سلام دوستان
تمام کارهایی که گفته شده رو انجام دادم ولی آخرش یه ارور عجیب داده نتونستم بخونمش و دانلود کنم ! لطفا کمک کنید.:41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان
تمام کارهایی که گفته شده رو انجام دادم ولی آخرش یه ارور عجیب داده نتونستم بخونمش و دانلود کنم ! لطفا کمک کنید.:41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
من دیروز IME گوشیمو به این سایت دادم الان تو بخش دانلودش یه لینک اضافه شده وقتی از تو لینک روی فایل سر یا کی کلیک می کنم به یه صفحه جدید می ره و یه فایل پنچ مگی میاد برای دانلود!!!!!من که نفهمیدم مشکل از کجاست ممنون می شم دوستان کمک کنن خیلی لازمشون دارم
سلام دوستان
من تمام مراحلی که گفته بودید رو طی کردم ولی در آخر اروری دریافت کردم و نتونستم بخونمش و فایل ها رو هم نتونستم دانلود کنم.لطفا راهنمایی کنید.
امروز یه پیغام جدید میده وقتی روی سر وکی کلیک می کنم این پیغام رو میده من که زبون ژاپنی نمی فهمم:31:
سلام به همگی :
من بیش از 35 ساعته که درخواست دادم ولی لینک دانلود هنوز فعال نشده
..........
آخه قرار بود ظرف 24 ساعت لینک فعال بشه؟
موقعی که Cer یا Key میده ...نقل قول:
یه گزینه ابی میده یکی قرمز شما باید از اون لینک قرمزه دانلود کنـــی Cer & Key ابیه بیخودی هستش اگه روش کلیک کنی یه فایل 5 مگی میده برا دانلود برای دریافــــت لینک قرمز :20:
نقل قول:شما دوستان هم نوشته بالا رو بخونیــــد ...نقل قول:
من خودم همینجوری درخواست میدم دانلود میکنــــم کاری به لینک آبی ندارم :41:
عجــــب!!!نقل قول:
من هر چی درخواســـت دادم 24 ساعتـــه لینک رو داده :20:
موفق باشید!:40:
داخل گزینه قرمز هیچ لینکی برای دانلود نیست.روز اول که سر و کی داد یک بار دانلود کردم ولی اشتباها پاک شد.به نظر شما برای دانلود محدودیت وجود دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز احتمالاً شما تاپیک کافی برای دانلود نزدید،پس به یکی از قسمت های سایت مثلاًبخش n95 برید و مثلاً یک برنامه برای دانلود بگذارید.نقل قول:
من عضو شده ولی هرکاری میکنم لوگین کنم با پیغام اشتباه بودن یوز یا پس میزنه
جالبه. OPDAچند وقته که برای منم اینطوریه. یه بار dl کردم اونم فقط سر رو اما بعدش دیگه نتونستم حتی از اون سایت با یوزر و پس های دیگه چیزی بگیرم. رو 5-6 تا سیستم هم همین امتحان رو کردم که یوزر و پسم رو که میدادم با زهم لینکش فتنه بود. هرچند من از دستشون در رفتمو چند روز پیش گرفتم. اما دوستام نمی تونن بگیرن....نقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
يوزرت قفل شده ديگه نميتونيـــد دانلود كنيد برا منم همينجوري شـــد ...
رفتم يه يوزر ديگه درست كردم و درخواســـت دادم حالا لينك Cert & Key رو گذاشته ولي نميزاره دانلود كنم:
:13:
تازگي اينجوري شـــده اولا راحت دانلود ميكردي و درخواســـت ميدادي :20:
موفق باشيد!:40:
نقل قول:
سلام برا منم میاد
وقتی هم رو قرمزه کلیک میکنم هیچی باز نمیشه
بعد از چند ماه تونستم گیر بیارم
کمکم کنید :11::19::19:
356398021220429
یکی برام گیر نمیاره
ime 356398021220429
دوست عزيز IMEI گوشي شما تو سايت ثبت شـــده شما نميتونيد دوباره درخواست بديد ...نقل قول:
شما بايد اينكارو انجام بـــدي :46:
موفق باشيد!:40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3870872&postcount=452
سلام دوستان.
من قبلا از s603rd فایل گرفته بودم که متاسفانه فایلم پاک شده و دیگه نمی تونم گوشیمو هک کنم
تو opda هم عضو شدم اما چون این روزها ایمیل ها قطع هستن نمیشه کاربر هایی که تازه عضو شدن فایل بگیرن
اگه ممکنه یکی برام فایل بگیره. شدیدا نیاز داردم
354182023559725
تنکس
اگه میشه لینک مستقیم بدیننقل قول:
چینیه ژاپنیه
با گوگل ترانلیتور هم ندیدم
اقا لینک رو ÷یدا کردم
ولی بازم نمیشه دان کرد وقتی میزنم رو دکمه دان فایل صفحه دوباره برمیگرده رو همون صفحه
ای شانس گند ما رو
24 ساعت شد ولی لینک فعال نشد !
دوباره درخواست بدم ؟
دوســـت عزيز بايد منتظر باشـــي تا برات لينك دانلود بـــده ...نقل قول:
دوباره نميتوني IMEI خودتو درخواســـت بدي :41:
دوســـت عزيز من IMEI رو تو سايت OPDA دادم حالا هر موقع بدون هيچ كم كسري لينك داد و دانلود شـــدنقل قول:
براتون ميزارم فايل Cert & Key رو ...:20:
سلام تو یه نامه خصوصی یوزرم رو بهت میدم ببین میتونی کاری برام کنی:40::40::40::40:نقل قول:
باز شد
اقا لینک دانلود از سایت باز شده
بچه بجنبید بعد یه هفته که فایل رو گزاشته بود و نمیشد دان کرد بلاخره دان شد
برید دان کنید که دوباره نبنده
راستی چی کار کنیم که ماه به ماه بده
تا کی فایل اعتبار داره
دوستان راه حل خوب واسه سایت چینی OPDA : استفاده از Google Translate
OPDA به صورت کاملا انگلیسی ! :
OPDA به صورت فارسی !! :نقل قول:
کد:http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&js=n&u=http%3A%2F%2Fwww.opda.net.cn%2F&sl=zh-CN&tl=en&history_state0=
حالا کار با OPDA راحت تر هست . دست گوگل درد نکنه !نقل قول:
کد:http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&js=n&u=http%3A%2F%2Fwww.opda.net.cn%2F&sl=zh-CN&tl=fa&history_state0=
يوزرت يا پسوردت نميخوند اشتباه بـــود عوض كرده بودي ...نقل قول:
باز نشــده براي تو كه دوباره با سرچ درخواست دادي لينك دانلود داده ...نقل قول:
براي اونايي كه درخواست كلي ميدن بعد از 24 ساعت لينك ميده ولي اونايي كه ثبت شده و لينك اشكال پيدا كرده دوباره درخواست دادن 48 ساعت ...:20:
پست بيشتر تو سايت بدي اعتبارت هم بيشتر ميشه ...نقل قول:
نه پست هاي الكـــي :13:
بعد از دو روز :
:41::41::41:
باز برا تو که ثبت شده ...
من هرکار می کنم واسه چند نفر رو ثبت کنم نمیشه ...
حالا که فکر می کنم میگم خوب شد واسه خودمو گرفتم ...
براي شما فكر كنم همون 24 ساعت باشـــه چون در خواست دوباره بدي لينك Cert & Key ميده ولي اجازه دانلود نميده مال شما اينجوري نيســـت ...نقل قول:
ثبت نامش كه راحتـــه من برا همه رفيقام يكي ثبت نام كردم :5:نقل قول:
سلام دوستان میشه برای من رو بگیرید؟آخه خیلی کم میتونم بیام اینترنت.ممنون میشم اگر لطف کنید و برام بفرستید
354216039697309
آقا من ثبت نام كردم ؛ ولي ميخوام دانلود كنم ميگه بايد يه برنامه رو بگيري و نصبش هم كه ميكنم بازم دانلود نميشه!
چي كار كنم؟!
سلام
من ثبت نام کردم Cer رو گرفتم ولی هر کاری می کنم key رو نمیده چیکار کنم ؟
میشه از یه key دیگه استفاده کنم ؟
هرکس این فایل ها رو می خواهد مشخصات گوشی رو بزاره تا براش پبت نام و تهیه کنم
بفرمت دوست من اينم Cert & Key براي شمــا ...نقل قول:
کد:http://hadi9.persiangig.ir/H.VIKE.rar
از لينك قرمز استفاده كنيد آبي بيخودي هستــش :20:نقل قول:
از Key ديگه نميشه استفاده كـــرد شما دوباره درخواست بديد !!!نقل قول:
اينجوري :
موفق باشيد!:40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3870872&postcount=452
بعد از تقریبا 4 روز امروز باز شدن !
آقا سلام
اگه میشه خواهشاً یکی برای من این فایل cer و key رو بگیره.
358998011136580
واقعاً لازم دارم. بعدش یه جوری هستش که من خودم نمی تونم بگیرم.
تا حالا چند بار توی سایت ثبت نام کردم ولی وقتی می خوام وارد بشم میگه یوزر اشتباه هستش!!!
تو رو خدا!!!!!
چي !!! :18:نقل قول:
برا من 48 ساعت طول ميكشه بعد لينك درست ميشه ...
دوست عزيز IMEI گوشي شما رو درخواست دادم بايد منتظر باشين تا لينك رو بده ...:20:نقل قول:
آقا دستت درد نکنه.
مرسی
من نتونستم از این روش شما برم شما می تونید یه روش دیگه بید یا فایل دانلودش رو برام بزارید ؟نقل قول:
356387027535278
کد 11 رقمی : 13710424123
ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوزر LAMANTA
پس wwwwww
فقط تورو خدا تا صبح فردا بزاریدش که خیلی لازم دارم فردا دیگه از ساعت 9 صبح تا 1 هفته دیگه نیستم !
ممنون.
با سلام خدمت يونس عزيز . من همه ي اين كارا رو انجام دادم ولي وقتي ميخوام imei گوشيمو بزنم پاينش به انگليسي نوشته كه ايملتو بنويس بعد كه ايميلمو مينويسم ميگه كه ايميلد معتبر نيست . چند تا ايميلو نوشتم ولي باز ميگه كه معتبر نيست
سلام به همه .
353188030739953
n82
بسيار ممنون ميشم اگه براي منم تهيه كنيد
دوست عزيز لازم نبود كل مطلب رو نقل قول كنيــــد سوالت رو گفته بودي جواب ميداديـــــم
الان من كه با اينترنت خونه ميام اين صفحه داره برام دير باز ميشـــه :41:
اگه زحمتي نيســـت ويرايش كنيد ...
جواب سوالتون هم :نقل قول:
با سلام خدمت يونس عزيز . من همه ي اين كارا رو انجام دادم ولي وقتي ميخوام imei گوشيمو بزنم پاينش به انگليسي نوشته كه ايملتو بنويس بعد كه ايميلمو مينويسم ميگه كه ايميلد معتبر نيست . چند تا ايميلو نوشتم ولي باز ميگه كه معتبر نيست
شما بايد تو اون قسمت يه كد 11 رقمي بدي كه 2 رقم اولش با 13 شروع شده باشه :20: