امیرجان تشکر ولی سوال دوم منو جواب ندادی میشه فایلهای آپدیت رو برداشت وبه صورت آفلاین بعدا جایگزین کرد؟؟؟
Printable View
امیرجان تشکر ولی سوال دوم منو جواب ندادی میشه فایلهای آپدیت رو برداشت وبه صورت آفلاین بعدا جایگزین کرد؟؟؟
سلام
ممنون از ابراز محبتتون ، راستش این مورد رو نمیدونم ، اگه دوستان کسی میتونه کمک کنه .
منو ببخشید max_3d جان .
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
چند تا سوال درباره GDATA total care:
1.حجم آپدیت اولیه (بعد از نصب) چقدره؟
2.حجم آپدیتهای روزانه ش چقدره؟
3.درباره توانایی و این حرفا صحبت شده ولی وقتی بین آویرا و GDATA حق انتخاب وجود داشته باشه آیا آویرا سرتر نیست؟
4.تو تشخیص ویروس بین GDATA و آویرا تفاوتی هست؟
5.از نظر سنگین کردن سیستم این total care چه جوریاست؟
6.اگر با علامت بزرگتر کوچکتر بخوایم برتری یکی از این اینترنت سکوریتی ها رو نشون بدیم ترتیبشون چطوری میشه؟
آویرا، کسپرسکی، جی.دیتا (> <)
موقع آپدیت حجم رو نمی نویسه اما با 128 متوسط یه 2 ساعتی طول میکشهنقل قول:
روزی 1 مگ یکم بیشتر
هوش مصنوعی و رفتاری آویرا طبق تست بهتر هست.
تفاوت باید خیلی کم باشه.
از کسپرسکی سبک تر.
توی بحث اینترنت سکوریتی چون فایروال رو به مقایسه اضافه میکنیم فایروال هم جی دیتا و هم اویرا خیلی ضعیف نشون میده. کسپرسکی فایروال کاملا مطمئنی داره.
سلام
به توضیحات دوست و استاد عزیزم drhaniball این رو هم اضافه کنم که درصد خطای G DATA بسیار از آویرا کمتر هستش و رابط کاربری
خیلی زیباتری هم داره .
ولی در عوض آویرا دردسر کارکردن و نکردن تریال ریست رو نداره
سر 30 روز که میشه دوباره از نو....
البته من خودم جی.دیتا رو نصب نکردم رو سیستمم ولی باهاش کار کردم
درباره رابط کاربری هم یادمه تو یه سایتی میخوندم که یکی از محیط ای.ست خوب میگفت و تعریف میکردو یکی از کسپر یکی از فلان
هرکدومه اینا طراحی محیط نرم افزاری خودشونو دارن
یکی از ای.ست بد میگفت که رابط کاربریش ساده و بچه گانه ست. در صورتیکه حرف خودش بچه گانه ست
یه مسئله دیگه هم جی.دیتا ترکیب دو موتور جستجوگرو آنالیزور ویروسه و از دیتا بیس هردو بهره میگیره ولی آویرای آلمانی دیتابیس قوی خودشو داره
نقل قول:
دیتا بیس ها جداست. در مورد موتور ها هم باید از سایت خودش این مطلب تایید بشه. من که مشاهده نکردم !
احتمالش هست در قدیم بوده باشه ولی الان دیگه نه. مانند f-secure که در گذشته حتی دیتا بیس کسپرسکی رو داشته ولی الان کاملا جداست.
بله من آخرین آمارم در این باره مربوط به زمستون 87 میشه تقریبا
سلام
در مورد دو موتوره بودن این آنتی ویروس فرمودین ، موقعیکه داره آپدیت میشه نشون میده که موتور A و موتور B آپدیت شدن ، اگه درست
نیست ، میشه در موردشون توضیح بفرمایین ، ممنون .
----------------------------
تریال ریست totalcare2011 کسی نداره؟
هر فایلی که می خوات دانلود بشه قبلش چک می کنه چطور می شه این گرینه رو حذف کرد؟
ممنون
سلامنقل قول:
برای تریال ریست از پست 62 صفحه 7 استفاده کن من رو اینترنت سکوریتی 2011 تست کردم جواب میده. واسه لغو چک کردن دانلود هم از پست 80 صفحه 8 همین تاپیک استفاده کن.
نقل قول:
سلام
دوستان مگه محصولات 2011 G ADATA اومده ، میشه آدرس بدین ، ممنون .
سلامنقل قول:
کد:http://www.gdata-software.com/trial-versions.html
سلام
بازم ممنون از آدرس دوست عزیز
آقا چرا حجم این توتال 2011 اینقدر کمه ، توتال 2010 ، 392 مگ بود .
سلام
دوستان من توتال 2011 رو نصب و با اون ریستر صفحه 7 پست 62 ریستش کردم ، فقط یه سئوال دارم ، این چرا اینقدر آپدیتش سنگینه ،
مگه این نسخه جدید نیست ؟ یعنی ممکنه که آپدیتها رو توی اون نذاشته باشن ، آخه من دیروز یه توتال 2010 رو برای یکی از دوستان نصب
و آپدیت کردم ( سرعت اینترنتش با مال من یکیه ) تقریبا به یه اندازه طول کشید ، در صورتیکه این 2011 جدیده و اون قدیمی بود .
من به دلیل حفظ اطلاعات که اهمیت زیادی برام داره موندم از همین آویرایی که دارم استفاده کنم یا برم به سمت gdataنقل قول:
از طرفی با خودم میگم این جی دیتا که آپدیت روزانه ش خیلیه
اگه بزنه و ورژن جدیدی از خود محصولش هم بیاد یه دانلود ساده ازش 250-300 مگه
پس هم دانلود خودش، هم آپدیت اولیه و هم آپدیت روزانه ش(تقریبا) زیاده
مونم چه کنم
هر دو بسیار مناسب هستند. زیاد درگیر انتخاب نشید چون تفاوت اندک هست.نقل قول:
برای اطلاعات مهم پیشنهاد میکنم از نرم افزار های حفاظتی اطلاعات مثل Hide Folders و ... که بسیار زیاد هستند. استفاده کنید. و حتما قابلیت پاک شدن فایل هارو با همان برنامه بگیرید.
سلام
دوستان من یه توتال 2010 روی یه ویندوز دارم و یه توتال 2011 رو هم جهت آزمایش روی ویندوز دومم نصب کردم و هر دوتا رو با همین
ریستری که دوستان معرفی کردن ریست یک ماهه کردم ، کم کم متوجه شدم که اون توتال 2010 از اون 2011 خیلی زودتر آپدیت میشه ،
بعد گفتم شاید سرعت اینترنت در اون زمانها فرق میکنه ، به همین خاطر امروز هر دو تا رو در فاصله 10 دقیقه آپدیت کردم و دیدم که بازم
اون مشکل وجود داره ، حالا سئوالم اینه که چرا سرعت آپدیت اینقدر فرق داره و اونم در شرایط مساوی ، اگه دوستان میتونن کمک
کنن ، خیلی برام سئوال شده ، ممنون .
سلام
دلیله خاصی نمیشه براش گفت. قطعا نوع طراحی این ورژنش این طور بوده. وقتی یک ویروس به دیتا بیس آنتی ویروس اضافه میشه تمام ورژن های اون آپدیت ارسال میشه مثلا ورژن 10 الی 1 اون ویروس رو شناسایی میکنند پس چون نمی گیم دیتا بیس ورژن جدید قوی تر از ورژن قبل است دلیل باقی مانده طراحی ساختار این ورژن بوده.
سلام
دوست و استاد عزیزم ترفیع درجه تون مبارک ، انشااله در محضر خداوند مهربان ، عزیز و رفیع الدرجه باشید
این مطلب رو که فرمودین میدونستم ، به نظر شما آیا ممکن هست که این ریستر باعث این مشکل شده باشه ، واضح تر بگم که ، ممکنه
ساختار این ورژن جدید به شکلی باشه که بعد از ریست دچار این مشکل بشه .
ممنون
یکی از دوستان که 2011 بدون کرک اپ کنه مشخص میشه ولی به نظر من خیر امکانش نیست.
دوستان مگه حجم آپدیت ایم ورژن چقدر هستش منظورم 2011
بگین که ما هم تصمیم بگیریم بریزیم یا نه
سلامنقل قول:
متاسفانه حجم آپدیت رو نمیزنه ، ولی همونطور که عرض کردم این 2011 مال من نسبت به 2010 یه خرده کند آپدیت
میشه ، اما اگه ADSL داری نصب کن بهش میارزه .
یک مورد جالب رو هم اینجا میگم انتی ویروس نود32 ورژن 2.7 رو جایی نصب کردم جالب بود اپدیت اولیه اون 8 مگ بود !
ورژن 3 بیش از 25 مگ اپدیت اولیه لازم داره. و طبیعتا ورژن 2 دیتا بیس برابر با 3 و 4 رو داره.
طراحی آنتی ویروس ها ورژن به ورژن خیلی متفاوت است.
دلیل این امر اینه که هر چی ورژن ساختاری یه آنتی ویروس بالاتر میره تو قدرت و نحوه تشخیص اون تاثیر دارهنقل قول:
این موضوعی که شما گفتی رو به شخصه تجربش کردم
اینطور نیست که ورژن 4.2 از eset با ورژن 2 همین آنتی ویروس عملکرد یکسان داشته باشه
این مطلب رو خود سازنده هم بهش اذعان داره
تو ساختار جدید قدرت تشخیص و بطور کلی عملگر بهبود داده میشه. واسه همینه که ورژن 2 به همون 8 مگ و ورژن بالاتر بیشتر از 20 مگ آپ اولیه نیاز داره
نقل قول:
اگه بگیم دیتابیس نه یکسان هستند. یک مورد دلیل آپدیت حجیم تر بهبود پاک سازی ویروس هاست. توانایی پاک کردن ریجیستری های ویروس و رفتار شناسی ویروس توانایی نقش دادن به برنامه ...
بالا عرض کردم دیتا بیس یکسان نه عملکرد برابر.
مثلا این برای نود32 :
• Fixed issue with missing drive in the warning bubble for detected infiltrations on Windows NT• Fixed issue when a standard user (with UAC enabled) could not stop the on-demand scanner when run as administrator• Fixed issue with crashes of the ESET engine on multi-core machines with SSL scanning enabled• Fixed issue with intermittent crashes of Windows Live Mail and integration with WLM enabled• Fixed issue with perpetual SysInspector log generation when requested via ESET Remote Administrator• Fixed issue with crashes of GUI in specific situations when using authentication against the ESET Authentication Server• Fixed issue with dropped specific broadcasted UDP packets causing inability to browse network on Windows 2000 and XP• Fixed issue with obsolete connections displayed in the Network connections panel
سلام
دو تا سئوال
دوستان این نسخه 2011 که الان موجود هست ورژن آزمایشیه و یا نهایی ، و یه سئوال دیگه که البته تکراری هستش و اون اینه که چرا
حجم محصولات 2011 از 2010 حدود 100 مگ کمتره در صورتیکه محصولات 2011 یه خرده گرافیکی تر هستند و دیگه اینکه معمولا ورژنهای
جدید آپدیتهای جدید رو هم به همراه دارند ، به این دو علت باید حجم محصولات جدید بیشتر باشه که نه تنها نیست بلکه خیلی هم کمتره .
ممنون
1_ نهایی. اما باز ورژن جدید تر هم میاد که البته اعشاری میشه.نقل قول:
2_ فقط یک جواب داره نوع طراحی ( این قسمت رو هم باید از طراحان ورژن جدید بپرسی ;) )
به گرافیک و اپدیت زیاد ربط نداره. مثلا گرافیک نورتون و کسپرسکی 2010 رو ببینید و حجم ها رو ببینید. موقع ساخت ورژن جدید حجم هیچ وقت این شکل نمیشه ورژن قبلی + اپدیت سال گذشته. فقط سورس جدید ورژن جدید طوری طراحی شده که ویروس های جدید رو هم شناسایی کنه.
در کل به یک جواب میرسی = طراحی
سلام
بازم ممنون drhaniball جان
راهی داره که غیر قانونی آپ گرید کنیم .
توی خود جی دیتا یک اپدیت هست به اسم اپدیت product یا با این مفهوم که می تونید خود برنامه رو اپدیت کنید بدون این که تریال ریستر جدید بخواد . یا حتی از اول ورژن جدید رو نصب کنید. تریال ریستر هم که هست پس مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
جناب دکتر شما که جی دیتا رو سیستمت داری استفاده میکنی این قضیه تریال ریست رو برام یه توضیحی میدی؟
به این صورتی که میگم:
1.تریال ریست رو بعد از نصب اجراش کنیم اونو تا 30 روز فعال میکنه درسته؟
2.اونو تا قبل از اینکه 30 روزش تموم بشه باید دوباره اجرا کنیم یا بعد از اینکه 30 روزش تموم شد؟
3.تو یه تاپیک امریکایی میخوندم که برای یه برنامه دیگه که نیاز به تریال ریست داشت حتما حتما تا قبل از اتمام مهلت 30 روزه باید دوباره تریال ریستش میکردی وگرنه باید برنامه مورد نظر رو unistall کرد.
4.این تریال ریست ها برای فعال کردن آخرین نسخه جی دیتا که از سایتش میگیریم هم کار میکنه؟
5.با همه این اوصاف به درد سرش میارزه؟
سلامنقل قول:
در حال حاظر جی دیتا ندارم.
1_ بله
2_ قبل از اینکه 30 روزش تموم شد تست شده جواب داده بعدش رو نمیدونم.
3_ فکر میکنم نورتون هم این شکل هست و باید قبل از 30 روز تریال ریسترش کرد که البته 165 روز تمدید میشه.
4_ اون طور که دوستان گفتن بله برای 2011 نیز کار کرده.
5_ قطعا آنتی ویروس خوبیه مثلا دردسرش از کسپرسکی کمتر هست ولی از آویرا بیشتر این دیگه میل و سلیقه ی کاربر هست انتخابش کنه یا نکنه اما یکی از بهترین هاست.
نقل قول:
سلام
دوست عزیزمون تمام سئوالها رو جواب دادن فقط در مورد تموم شدن مهلت 30 روزه باید عرض کنم که من 2010 رو بعد از
تموم شدن مهلت 30 روزش ریست کردم که بدون هیچ مشکلی ریست شد ، فقط اگه خواستین ریست کنید همونطور که
قبلا هم گفته شده باید به نت وصل باشید و هیچ نرم افزاری در حال اجرا نباشه ، حتی مرورگر خودتون رو هم باید ببندید ،
و دیگه اینکه آنتی ویروس بسیار خوبی هست و دارای محاسن زیادیه مثل قدرت بالا ، سبک ، رابط کاربری خوب ، سرعت
اسکن خوب و به نسخه 2011 گزینه رفتارشناسی یا همون Behavior Method هم اضافه شده که این آنتی ویروس رو
تبدیل به یک پک کامل امنیتی کرده ، اما در نهایت این خود شما هستی که باید نصب و امتحانش کنی چون در انتخاب نرم
افزار سلیقه ی شخصی بسیار تاثیر گذار هستش .
سلام
دوستان این 2010 موقع آپ گرید آنلاین یوزر پسورد میخواد ، فکر میکنم که امکان آپ گرید آنلاین برای ما وجود نداره ، باید 2010 رو آنیستال
کنیم و 2011 رو نصب کنیم ، اگه دوستان میتونن راهنمایی کنن ، ممنون .
سلام
دوستان من هر موقع فلش به سیستم میزنم این آنتی ویروس اتو رانهای اونو میگیره البته بیت دیفندر هم همین کار رو میکرد ، حالا با این
وجود به نظر شما نصب یه USB Disk Security کار درستیه یا نه و یا اصلا نیازی نیست با این توضیحی که دادم .
سلام به همه دوستان
من g data total care نسخه 2011 دانلود و نصب کردم
برای آپدیت یه یوزر تو اون قسمت آپدیت ساختم
حالا سوالم اینه که بعد 30 روز اون trial reset او اجرا کنم کار میکنه و یا غیر فعال میشه
با تشکر از همه دوستان
[QUOTE=happyfeat;4981847]سلام به همه دوستان
من g data total care نسخه 2011 دانلود و نصب کردم
برای آپدیت یه یوزر تو اون قسمت آپدیت ساختم
حالا سوالم اینه که بعد 30 روز اون trial reset او اجرا کنم کار میکنه و یا غیر فعال میشه
با تشکر از همه دوستان[/QUOT
سلام
شما صفحه 7 همین تاپیک رو مطالعه بفرمایید ، اگه بازم سئوالی بود در خدمت هستیم .
میدونم اینجا جاش نیست ولی ....
اگه ممکنه برنامه USB Disk Security رو اخرین ورژن همراه با کرک و سریال قرار دهید
ممنون
من سيستمم ويروسي بود بعد G-Data نصب كردم حالا گوشيم رو كه وصل ميكنم به كامپيوتر ويروس رو نميشناسه با يه زوري اين برنامه رو دانلود كردم به نظر دوستان مشكل از كجاست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]