ضمنا مزایای تعلیق خشک رو هم بگین که ماشین عکس العملش سر پیچ ها چقدر بهتر میشه
خودتون می دونین که تعلیق خشک چقدر هندلینگ ماشین رو زیاد می کنه
Printable View
ضمنا مزایای تعلیق خشک رو هم بگین که ماشین عکس العملش سر پیچ ها چقدر بهتر میشه
خودتون می دونین که تعلیق خشک چقدر هندلینگ ماشین رو زیاد می کنه
دوست عزیز مردم هم عضوی از ماست ما که ادمای خاصی نیستیم...نقل قول:
فرقی نمیکنه من کلی میگم ریو طراحیش بد نیست اما زیاد جذاب هم نیست از اون ماشین هایی که من با چشم ماشین زنانه نگاه میکنم مثلا پروتون جنتو من چند روز پیش که اومده بودم تهران اکثرا خانوما پروتون جنتو سوار میشدن البته ماشین زنانه مردانه نداره اما بعضی ماشین ها مثلا حتی خود سمند قیافه ی عضلانی داره
من خودم شخصا قیافه ی ساده ی 405 رو به ریو ترجیح میدم.نمیدونم منظورم رو خوب بیان کردم یا نه...!
دوست عزیز شما نبودی که گفتین مقاله دارین؟؟نقل قول:
با بزرگ کردن سایز رینگ و لاستیک ضربات بیشتر به داخل ماشین منتقل خواهد شد(به دلیل کوتاه شدن فاق) شتاب گیری ماشین هم افت میکنه
اگه رینگ هم از مارکهای درست و حسابی نباشه و سنگین تر از رینگ فابریک باشه توی ترمز گیری و... چیز های دیگه هم تاثیر منفی میذاره
اتفاقا خیلی از پسر های جوان و شاید هم دختر های جوون به خاطر شتاب گیری خوبی که داره طرفش جذب میشننقل قول:
از اون ماشین هایی که من با چشم ماشین زنانه نگاه میکنم
کلا ریو تو هندلینگ به هیچ یک از محصولات ایران خودرو نمیرسه این نظر منه!
خب البته منظورم از زن ها شامل دختران هم میشه اما خب گفتم که من دیدم اینجوریه اگه بده بگین عوض کنم!نقل قول:
اتفاقا خیلی از پسر های جوان و شاید هم دختر های جوون به خاطر شتاب گیری خوبی که داره طرفش جذب میشن
منم بابم 5 سال سمند داشت الان هم سورن خریده ماشین خوبیه نسبت به قیمتش هم امکانات خوبی داره اما به نرمیه ریو نیست ولی صدای موتورش و کیفیت سواریش جوان پسند تره.....
ریو از اون ماشینهای هست که کم خراب میشه البته اون سری های اولش اینجوری بود الان رو نمی دونم ولی نرم تر از سمند و پژو هست اما به خاطر استفاده از سایز لاستیک نامناسب توسط شرکت سایپا هندلینگش بدطور افت کرده که در صورت خرید بهتره با رینگ و سایز لاستیک مناسب تعویض بشه.....
نتیجه گیری پایانی از نظر من:اکثر مردم ماماشین رو برای مصارف خوانوادگی میخرن پس بهتره یاسمند ال ایکس بگیرن یا ریو که نسبت به قیمتشون امکانات قابل قبولی دارن تا 405(البته کاش ایران خودرو به جای تولید slx همون امکانات رو روی چهره جذاب 405 قدیمی قرار می داد البته بدون تغییر چهره) در مورد پرشیا هم که معلومه همون 405 تغییر شکل یافته هست با کمی امکانات بیشر که هنوز هم برای اون بازه قیمت کمه ولی انصافآ بازار خریدو فروش خوبی داره بعد از 405....
ولی یک نصیحت که می کنم اینکه زیاد سعی نکنید از کسی بپرسید فلان ماشین خوبه یا بد چون این طوری طرف سلیقه ای نظر میده پس سعی کنید بیشتر مقاله ها رو بخونید یا اینکه خودتون اون ماشین رو تست کنید اگر امکانش هست چون اینجوری بعدآ پشیمون نمی شید.....
قابل توجه شما باید بگم که ریو ls که همین ریوییه که تو ایران تولید میشه تا سال 2006 که تو آمریکای شمالی تولید میشد با رینگو لاستیک 15/195 تولید میشد.من هم همین سایز رو روش گذاشتم.نقل قول:
بابام یه کم وسواسیه همین حرف شما رو میزد که شاید به جلوبندی فشار بیاره ،به خاط اون یه استرس بار HP DESIGN هم روی ماشین گذاشتم که دیگه واقعا هندلینگش رو استثنایی کرد.
که خیلی خیلی روی سواریش تاثیر گذاشته.اشاید شتابم یه کم کاهش پیدا کرده اشه .اما همینجوری هم سمند،405،گل و 206 تیپ 3 رو میگیره.
ریو ماشین کم خرج و اقتصادی هستش.کیفیت ساختش هم بالاست.
ریو اونقدر ها هم که شما میگین کم خرج نیست کیفیت ساختش هم متوسطه.
شما میتونین یه نگاهی بندازین به آمار وزارت صنایع که هرسال منتشر میشه .طبق آخرین آمار ریو در رده ی خوب ها قرارداشته در کنار ماکسیما از لحاظ کیفیت ساخت.اما ال 90 در رده ی متوسط به بالا.
ما هم از موقعی که خریدیم(بیش از یک سال گذشته)فقط براش بنزین و روغن گرفتیم .
آب رادیاتورش هم کلا 2 بار فول کردیم.
همین !
سلام دوستان.
حالا يكي ميشه يك جمع بندي كلي بكنه آخر ببينيم چي ماشيني خوبه و دليل مرغوبيت اش چيه
يك سوالي داشتم : چرا بعضي از ماشين هاي ايران خودرو خوب از كار در مي آن ولي بعضي ها از همون موقع كه از كمپاني تحويل مي گيري تا موقع اوراق اذيت مي كنن؟؟؟؟ اگر ميشه يكي از دوستان جواب اين سوال منو بده با دليل قانع كننده
دوست عزیز این فقط مختص ایران خودرو نیستش.نقل قول:
سایپا هم همینطوریه
دلیلش رو هم نباید بپرسی ،مگه تو ایران زندگی نمیکنی ؟
اینجا هیچ چی رو نظم و حساب نیست
یکی از دوستان ما سال 82 پراید گرفت جوش ستونش تو کارخونه خوب نخورده بود ستون صدا میداد ،مجبور شد عوض کنه !!!!
نقل قول:
جمع بندی رو خود دوست گلم باید انجام بدی.
كسي نيست يك صحبت كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد چی صحبت کنیم؟نقل قول:
دوستان که بیشترشون نظر و عقاید خودشون رو گفتن
شما اگه سوالی دارین مطرح کنین تا دوستان نظر خودشون رو اعلام کنن
در مورد جمع بندی هم همونطور که پوریا خان گفتن باید خودتون با سلایقتون و انتظاراتتون به نتیجه برسین:46:
سلام
ببخشید که وقت ندارم همه پست ها رو بخونم
یه سوال دارم...میشه راهنمایی کنید؟
بین 405 و lxکدوم بهترن؟
مزایای هرکدوم چیه؟
یه سوال دیگه.....دوگانه سوزهای این ماشین ها مشکلی ندارن؟
مرسی
سلامنقل قول:
بین این دو سمند lx خوبه.هم از نظر امکانات رفاهی و ایمنی
میتونید سمند پایه گاز سوز(EF-7) که قیمتی حدود 16 میلیون دارد را انتخاب کنید و هیچ مشکلی ندارد.