سلام لطفا یه lcd tv برای X360 معرفی کنین که قیمت مناسبی هم داشته باشه. نمی خوام زیاد خرجش کنم. 32 برای برای یه اتاق 16 متری مناسبتره یا 26؟
Printable View
سلام لطفا یه lcd tv برای X360 معرفی کنین که قیمت مناسبی هم داشته باشه. نمی خوام زیاد خرجش کنم. 32 برای برای یه اتاق 16 متری مناسبتره یا 26؟
32 عالی هستشنقل قول:
سامسونگ سری 4 هاش ارزونه و برای قیمتی که داره تصویر خوبی هم میده
سونی سری Sهم خوبه،قیمتی که من دارم 550هزار تومنه!نقل قول:
مال من LG 21'' felatron از lcd هم بهتر ..... تست کردم.....
شهاب 2000 21 اینچ!!!!
من 1 پارس دارم گرونديك 29 اينچ كيفيت صداش عاليه چون اسپيكراش خيلي بزرگه.
ميدونيد pes2010 خيلي روش جواب ميده.مخصوصآ وقتي ميلان رو برميداري و هوادارا سنگ تموم ميزارن:31:
با سلام و خسته نباشیدنقل قول:
من یک دستگاه xbox360 super elite دارم و با تلویزیون پلاسما 42 اینچ هیتاچی از آن استفاده می کنم
ولی خواستم بدونم آیا کنسول های بازی از جمله xbox تاثیر منفی روی تلویزیون lcd یا پلاسما دارد یا ندارد؟
تاثیر منفی نداره . تازه هر کسی آرزوشه با تلوزیون lcd بشینه xbox 360 بازی کنه !نقل قول:
چون تو تلوزیونهای غیر hd نوشته های بازیها رو بسختی میشه خوند .
خیلی لذت بازی رو میبره بالا تلوزیون lcd hd ...
ما یه تلوزیون lcd 46 hd داریم ولی ماله تو پذیرایی و برای xbox 360 یه تلوزیون 29 اینچ صنام از این مفتش گرونا
اصلا نمیتونیم نوشته بازیها رو بخونی...لی وقتی میبرم تو اون تلوزیون اصلا همه چیز عوض میشه کیفیت نوشته
ها بزرگ با رزولیشن hd براق ..زیبا ...دیدنی..
از دوستان کسی هست که مانیتور LG W2363d یا SAMSUNG px2370 داشته باشه.....؟
اصلا این 2 مدل تو ایران اومده.....؟
دوست عزیز تشکر میکنم بابت پاسخ سریع شما
شکی نیست که این تلویزیونها خیلی باکیفیت تصویر را پخش میکنند اما سوال من را پاسخ ندادی (تاثیر منفی دستگاه بازی روی تلویزیون )
ما كه فعلا تلويزيونمون لامپ تصويرش خراب شده، انشاء الله مي خوام يه LED 32b6000 از سامسونگ بخرم.
اقا مانیتور 3d تو ایران نیومده....؟؟؟نقل قول:
دوستان يكي يه lcd يا پلاسماي خوي full hd معرفي كنه هر كدوم كه بهتر براي بازي مي خوام قيمت بيشتر 450 نشه
سلام به همگی.
من با 46 اینچ hitachi بازی میکنم فول اچ دی هست.دستگاهمم xbox360 .
چی میگی بابا!!!!!!!:18::18::18::18::18:نقل قول:
این ها فقط خرافاته!!کدوم تاثیر منفی....من خودم توخونمون tv21 lg-tv samsong21-sony29داریم،همشون روهم امتحان کردم.پدرومادرم(مادر ندارم)از همون روزای اول اینو بهونه میکردن که من زیاد بازی نکنم.ولی حالا10ساله هیچ اتفاقی نیوفتاده.جالبه بگم کهنقل قول:
میکرو
سگا
پی اس 1
پی اس2
داشتم.(حالا پی اس2 دارم)
پس نگران نباش و باخیال راحت بازیکن کن.
دوستان برام یه ال سی دی 32 معرفی کنید برا بازی با xbox قیمت هم دور و بر 600 تومن
پلاسما 42 اينچ HD-Ready با كنسول 360
نا سلامتی ما هم آدمیم حالا یه سوال تو جمع Ps3 و Xbox 360 پرسیدیم یه نفر یدا نمیشه به سوال ما جواب بده؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان با46 اینچ شاب لورینز LCDبازی میکنم فول اچ دیx360وps3وps1دارم
با 40 اینچ سامسونگ فول اچ دی. با پی سی هم بازی میکنم(با پورت اچ دی ام آی وصل میکنم چه حالی میده)
اول به بازی بستگی داره که تعداد پیکسلاش چقدر باشه.اگه تعداد پیکسلای بازی کم باشه که تاثیری تو کیفیت نداره.نقل قول:
من ps2 دارم و تلوزیون LG اینچ 21
یه سوالم داشتم کابل COMPONET آیا کیفیت می بره بالا؟ ومی شه با این کابل PS2 رو به TV وصل کرد ؟؟؟
PS2 رو هم میشه وصل کرد به این کابل ولی باید تنظیمات خروجی رو بذاری روی COMPONET
سلام به همه ي دوستان عزيز، اين تلويزيون از سوني خوبه ؟
EX 500 (چهل اينچي)
پاناسونیک 32 اچ دی (متاسفانه فول اچ دی نیست ) 4 سال پیش 1400000 تومان برای بابام اب خورد ولی الان همین تلوزیون اونم از نوع فول اچ دی رو میشه تو بانه خرید 400000 هزار تومان
سری X سونی 46 اینچ ;)
samsung 40a650
X360 با سامسونگ 29 100hz . از اون گنده ها !
LG,LH70 full HD
من با تلوزیون lg 2261 با کابل hdmi با xbox بازی میکنم
لطفا یکی بهترین تنظیمات display مانیتور و xbox رو بگه؟
lg w2261 vp
samsung 32" b650
samsung p2770h
man ye monitore nvidia daram,ke tabdilesh kardam keyfiatesh kheili alie vali kheili gerone ghimatesho nemigam ta behem hasodi nakonin
"32 LG470
full HD
4ms
واسه یه اتاق 3*4 چه اندازه ای خوبه،32 یا 26 اینچ؟ حداقل فاصله از LCD چقدر باید باشه؟
LED SAMSUNG FULL HD 40" HDMI
brand : LG
cabel : hdmi
hd : 720
دوستان از این تلیزیون هاتون عکس بزارید تاپیک جذاب تر میشه. مرسی
سلام خدمت دوستان گرامی
من میخوام یا تلویزیون lcd یا مانیتور(LCD یا LED ) مجهز به بلندگو بگیرم (فقط و فقط برای بازی با xbox 360 و ps3) و میخوام حتما HD باشه
به نظرتون کدوم بهتره؟(منظورم بین مانیتور و تلویزیون هست)
البته لطفا در هر کدوم (یعنی تلویزیون و مانیتور ) پیشنهادهاتون رو بدید
بودجه من تا 250 تومانه و حتما میخوام 2تا ورودی HDMI داشته باشه و البته ورودی AV و کامپوننت هم داشته باشه
نظرتون چیه؟
و برای بازی وضوح مهمتره یا کنتراست؟
خیلی ممنون
Samsung Plano 21 inch
از همین گنده ها : دي
بازي توي LED واقعا" متفاوت و زيباتر و محشر تر از LCD هست
من LED دارم و داداشم LCD كه هردوشون FULL HD هستند 40" ولي توي LED كف ميكنم تا LCD
مثلا" تو بازي PES 2011 زمين چمن رنگي فوق العاده طبيعي داره كه عمرن قابل رقابت باشه ، چمن ها رو دون دون نشون ميده .
هرتز دستگاه رو روي حداكثر ميذارم و نهايت لذت رو ميده