خب من میخوام این تایپیک را از خاک در بیارم
اول میخوام بدونم ایا مدرکی هست که اثبات کنه چنین تکنولوژی الان در دست امریکاست
Printable View
خب من میخوام این تایپیک را از خاک در بیارم
اول میخوام بدونم ایا مدرکی هست که اثبات کنه چنین تکنولوژی الان در دست امریکاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت رسمی پروژه هارپ
ممنون از کمکتون من رفتم تو سایت ولی اطلاعاتی که نشون بده امریکا الان به این سیستم دسترسی داره نبودنقل قول:
این سایت رسمی هارپه ؟
بله سایت رسمی هست
اگه به دامنه ش هم توجه کنید روی آلاسکاست
توی موقعیت تاسیسات هم نوشته
Location [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنقل از ویکی پدیا
این تاسیسات مشترکا توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، و نزدیک به ۱۵ دانشگاه آمریکایی دیگر اداره و استفاده میشود. شرکت سازنده این تاسیسات، شرکت BAE Advanced Technologies است.
هارپ در ویکی پدیا
سلام
دو روز پیش زلزله ای به بزرگی 4.4 ریشتر شیراز رو لرزاند. میدونم به نظر احمقانه میاد ولی چند تا چیز مشکوک وجود داره
1- خیلیها گفتند موقع زلزله آسمون به رنگ سرخ در اومده
2- با این زلزله به خاطر صدای مهیبی که داد بشدت موجب وحشت مردم شد توی هیچ شبکه محلی و غیر محلی به اون اشاره نشد انگار که اصلا نبوده:n02:
دوستان نظری ندارند!؟
فیلمی از رنگ آسمون دارید؟
خیلی وقتا آسمون قرمز میشه، قرمز غیر طبیعی جای بحث داره.....
ساعتی که این اتفاق درش رخ داد رو هم بفرمایید.نقل قول:
گزارش اوليه زلزله
بزرگي ۴.۴ استان فارس
دوشنبه، 23 اريبهشت 1392 در سه و ده دقیقه و سی و دو ثانیه
تاريخ وقوع زلزله: دوشنبه، 23 اريبهشت 1392 در سه و ده دقیقه و سی و دو ثانیه (وقت محلي - تهران) بزرگي زلزله: ۴.۴ نوع بزرگي: MN موقعيت رومركز زلزله: ۲۹.۵۶ شمالي و ۵۲.۷۰ شرقي عمق: ۱۰ كيلومتر عدم قطعيت مكاني: ۱.۷۴+/- كيلومتر در جهت شمالي - جنوبي
۲.۲۲+/- كيلومتر در جهت شرقي - غربيمنطقه: استان فارسفاصلهها: 17 كيلومتري شيراز، فارس
22 كيلومتري داريان، فارس
24 كيلومتري زرقان، فارس
692 كيلومتري تهران، تهران
منبع: موسسه ژئوفيزيك، دانشگاه تهران[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (توسط Google maps)
سلام
زلزله شیراز کسانی که شب بیدار بودن. صدای بدی نمی اومد؟
حالا انفجاری چیزی؟چون من فکر کنم با صدا بلند شدم تا لرزش زمین
بله همونطور که اشارکردم صدای بدی داد...
خیلی ها مثل شما گفتند انگار چیزی منفجر شده
پس نصف شب بوده
توی نصف شب آسمون سرخ شده؟
این زلزله مثل اینکه خیلی حرفا پشتشه...همه میگن صدای مهیبی هم داده.....
کسی آسمونش رو دیده؟
یوتیوب هم که (واقعن نمیدونم به چه دلیلی؟!) فعلن غیر قابل دسترس هستش وگرنه امکان داشت بشه از اونجا تصاویری رو بدست آورد.نقل قول:
البته نظرات رو هم که میدیدم بعضی ها هم این موضوع رو مربوط میدونستن با برنامه ی زیرزمینی هسته ای ایران و نه هارپ که تردید دارم هیچکدوم از این موارد صحیح باشن.
توی یوتوب چیزی نیست
من گشتم.....
احتمالآ ویدئویی منتشر نشه
کی نصف شب میتونسته فیلم بگیره...؟
اگر مدرکی نباشه که این تئوری باطل میشه.
پس "شاهد عینی" چی میشه!؟
ویرایش: با توجه به این که داریم کار علمی میکنیم منم کوتاه میام و زلزله پروندش بسته شد
چیزی به اسم هارپ واقعیت علمی نداره. من سالهاست این ادعای پوچ رو دارم میشنونم و نظرات و ویدئوهای آماتوریش(البته از دید خودشون حرفه ای!) رو هم دیدم
به هیچوجه چنین چیزی قابل اثبات نیست و حتی با عقل هم سازگار نیست(البته عقل کسی که با ژئوفیزیک بخوبی آشناست با عقل کسی که کارش رمان و... خواندنه طبعاً یک دنیا متفاوته)
از اینها گذشته مدعیان چنین خرافات علمی ای هیچوقت پیش خودشون حتی نمیتونن فکر کنند که امواج رادیویی که این آنتن ها به فرض که بخوان ارسال کنند(که نمیکنند، چون اونها نمیتونن از نوع فرستنده باشند بلکه بیشتر از نوع آنتن های گیرنده هستند) بعد چطور وقتی به لایه ی یونوسفر برخورد کنه میخواد دقیقاً فوکوس کنه روی یک نقطه ی دیگری از زمین اونم در 180 درجه اون طرف تر. حتی قویترین پرتوهای الکترومغناطیس(گاما) هم هرگز چنین تأثیراتی نمیتونن در اعماق زمین ایجاد ککند تا چه برسه به امواج طول موج بلند!!
اونقدر نکات ضد علمی مضحک در این داستان وجود داره که آدم نمیدونه کدومش رو مطرح کنه. بگذریم از اینکه اون افرادیکه با اصول و مبانی علم بیگانه اند حتی تصور وجود غول ها و هیولاها رو در کوه آتشفشان یا در مریخ هم می پذیرند و دو آتشه ازش دفاع می کنند.
در هر صورت سر این قضیه که هارپ میتونه لایه های زمین رو تکان بده یا نه بحث زیاد هست...
این ویدئو چند ساعت قبل از زلزله مهیب سیچوان چین 2008 گرفته شده...
گداختگی و تحریک یونوسفر مشهوده.....
چون یوتوب کار نمیکنه آپ کردم.....
این ویدئو و بسیاری تصاویر و ویدئوهای دیگه رو همون زمان که ادعاش بتازگی شده بود همه رو دیده بودم. چیز جدید هم در این سالها اضافه نشده
در نظر بگیرید لایه ی یونوسفر از حدود 85 تا 100 کیلومتر بالاتر از سطح زمین شروع میشه. درست همون چیزی که بهش گفته میشه مرز فضا. و هوا آنچنان رقیقه که هیچ بخار آبی اونجا وجود نداره که بخواد ابرهای موجود در ویدئو تشکیل بشه!
ولی این ویدئو فقط داره چند تکه ابر کومولوس که زیر 3 کیلومتر ارتفاع دارند رو نشون میده که بخاطر تجزیه ی نور خورشید(توسط قطرات منشوری شکل آب) دارن رنگی دیده میشن. یک چیزی شبیه رنگین کمان
کلاً پیش فرض های کاملاً اشتباه کنار هم چیده شده و یک فرضیه ی اشتباه تر از اون نتیجه گرفته شده
گفته هاتون +
شما الان میتونید تشخیص بدید این ابرا چی هستند؟
نوعشون؟
--------
کومولوسه؟
حتی به فرض غیر ممکن که سیروس هم باشه بازم ارتفاع زیر 7Km داره. این عدد کجا و لایه ی یونوسفر کجا؟نقل قول:
ضمن اینکه لایه ی یونوسفر مثل آینه میتونه امواج رادیویی موج بلند رو بازتاب بده و هیچوقت گداخته نمیشه! اگر امواج هم بیش از حد توان این لایه قدرت داشته باشند ازش گذر میکنند
حالا همه ی اینها چطور میخواد باعث تأثیر بر ژئوتکتونیک در اعماق چند ده کیلومتری زمین بشه دیگه جای بسی لبخند داره:n02:
هارپ رو بیخیال شیم یه لحظه :n02: ادعای بزرگیه و تحقیق میخواد
میتونید بگید کومولوسه یا سیروس؟
----------------------
هر وقت پست من و دیدید لطفآ بهش جواب بدید
این ویدئو یه ذره تناقض واسه مجهولات واسم بوجود اورده...
یه ذره اگه توی ساختار ابر همفکری کنیم به نتایج قطعی در مورد عدم ارتباط هارپ با گداختگی آسمان میتونیم برسیم.....
همونطور که گفتم میتونید نوعی از کومولوس محسوبش کنید. مثلاً استراتوکومولوس
بعد اگه زیرشاخه کومولوس بدونیمش، شما این رنگی شدنش رو چی میدونید دلیلش و؟نقل قول:
توی داخل کومولوس ها یخ تشکیل نمیشه که به انکسار نور بپردازه...؟
این تناقض چجوری حل بشه؟
مگه زمانیکه بارون میاد و نور خورشید دچار پاشیدگی میشه توی آسمون یخ وجود داره؟نقل قول:
در ویدئوی مورد نظر شما مثل روز واضح و مشخصه که نور خورشید به 7 رنگ سازنده اش پاشیده شده. در پست قبلی توضیح داده بودم:
ضمن اینکه منظور شما رو از تناقض متوجه نشدمنقل قول:
اگر منظورتون مطرح کنندگان خرافه ی هارپ هست، از اونجا که نظرات من درآوردی تا بوده همیشه مغایر با علم بوده صد البته تمام صحبتهاشون مخالف علم و متناقضه و از این جهت با شما هم عقیده ام . ولی اگر عرایض بنده هست کجاش رو متناقض دیدید؟:n13:
اصلآ من با هارپ کاری ندارمنقل قول:
تناقضی که من میگم اینه که رنگی شدن ابر یه پدیده هست که توی ابرهای سیروس رخ میده
و ابرهای دیگه تا جایی که من میدونم رنگی نمیتونن بشن
چون داخلشون یخهای ریز نمیتونه تشکیل بشه بخاطر ارتفاع کم
آخه بارون یه ذره فرق میکنه
در صورتیکه بپذیریم ابرهای مدکور از جنس کومولوس ها هستند چطور میشه که رنگی بشن؟ چون یخ ندارند که رنگیشون کنه
مگر اینکه یه دلیل دیگه داشته باشه...
بعد من میخوام این دلایل رو جمع کنم و ازش نتیجه بگیرم که رنگی شدن ابر بخاطر هارپ نمیتونه باشه.....
این ابرها به نظرم بیشتر شبیه ابر های سیروس هستند..
این حالت رنگین کمالی توی ابر رو رنگین کمان آتش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) می گن که در اثر عبور نور خورشید از بلورهای یخ شش وجهی تشکیل دهنده ابر سیروس اتفاق می افته.
و بر خلاف اسمش به سردی یخ هست (به علت وجود بلور های یخ)
توضیحات تو سایت های فارسی کمه این قسمت رو پیدا کردم :
نقل قول:
خورشید باید در ارتفاع بالایی از آسمان ،یعنی حدود ۵۸ درجه بالای افق باشد. همچنین بلورهای شـش وجهی یخ که ابـرهای سیروس را می سازند نیز باید همچون ورقه ی ضخیمی به مـوازات سطـح
زمین درآینـد.زمانی که نور از وجه عمودی این بلورها وارد و از وجه زیرین آن خارج می شود، درست مانند وقتی که نور از منشور می گذرد، منحرف شده و می شکند. اگر بلورهای ابر سیروس مانند هـم
جهت گیری کرده باشنـد،مجموعه به صورت طیفی از رنگ ها می درخشد . این پدیده هنـگامی که خورشید در زاویه ۶۸ درجه نسبت به افق قرار می گیرد ، به حداکثر شدت خود می رسد.این منظره کم
نظیر ، بر فراز شمال آیداهو در نزدیک سرحدات ایالت واشنگتن بر روی فیلم ثبت شـد ( بیشتر از 85 درجه بالای افق ) . اگر در تابسـتان به کشـورهایی که در ناحیه جنـوبی کره زمیـن واقعنـد سفر کنیـد،
شانس دیدن این پدیـده را خواهیـد یافـت. طبق گزارش Daily Mail لندن ، این کمان ویژه پلی به طول چند صد مایل مربع در آسمان زد و در حـدود یک سـاعت ادامه داشت .در کشورهای شـمالی یا غربی
همواره خورشید پایینتر از ۵۸ درجه قرار دارد به همـین خاطر وقـوع این پدیده تقریباً غیرممکن است.
کیفیت اون ویدئو بسیار پایینه و در اون ابرها بنظر پست میان که تصور کومولوس بودنشون رو ایجاد میکنه. اگر نسخه ی باکیفیت تری پیدا کردین خب بهتر میشه درباره ی نوعشون با قطعیت بیشتر صحبت کرد
ولی تجزیه ی نور به 7 رنگ در همین ویدئوی بی کیفیت محرزه. خواه از دید شما در اثر بلورهای ریز یخ در ابر سیروسی و یا قطرات آب در نوع کومولوسی. هر دو یک نتیجه رو میده و اون پاشش نور سفیده.
در هر حال تعبیر نادرست و بی معنی گداختگی آسمان! نه از دید تئوری و نه تجربی درست نیست
من دارم فکر میکنم این مردمانی که یک پدیده ی ساده و بسیار عادی رو هنوز درک نکردند اگر شفق قطبی رو از نزدیک می دیدند چه خرافاتی براش میساختند؟
پس در حالت کلی میتوان نتیجه گرفت
در صورتیکه ابری در آسمان رنگی شد مانند این موارد...
در اثر پدیده منشور شدن نور بخاطر وجود یخهای کوچک داخل ابر میباشد
در صورتیکه این اتفاق در نزدیکی غروب خورشید بیوفتد پدیده ابر صدفی میباشد...
در صورتیکه آسمان بلکل نارنجی شود، ویزگی لایه تروپوسفر میباشد که معمولآ نارنجی است...
نارنجی لایه تروپوسفر است.....
در صورتی که نصفه شب آسمان قرمز شود!؟ :n02:
این سوال منم هست بعضی شبای برفی این اطفاق می افته . یه شب اینجوری شد نور ماهو دیدم تو تقویم نجومی حده اعقل بود . یعنی از نور ماه نمیتونست باشهنقل قول:
در صورتی که نصفه شب آسمان قرمز شود!؟ :n02:
10 بار هم سوال کردم کسی جوابمو نداد :دی
نکته جالب اینکه این اتفاق شب زلزله شیراز افتادمحتوای مخفی: 200
بجای اینکه 10 بار از کسانیکه نمی دانند بپرسید، یکبار از شخصی که می داند بپرسید! (از کلمات قصار اینجانب).نقل قول:
شما یکبار در گوگل می گشتید پاسختون رو می گرفتید.
محتوای مخفی: چرا اسمان شب قبل از امدن برف قرمز است
چرا از اول نگفتید اینو!؟ اگه این رو میدونستم هیچ وقت به فکر هارپ نمی افتادم...
نا آگاهی ملت باعث میشه برن سراغ خرافات:n02:
ممنون
ـــــ
کسی طول عرض مکانی رو که ادعا میشه آنتن های هارپ اونجاست رو نداره!؟
یا یه لینک گوگل ارت یا گوگل مپ