منم رفتم چنتا از فروم ها رو خوندم اونا هم نظر شون در مورد بازی منفیه همه :دی
پس در این مورد درست نمره دادن :46:
Printable View
منم رفتم چنتا از فروم ها رو خوندم اونا هم نظر شون در مورد بازی منفیه همه :دی
پس در این مورد درست نمره دادن :46:
سلام
با اين امتيازات كه به بازي داده دلسرد شدم.
احتمالا گيم پلي بازي خوب نيستش... اين امتياز دادنها هم شده ابنبات
من خیلی گیج شدم .
دیروز بعد از اینکه وارد اپیزود 1 ( جنگل ) شدم کلی جلو رفتم و چند تا مرحله هم تموم شد ولی بعد که از بازی اومدم بیرون فقط از اول مرحله جنگل قابل دسترس بود .
کسی میدونه مشکل چیه ؟
امتیاز IGN به بازی :
6.0
:18:
7 Presentation
Lost Planet 2's menus and options feel dated and clunky, and are often a hindrance to playing the game. There are a lot of options though.
9 Graphics
Lost Planet 2 is a gorgeous game with a ton of variety in locales and things to kill. The Cat-G Akrid are particularly impressive.
8.5 Sound
The score is epic and actually quite good. It just would have been nice to hear it more often.
5.0 Gameplay
The controls respond poorly, co-op is implemented badly, and the level design is awful. The foundation of Lost Planet 2 is its biggest issue.
8 Lasting Appeal
Assuming that you make it that far, there's a lot to see in Lost Planet 2, from full co-op to a ton of multiplayer maps.
ظاهرا همه به گيم پلي ايراد گرفتن كه مهمترين بخش هم هست متاسفانه .
سلام
این بازی برای PC میاد.؟ تو گیم اسپات تاریخ ریلیز رو 18 می زده. این بازی مگه انحصاری نیست؟
در انحصار ماکروسافت بود فکر کنم !نقل قول:
این بازی برای PC میاد.؟ تو گیم اسپات تاریخ ریلیز رو 18 می زده. این بازی مگه انحصاری نیست؟
بازي براي Play Station 3 و Xbox 360 هست . نسخه ي PC هم معلوم نيست وضعيتش ! سايت رسمي بازي كه PC نزده ولي همه ي سايت ها صفحه ي PC زدن و تو ويكي پديا هم PC هست .
خوب مثل اینکه عالی بودن شماره اول بازی دلیل نشد که این شماره پیشرفت کنه یا حد اقل مثل اون باشه
gamespot به بازی امتیاز فاجعه امیز 5.5 رو داد
عجب..........علاوه بر امتیاز زیبایی که از گیم اسپات گرفته میانگین امتیازاتشم تو "متا" شده 7.5............که نشون میده بار دیگه کپکام ip دیگه ای رو مثه ip های قبلیش به...........برد.:31:
جالبه سایت IGN به نسخه PS3 حتی از نسخه Xbox 360 هم امتیاز پایین تر دادش. نسخه PS3 امتیاز ضعیف 5.5 رو گرفت:
نسخه PS3 مثل اینکه از لحاظ گرافیکی ضعیفتره چون امتیاز 7 گرفته در صورتی روی Xbox 360 امتیاز 9 گرفته بود. گیم پلی بازی مثل اینکه خیلی بده. از لحاظ کنترل هم که بازی مشکل داره و در کل مهمترین مشکل بازی رو IGN اساس و بنیاد بازی می دونه که کلا مشکل داره و اصلا خوب نیست.کد:http://ps3.ign.com/articles/108/1088085p1.html
امتیاز های بازی نوسان داره. بعضی از سایت ها حتی امتیاز 8.5 هم به بازی دادن ولی در کل بازی خوبی به نظر نمی رسه. چون از سایتهای بزرگی امتیاز خیلی پایین گرفته. جالبه بعضی سایت ها چند ماه قبل پیش بینی می کردن که این بازی جزو 10 بازی برتر امسال باشه!!!
من که اصلا طرف این بازی نمیرم. اتفاقا الان داشتم بازی ME2 رو دوباره نصب می کردم. اون بازی از لحاظ اینکه فضایی هست و نمای بازی سوم شخصه به این بازی شبیه هستش ولی واقعا این کجا و آن کجا:31: زمین تا آسمون با هم فرق دارن. من حاظرم سه بار دیگه بازی ME2 رو تموم کنم ولی این بازیو نرم.
مثل اینکه واقعا فاجعه هست.ای بابا.چه امیدی داشتیم به این بازی.اشکال نداره RDR بزودی میاد.ناراحت نباشید
چرا این capcom داره به جای پیشرفت هی بازیها رو خراب میکنه؟! من که هنوز بازی نکردم ولی اینجوری که میگید باید تخته کنه:13:
واسه pc نیومده؟
فعلا که واسه pc خبری نیست .
اما مرحوم گیم اسپات نوشته بود 18 می میاد .
حالا دوستانی که بازی کردن واقعا بازی لیاقت این امتیاز کم رو داره نسخه یکش که کولاک
کرده بود این چی شد.:18:
باید گفت بازی یک افتضاح کامل هست و دیگه هیچی نمیشه گفت .
بتاش اومده بود من گرفتم گفتم چرته حالا هی بخرید بگید اه چرا فلانه :دی
غیر قابل باوره که شرکت بزرگی مثل Capcom همچین IP که شماره اولش فوق موفق بود رو اینطوری بکوبه زمین
یعنی از یکشم بد تره که شما اینجوری میگین؟
منظور از یک یعنی این که همین الان یک رو بازی کنی.
ما که نفهمیدیم شما چی گفتی....نقل قول:
یعنی از یکشم بد تره که شما اینجوری میگین؟
منظور از یک یعنی این که همین الان یک رو بازی کنی.
ولی من که نسخه یک اون رو بازی کرده بودم به دوستانم که Xbox داشتن قبلا در مورد این بازی صحبت کرده بودم
حالا نسخه دومش که اومده هیچ کدوم اونا رو راضی نکرده...کپکام گند زده فحشش رو ما داریم میخوریم
عجب بدبختیه...نسخه یک فوق العاده بود نمیدونم چرا این یکی اینطوری شد؟!
منظورم اینه که اگه همین الان بگن یک رو بازی میکنی یا دو رو کدوم رو انتخواب میکنی.
نسخه یکه بازی چند ساله پیش خیلی خوب بوده ولی اگه الان ب خوای بازی کنی بازم میگی از دو بهتره یا نه؟
خوب آره دیگه...وقتی یک بازی ضعیفه که نمیشه به زور اون رو بازی کرد
من که چند بار نسخه یک اون رو بازی کردم و به پایان رسوندم...اگه هوس کنم باز همون نسخه یک رو بازی میکنم
منزل دوستان Xbox باز که رفتم بازی رو دیدم...نسبت به نسخه قبل افت شدیدی داشته
فعال که دوستان بنده هم همون نسخه یک رو ترجیح دادن
خب دیگه اگر بازی انحصار خود مایکروسافت مونده بود مطمئن باشید به این افتضاح
کشیده نمیشد:21:
واقعا این بازی ارزش کپی خریدن رو هم نداره :34:
یه جا گیر کردم:
تویه قطار هستیم که باید یه قول رو بکشیم هم قطار خون داره و هم قوله ولی نمیدونم چجوری باید قولرو بزنی تا خونش بره و بعد از مدتی خون قطار تموم میشه و بازی رو میبازی چکار کنم.
با هلکوپتره باید بزنیش یا چیز دیگهای؟
كپكام انگار عادت داره گند بزنه تو همه موفقيت هاش!نقل قول:
من بازی رو دیشب گرفتم و یکی دو چپتر بازی کردم
با چیز هایی که دوستان گفته بودن فکر میکردم خیلی خیلی فاجعه تر از اونی باشه که تو ذهنم ایجاد شده بود
بازی با یک prologue باحال شروع شد
و بعدش که intro برای بازی اصلی شروع شد به شدت هر چه تمام تر گرافیک بازی خود نمایی میکرد
شاید برترین نکته بازی گرافیک بازی هست که بسیار عالی کار شده
همون جو معروف از رنگ های سفید و ابی با افکت های قرمز و نارنجی و motion blur و lighting و انفجار های معروف Lost planet تو این شماره هم هست و پیشرفت هم کرده
صحنه های که با هلی کوپتر وارد جنگل شدن و بالای اب بودن و هلیکوپتر بقلیشون ترکید و به حالت slow motion از کنار اینها پایین رفت گرافیک بیداد میکرد و من به شدت لذت بردم
از شماره اول هم بیشترین چیزی که یادمه گرافیکش هست و این شماره هم از نظر گرافیکی کاملا من رو راضی کرد
خوشبختانه همون کنترل خوب شماره اول اینجا باقی مونده
همون سبک دویدن و تیر اندازی و hud و کنترل و reload
تو gameplay بازی تغییراتی ایجاد کردن که اذیت کننده شده
این که باید با چند نفر دیگه بازی کنی که یک جورایی حالت online گرفته به خودش
اول هر مرحله میتونی انتخاب کنی مه چند نفر همراه بیان از 0 تا 3 که همون طور که gamespot هم گفت AI فاجعه دارن و بیشتر مایه درد سر هستن
و بعد ازاتمام هر area باید 15 ثانیه صبر کنی تا همه جمع بشن و بعد بری مرحله بعدی
بعد از این که میمیری هم 4 ثاینه صبر میکنه و بعدش بهت انتخاب میده که یک نقطه از بازی رو برای ادامه دادن انتخاب کنی
داستان به شکل و شمایل شماره اول نداره
م یک گروه چند نفره mercenaries هستیم که ماموریت های مختلف بهمون داده میشه
درگیری های بازی هم مشکل داره یکم به خصوص وقتی شلوغ میشه تنها راه تشخصی دشمن از دوستانت علامت ضربدر قرمز رنگ بالای سرشون هست
باز هم همون active کردن post ها وجود داره
دشمن ها خیلی عظیم هستن
باز هم میگم شاید اصلی ترین دلیل که از بازی خوشم اومده و میخوام تمامش کنم گزافیک بالای بازی و texture های sharp و effect های کم نظیر بازی هست که GS هم اشاره کرده
اون قدر ها که میگفتن فاجعه نیست و میانگین نظرات مردم 7.5 و سایت ها 7 هست
و من به شماره 1 میدم 9 و این تا اینجا 7
گرچه خیلی انتظارا بالاتر بود و اگه CAPCOM همون GP رو نگاه میداشت و یک داستان درست حسابی و قوی تزریق میکرد خیلی بهتر میشد
من کلا یک ربع بازی کردم .نقل قول:
راستش اصلا آدم نمیونه باید چی کار کرد اینقدر که بازی درهمه .
