کلاینت جدید رو کسی نصب کرده ؟ دنس اجرا میشه ؟ میشه ان شد ؟
Printable View
کلاینت جدید رو کسی نصب کرده ؟ دنس اجرا میشه ؟ میشه ان شد ؟
دوستان بگید چه کار کردم ؟ :5: Dance Fabulous رو روش نصب کردم :46: فقط میترسم با کد 30 روزه فعالش کنم ... نظرتون چیه ؟ فعالش کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ :40:
خب تست کن...مثلا" چه مشکلی میخواد پیش بیاد؟: دی
یک نفر کد به من بده تست میکنم ... راستی کلاینت N-gage_v1.20.1511All-=B_o_d_y_z رو باید نصب کنید ... الان در حال تست بقیه بازی ها هستم ....
این یه کد:
بقیه بچه ها این کد رو استفاده نکنن لطفا...فقط امید جان
ویرایش:
کد رو امید گرفت...
کاش 1536 رو تست میکردی...چون هنوز کسی تست نکرده..میخوام بزارم تو آموزش...!نقل قول:
پ.خ میکردی...دزد زیاده...!!! : دینقل قول:
این یه کد:
بقیه بچه ها این کد رو استفاده نکنن لطفا...فقط امید جان
شاد باشی:40:
اشکال نداره کد زیاد دارم:دی: دینقل قول:
پ.خ میکردی...دزد زیاده...!!! : دی
شاد باشی
فکر کنم خودش گرفت...امید جان چی شد؟اجراشد؟
فعلا این Gprs بازیش کرفته ... هرکاریمیکنم وصل نمیشه ... میخوای پستتو ویرایش کن من نوشتمش )نقل قول:
اشکال نداره کد زیاد دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : دی
فکر کنم خودش گرفت...امید جان چی شد؟اجراشد؟
همونیه که در قسمت آموزش گذاشتی ؟ ............ اگه نه لینکشو بده تا تست کنم .نقل قول:
کاش 1536 رو تست میکردی...چون هنوز کسی تست نکرده..میخوام بزارم تو آموزش...!
لینک 1536:
راپید باز
کد:http://s67.eu.rapidbaz.com:8080/get/_wA-f/N-Gage_v1.21.1536All-_B_o_d_y_Z_-.sis
1536 رو هر کاری کردم نصب نشد ... کد رو هم میزنم وقتی میخواد بره توی بازی گیر میکنه .. :((
بدبخت شدم . اون پچ که قبلا واسه فول شدن بازیا توو نوکیا استفاده میشد رو الان رو گوشیم ( 8510 ) نصب کردم . گفتم شاید بازیا فول بشن . ولی الان گوشی سرعتش شده در حد صفر . باتریش رو هم که در میارم و میذارم . گوشی روشن میشه ولی وحشتناک کند شده . یعنی وقتی منو رو میزنم 2 دقیقه بعد میره توو منو . تازه توو منو هم که میرم اینور اونور نمیتونم برم .
کد 7370 هم زدم ولی درست نشد . چیکار کنممممممممممممممم ؟؟؟
تازه چراغ صفحه هم اصلا خاموش نمیشه و همش روشنه و وقتی اسلاید میاد پایین قفل نمیشه گوشی اصلا
چیکار کنمممممممممممممممممم ؟
نقل قول:من حدود 300 بار گفتم اون پچ فقط واسه از بین بردن علامت تریله..نه بازی تریل رو فول میکنه...نو فول رو تریل...!!!نقل قول:
هارد ریست سامسونگ چجوریه؟ اگه مثه نوکیاس هارد ریست کن...
این کارو کردم سبز (Call) ، * و 3 ولی صفحه قرمز میشه و به صورت چشمک زن مینویسه all download . خب حالا چیکار کنم ؟؟؟؟ دیگه میتونم چیکار کنم ؟؟؟نقل قول:
از بچه های کلوپ سامسونگ روش هارد ریست رو بپرس و ریست کن..نقل قول:
یونس جان دیگه ما هم سامسونگ دار شدیم ( متاسفانه ) ....
.
اینکارو بکن ...
.
روی سامسونگ اون حرکت جواب نمیده ...
.
کد #7370#* رو بزن .پسورد هم 00000000 ( البته اگه تغییر نداده باشی ) .
.
اگر هم دیدی گوشیت اونقدر هنگه که بالا نمیاد ... گوشیتو خاموش کن کابل شارژر رو بهش بزن ( بدون اینکه گوشی رو روشن کنی ) تا موقعی که علامت شارژر نیومده گوشیتو روشن نمیکنی ... موقعی که علامت پر شدن باتری رو روی صفحه دیدی گوشیتو روشن کن ( بدون اینکه شارژر رو بکشی ) .. میبینی که یه مقدار از هنگی دراومده .. بعد اون کد رو وارد کن ...
مر30 درست شد گوشیم .نقل قول:
چرا میگی متاسفانه سامسونگ دار شدی ؟؟:31::27::31:
یه سوال دیگه اینکه من همون کارایی که آقا بهادر گفتن کردم ولی کنار هر بازی که نصب میکنم مینویسه تریل . . . چیکار کنم ؟؟ کلاینت 1296 رو نصبیدم . چیکار کنم ؟؟
:40:
خوب مگه يونس نگفت اون فقط يه علامت كاري به كارش نداشته باش منم 95 دارم اين علامت كنار همه بازي هام هست در صورتي كه همه كرك شده اند و فول اند اون علامته مهم نيست.
به همتون پیشنهاد میکنم کلاینت جدید انگیج ( N-Gage_v1.21.1536All-_B_o_d_y_Z_ ) رو نصب کنید . حتی خود بازیا رو دیگه بدون علامت تریل نشون میده و از همه مهمتر این که بازی one رو فول اجرا میکنه ( البته نسخه ویرایش شده one )
و بیشتر بازیا رو فول میاره و از سرعت بیشتری برخوردار هست . کلا به همتون پیشنهاد میکنم . . .
عالیه . . .
یعنی چی ؟؟؟نقل قول:
یعنی One رو میشه بلوتوثی بازی کرد یا Story رفت ؟؟؟
من خودم فعلا کلاینت جدید نصب کردم و بازی های دیگه به جز one چون من نسخه ویرایش شده one رو الان ندارم . ولی یکی از بچه ها که کلاینت جدید نصب کرده و نسخه اصلاح شده one رو ریخته میگه که داره فول بازی میکنه . . .نقل قول:
نقل قول:
منم اول همه ی مراحل آقا بهادر رو رفتم ولی بازی ها trial(مینوشت trial)بود و از هر 5 تا یکیش (اون هم نصفه نیمه)نصب می شد.
بعدش رفتم کلاینت قبلی رو پاک کردم و 1536 رو نصب کردم.تا حالا 6 تا بازی نصب کردم همش اجرا شده فقط بازی metal gear رو نتونستم بازی کنم چون گفت دوربین موبایلت نمیدونم چی چی نداره.ولی بقیه رو دارم فول بازی می کنم.(از جمله the one رو (نسخه ی اصلاح شده))
نه ... اون علامت تریل رو دیگه نداره ..نقل قول:
یعنی چی ؟؟؟
یعنی One رو میشه بلوتوثی بازی کرد یا Story رفت ؟؟؟
یه سوال از اونایی که ان گیجو نصب کردن رو 8510
من زمان نصب بازیای انگیج مثل راش و ورمز برنامه بهم ارور می ده که فایلت خرابه
تو برنامه های دیگه این مشکلو نداشتم
مشکل از چیه؟
کرنل ارور چیه؟
باید برای نصب بازی ها گوشیتو در حالت هک قرار بدی ...:10:نقل قول:
مام پچ های rompatcherرو applyکردمنقل قول:
باید برای نصب بازی ها گوشیتو در حالت هک قرار بدی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی باز ارور می ده:File is corrupted. delete now?
این پچ رو به E:/Patches انتقال بده و Apply کن ...نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/265786570/Installserver_fp2__P30WORLD.COM_RAY-MILAD-007.rmp.html
سلام دوستان گوشی من i8510 هستش.میخوام روش انگیج رو نصب کنم.هکش کردکم.لطفا بگید کدوم کلاینت رو
دانلود کنم و اگه میشه ازش لینک بذارید.
N-Gage_v1.21.1536All-_B_o_d_y_Z_ ) خوبه ؟ اگه خوبه لینکش رو لطف کنید. هرجا گشتم لینک خرابش بود.ممنون:11:
به نظر من 1511 رو دان کن از این تاپیک ... ضمیمه هم شده :نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=207719
شما N-Gage_v1.21.1536All-_B_o_d_y_Z رو لينكشو نداري ؟ مگين بازيا رو فول اجرا ميكنه !:18:نقل قول:
نه عزیز بازی ها رو فول نمیکنه ... N-Gage_v1.21.1536All-_B_o_d_y_Z v رو i8510 هم نصب نمیشه .... 1511 رو دان کن !نقل قول:
شما N-Gage_v1.21.1536All-_B_o_d_y_Z v رو لينكشو نداري ؟ مگين بازيا رو فول اجرا ميكنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز چرا وقتی مطمئن نیستی میگی نصب نمیشه ؟ من همین الان 1536 رو نصب کردم و دارم بازی میکنم.نقل قول:
لطفا بیشتر دقت کنید.
میشه کاملتر توضیح بدید چون من همین مشکل را دارمنقل قول:
سلام
من i8510 همه مراحل رو رفتم ولي پيغام خطا 1000002ويا1000004 ميده و برنامه pips را اجرا نميكنه كمكم كنيد
کدوم کلاینت ؟نقل قول:
سلام
من i8510 همه مراحل رو رفتم ولي پيغام خطا 1000002ويا1000004 ميده و برنامه pips را اجرا نميكنه كمكم كنيد
ببخشید که این تاپیک خاک خورده رو مجدداً نو کردم ولی به بن بست رسیدم.
کد دانلود کلاینت 1536 رو می خواستم که توی همین تاپیک معرفی شده ولی توی سرور راپیدباز هست و این سرور دیگه تخته شده. ممنون میشم یکی این کلاینت رو آپ کنه
اخه همه پست ها رو که خوندم هم توی این تاپیک و هم تاپیک های دیگه انگار که چند تا از دوستان از این کلاینت استفاده کردن
شما 1511 رو از تاپیک اصلی دانلود کنید ! فرقی با 1536 نــداره !نقل قول:
همه میگن این 1511 رو دانلود کنمنقل قول:
حالا ببینم چی میشه. بدبختی حجم فایل های بازی هم که کم نیست:41: تازه اول کاره:18:
من 1511 رو زدم گوشیم مرد. پیشنهاد می کنم کسی که این گوشی رو داره از این کلاینت استفاده نکنه.
همون 1536 رو زدم عین ساعت داره کار میکنه
میشه زحمت بکشین جای دیگه آپ کنید تا ما هم استفاده کنیم. مرسینقل قول: