نقل قول:
بله بنده میدونم که هارد بهش وصل میشه و دیسک نمیخونه منظور من اینه که آیا فرمت بلو ری رو میتونه پخش کنه یا نه؟
Printable View
نقل قول:
بله بنده میدونم که هارد بهش وصل میشه و دیسک نمیخونه منظور من اینه که آیا فرمت بلو ری رو میتونه پخش کنه یا نه؟
دوست من بلوری فرمت نیست یه نوع دیسک نوری ظرفیت بالاست مثل دی وی دی ،شما روی دی وی دی میتونید انواع و اقسام فرمتها رو بریزید :27:نقل قول:
من موقع پخش یه فیلم hd این پیغام رو میبینم و صدا ندارمdigital audio 1 کابل hdmiهم استفاده میکنم چیکار کنم که صدا داشته باشم
سلام به تمام حضرات محترم و نسبتا محترم:31:
به سری اطلاعات در مورد این دستگاه میدم بهتون
من 4 تا دستگاه WD HD T.V Player توی خونم دارم و تقریبا هر اتاق یه دستگاه دارم
خیلی ازش راضی هستم
توی پست های قبلی بعضی از دوستان سوالاتی پرسیده بودن که من یه سری اطلاعات کلی میدم شاید سوالات قبلی پاسخ داده بشه
سوال: حداکثر ظرفیت ساپورت این دستگاه از هارد یا USB Storage (Cool Disk) چقدره؟
جواب: در فریم ور جدید این دستگاه قابلیت استفاده از USB HUB اضافه شده. یعنی می تونید با استفاده از USB HUb به هر یو اس بی بجای یک هارد چندتا وصل کنید... در حالت عادی و طبق اطلاعات عمومی که درباره Universal Serial Port یا همون USB هست، هر پورت USB قابلیت اتصال 144 دستگاه رو داره.... یعنی با این حساب میشه 288 تا هارد یا یو اس بی درایو رو به این دستگاه وصل کرد... ولی این حالت تئوریک بود... در حالت تجربی من موفق شدم دستگاههای زیر رو به این دستگاه وصل کنم و کاملا برام ایندکس کرد:
تعداد 34 عدد هارد 1 ترابایت مدل Seagae Freeagent
تعداد یک عدد هارد 2 ترابایت مدل WD MY BOOK
تعداد یک عدد هارد 4 ترابایت مدل WD MY BOOK
تعداد یک عدد کول دیسک 32 گیگابایتی مدل SLICONE
جمع کل: حدود 40 ترابایت هارد به این درستگاه وصل شد که کاملا دقیق و درست ایندکس کرد فقط یه مشکل داشت... برای DETECT کردن هاردها باید اول اونارو جستجو کنه و یه لیست از محتویاتش برای خودش درست کنه که این کار هم برای هر هارد حدود 3 دقیقه طول میکشه که در کل حدود 2 ساعت 30 دقیقه منتظر بودم که هاردهارو شناسایی کنه ... البته قابل توجه که این شناسایی برای هر هارد فقط یکبار انجام میگیره و دفعه بعد که دستگاه رو روشن کردم در عرض 5 ثانیه دستگاه اماده کار بود... (البته اگه اطلاعات هارد رو عوض کنید، یعنی فیلمهارو پاک کنید یا فیلم جدید اضافه کنید باید دوباره سرچ کنه:27:)
سوال 2: آیا این دستگاه زیرنویس فارسی را نمایش می دهد؟
جواب: بله ولی فقط در قالب IDX/SUB ... تست شده و کاملا درست عمل میکنه و هیچ مشکلی نداره
سوال 3: آیا این دستگاه قابلیت پخش از DVD-Rom را دارد؟
پاسخ: توی جستجوهایی که انجام دادم تونستم یه سری فریم ور HOMEBREW (توسط کابران بصورت دستی نوشته شده) پیدا کنم که ادعا می کردند این قابلیت رو به دستگاه اضافه مینکن. البته من تست نکردم ولی در حالت تئوریک جور در میاد... البته من که اصلا این قابلیت به کارم نمیاد و کل ارشیو فیلمهارو روی هارد دارم و خیالم راحته:31:
سوال 4: آیا این دستگاه قابلیت استفاده بصورت شبکه را دارد؟
