نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3681596&postcount=1857
Printable View
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3681596&postcount=1857
مشخصات جديد idou:
پردازنده omap 3430 مثل omnia hd
فيلم برداري vga @ 30frame
باتري 930 ميلي آمپري
سنسور sony exmor
و همونطور كه گفتم اضافه شدن tv out ممكنه الان بهش اضافه شد
این یه چیزی سنسور Sony Exmor هستنقل قول:
سنسور يه چيزي در دوربين :دي
ولی با توجه به پردازنده که داره احتمالش هست که فیلم برداریش تغییر کنه ولی فعلا نگران کننده ترین مورد باطریش هست که به نظر ضعیف میاد
خب خدارو شکر بالاخره چند تا چیز از آیدو مشخص شد. (البته بعد از پست قبلیه من) :31:نقل قول:
این جوری بهتره...... :20:
آره خدا رو شكرنقل قول:
ولي اونجوري كه بايد ميشد نشد:
باتريش ضعيفتر شد
tv out كه خودم گفتم ممكنه بهش اضافه شد
فيلمبردارش از اونچيزي كه فكر ميكرديم ضعيفتر بود
cpu ش كه قبلاً گفتم فرض كنيم مثل i8910 باشه
فقط اون سنسور ازيناش بهش اضافه شد
بعدشم اونايي كه ميگفتن نبايد اينارو باهم مقايسه كنيم اگه دقت ميكردن همون سايت كه اميرجان داده بودن بين همين 3تا راي گيري ميكرد و خيلي سايتاي ديگه
ولی اینم گوشیه شاخیه.....
ولی لامصب 8 ماهه دیگه ریلیز میشه........
حالا كه فكرشو ميكنم ميبينم 8 ماه ديگه ريليز بشه بهتر از اينه كه 2 ماه ديگه بياد ايران.آخه من خيلي نيست I8510 گرفتم ديگه نميتونم انقدر زود i8910 بخرم:42:
ولی سونی اریکسون هم ملتو می زاره سر کار سال 2009 معرفی میکنه 2010 گوشیه رو می فرسته بیرون....
به نظر من با این گوشی می خواسته به بقیه برنده ها ثابت کنه اون هم میتونه.....از اسمشم مشخصه....
قبول دارم با این cpu واقعا به نظر میرسه که ضعیفه.نقل قول:
tv out داره ت کلوپ کانسپت خود S U M S U N G نوشته بود و تو فیلمهاشم من آیکنشو دیده بودم
درسته ولی امکان داره بهتر بشه چون خلی مونده تا ریلز.
تا اون موقع که ریلیز بشه سامسونگ 20 مگاپیکسلی زده باید گوشی که معرفی میشه نهایت 1 ماه بعد بیاد به نظر من به سرنوشت n96 دچار میشه :31:نقل قول:
به نظره من ایدو زمانی که به بازار بیاد یه چیزی داره که از بقیه سر باشه........
اولش که x1 معرفی شده بود من فکر میکردم وقتی بیاد واقعا یه چیزی داره که از بقیه سر باشه ولی انقدر دیر اومد که وقتی اومد هیچ چیز خاصی نداشت
مثلا دوربینش اون موقع واسه پاکت پیسی 3 مگاپیکسل خیلی بود یا مثلا سی پی یوش اونموقع خیلی بود ولی همه اینا به مرور زمان بهترشون اومد و حالا x1 چیز خاصی نداره
درسته ایکس1 چیزه خاصی نداره ولی یکی از بهترین و کامل ترین و پرقدرت ترین گوشی هاست.......
نمیدوم کامل از نظر شما چیه ولی به نظر من گوشیه کامل گوشیی هست که یه سیستم عامل خوب داشته باشه و یه دوربین خوب و یه واکمن خوب باشه و مموری داخلی بالا و امکانات جانبی دیگه مثل جی سنسور داشته باشه که ایکس فقط سیستم عامل خوب دارهنقل قول:
قدرت مند هم نمیدونم یعنی چی
من نمیدونم دوستان طرفدار سونی اریکسون چرا سنگ این گوشی رو به سینه میزنن به خدا این گوشی کار سونی نبوده ساخت HTC بوده و هیچ شرکت عاقلی نمیاد گوشی بزنه روی دست گوشی خودش Ok پس یقین بدونین که X1 از گوشی های HTC قوی تر نیست و X1 از نظر من فقط یک کیبورد داره که اونم سلیقه ای هست من خودم یکی از اولین TyTn II هارو خردیم جمعا 2بار از کیبورد استفاده نکرد تازه صفحه 2.8 بودنقل قول:
دوستان منم یه مقدار زیادی گفتم ولی در کل منظورم این بود که ایکس1هم نسبت به اطرافیانش کمبودی نداشت و امکاناتی که در داخلش هست به بهترین نحو قرار گرفته اند........
اصلا X1 نگاهش می ارزه به کل گوشیهای ساخت HTC . در ضمن این گوشی رو سونی ساخته و اریکسون طراحی کرده HTC شاید تا 50 سال دیگه هم به لحاظ طراحی به SE نرسه . این دفاع من دفاع از زیبایی و طراحی X1 هست . در مورد امکانات بله صداش خیلی ضعیفه دوربینش هم مالی نیست ولی خوب خیلی کم هنگ میکنه و سرعت اینترنتش واقعا عالیه و قدرت گرافیک LCD این گوشی از همه سر تره ! چون من خودم کارم عکاسیه و عکسهایی رو که با دوربین و لنزهای فوق با کیفیت میگیرم بعد از Resize کردن عکسهام و دیدن اونها روی X1 واقعا از تماشای اونها لذتم دو چندان میشه این در حالیست که همین عکسها رو گوشی خواهرم( آیفون) هست ولی اصلا رنگها رو دقیق نشون نمیده .نوکیا که اصلا مونیتورهاش وضوح نداره و عکس رو سافت میکنه ( خیلی خیلی سافت ) و کمی پراش نور در عکسها دیده میشه اینو من تجربهء عملی دارم و بار ها تست کردم و همیشه X1 بهتر جواب داده
سلام
دوست عزیز htc پیشکسوت هستش تو عرصه ویندوز موبایل
من نمیگم x1 بده خیلی هم گوشیه خوبیه اما اینطورم که میگید نیست( در مورد htc)
x1 ساخت htc هست و فقط يه ليبل sony ericsson روش خورده قبول ال سي ديش خوبه ولي فكر نميكنم از آيفون بهتر باشهنقل قول:
من همین الان دو تا گوشی تو دستامه کاش میدیدی فرق ها رو اونوقت مهر تایید رو خودت میزدی روش . سچوریشن خیلی خوبی داره و رنگها و رو شارپ و قوی نشون میده . ایفون و ایکوناش قشنگه واقعا امکاناتش صفره مطلقه من نمیدونم چرا این گوشی رو با این قیمت دارن میندازن به مردم :13:نقل قول:
آیفون تو ایران این قیمته تو آمریکا 250 تومن هستش
که اونجا اپراتورها با امکاناتی که در اختیار کاربرا میذارن خیلی طرفدار داره نه بخاطر ال سی دیش بخاطر امکاناتش
قبول Lcd سونی کنتراست 1000000000000 و تا 1000000000 سال دیگه کس رو دستش نزنه ولی آیا شما کل گوشی رو به Lcd میدونی:13: و خودت میگی کیفیت دوربین نداره . صدا نداره و.. فقط هنگ نمیکنه :39: این که کارایی نیست گوشی های جدید اونقدر قدرت پردازنده و رامشون بالا رفته که با این برنامه های مسخره و چند تا فیلم هنگ نمیکنه و شما که میگی HTC این گوشی رو نزده پس چرا بعد از این همه مدت سونی دیگه مدل پاکت دیگه ای نزد ؟!؟!؟!نقل قول:
دلیل اینکه HTC اعلام کرد دیگه با سونی کار نمیکنه :27: یک گوشی باید حداقل چندتا از توانایی های کلی رو بپوشنه مثلا یکی سرعت بالا در کنار دوربین قوی و حافظه زیاد و وزن کم و قیمت مناست و....(I900) یکی دیگه صفحه بزرگ و دوربین خوب و اینترفیس زیبا و سرعت خوب و.... (Touch HD) ال سی دی رو چسبیدین ول نمیکنن :41:
البته آيفون آنلاك حدود 650 دلارهنقل قول:
اگه با نرم افزاراي آيفون كار كنيد شايد نظرتون عوض بشه مثلاً يه نرم اقزاري داره از تو ميكروفونش فوت ميكني فلوت ميزنه !!! يا فوت ميكني شمعا خاموش ميشن يا كجش ميكني شعله شمعا كج ميشه و 24997 نرم افزار ديگه
درسته حسن جان اما آمریکارو گفتم اونجا فقط باید قراردادی بخرینقل قول:
البته آيفون آنلاك حدود 650 دلاره
اتفاقا مشکل اصلیه ایکس وان همین بدنشه...!!!(شکستن جاهای مختلف گوشی)نقل قول:
اصلا x1 نگاهش می ارزه به کل گوشیهای ساخت htc . در ضمن این گوشی رو سونی ساخته و اریکسون طراحی کرده htc شاید تا 50 سال دیگه هم به لحاظ طراحی به se نرسه
در ضمن به نظر من طراحی تاچ دایموند از همه پاکت پی سی ها بهتره....!!!
والا سرعت این گوشی که عالیه من که شکایتی ازش ندارم پس تا اینجا شد سرعت و ال سی دی . مسئلهء هنگ نکردن در پاکت پی سی ها بسیار مهمه چون شما با یه بار در اوردن و جا زدن باطری ممکنه ویندوزتون رو از دست بدین پس تا اینجا شد 3 فاکتور مهم . در مورد اینترفیس هم که اینترفیس این گوشی اینقدر جذاب هست که من و شما رو راضی نگه داره این همه پنل های خوب که حتی دارندگان Touch HD هم دوست دارن از اینها رو گوشیشون استفاده کنند پس تا اینجا شد 4 مورد . در باره ء ال سی هم بایست بگم شما 95 درصد از ارتباطی که با گوشی برقرار میکنی از طریق همین نمایشگر هست پس به تنهایی شاخص ارزنده ای به حساب میاد . ببینید بحث سر این نیست که بین این و اون و اون یکی کدوم بهتره من هیچوقت تعصبی نداشتم ولی وقتی چیزی خوب باشه ازش تعریف میکنم ( نه حمایت) چه بسا در دنیای عکاسی هم که تخصص منه همهء برند ها رو داشتم چون اینقدر با هم رقابت دارن یه روز این محبوب میشه 4 روز دیگه اون یکی و مثلا اینکه بگیم CANON بهتره یا Nikon یا سونی اصلا مبنای درستی نداره . من اگه تعصب داشتم روی سونی هیچوقت نمیرفتم Nikon بگیرم چون واقعا سونی در زمینهء دوربین سازی هنوز کم تجربست شاید بعد ها قضیه فرق کنه ولی الان که اینطور هست . در ضمن یادم رفت بگم قیمت X1 به شدت پایین اومده و به 400 دلار قیمت جهانیش رسیده اینم اضافه کنید . شما که میگی X1 نمی ارزه نسبت به قیمتش حالا توجیه کنید که Touch HD با 750 تومن می ارزه یا Xperia با این قیمت ! در مورد وزن و خوش دست بودن هم که هر کس تو دست میگیره میگه عجب لایت و خوش دسته فقط 145 گرم وزنشه که برای یک همچین کلاسی زیاد نیست .نقل قول:
موفق باشید:10:
من بالای 100 تا پاکت داشتم از تیکه تیکه کردن بگیر تا منفجر کردن گوشی برام اتفاق افتاده ولی ندیدم گوشی با در آوردن باتری رامش بپره :18: و HD اولا مال HTC هست HTC بهترین و با کیفیت ترین پاکت ها رو میزنه اینجور که شما گفتی پس Lcd بقیه پاکت ها سیاه سفیده و X1 رنگی X1 رو من باهاش کار کردم قبول پنل های خوبی داره ولی من از حساسیت صفحش خوشم نیومد و شما میگی هنگ نمیکنه فقط 1 دقیقه بده دست من کاری میکنم با ریست هم به زور بالا بیاد و اگه واقعا فکر میکنی که سرعتش خوبه یک بار با Pro کار کن تا کیف کنی HD هم دوربینش 5 هست هم صفحش 0.8 بزرگنره هم قابلیت هاش بیشتر سنسور و خروجی تلویزیون و.... و من اصلا تعصب ندارم ولی زیر بار حرف زور نمیرم و X1 به نظر من از نظر بدنه خیلی ضعیفه و بدجور آسیب پذیره و به نظر من این گوشی هیچ آینده ای نداره چون ساخت HTC هست و وقتی HTC با سونی بهم زدن یعنی عدم تولید سری جدید و عدم حمایت از سونی و خودت مثال زدی سونی خیلی داره تا به Nikon و Canon برسه و خیلی داره تا به HTC برسه تا بتونه یک پاکت بزنهنقل قول:
نقل قول:
خوب شد اینا رو گفتی..... پس همون بهتر که به درد موتوری ها بخوره و تو خیابون ها پشت موتور با آیفونشون پز بدن.......... یعنی کلاس آیفون اینقدر پایین اومده که حالا موتوری ها هم آیفون آیفون میکنن......... تا الان میگفتم هی بدک نیست اما حالا عمرااااااااااااااا :2:
پشت موتور بشینی و آیفون بگیری دستت و توش فوت کنی فلوت بزنه.... چه شود....:39:
وااااااااي بازم اين اومد:42:نقل قول:
آیفون بهترین گوشی در زمینه مولتی تاچ و کار با برنامه با پروسسور قدرت مندی که در اختیار دارد میباشد .نقل قول:
اگر شما پول خریدش رو ندارید ... لزومی نداره ازش بد گویی کنید ... نظر ندید سنگین ترید .:11:
ايفن گوشي خوبي ميباشد و براي نياز هاي خاصي که براورده ميکنه عالي ميباشد.
کسي که اينترنت در کنار امکانات موسيقي و همچنين انعطاف پذيري بالا را دوست داشته باشه ميره سمت ايفن.چون واقعن خداي اينترنت و موسيقي و گرافيک ميباشد.انعطاف پذيري بالايي هم داره.
ولي يکي مثل من که از کيبرد زياد استفاده ميکنه و از برنامه هاي سيمبين و ويندوز استفاده هاي بيشتري داره از گوشي اي مثل ايفن خود داري ميکنه.
در کل به نظره منم ايفن گوشي بسيار خوبي ميباشد.
اصلاً بحث آيفون نيست اين خانم يا آقاي ava uk با من مشكل دارن.ايشون ميگن سامسونگ گوني گوني گوشي ميده بيرون هر كدومش يه عيبي داره.ميگن من i8510 دارم باتريش افتضاحه صداش از w810 پايينتره و امنيا هي dead ميشه توجه كنيد هي dead ميشه يعني مثلاً شما امنيارو گرفتي دستت هي dead ميشه. يعني كه ايشون اصلاً نميدونن dead يعني چي. بعد من بهش گفتم اگه از سامسونگ بدت مياد درست نيست اين حرفارو بزني اگه باتري i8510 شما مشكل داره بيا تو كلوپش مطرح كن و مثل من مشكلتو حل كن ولي ايشون يه بار بهش ميگي حرفات درست نيست ديگه نمياد ادامش بده چون خودشم ميدونه كه حرفاش اصلاً درست نيست بعد دوباره يه جاي ديگه مياد شروع ميكنه
از نظر روانشناسی این فرد مشکلاتی در زمینه ی بی توجهی افراد به حرف هاش داره که این مشکل ریشه از کودکی دارد
بخاطر همین میخاد حرف هایی بزنه که همه توجهشون بهش جلب بشه.
متاسفانه من هیچ قرصی نمیتونم به ایشون پیشنهاد کنم
اگه هرکسی مشکلی داشت میتونه به من پیام بده آخه من رشته ی حسابداری خوندم و توش همه چی به ما یاد دادن
merikh_merikh هم مشکلاتی در زمینه ی بیان مطلب مورد نظرش رو داره .کلافکرنکنم زبون فارسی بلد باشه .جمله بندی هاش فوق العاده جالبن.(این مطلب صرفا جنبه ی مزاح دارد)
حسن جان خودتو عصباني نکن.نقل قول:
منم فقط خاستم نظرمو در مورد ايفن بگم
دوست عزيز حرفه شما درست ولي تا حد امکان از توهين خود داري کنيد حتي با دشمن خونيتون.در سايت توهين ممنوع ميباشد.نقل قول:
حالا از اين حرف منظورت چيه؟من نفهميدم منظورت چيهنقل قول:
فرید جان من عصبانی نشدم ببین دارم میخندم :دی فقط نمیدونم چرا خانم آوا با من مشکل داره
حسن اگه واقعا خانم آوا هست شعر زیر برات جواب میده:نقل قول:
اگر با من نبودش هیچ میلیچرا ظرف مرا بشکست لیلی ( آوا ):40::31::11:
لیدیز اند جنتلمن
ما که خودمون منحرف هستیم شماهم میاید منحرفترش میکنید (تایپیک رو میگم)
هیچ چیز در هیچ زمانی و در هیچ کجا نمیتواند شکوه و جلال نوکیا را زیر سوال ببرد ، پس نتیجه میگیریم که هیچ کمپانی ای را با ابرکمپانی نوکیا نباید مقایسه کرد.
آفرین به این میگن تعصب :10:نقل قول: