اگر دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده.............
بزن تو گوشش چون مرد شده و باید روی پای خودش وایسه
Printable View
اگر دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده.............
بزن تو گوشش چون مرد شده و باید روی پای خودش وایسه
به یکی میگن چی میگه لئوناردو داوینچی:31::27::27::27:
تو شهر حیف نون اینا برای اولین بار چرخ فلک نصب می کنن. حیف نون به شهرداری زنگ می زنه می گه دستتون درد نکنه، از وقتی پنکه بزرگه رو نصب کردین هوا خیلی خنک شده
میدونی فرق تو با عزراییل چیه ؟؟؟؟
.
.
.
.
.
عزراییلو ببینم میمیرم ،
تورو نبینم میمیرم
حیف نون می ره کتابخونه، داد می زنه یه ساندویچ بدین با سس اضافه.
آقاهه بهش می گه: آقا! اینجا کتابخونه هست.
حیف نون می گه: ببخشید… بعد یواش در گوش آقاهه می گه: یه ساندویچ بدین با سس اضافه!
شعبده بازی روی صحنه هنر نمایی می کرد که ناگهان گفت: حالا یک خانم بیاید روی صحنه تا من کاری کنم که غیب شود!
مردی از میان جمعیت برخاست و گفت: آقای شعبده باز! چند لحظه صبر کن تا من بروم مادر زنم را بیاورم!
به حیف نون گفتن واسه زلزله بم چه كمكى كردى؟ گفت: متاسفانه من دستم خالی بود، ایشالا زلزله بعدی!
هر دختری از جمله باشخصیتش ازتون پرسید ساعت چنده یه کاغذ یه متری دربیارید شماره موبایلتونو بنویسید بگید سر ساعت 9 زنگ بزنه
يك مرد 40 ساله در 65 سالگي ازدواج كرد. :31: :19:
دوستان لطفا اس ام اس های خود را در یک پست قرار دهید (قابل توجه:شمارش پست در این تالار خاموش است)
ممنون از همکاری شما
یه یارو فیلم ترسناک میبینه میترسه :27: یه یارو فیلم ترسناک نمیبینه میترسه :18:
خودم احساس شرمساری میکنم:
دوتا چینی به هم میخورن میشکنن
یارو میره سربازی دور کلاش قرمزی
اه اه :19:
دو تا گل نام ببر که با خ شروع بشه
زیاد فکر نکن
فقط خودم و خودت
ایششششششششششششش :27:
یارو میره آشپزخونه دنباله کتری ; اینورو نگاه میکنه میبینه نیست اونورو نگاه میکنه میبینه نیست :2:
از طرف میپرسند چرا پرنده ها زمستان از شمال به جنوب پرواز میکنن ؟ میگه:اخه من امتحان کردم ........پیاده خیلی راهه
یه نفر میره جوراب فروشی میگه اقا جوراب میخوام فروشنده میگه:مردونه؟یارو دست میده میگه:مردونه
به ترکه میگن:چرا قبض اب و برق . دوست داری میگه:چون روش نوشته مش ترک گرامی
دختره میره تعلیم رانندگی ...ازش میپرسن چطور بود؟میگه :بد نبود!اما معلمش خیلی مذهبی بود میگن:واسه چی؟میگه:والا من هرکاری میکردم هر جایی میپیچیدم میگفت:یا اباالفضل...یا حضرت عباس...یا امام حسین
یارو توالت بوده موبایلش زنگ میزنه پسرش بوده میگه :بابا کجا ای؟ میگه یه جا ای پسره میگه :مامان گفت
امروز غذا نداریم هرجا هستی ناهارتم بخور و بی
چند نفر اکیپی میرن کوه نوردی شب خواب بودن دیدن یکی داد میزنه جرج جرج.....میگن :ما اینجا جرج نداریم
خلاصه میخوابن صبح پا میشن میبینن ترکه رو گرگ خوردا
سرهنگ داشته امتحان رانندگی میگرفته از یارو میپرسه اگه یه نفر وسط خیابون بود بوق میزنی یا چراغ؟میگه
برف پاک کن جناب سرهنگه کف میکنه میپرسه یعنی چی؟یارو میگه یعنی یا برو این طرف یا برو اون طرف
یه روز یه پسه رو میبرن کلانتری میگه چرا منو اوردین اینجا ؟؟میگن واسه عرق خوری ...میگه پس چرا نمیارین بخوریم
یارو میره زیر ماشین رفیقاش میزنن با دمپایی درش میارن :41:
پشت کنکوریه نذر میکنه اگه دانشگاه قبول شه ننه اش را با پای برهنه بفرسته کربلا
تو قلبمی تو خونمی تو تموم وجودمی ...رفتم دکتر میگن انگل داری
دیگه از چشم افتادی میفهمی؟.......صاف افتادی تو قلبم
عربه بلال میخوره تا صبح اذان میگه
یارو میره حرم داد میزنه :اقایون شلوغ نکنید !حاجت ها قاطی میشه 1من پارسال اومدم حامله شدم
بند شلوارتم رفیق ولم کنی ابروت میره
اگه هشت لایه ایزوگامت کنن بازم معرفت ازت چیکه می کنه
بی مزه اه
انسانها 2 دسته اند ! دسته اول ! دسته دوم !
به عربه ميگن تا حالا موز خوردي ؟ ميگه : آره ، همون كه هسته اش يك وجبه !؟
یارو میره ته استخر تا میاد بالا می گه : کاشی کاره عجب نفسی داشته !!!
پسره زنگ ميزنه خونه دوست دخترش ، بابای دختره ور ميداره ، پسره هول ميشه ميگه : ببخشيد توپمون افتاده ؟!
يه روز حیف نون بليت هواپيما ميگيره، ميره ايستگاه قطار، سوار اتوبوس ميشه، با دوچرخه ميره مسافرت
يه معتاد به دوستش ميگه:شالي چند بار ميري دشتشويي؟ معتاد ميگه: يدونه بهار، يدونه تابشتون، يدونه پاييژ، يدونه ژمشتون. اون يكي معتاد ميگه: بابا پش بگواشهال داري ديگه
یه قشر سیاه پوست و نادر (خیلی نادر!) در دنیا می ترکه دو پوستش می کنن :31:
یه قشر سیاه پوست و نادر (خیلی نادر!) در دنیا می افته تو جوب منگ می زنه :31:
منظور از منگ همون زنگ زدن هست(آقا شفاف سازی کن:دی)
مردم شهر (باهوش ها) به دفتر رهبری زنگ میزنن میگن که یه امام جمعه برامون بفرستید
میگن مگه یه هفته پیش نفرستادیم
میگن که چرا ولی اون رو کشتیم و امام زاده درست کردیم
یه روز یه مارمولک میره مشهد میشه مشمولک، بعد بزرگ که میشه میشه مشمول، میگیرن میبرنش سربازی
یکی به هواشناسی زنگ می زنه می گه دیروز هوا خیلی خوب بود فقط گرد و خاکش زیاد بود :31: (نمیگه دستت درد نکنه:31:)
از هم وطن ميپرسن: ميدوني USA مخفف چيه؟ ميگه: يومالله سيزده آبان!...
به یکی می گن 2 تا فحش به من بده میگه:
بی ادب!
می گه اینکه یکیه!
میگه
نه عزیز دل جیگر من (:31)، تشکیل شده از:
بی ادب! (توکه با ادبی!)
و توهین به لقمان عزیز :دی
بی مزه ترین اختراعم همین بود ! : دی
يك شب تلوزیون فيلم سينمايي خانه كوچك رو گذاشته بوده ، تو فيلم مرده به زنش ميگه : شب بخير لورا . يهو تو لرستان ملت همه تلوزيون رو خاموش ميكنند ، ميرن ميخوابن !؟
شايد اينو شنيده باشين:
به يكي ميگن تا حالا موز خوردي؟ميگه:نه ولي يه داداش دارم كه اونم نديده!!!
به يكي ميگن تا حالا موز خوردي؟ميگه:نه ولي اين كه دليل نميشه!!!
به يكي ميگن تا حالا موز خوردي؟ميگه:نه ولي دوستان داداشم هم نميدونن چيه!!!
به يكي ميگن تا حالا موز خوردي؟ميگه:نه ولي دوستان عموي داداشم هم نميدونن خوردن يا نه!!!!!!!!!!!!!
به يكي ميگن تا حالا موز خوردي؟ميگه:نه ولي دوستان عموي داداش پدربزرگم هم همينطور!!!!!!!!!!!!!
به يكي ميگن تا حالا موز خوردي؟ميگه:بسه ديگه,دست از سر داداش من بردارين....
گاهی به آسمان نگاه کن ......
ببین توپولفی هواپیمایی چیزی روی سرت نیفته
قيمت نقل ميدوني چنده؟
قيمت نبات چي؟
نميدوني؟
اشکالي نداره...
از قديم گفتن: خر چه داند قيمت نقل ونبات! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کس در زمان فراوانی ۷ اس ام اس برای ما ارسال کند در زمان قحطی ۱۴ اس ام اس به او می دهیم!!!!
هر وقت یکی بهت گفت خیلی خوشگلی با مشت بزن زیر چشمش تا دیگه مسخرت نکنه!
تا حالا با چشم زدی توی مشت کسی ;)
كوره ميره تو آشپزخونه دستش ميخوره به رنده ميگه : اين چرت و پرت ها چيه اينجا نوشته ؟؟؟
میخه میوفته تو آب زنگ میزنه فرار میکنه
یه موتوری میخوره به یه گنجشکه، گنجشک بیهوش میشه میفته روی زمین. وقتی به هوش میاد میبینه توی قفسه. میزنه تو سرش، میگه: خاک بر سرم، کشتمش!
يه روز خره ميوفته تو چاله ، game over ميشه
....شب خواب میبینه باباش رو کشته ،صبح بلند میشه میبینه باباش جلوش نشسته ،میزنه تو سرش میگه:خاک بر سرم یادم رفت سیوش کنم:دی
ترکه رئیس فدراسیون شطرنج میشه میگه:
فیل اسب رو میزنه چون قوی تره!
خر هم باید بازی کنه
خر از همه طرف میتونه بزنه
اصلا خر شاه
جوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووون من نفس را داشتی ؟!!
پیامک غضنفر به دوست دخترش : مهم نیست که قشنگ نیستی ! قشنگ اینه که مهم نیستی
اگر مایلید به شتر بوس بدهید به نکات زیر توجه کنید....
.
.
.
.
.
.
.
خاک بر سرم مگه مایلی ؟!!!----
سه نفر می میرن اولی میفرستن بهشت دومی رو میفرستن جهنم سومی رو میفرستن طویله میپرسند چرا؟ جواب میاد: اولی متاهل بوده دنیا براش جهنم بوده دومی مجرد بوده دنیا براش بهشت بوده سومی متاهل بوده زنش مرده مرتیکه الاغ رفته دوباره زن گرفته
شعار انتخابی 1 بنده خدا
1- انتقال برج میلاد به خرم آباد
2- لوله کشی نوشابه به درب منازل
3- افزایش امامزاده ها به سه برابر
4- مسقف کردن کل شهر
5- احداث اتوبان خرم آباد به نیویورک
6- (این یکیش رو هم بگم پستم رو حذف میکنن!!!!!)
معتاده میره دستشویی، میزنه افتابه را داغون میکنه بهش میگن چرا افتابه را اینجوری کردی؟میگه برام ژست گرفته بود
به دو دلیل زنها فوتبالیست نمیشن:
1-عمرا 11 تا زن یه جور لباس بپوشند...
2-عمرا بازی بعدی همون لباسو بپوشند...
از معتاده میپرسند چطور شد معتاد شدی؟میگه با بچه ها قرار گذاشتیم روزهای تعطیل تفریحی بکشیم یهو خوردیم به عید نوروز
بر مومنی ندا آمد: آرزو کن تا اجابت کنم ... گفت: اقیانوس آرام را جاده ای بکش ... ندا امد مقدور نیست آرزوی دگر کن ... گفت: قدرت شناخت زنها به من اعطا کن. فرمود: جاده ای که میخواستی دو بانده باشد یا چهار باند؟
یارو ميره «استريپ شو» ، بعد از چند ساعت به رفيقش ميگه: پاشو بريم، از اول معلوم بود اين دختره زورش نميرسه ميله رو كج كنه .
عمو آمار باف؟ بله...
دروغاتو خوب بافتي؟بله...
به ملت انداختي؟بله....
عمو اومده...چي چي را برده؟شرم و حيا...
با صداي چي؟؟بگم؟؟بگم؟؟