سلام.نقل قول:
والا چه جوری بگم آیمیت بازیش کمتره(کمتر بازی در میاره ) و اینکه من زیاد تو قید و بند مراقبت نیستم و این گوشی به لحاظ استحکام بیشتر تو دست من دوام میاره.
Printable View
سلام.نقل قول:
والا چه جوری بگم آیمیت بازیش کمتره(کمتر بازی در میاره ) و اینکه من زیاد تو قید و بند مراقبت نیستم و این گوشی به لحاظ استحکام بیشتر تو دست من دوام میاره.
از کیبرد 9502 راضی هستین؟
پس به نظره شما استحکام 9502 زیاده.درسته؟
دوست عزیز من اصلن عجله ندارم اخه پول دستم نیست.نقل قول:
من اگه بخام بگیرم تو تابستون میتونم بگیرم.......
از راهنمایی و همکاری همه ممنون
ممنون دوست عزيزنقل قول:
ولي اگه دقت ميكردي من تهران نيستم و تبريز هستم
اگه قيمت اي900 با گارانتي 450 تومن باشه خيلي عاليه
150 تومن تفاوت قيمت با x1 خيلي زياده
راستي 8 گيگش با اين قيمت هست درسته؟
در ضمن تا 700 تومن فكر ميكني كدوم گوشي بهترينه؟
پس تا اون موقع انتخابهاي بهتري خواهي داشتنقل قول:
به نظره من تا 700 تومان ایکس1 گزینه مناسبی میباشد.
سلام.نقل قول:
عرض کردم نه من فقط یکی 2 بار از کیبردش اونم برای هارد ریست استفاده کردم.:31:
اما استحکام آره من به عنوان چکش هم ازش استفاده میکنم.:46:
سلام.نقل قول:
آره وقتی تموم شد دیدم شما تبریزی اما حیفم اومد اینهمه تایپ رو به هدر بدم گفتم شاید دوستان تهرانی بتونن استفاده کنن ضمن اینکه اگر فاصله قیمت واقعا" اینقدر که تو تاپیکها مطرح میشه بین تهران و شهرهای دیگه باشه میصرفه آدم بیاد تهران بخره بره.
اما این قیمت 450 رو که من گفتم 16 گیگش رو عرض کردم 8 گیگ رو اصلا" قیمت ندارم.اما ینکه فرمودید تا 700 والا سلیقه ای هست اما اینو میتونم بگم گوشی میگیرم که حتما" جی سنسور رو داشته باشه(چند ماه دیگه پی به اهمیتش خواهید برد) باید برید تو بازار و با توجه به امکانات و سلیقه انتخاب کنید .
HTC,I-mate,sony Ericsson,سامسونگ همه برند های خوبی هستن.
اره منم ديدم كلي زحمت كشيدينقل قول:
دوستان تهراني ميتونند استفاده كنند
والا اگه قيمت تو تهران خوب باشه اره ارزششو داره كه ادم بياد تهران بگيره
فوقش مياييم اونجا بچه هاي سايت هم يه ديداري ميكنيم :ي
موقع برگشت هم يه سر به شمال ميزنيم :ي
جي سنسور خب قبول دارم نداشتنش عيب هست
البته قبول كن نداشتن كيبرد هم عيب هست
اما قيمت مناسب اي900 هميشه مشتريان را جذب خودش ميكنه
8510 هم كه خوبه
منتها وقتي بحث شارژ مياد من ناخواسته مكث ميكنم
سامسونگ اكثر گوشيهاش شار پائين و يا متوسطي دارند
اما اگه امنيا بگيرم و شارژش خوب نباشه بخدا همن روز اولش يا پس ميدم يا رد ميكنم چون به اين مسئله حساس هستم
مخصوصا كه مكالمه بالائي دارم
فعلا اسممو از اسماعيل به صابر تغيير داده ام تا ببينيم چي ميشه ... :ي
سلام
من این تاپیکو زدم 2 3 روز نبودم ماشالا 9 صفحه رفته جلو
آقایون بالاخره من چیکار کنم
400 تومن حداکثر قیمت باشه
1 ماه هم صبر میتونم بکنم
صفحه حتما لمسی و ظاهر خوب (خیلی صفحه باریک نباشه)
با نوشته های این تاپیک فکر کنم غیر از i900 چیزی گیرم نیاید
فقط چند تا مشکل و سوال
1-اگه خواستم بخرم با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی؟(اگه با گارانتی با گارانتی کجا؟)
2-میشه یکم در مورد ویندوز موبایل توضیح بدید مثلا چه برنامه های کاربردی واسش هست که واسه سیمبیان نیست؟(میشه برنامه هایی مثل winrar و اینا که تو ویندوز کامپیوتر کاربردی هستند رو توشون اجرا کرد؟)
اگه ويندوز موبايل مخواي I900...اگر سيستم عامل برات مهم نيست KC910...دوربين 8...و...به جز سيستم عامل همه چي داره...مي توني يه سرچي بزني دربارش...تا 2 ماه ديگه هم گوشي KM 900 Arena مياد(تو ايران)...به جز سيستم عامل همه چي داره...مي توني واسه اونم صبر كني...اما مهم ترين چيز صليقه خودته...ببين با كدوم بيشتر حال مي كني...
اي 900 كه خوبهنقل قول:
ولي 400 تومن فكر نكنم بتوني گير بياري
مگر اينكه يكي دو ماه صبر كني تا اون موقع شايد بتوني
لئون گارانتي هم بستگي به خودت داره
يعني خودت بايد ريسك كني
اومديمو بدون گرانتي گرفتي و گوشي ايراد داشت اينا را بايد در نظر داشته باشي
من خودم قصد خريد بدون گارانتي دارم
البت x1 ميگيرم و بچه ها ميگند گوشيهاش اكثرا بدون ايراد هستند و به ندرنت نياز به گارانتي شده
ولي مال سامسونگ را نميدونم ...
ويندوز موبايل در صفحه نخست هم گفتم
كلا گيم و برنامه زياده واسش
و همچنين گيمهاي باحال و برنامه هاي خوب زياد پيدا ميشه
اره وينرر و برنامه هاي افيس و pdf و ... را بهتر از پي سي باز ميكنه :ي
پس تصمیم گرفتی که ایکس1 بگیری.نقل قول:
پیشاپیش مبارک.
هر موقع گرفتی یه توضیح در مورد ایکس1 به طور کامل بده.
ممنون
تصميم نگرفتم بلكه گرفتم :ينقل قول:
امروز رفتم بازار و آخرش x1 را خريدم
اول قيمت كردم
با گارانتي سيتادل 640 تومن
هر كاري كردم بدون گارانتي نفروخت
يعني گفت دست خودم نيست نميشه خلاصه خريدم
امنيا را هم قيمت كردم بدون گارانتي گفت 440 تومن
فهميدم كه قيمتها متعادل شده اند (اخه چند روز پيش به خاطر عيد گرونتر شده بودند البته يه كمي)
اولش ترديد داشتم كدومو انتخاب كنم
اخه 8 گيگ موري داشت و قيمتش هم 170 تومن از x1 ارزونتر بود
گفتم هر دو را بهم بده ميخوام ببينم
امنيا و x1 را گرفتم دستم
بعد ديدم جنس x1 خيلي مرغوبتره ...
همچنين خوشدسته واصلا قابل مقايسه نيست همچنين اي 900 سبكتر بود از اكس وان نسبت به هيكلش
بعد كيبرد اكس وان هم كه يه چيز ديگه هست
به همراه اكس وان يك مموري 128 كيلوبايت و يكي هم 4 گيگا بايت بود
ديدم اينم بدك نيست
اما از بد شانسي مال من نداشت زنگ شركت گفت باشه چند روز ديگه بيا مموري را تحويل بگير
بعد خلاصه گرفتيمو از اين دودلي اومديم بيرون
خوب مبارکه باید شیرینی بدینقل قول:
وی اقای گل محمدی یه سوال شما که تبریزد از همون تبریز خریدید یا نه اومدید تهران؟
میشه مشخصات km 900 arena بنویسید؟سیستم عاملش چی هست؟
ممنوننقل قول:
از تبريز گرفتم
راستش همه يه قيمت ميدند
معلوم شده كه تفاوت قيمتها در گارانتيها هست
بچه ها راستی این من حتما تو گوشی احتیاج به wifi دارم برای اینکه تو خونمون مودم وایرلس داریم و با گوشی اینترنت زیاد کار میکنم
این i900 سامسونگ wlan داره؟
آره wlan دارهنقل قول:
مبارک باشه.....بهترین انتخاب را کردی.نقل قول:
ممنون فريد جوننقل قول:
اميدوارم شما هم اين نزديكيها يكي بتوني بخري
البته p1 داري و بد گوشي نيست ميتوني فعلا صبر كني
x1 خيلي مرغوب هست خوش دست و خوشتيپ
چون به تاپيك ربطي نداره نميخوام بيشتر بگم
امنيا هم الان قيمتش خوبه
اين دوستمون كه تاپيك را زده با 440 تومن ميتونه بخره
الابته 10 تا 20 تومن هم گارانتيشه
نقل قول:
سلام.
امروز امنیا توی پاساژ علاءدین 16 گیگ اولا" خیلی کمیاب بود ثانیا" چند جایی هم که داشتن کمترین قیمت 520 تومن با گارانتی پارس مایکروتل 540 تومن (واسه یکی از دوستان خریدیم)(6 طبقه علاءدین رو زیر و رو کردیم به جرات میتونم بگم 10 تا مغازه نبود که 16 گیگ امنیا رو داشته باشه.):18:
پ.ن: رفتیم تو یک مغازه گفتم 16 گیگ میخوام گفت دارم قیمت 485 گفتم بده فرستاد به حساب بعد از نیم ساعت اوردن.گوشی رو در اورد روشن کرد یک لحظه روش رو دیدم ,دیدم 8 گیگه . گفتم اینکه 8گیگه.گفت نه این 16 گیگه 8 گیگ هم مموری داره ,چه فرقی میکنه!!!!!!=))
رفیقش گفت فرقش اینه که اون 16 بیشتر هنگ میکنه :-o
خلاصه اینکه واقعا" یکسری دزد و کلاهبردار نشستن اونجا اسم خودشونم گذاشتن کاسب.
ميشه مارو انقدر نخندوني؟ :ي :31:نقل قول:
عجب فروشنده اي بود
نميدونم خودشون خاخل هستند يا مشتريها را خاخل فرض كرده اند
حالا نگفتي مغازه هاي ديگه هم همينطوري بود يا 16 گيگ واقعي ؟
در ضمن تو تبريز اين قيمت كه من دادم 8 گيگش هست
440 بدون گارانتي
و10-20 تومن هم گفت هزينه گارانتي
سلام
یه مدل دیگه هست به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون هنوز نیومده
میخواستم ببینم آیا اینی که اسمشو بالا نوشتم خیلی با i900 فرق داره؟
چقدر طول میکشه این بیاد و قیمتش کوقع اومدن به نظرتون چنده و آیا میشه با 400 خریدش تا چند وقت آینده؟
آره خيلي فرق داره...اين سيمبيان-روزوليشنش 640 در 360-دوربين 8-FM Transmitter-صفحه نمايش AMOled- فيلم برداري HD -صفحه نمايش 3.7 اينچ و...
كلا بري كلوپش را بخوني بيشتر دوستان قيمت وروديش را با يك ميليون ميگن...فكر نكنم اصلا به 400 برسه...
همين i900 خيلي باحاله...
تو سامسونگ i900 فقط ویندوز موبایل داره؟
یعنی من که میتونم تا 1 یا 2 ماه دیگه هم صبر کنم ضرر نمیکنم الان i900 بگیرم؟
ممنونم
سامسونگ ویندوز موبایل های دیگه ای داره مثل i780 که کیبرد هم داره.ولی i900 از همشون بهتره توی پاکت پیسی ها یکی از بهترین هاست قیمتشم که عالیه به نظر من همینو بگیر و تو خریدش شک نکن. ولی اگه میتونی صبر کنی و بیشتر هم خرج کنی i8910 یه چیز دیگست
سلام.نقل قول:
نه فروشنده های دیگه لااقل میگفتند نداریم این یکی واقعا" نوبر بود .16 گیگ خیلی کم شده تو بازار البته علتش رو نمیدونم.
با سلام به دوستان
من می خوام یه گوشی بگیرم نظرم روی n79 هستش ولی با دیدن i7110 سامسونگ نظرم برگشت که یه گوشی از سام سونگ بگیرم حالا کسی خبر داره که i7110 تو بازار هست یا نه؟
یه سوال دیگه تو برند سامسونگ چه گوشی با مشخصاتی شبیه n79 به جز i7110 وجود داره ؟
الان 8 گیگ i900 اینجا 460 تومن هست که فروشنده میگه با گارانتی میشه 470 بگیرم یا نه؟
بعد من الان قصدم برای خرید حتمی هست
موقع خرید i900 به چه چیزهایی باید توجه کنم؟
مال کجا باشه تو جعبش چیا باید باشه هر چی به ذهنتون میرسه بگید
i7110 همون n85 هست البته غیر کشویی با کیفیت بدنه بسیار بالاتر و سرعت بالاتر و بدون هنگ و قیمت مناسب تر و ظاهر بسیار زیبا و باتری بسیار عالی البته هنوز ایران نیومده ولی فکر کنم بعد از عید بیاد مثل این گوشی i8510 هست که fm transmiter ندارهنقل قول:
دیروز رفتم مغازه فروشنده میگفت i900 آشغاله وقتی پرسیدم چرا چیزی نگفت و باز گفت آشغاله کسی خودش تا حالا i900 داشته و کامل تستش کرده؟مشکل هنگ کردنو اینا نداره؟
بعد یه سوالی این i900 دو مدل داره یکی 8 گیگ و یکی 16 گیگ آیا مدل 16 گیگ باید 16 گیگ حافظه داخلی داشته باشه یا اینکه 8 گیگ داخلی و 8 گیگ مموری همراش؟
احتمالاً فروشندهه i900 نداشته گفته آشغاله. این گوشی دو مدل داره 16 گیگ . 8گیگ. 16 گیگش باید 16 گیگ مموری داخلی داشته باشه
شاید منظورش این بوده که تو سطل آشغالش افتاده باید بری ورش داری!!!!! (شوخی). یارو شاید حالش خوب نبوده!!! تا حالا ندیدم فروشنده محصولشو ضد تبلیغ کنه! شاید این گوشی رو نداشته و خواسته تو رو صرف نظر کنه که بیای گوشی هاشو بخری!نقل قول:
دیروز رفتم مغازه فروشنده میگفت i900 آشغاله وقتی پرسیدم چرا چیزی نگفت و باز گفت آشغاله کسی خودش تا حالا i900 داشته و کامل تستش کرده؟مشکل هنگ کردنو اینا نداره؟
فروشنده که اینقدر خوب مشاوره میداده ازش میپرسیدی چی بخرم بهتره همونو میخریدی یا اگه خوشت نمیومد اون مدلی که پیشنهاد داده میگفتی اینم که اشغاله بعد میومدی بیرون.
سلام.نقل قول:
از هر کسی باید به اندازه شعورش توقع داشت کسی که مشتری بره تو مغازه اش از لفظ ؟آشغاله استفاده کنه .......حتی اگر هم واقعا" خوب نباشه باید بگه بده نه اینکه آشغاله!!!!!