من این بازی رو با ایکس باکس 360 بازی میکنم خود من به شخصه خیلی حال کردم باهاش
تا الان یه غول هم کشتم :21:
هر کی بازی نکرده توصیه میکنم بازی کنه
اره مهدی جان در نگاه اول اینطور به نظر میادنقل قول:
شما باید فقط بری اون Activate post ها رو انجام بدی که کنارش میشینه و باید پشت هم B رو بزنی تا بیاد بالا
تو این شماره جالبه دوستانت هم کمکت میکنن و سریعتر این کار انجام میشه
و با هر کدوم از این ها که فعال میکنی یک قسمت جدید رو نقشت ظاهر میشه که رادار اون محل رو کلا نشون میده و باید بری بعدی رو پیدا کنی که با شماره های مختلف هست و همچنین بری Chekpoint بعدی که با یک لوزی ابی نشون میده
کلا ماموریت های مختلفی میدن بهت که مثلا یکیش باید 1:30 از یک محل از 4 تا ژنراتور دفاع کنی
من امروز episode 1 رو تمام کردم تو chapter سومش اخرش یک BOSS بود که فوق العاده بود
عظیم به معنی واقعی با گرافیکی به شدت بالا
که باید پاهاش رو اول قطع میکردی بعد پشتش رو میزدی و وقتی راه میرفت ایجاد باد میکرد که سبزه ها رو تکون میداد
انفجار ها فوق العادن و افت فریم هم من که ندیدم تاحالا
شاید باورتون نشه ولی من
Alan Wake
Red Dead Redemtion
Prince of persia : The Forgotten Sands
Split Second
رو هم با این بازی گرفتم ولی الان نشستم اینو دارم بازی میکنم بس که بهم چسبیده :31:
دوستان که میگفتن این بازی به درد نمیخوره و گیم پلی مزخرفی داره و امتیازات پایینی آورده!
ولی الان که نظرات پدرام خان رو که خوندم مثل این که از بازی راضی بودن!
ما که نفهمیدیم بالاخره نسخه 2 این بازی به درد میخوره یا نه؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز نظرات و برداشت های شخصی من بوده این ها که گفتمنقل قول:
حالا ممکنه یکی اصلا خوشش نیاد
یکی هم مثل من یک چیز هایی از بازی مثل گرافیک بالا و مبارزاتش براش با ارزش باشه و بازی کنه
من یکی به امتیازات کاری ندارم
چون بوده بارها بازی هایی که 8 و 9 شدن گرفتم و بازی نکردم و حتی Dvd رو انداختم دور
ولی شده 5.5 و 6.5 هم رفتم خوشم اومده
من نظراتم رو گفتم نرین بخرین بعد بیاین بگین باعث شدی پولمون رفت :31:
نمیدونم چرا انقدر از بازی بد گفتن آره درسته ار آلان ویک و red dead ... یهتر نیست ولی بعد از اونا باری خوبی هستش.نقل قول:
منم نظر پدران رو دارم مثلا بازی دانته اینفرنو امتیاز 6 یا 6.5 رو گرفت ولی بازی بسیار توپی هستش.
در کل کسی نمیدونه این قول گنده رو چجوری باید کشت:19:
من خودم زیاد روی این امتیاز حساب نمیکنم چون بازی با امتیاز 9 به بالا 10 دقیقه بیشتر نتونستم تحمل کنم ولی بازیهایی هستن با امتیازهای پایین که خیلی به من حال دادن
البته نظر شخصیه
اینجا که ظاهرا همه به خاطر امتیاز GS بازی رو از بیخ بدون بررسی تحریم کردننقل قول:
میمونم من که اگه خودت رد نکردی تا وقتی که من برسم به اونجا خودم جواب بدم :31:
خوب الان منظورت این بازی هم بود دیگه درسته ؟ :31:نقل قول:
تو چرا آواتارت پرید یهو :دینقل قول:
خوب منم يه خورده بازي كردم ...
نميدونم من چرا بازي هاي Sci-Fi TPS ! زياد به دلم نميشينه و اصلا باهاشون حال نميكنم ....
شايد بخش co-op بازي كه روش مانور زياد ميشد بتونه بازي رو كمي بالا بكشه و علاقه مندانش رو راضي كنه !
من خیلی جلو اومدمنقل قول:
خلاصه بگم :
گرافیک خیلی توپی داره
کنترل به خوبی شماره اول مونده و همین 2 مورد من رو ترغیب به ادامه میکنه
وگرنه صدا گذاری و درگیری و حتی داستان حرفی نداره برای گفتن
co-op رو با یکی از بچه های فروم تو PSN رفتیم همچین چنگی به دل نمیزنه بیشتر شبیه بازی های Arcade هست :27:نقل قول: