آقا من شنيدم يا ماله سپاهه و يا وزارت اطلاعات....!نقل قول:
Printable View
آقا من شنيدم يا ماله سپاهه و يا وزارت اطلاعات....!نقل قول:
نقل قول:
این موردی که شما گفتی یه بحث کاملا سیاسی داغ هست که متاسفانه اگه تو این انجمن شروع کنیم نه فقط تاپیک رو می بندند بلکه خودمون رو هم تعطیل می کنند.
سلامنقل قول:
اولا: من تو يه هفته اول كه ايرانسل راه افتاد رفتم و اينترنتي سيمكارت خريدم.
دوما: همون موقع يه سري شماره ها رو نميشد انتخاب كرد.زنگ زدم به 130 يارو گفتش كه بين كد 3 تا(يادم نيست كد چند؟) ميتوني انتخاب كني.يعني از 09353000000 تا .... گفتم چرا؟ گفت چون مخابرات بقيشو خريده.
سوما: اينكه همراه اولي ها علاقه خاصي به كد هاي اول يعني كد 1 و كد 2 دارن بر هيچكس پوشيده نيست و مطمئنن اين نوع اعمال فشار قطعا كار خودشونه.
چهارما: اگه به قول شما ايرانسل خودش شماره هاي تاپشو نگه داشت تا بعدا بفروشه پس چرا اين كار رو نكرد؟
پنجما: همه شماره هاي كد 1 و كد 2 كه تاپ محسوب نميشن.خيلي شماره هاي مزخرفي بين اونا در مياد كه هيشكي حاضر نيست بخره.پس تاپ و غير تاپ اينجا اصلا معني نميده.
ششما: چرا ايرانسل كد هاي 1 و 2 و حتي صفر سري 0936 و 0937 رو راحت فروخت و از اين بازي ها در نياورد؟ اين نشون ميده كه در قضيه 0935 كار ايرانسل نبوده...
هفتما: لطفا به كسي توهين نكنيد.من منبع موثقم چيز ديگه اي هستش.اين چيز كه اينجا نوشتم به نظر خودم هم موثق نيست.من از يكي از بستگانمون شنيدم كه تو مخابرات و ايرانسل هر دو نفوذ داره.
موفق باشيد.
علت کم بودن سیم کارت های 0935 اینه که اکثرشون دائمی هستن.
نقل قول:ايرانسل نه مال سپاهه و نه مال وزارت اطلاعات...نقل قول:
چهار شركت سهامدار ايرانسل هستن كه يكيشون همون شركت mtn هستش كه مال آفريقاي جنوبيه.
سه سهامدار ايراني هم هستن كه روي هم 51% سهام رو دارن.
من فقط ميدونم بانك ملي يكي از اونهاست.بقيش رو هم ميدونستم ولي الان يادم رفته.خواستين بپرسم بهتون بگم.
اصلا هم ربطي به سياست نداره.
موفق باشيد.
ويرايش: يادم اومد دوميش كي بود: صا ايران.
موفق باشيد.
نقل قول:
بابا ایرانسل رو که نمی گیم....
منظورمون همراه اوله!!!!!!!
ااااا ببخشيد من فكر كردم ايرانسل رو ميگيد....
همراه اول كه معلومه مال كيه.... مال وزارت فخيمه ارتباطات و فناوري اطلاعات...
قراره تو اين جريان خصوصي سازي همراه اول رو هم خصوصي كنن.يعني كل مخابرات دولتي اعم از تلفن ثابت و تلفن همراه رو خصوصي كنن... ولي عمرا اگه خصوصي بشه.
موفق باشيد.
من از سه تا 919 و یک 916 اصلا خوب اس ام اس دریافت نمیکنم.نقل قول:
اما خیلی خوب براشون ارسال میشه.
از ایرانسل به ایرانسل که سر 2 ثانیه دلیور میده.
اما اون اولش منم از آنتن دهی راضی نبودم.
اما تو محله ی ما از همون شب اول تا همین الان یه دونه از آنتنش کم و زیاد نشده.
سرویساشم خوب کار میکنه. همون هفته ی اولی که سرویس Voice Mail اومد مال من فعال شد اما هنوز یه سری ها نتونستن فعال کنن.
حرف من اینه که ایرانسل برای من خیلی عالی بوده. :11:
همین الان تو دفتر خدمات ارتباطی بودم .سیم کارت 150 هزار تومنی رو 120 تومن کردنند و همون جا فوری هم بهم داد .با خنده به طرف گفتم از کی تا حالا؟ میدونی چی گفت : گفت همش زیر سر ایرانسله ....
اگر ایرانسل نبود...
ما مفهوم سیمکارت اعتباری رو نمی دونستیم...
هیچ وقت طعم اینترنت موبایل رو نمی چشیدیم...
در آرزوی فرستادن یک mms می مردیم...
سیم کارت 300 هزار تومنی می خریدم و فکر می کردیم که چقدر ارزون شده (نسبت به 1.000.000)...
خب البته همراه اول همین الان هم به دزدی هاش داره ادامه میده و خون مردم رو کرده تو شیشه !!!!!!!!!!!!!!
و خب میدونید دیگه ایرانسل هم 51% دولتیه بنابراین مثل این میمونه که یه نفر داره تخته نرد بازی میکنه اما دو بار تاس میریزه !! چون هر 2 طرف بازی خودش نشسته . بنابراین اون همیشه برنده هست و مردم همیشه بازنده !!!!!!!!!!!!
اگه تونستیم مثل انگلیس و امثال اون بیش تر از 50 اوپراتور بزرگ و گوچک محلی و بین المللی داشته باشیم اونوقت ورق برمیگرده !!!
بنابراین تا 5 سال دیگه حداقل وضعیت همینه !!
[QUOTE=panther99;3512426]خب البته همراه اول همین الان هم به دزدی هاش داره ادامه میده و خون مردم رو کرده تو شیشه !!!!!!!!!!!!!!
و خب میدونید دیگه ایرانسل هم 51% دولتیه بنابراین مثل این میمونه که یه نفر داره تخته نرد بازی میکنه اما دو بار تاس میریزه !! چون هر 2 طرف بازی خودش نشسته . بنابراین اون همیشه برنده هست و مردم همیشه بازنده !!!!!!!!!!!!
اگه تونستیم مثل انگلیس و امثال اون بیش تر از 50 اوپراتور بزرگ و گوچک محلی و بین المللی داشته باشیم اونوقت ورق برمیگرده !!!
بنابراین تا 5 سال دیگه حداقل وضعیت همینه !! [
اره درسته ولی حساب کن ایرانسل نیومد اون موقع چه افتضاحی بود...
من فقط یه جمله می گم:
حاضرم 500 تومن بدم bmw بیاد یه ماشینیه سال مصرف بده دستم ولی ایران خودرو و سایپا بیان ماشیناشونو بدن 3 تومن.
کشت این 8.5 پراید ما را !!!
آقا این قضیه ی شرکت اتصالات چیه؟ مثل این که اپراتور سوم شده.
سيم كارت اعتباري ايرانسل شد 7000 تومن..خخخخخ
اره مثل اینکه شده ...حالا کی اجازه فعالیت بگیره فقط خدا میدونه و احمدی نژاد...نقل قول:
این قضیه ماشین هم عین سیم کارته... تا رقابت نباشه هر جور دوست داشته باشن به مردم میندازن .... اگه گمرک رو از رو ماشین بردارن کی میاد برای پراید 9 میلیون پول بده ............نقل قول:
من نظرم اینه که هر دوی اینا هم همراه اول هم ایرانسل ، اپراتورهای مزخرفی هستند چون به ازای هزینه ای که از مشترک می گیرند ، اصلا خدمات درست نمی دهند
اما بین بد و بدتر ، بد بهتره !
نقل قول:آپدیت کنید خودتونو یه کمنقل قول:
آقا این قضیه ی شرکت اتصالات چیه؟ مثل این که اپراتور سوم شده.
نقل قول:
شما یه سری به اینجا بزن دوست عزیز:
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=185
ايرانسل خوبه بدك نيست
نسبت به قيمتش مي ارزه
من يه دوره قبض 912 مو پرداخت نكردم يه طرفه شد ، رفتم يه ايرانسل 937 خريدم 11 هزار تومن
پنج هزار تومن شارژ اوليه كه تو سيم كارت بود.....پنج هزار تومن هم بهم پاداش خورد(به مناسبته تولد امام رضا بود فكر كنم - 20 آبان)
يعني ايرانسل 10 هزار تومن شارژ بهم داد......يه سيم كارت هم هديه بهم دادن كه تو اون هم 1000 تومن شارژ بود....:31:
يعني با 11 تومني كه من داده بودم برا خريد....ير به ير شد.....:27:
11 تومن شارژ موند واسم با دو تا سيم كارت......
تو شمال اصلا" از آنتن دهيش راضي نبودم............اومدم تهران رفتم قبضمو پرداخت كردم 912 رو وصل كردم
حالا تو ايرانسل 7-8 هزار تومن شارژ مونده بود
منم نامردي نكردم .... هزار تومن هزار تومن برا دوستام كه ايرانسل داشتن شارژ ميفرستادم پولشو ميگرفتم
يعني سود خالض.......:5:
يه 2 هزار تومني كه توش مونده بود رو هم از اينترنتش استفاده كردم
من ار آنتن دهي ايرانسل اصلا" راضي نبودم ولي به نظرم هر كي داشته باشه همش سوده.....
فكر كنم واسه همه هم سود داشته باشه...........هم خود ايرانسل ........هم مشتري هاي ايرانسل......هم واسه اونايي كه همراه اول دارن......يكيش خود من كه سود كردم.....:10:
بچه ها من از دوستام پرسيدم چرا آنتن دهي ايرانسل كمه گفتن 935 و 936 بهتر از 937 آنتن ميدن . درسته اين قضيه ؟
با هم فرق ميكنن ؟
الان 935 شماره معمولي ديدم تو مغازه ها 25 هزار تومن هم ميفروشن.......!!!:18:
چرا ؟
[
بچه ها من از دوستام پرسيدم چرا آنتن دهي ايرانسل كمه گفتن 935 و 936 بهتر از 937 آنتن ميدن . درسته اين قضيه ؟
با هم فرق ميكنن ؟
الان 935 شماره معمولي ديدم تو مغازه ها 25 هزار تومن هم ميفروشن.......!!!:18:
چرا ؟[/quote]
اره قدیمی ها بهتر انتن میدن .....
خيلي هم بهتر آنتن نميدن...
من خودم 935 دارم ولي با بعضي از شماره ها مشكل اساسي دارم.
خب به هر حال تو هر چیزی اشکال هست ایرانسل هم از این قضیه مستثنی نیست
من يه نكته اي يادم اومد....................اگر ايرانسل نبود:اين همه مزاحم تلفني...........براي موبايل نبود.......
با این یکی موافقم .... از پس جو گرفتتشون و سیم کارت دادن دست مردم یادشون میرفت سند وادرس درست وحسابی بگیرن.... ولی یکی از دلایل فروش سیم کارت هاشون همین بود مثلا تبعه های غیر مجاز اکثرا ایرانسل دارن ........نقل قول:
یه موضوع دیگه اینه که پدر ومادر ها به واسطه ایرانسل به بچه هاشون قول گوشی دادن و با این گوشی های بلوتوث دار بچه ها همه چیز یاد گرفتن و جلو تر از سنشون پیش رفتند
کدوم خدماتش بده؟نقل قول:
همين الانش...........همون به قول شما........قشر ضعيف جامعه....ناراحتن كه چرا پولشو نو ريختن دور......وقتي .نه آنتن داره....نه خدمات درست.و .......حسابي......پولشو نو ريختن دور ديگه
توجه کن که این اپراتور 2 سال راه افتاده تازه خیلی هم خوب کار کرده.
حداقلش اینه که همراه اول در یک محیط تقریبا رقابتی قرار گرفت و مجبور شد کیفیت سرویس ها و قیمت ها رو تغییر بده، بدون ایرانسل شک نکنید همراه اولم بیخیال و نابود بود، قیمت های 1 میلیون تومانی یا بالاتر موبایل یادتون نیست، برای اولین بار یه ارگان دولتی فهمید رقابت یعنی چی اصلا و نمیشه همیشه تو پاچه مردم کرد.
من صبحی که رفتم تو سایت همراه اول برای ثبت نام gprs بعد از اعمال تنظیمات گفت تنظیمات mms شما نصب شده ولی فعال نیست.
یعنی همراه اول هنوز mms ش فعال نشده؟
اره قدیمی ها بهتر انتن میدن .....[/quote]نقل قول:
ربطی نداره
انتن دهی ربطی به شماره نداره...چه 0935 36 37 فرقی نمیکنه
آخه ديدم كه فرق ميكنه...!
من با 937 ام كه حرف ميزدم صدام هم تاخير داشت...!
من هم یا دوستانم که صحبت میکنم اونهایشون که 0935 دارن صداشون واضح تره.
یعنی باور می کنید ؟!! شده قضیه 0912111 ها !!!نقل قول:
الان 935 شماره معمولي ديدم تو مغازه ها 25 هزار تومن هم ميفروشن.......!!!
کاملا غیر منطقیه:13:
روزنامه همشهری روز چهارشنبه تیتر صفحه اولش بود که ارتباطات سیار گفته مشکلات همراه اول تا 3 ماه دیگه حل میشه !!!!!1
اینقدر افتضاح شده خودشونم اعتراف کردن. بازم آقا ایمان میاد میگه چیش بده؟؟؟؟؟
دیگه روزنامه رو فکر کنم خونده باشی؟
روزنامه رو نخوندم ولی اخبارش رو از سایتش خوندم.یک کم دقت کن:نقل قول:
بروز برخی اختلالات در شبکه همراهاول بدلیل نوسازی و افزایش ظرفیت شبکه میباشد که با اتمام این پروژه، برطرف خواهد شد.
روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار ایران اعلام کرد: بروز برخی اختلالات در شبکه همراه اول بخصوص در استان تهران بدلیل نوسازی شبکه و افزایش ظرفیت میباشد که تا پایان اردیبهشتماه سال آینده به اتمام خواهد رسید.
بر اساس این اطلاعیه زیرساختهای اولیه شبکه همراهاول عمدتاً بین 10 تا 15 سال قدمت دارند که طی این مدت فناوری تلفنهمراه دچار تغییراتی شده که ناگزیر برای بهینه سازی و افزایش ظرفیت شبکه میبایست زمینه اعمال این تغییرات را در شبکه ایجاد کرد. در این مرحله علاوه بر نوسازی 200 ایستگاه فعلی، 10 مرکز جدید نیز در شبکه تهران اضافه می گردد که به امید خدا مهمترین مراحل این عملیات بزرگ تا27 اردیبهشت ماه سال آینده به پایان خواهد رسید.
در پایان، روابطعمومی همراهاول ضمن عذرخواهی از مشترکینی که در خلال این عملیات احتمالاً زحمتی را متحمل میشوند، تأکید نموده است اطلاعرسانی لازم نسبت به منطقه جغرافیایی عملیات، از طریق صدور اطلاعیههای به هنگام صورت خواهد پذیرفت.
گفته تا 3 ماه آینده شبکه در حال ترمیم و مرمت هست و اختلالاتی داره.
داره اطلاع رسانی میکنه.حتی دفعه های قبل هم که شبکه با مشکل مواجه میشد قبلش اخطار میداد و احیانا پیامک پوزش میفرستاد.
آره بابانقل قول:
خودم ديدم
من يه 935 همون اول كه اومده بود خريدم ولي الان يه ساله كه گمش كردم
شمارش هم رنده
سيم كارته كه گم شده بود برام مهم نبود رفتم يكي ديگه گرفتم ولي الان كه اين قيمت شده مي ارزه برم 3 تومن بدم بسوزونم يكي ديگه بگيرم.....
داشتن اختلالات در این جور شرکت ها ربطی به ایرانسل بودن و همراه اول بودنش نداره ، چون کل کشور رو هواست و هر سازمان یا اداره ای رو نگاه کنی (در ایران) سرتاپا مشکل داره.