Company 2 آقاي Karl Magnus Troedsson با افتخار اعلام کرد که Battlefield: Bad Company 2 بهترين تجربه مولتي پلير آنلاين را به بازيبازها ارائه خواهد داد . با وجود اينکه تنها 1 ماه ديگر به عرضه اين بازي باقي مانده است , ما شانس اين را داشتيم که براي امتحان قسمتهاي مولتي پلير و سينگل اين بازي به دفتر مرکزي DICE در استکهلم سفر کنيم .
- همانگونه که بازيبازهاي بخش مولتي پلير ( بتا ) اطلاع دارند , Bad Company 2 فرمول گذشته را در اين بخش تغيير نداده است . همه آنچيزي که در BC1 مانند مودهاي بازي , Customisation Options و تخريب پذيري ارائه شده است در اين نسخه نيز وجود دارد و تنها سير صعودي نسبت به نسخه قبل داشته است . يکي از مود هاي بازي Squad Rush نام دارد که در آن بازيبازها به 2 تيم 4 نفره تقسيم ميشوند. هدف تيم اول تلاش تسخير ايستگاههايي به نام M-com و تيم دوم جلوگيري از اين کار است . اين عمل ممکن است تنها چند ثانيه براي تصرف هر نقطه زمان ببرد اما تيم دفاع کننده ميتواند از آن نقطه دفاع و به سرعت خنثي کند . در اين قسمت ما شاهد مسابقات سخت و نفسگير بوديم.
- شماره اول بازي هميشه به خاطر تخريب پذيري بسيار عالي خود شناخته شده است . در BC2 به دليل ارتقاء موتور اختصاصي Dice يعني Frostbite , شاهد تکنولوژي جديدي که EA آن را "Destruction 2.0." ميخواند هستيم . اين قابليت در بازي بسيار جذاب بود . در مود Squad Rush ما براي حفاظت از ايستگاه M-com در يک کلبه چوبي که در نزديکي آن قرار داشت پنهان شديم . تيم مقابل براي دفع اين استراتژي اقدام به استفاده از وسايلي از قبيل تانک و هليکوپر کرد که با نابود کردن آن کلبه ما مجبور به خارج شدن از آن شديم و به راحتي در تيرس قرار گرفتيم.
- در بخش مولتي پلير BC2 مواردي بسيار وجود دارد که باعث نزديک شدن تاکتيک و فکر به گيم پلي ميشود. آقاي Patrick Bach در اين باره گفت : " ما نزديک به صدها تغيير پس از دريافت بازخوردهاي نسخه بتاي BC2 بر روي بازي انجام داديم . يکي از اين تغييرات اضافه کردن مد جديد Hardcore است . در اين مد HUD حذف , اسلحه ها کشنده تر و Friendly Fire روشن خواهد شد . براي آنکه تنظيمات پيشفرض باعث آسان شدن بازي نشود سيستم سلامت بازي به صورت احيا کننده خودکار ( همانند سري Cod ... ) نخواهد بود بلکه سلامتي شما بسته به پک هايي است که در سرتاسر مپ پراکنده شده است که توسط دشمنان نيز ميتواند مورد استفاده قرار گيرد . همچنين سيستم پيشرفت بازي به شما اجازه اين را ميدهد که با گذراندن و استفاده بيشتر از هر 4 کلاس بازي صاحب Perk هاي مختلف و بيشتري شويد . مانند بهبود اسنايپ رايفل با استفاده از کلاس Sniper . خوشبختانه , شوخ طبعي ایی که در نسخه اول بازي وجود داشت در اين شماره نيز وجود دارد که با کشتن خود عبارت " Epic Fail " (شکست حماسه ايي ) بر روي صفحه نقش ميبندد .
- ديدار ما از استکهلم مشخص کرد که اولين باريست که کسي خارج از EA و Dice قسمت سينگل بازي را تجربه ميکند .داستان بازي مدتي پس از شماره اول رخ ميدهد . بر اساس صحبت هاي آقاي Bech طراح ارشد بازي , دو ابر قدرت جهان يعني آمريکا و روسيه وارد جنگ خواهند شد . شما بار ديگر همانند شماره اول در نقش Preston Marlowe قرار خواهيد گرفت, کسي که بعد از افشاي فعالسازي نقشه Super Weapon روسيه در آمريکاي جنوبي به Bad Company فراخوانده شده است .
- اولين مرحله ايي که توسط ما انجام شد نسبتا" در اوايل بازي اتفاق مي افتد . گروه Bad Company به دنبال فردي بود که در جنگل به اسارت درآورده شده بود . اين وظيفه شماست که آن مرد را نجات دهيد که البته اين کار با نابود کردن تمام روستا همراه است ! اکشن بازي تاکيد بسياري بر روي جزئيات دارد , شما ميتوانيد تمام کلبه ها را نابود يا مردم آنجا را به رگبار ببنديد . خوشبختانه هوش منوعي دشمنان در اين مرحله بسيار خوب عمل کرد ; آنها بدون هر حرکت اضافه از خودشان محافظت ميکردند حتي در بعضي مواقع در صورت بدست آوردن فرصت به مردم ضربه ميزندند .
- در پايان مرحله شاهد يکي ديگر از اين جزئيات بوديم ; فرد زنداني توسط کسی که او را اسير کرده بو بر روي زمين کشيده ميشد در اين لحظه زمان آهسته و ما بايد با استفاده از پيستول به سر گارد شليک کنيم .مشخص مي شود که آن مرد يکي از مقامات عالي رتبه ي دولت آمريکا است که در توطئه ي تسليحاتي روسيه نيز نفوذ داشته است؛ و سپس به مرحله ي بعد هدايت ميشويم؛ به يک کوه برفي ميرسيم شما براي رهايي از برج هاي نصب شده به داخل يک هليکوپتر ميپريد . منظره ي بازي نه تنها به دليل طراحي حماسي محيط، بلکه به دليل دنياي هنرمندانه و تخريب پذيرانه ي Dice ، واقعاً احساس برانگيز است! بعد از اينکه همه ي دشمنان نابود شدند، وارد خانه هايي واقع در روستايي در کوه شديم ودر اين لحظه شاهد نمايشي زيبا از تخريب پذيري بازي شديم.سپس وارد نبرد حماسي ديگري با يک تانک شديم و براي نابودي آن از موشک اندازي (rocket launcher) استفاده کرديم که قبلاً از دشمناني را که با اسنايپر کشته بوديم، بدست آورديم.
- Bad Company 2 به خوبي ساخته شده است؛ و اگر از علاقه مندان سبک شوتر هستيد، اين بازي را در هنگام عرضه در ماه مارس، در نظر داشته باشيد. (اگر قصد داريد اين بازي را بر روي PC بازي کنيد، حتماً سايت را در اين هفته براي يک Hands-On انحصاري که طبق قولي که داده شده براي نسخه ي نهايي بازي خواهد بود، چک کنيد. ضمناً براي حتي اطلاعات بيشتر از بازي، مصاحبه هاي ما با تيم سازنده ي بازي را چک کنيد.)
کد:http://www2.bazinama.com
Battlefield: Bad Company 2 gets destructive new shots
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://assets.vg247.com/current//2010/02/sp_04.jpg
کد:http://assets.vg247.com/current//2010/02/sp_06.jpg
سلام.ببینم اصلا شاخص های این سایت برای امتیاز دهی به بازیها چیه؟نقل قول:
راستی بجه ها من یه سوال کردم در مورد سیستمم لطفا جواب بدید.ممنون یمشم.
جان بچتون اگر بتا کی پیدا کردید مارو بی نصیب نذارید ، این اینترنت رو شخم زدیم چیزی پیدا نشد :دی
سلام جناب mirtalasan ببخشید اینجا برایتان پیام میگذارم راستش دربدر دنبال فایل bf2.exe هستیم چون هر چه سی دی میخریم از قبل کرک شده و نمیتونیم ان لاین بازی کنیم ممنون میشویم یکبار دیگه آن راا آپ کنی یک دنیا ممنوننقل قول:
salam hatman aval bezar baziyo nasb konam bad
خیییییییییییییییییییییلی ممنون منتظرم
بي صبرانه منتظر اين بازي هستم.اميد وارم اينقد كه ازش تعريف كردن خوب باش و يه بازي در حد اسمش باشه!
دوستان بشتابید تا تموم نشده:
محتوای مخفی: بتا کد
تشکر یادتون نره.
حیف که من با اینترنت زغالی نمی تونم :41:
اما واسه محکم کاری یکی گرفتم :31:
دوباره سلام دوستان
مثل اینکه سایت بالایی بتاکدهاش تموم شده
از آدرس زیر استفاده کنید:
محتوای مخفی: جدید
باید عضو بشید و اکانتتون رو توسط ایمیلتون فعال کنید و سپس کد رو از طریق این سایت دریافت کنین (2 دقیقه بیشتر طول نمی کشه)
دوستانی که دارن بازی می کنن بیان بگن چطوریاست گیم پلی و جزئیات بازی
ممنون :11:
سلام.توی این سایت عضو شدن پولیه.نمی شه به این راحتیها هم عضو شد.باید پول واریز کرد.نقل قول:
نه نه .اشتباه کردم.ببخشید.اون برای یه یه طور دیگشه.از طریق رایگان هم داره.ببخشید
نه پولی نیستنقل قول:
تو اون صفحه ای که باز میشه شما باید روی Register که سمت راسته (سبز رنگه) کلیک کنید، سمت چپی(آبی رنگه) پولی هست.
من خودم عضو شدم
سلام.بچه ها من منظور این وبلاگ رو نمیفهمم.یه چیزی گزاشته واسه دانلود میگه bad company خیلی خیلی حجمش کمه.من دانلود کردم نفهمیدم چیه.کسی فهمید به ما هم بگه:
کد:http://sfinexx.mihanblog.com/post/197
ببخشید دوستان راسته که میگن گرافیک این بازی در حد آنچارد2 هستش؟ اگه اینطور باشه خیلی خوبه چون می خوام ببینم گرافیک آنچارد چه جوریه
بتاش که بدک نیست ولی همچین بگی نگی بهم نچسبید گیم پلیش :دی
كسي بازي نكرده؟ما كه با اين اينترنت فوق پيشرفته دايال آپ نميتونيم دانلود كنيم.
جناب mirtalasan شرمنده باز مزاحم شدم هنوز منتظر bf2.exe هستم ممنون میشوم سریعتر برایم آپ کنیدنقل قول:
با تشکر
سلام مگه میشه بازی شوتر بیاد اون هم ازنوع طبیعی ( نه جک و جونور و فضایی و دریایی) من منتظرش نباشم . شمارش معکوس شروع شد بی صبرانه منتظریم . از دوستانی که اطلاعات این بازی را قرار دادند کمال تشکر را دارم
بچه ها هر کی beta رو بازی کرده بگه ببینیم گیم پلیش چه جوریاس.
یکش که جلب نبود
همونطور که عرض کردم ، بدک نبود ولی همچین بهم نچسبید ...نقل قول:
گرافیکشم هرچی زیاد می کردم تغییر حاصل نمیشد گویا باگی هم داره
افت فریم هم داشتم همی ...
ولی در کل با درنظر گرفتن این موضوع که این مشکلات را شاهد نباشیم در نسخه اصلی ، مثبت ارزیابی میشه ....
این نسخه آزمایشی هست و واسه گرفتن فیدبک از بازیکنان یا شناسایی مشکلات جزئی بازی و سرور اصلی ارائه شده و نسخه نهایی مطمئناً بهتر و بهینه سازی شده تر خواهد بود.نقل قول:
در ضمن تو این بازی باید همه همدیگه رو ساپورت کنن یعنی نمیشه تو یه اسکواد همه Assault باشند یا همه Sniper.
یکی باید Assualt باشه واسه حمله و سوپرس کردن تیم حریف
یکی باید Engineer باشه واسه تعمیر وسایل نقلیه تیم خودی یا تخریب وسایل نقلیه حریف با اسلحه های ضد زره
یکی باید Medic باشه واسه زنده کردن هم تیمی ها و پشتیبانی کردنشون از لحاظ سلامتی که البته سلاح هم داره
یکی هم باید Sniper باشه واسه حمایت های دوربرد از هم تیمی ها (کلاس محبوب Camper ها :31:)
حالا اگه همه بیان مسئولیتهاشون رو فراموش کنن و همه بکشن و برن جلو معلومه تیم می بازه.
ولی اگه همه مسئولیتهاشون رو به درستی انجام بدن هم خودشون رنکهاشون بالاتر میره و هم امتیاز تیمی میره بالا و حتی ممکنه یه Medic به دلیل معالجه کردن هم تیمی ها و کشتن تنها 3- 4 نفر بیشتر از اونهایی که Kill بیشتری دارن امتیاز بگیره و رنکش بره بالا و تجهیزات و اسلحه های بهتری آزاد کنه.
خلاصه اینکه تواین بازی حرف اول رو کار تیمی میزنه نه مثل COD کارهای انفرادی و ممکنه اول برای یه عده سخت و خسته کننده باشه.
ضمن اینکه تو خبرها خوندم که قراره نسخه PC از Directx 11 پشتیبانی کنه. همچنین قراره از سیستم 3D انویدیا هم پشتیبانی کنه که باید برای این منظور یه تلویزیون مخصوص با قابلیت 3D Vision + کارت های انویدیا + سیستم عامل ویندوز 7 یا ویستا + عینک مخصوص 3D انویدیا باید داشت.
جالب اینجاست که فعلاً همزمان نمیشه این دو خصوصیت رو داشت چون کارتهای در بازار انویدیا DX11 رو ساپورت نمیکنن و کارتهای جدید سری 5000 ATI که DX11 ساپورت هستن، سیستم 3D Vision رو فعلاً ساپورت نمیکنن.
کارت های Directx 11 nvidia در ماه March 2010 یعنی 1 ماه دیگه ریلیز میشن !نقل قول:
شاید همزمان با این بازی !
دوستانی که بازی کردن !
من بازیو دنلود کردم KEYCODE گیر نمیارم ! اه اه اه !
به نظر شما کرک میشه ؟ نحوه وصل شدن به سرور ها چطوریه ؟