جواب: مدل اولیه نه ولی یک مدل جدید با عنوان WD TV LIVE ارائه شده توسط وسترن دیجینال که پورت شبکه داره (قیمتش خیلی گرونتر نیست ولی تو ایران نیومده) که میتونه هاردهای شما رو بصورت شبکه شناسایی کنه. و همچنین قابلیت جالبی داره که میتونه از طریق روتور و شبکه که به اینترنت وصله فیلمهای سایتهایی مثل یوتیوب YOTUBEو پاناروما و سایت هایی مثل این رو توی LCD شما نمایش بده که قابلیت جالبیه واسه همون به محض اینکه وارد ایران بشه 2-3 تا میخرم که از نون شب واجب تره:31:
سوال 5: ساپورت نرم افزاری این دستگاه چجوریه:
جواب: ساپورت خیلی عالی و زود به زود فریم ور جدید ارائه میشه و حتی یه سری برنامه ها و بازیها هست که کاربرا درست کردن و میشه روش نصب کرد (البته ریسک داره چون فریم ور رسمی نیستن) ولی در کل دستگاه خیلی عالی هست و من میخوام برای WC خونمون هم یکی بخرم:31::31::31::31:
آیا این دستگاه را میشه به DVD PLAYER وصل کرد تا از صدای فراگیر 5 کاناله بهره مند شد؟ آیا کسی تست کرده؟
دوستان عزیز-من از این پلیر استفاده می کنم و بسیار راضی هستم. منتها مشکل بالا را دارم. اگر کسی توانسته حل کند راهنمایی کنید.نقل قول:
Version 1.03 Now Available!
We've received tremendous feedback on WD TV and some great suggestions to improve the product even more. In response to your requests, we're pleased to offer product enhancements to make your viewing experience better than ever. Updating your media player is simple. Just follow the instructions below, grab your remote and enjoy the show!
What's New?
Release 1.03 (11/9/2009)
(includes all previously released updates)
Added video playlist support
Added support for the drive lock function on the new My Passport and My Book external storage devices
Improved metadata support for music. For example, browsing by genre is broken down into artists, then albums, then tracks
Enhanced cover art, album art, and thumbnail support for media files and folders
Fixed bugs reported by the WD TV user community
دوستانی که این دستگاه رو دارن چطور صدای فیلمها اچ دی رو میگیرن مخصوصاdts رو ممنون میشم جواب بدین
من این دستگاه رو دیدم
به نظرم کاملتر از از دستگاه وسترن هست ؟
کسی ازا ین مدل گرفته ؟
کد:http://www.nowdirect.com/exec/partInfo/part_detail.tsb?prcpart=SGRSTCEA201-RK
هیچکس نظری نداره ؟
این دستگاه فرمت iso /vob رو هم می خونه صدای dts رو هم ساپورت میکنه زیرنویس srt ,sub رو هم ساپورت میکنه
به نظر من هم اگه ساپورت نرم افزاری سیگیت پلاس ( + Seagate FreeAgent Theater مثل وسترن باشه سی گیت بهتره با توجه به اینکه 5.1 رو ساپورت میکنه چون وسترن با اینکه خروجی اپتیک داره بصورت واضح در مورد ساپورت 5.1 چیزی نگفته دوستانی که وسترن دارن بهتره در این مورد راهنمائی کنن
البته فکر کنم این مدل هنوز توی بازار تهران نیومده و یا مدلی اومده که خروجی اچ دی ام ای نداره اگر دوستان جای سراغ دارن معرفی کنن ممنون میشیم
با سلام
دوستان خواستم مصلبی را عرض کنم که بنده با این wd player صدای dts را به راحتی با کابل optical به سینمای سونی وصل کر ده واز صدای 6 کانال فیض می برم.
در ضمن از فروشندگان سونی سنتر هستم.
سوالی بود در خدمتم
بله مشکل اینه که همه سینمای خانگی ها این خروجی رو ندارندنقل قول:
سلام
وسترن 3 مدل از این hd player دارهبهترینش WD TV Liveکد:http://www.wdtvlive.com/
خیلی کمه تو ایرانکد:http://www.wdtvlive.com/products/wdtv_live#highlights
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Video
AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB, MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4, AVC, VC-1), MP4/MOV (MPEG4, h.264), M2TS, WMV9
Photo
JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG
Audio
MP3, WAV/PCM/LPCM, WMA, AAC, FLAC, MKA, AIF/AIFF, OGG, Dolby Digital, DTS
Playlist
PLS, M3U, WPL
Subtitle
SRT, ASS, SSA, SUB, SMI
Note
MPEG2 MP@HL up to 1920x1080p24, 1920x1080i30 or 1280x720p60 resolution.
MPEG4.2 ASP@L5 up to 1280x720p30 resolution and no support for global motion compensation.
WMV9/VC-1 MP@HL up to 1280x720p60 or 1920x1080p24 resolution. VC-1 AP@L3 up to 1920x1080i30, 1920x1080p24 or 1280x720p60 resolution.
H.264 BP@L3 up to 720x480p30 or 720x576p25 resolution.
H.264 MP@L4.1 and HP@4.1 up to 1920x1080p24, 1920x1080i30, or 1280x720p60 resolution.
An audio receiver is required for multi-channel surround sound digital output.
Compressed RGB JPEG formats only and progressive JPEG up to 2048x2048.
Single layer TIFF files only.
Uncompressed BMP only.
قیمتش 180 175 به بالا اگه گیر بیاد
من چندتا از این دارم با کابل مجانی و گارانتی سازگار
اگه خواستین pm بدین
فروشگاه اینترنتی چاره اورده با قیمت 169
من با کابل Hdmi و گارانتی سازگار میدم 165000
این چطوره؟
کسی از اینا خریده؟کد:http://www.brite-view.com/cinematube.php
آقا اینجا یک نفر گفته مستند Earth planet رو کند پخش میکنه راست میگه اگر اینطور باشه که ارزش نداره
من میخواستم بخرم تا فیلمهای فول اچ دی باهاش نگاه کنم خواهشا اونهایی که دارن راهنمایی کنند
سلام دوستان
منم امروز رفتم بازار رضا و از فروشگاه نگین (نمایندگی سازگاز) یه دونه WDTV HD PLAYER یه قیمت 130/000 هزار تومن خریدم.
ی مشکلی دارم اونم اینه که خروجی دستگاه رو وقتی رو HDMI قرار میدم تصویر نمیده و دوباره رو حالت Composite میره . با 2 تا کابل hdmi تست کردم ولی بازم همون آش و همون کاسه.
ممنون میشم اگه دوستان در این ضمینه کمک کنند
مرسی
خاب یه چیز جدید گیر آوردم
از برند معروف ASUS
ASUS O!Play - TV HD Media Player
قیمتش تو آمازون 100 دلاره
یه ریویوو هم ازش خوندم !
نقاط قوتش اینه :
پشتیبانی کامل و عالی از فرمتها (+RMVB)
علاوه بر یو اس بی و لن پورت ESATA هم داره !
معایب :
اندازه بزرگتر از وسترن
اینترنت نمیتونی باهاش بری (چه بهتر :دی بدرد ما که نمیخوره) (البته در مقایسه با WD HD Live Media Player)
وایرلس لن نداره (البته در مقایسه با WD HD Live Media Player)
خروجی اج دی فقط با HDMI میسره
فرمت DAT رو هم این ایسوسه ساپورت میکنه !
خیلی توپه !
درست پخش کردن یا نکردن به کدک و فرمت فایل مربوطه.من تا حالا همه جور اچ دی باهاش اجرا کردم مشکلینقل قول:
نداشت.به جز یه مورد که کلا اجراش نکرد.(که اونم یه کلیپ با بیت ریت 40 مگ بود.کامپیوتر خیلی زور میزنه تا بازش کنه استفاده از سی پی یو هم موقع اجراش خیلی بالاست چه برسه به این دستگاه فسقلی.:27:)
احتمالن اگه فرم ویر آپدیت بشه درس میشه. من آپدیت کردم خیلی چیزاش بهتر شده.قبلن یه فیلم اچ دی رو کلا سبز نشون میداد ولی الان درست شده.
اين دستگاه كدك DIVX را ساپورت ميكنه ؟
ضمیمه کلیک جام جم دستگاه Filp Share TV رو معرفی کرده [html]http://store.theflip.com/Flipsharetv.aspx[/html] نمیدونم این دستگاه کارایی نمونه های معرفی شده در این تاپیک رو داره یا فقط صرفا برای اتصال کامپیوتر به تلوزیونه دوستان اگه اطلاعاتی در این زمینه دارند ارائه بدن
وقتی mkv و ... رو ساپورت میکنه ، طبیعتا divx رو هم ساپورت میکنه !نقل قول:
اين سوال را از كساني كه اين دستگاه را دارم پرسيدم ، شما تست كرديدنقل قول:
چون توي پستهاي قبل گفته شده كه ساپورت نميكنه !
اگر منظورتان از DAT فايلهاي VCD است كه آنها همان فرمت MPEG-1 استنقل قول:
اگر پسوند فايل را mpg كنيد dvdplayer راحت پخش ميكنه !
بله جواب دادنقل قول:
سلام
1- اگر كل دي وي دي(vob) را روي هارد كپي داشته باشيم (نه بصورت image) آيا اين دستگاه نمايش ميدهد؟
3- وقتي از طريق av صدا را به سينماي خانگي اتقال دهيم كل فرمتهاي صوتي بغير از dts را پخش خواهد كرد؟
4- كاش كسي از دوستان عكس پشت دستگاه را بگذارد
ببخشيد يك سووال ديگه اينكه مدل live اين دستگاه به قيمت 170000 تومان ارائه مي شود تفاوتهايشان چيست و آيا بهتر است اين مدل خريداري شود ؟
5- آيا اگر فيلمهاي فول hd و hd را با لپ تاپ با كارت گرافيك ati 128 مگابايت dedicate و يا 256 كه خروجي hdmi دارد و به ال سي دي اتصال دارد ببينيم همان كيفيت اين دستگاه را به ما مي دهد؟
دو تا دستگاه دیگه که در ایران پیدا میشه هست به نام
ScreenPlay™ Pro HD Multimedia Drive
قیمت حدود 250
البته دستگاه Full HD نیست
ستگاه Iomega® ScreenPlay™ Pro HD Multimedia ساخت شرکت IOMEGA آمریکا مشخصات :
1-ساپورت کلیه فرمت های فایل های صوتی و تصویری
2-ساپورت ایمیج DVD با منوی تنظیمات
3-ساپورت زیر نویس فارسی
4-اتصال از طریق LAN به کامپیوتر و شبکه به عنوان هارد شبکه و پخش از روی هارد کامپیوتر و بلعکس
5-هارد داخلی 500 گیگا بایتی وامکان استفاده به عنوان هارد اکسترنال از طریق پورت USB با سرعت بالا
6-دارای خروجی ها RCA,HDMI,COXIAL,Composite
7-دارای ورودی RCA برای ریکورد یا کپچر از دستگاه های مختلف مانند دوربین-ویدیو-تلوزیون بر روی هارد خود با کیفیت بالا
8-دارای وردی USB2.0 و ساپورت کلیه فلش دیسک ها و پخش فایل های صوتی و تصویری از ان
9-دارای 1 گارانتی تعویض
10-قابلیت کپی فایل از فلش دیسک به هارد دستگاه
10-قابلیت اپگرید دستگاه از سایت
ملحقات همراه دستگاه:
1-دستگاه ScreenPlay Pro HD
2 - مبدل برق
3-کنترل+باطری
4-سی دی + راهنما
5-کابل ,USB,HDMI,RCA
اینم یه مدل دیگه که در ایران پیدا میشه
دستگاه Seagate FreeAgent Theater HD Media Player