Build 7000
Printable View
Build 7000
بچه ها من ی مشکلی دارم توی 7.
مثلا ی فولدریو که میخوام پاک کنم میگه باید admin باشی در حالی که هستم . از توی تب security هم نتونستم کاری بکنم.فولدره مال ویندوز xp قبلیمه که 7 پاکش نکرده یا برنامه ی easy recovery هم این پیغامو میده که به اجازه ی administrator نیاز داری تا بتونی recovery کنی...!!!البته run ad admin رو هم زدم ولی برنامه ی هو بسته میشه.
من باید چی کار کنم؟
سلام
من ويندوز 7 رو نصب كردم بعضي از درايوهام و فولدرهام تو اين ويندوز اصلا باز نميشه چه بايد كرد؟
سلام
من کارت صدام توی ویندوز 7 کار نمیکنه ، به ظاهر نصب شده ولی کار نمیکنه
چیکار کنم ؟
ضمنا الان کسپراسکی نصب کردم ، ریست کردم بعدش گفت ویندوزت غیرفعال شد !
متاسفانه در وینروز 7 مشکل صدا هست و به هیچ امکان برطرف کردنش نیستنقل قول:
و همان ایکس پی به صد تا ویندوز 7 می ارزه:27:
عزیز من همین امروز ویندوز 7 رو برای اولین بار نصب کردمنقل قول:
صدا و گرافیک رو خودش شناخت
در کل مشکل آنچندانی باهاش ندارم
حتی اچ دی آودیو منیجر هم نصب شد
تنها مشکل من با این ویندوز نصب نشدن کارت --- Skystar 2 هست که اون هم دارم دنبال راه کارش میگردم:27:
ويندوز7 مودم رو نميشناسه بايد چيکار کنم؟
_Barbod_ عزيز اگه تونستي کارت --- Skystar 2 رو نصب کني به من هم خبر بده
من خواستم نصبش کنم نشد الان حتي با ايکس پي هم مشکل داره يعني درايورش نصب نميشه فقط خدا کنه نسوخته باشه
فکر کنم اگه تو ويندوز 7 از --- استفاده نشه بهتره .توصيه ميکنم بي خيالش شي
بیشتر برنامه ها روش کار نمیکنه، اما ظاهر خیلی خوبی داره ، امکاناتشم زیاده
سلام...
دوستان عزیز،
من نمیتونم پرینتر نصب کنم. ینی موقع اضافه کردن پرینتر، یه ارور میده و چیزی اضافه نمیشه. ( همون قسمت Add Printer )
اینم پیغامش،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه چه باید بکنم؟
موفق باشید ♥♥♥
سرویس پرینترتون غیرفعاله برید فعال کنید اگر فعال بود مشکل از درایور پرینترتون هست.نقل قول:
میخواستم بدون چقدر جا میخواد win 7 .
مرسی
آیا میشه همراه با ایکس پی پک 2 نصبش کرد ؟
7.5 گيگ .نقل قول:
بله چرا نشه قبلش ويندوز ورژن پايين تر بريزيد و بعد 7 رو.نقل قول:
آیا میشه همراه با ایکس پی پک 2 نصبش کرد ؟
کسی با هایبرنت و استندبای تو سون مشکل نداشته؟ من بعد از این که هایبر می کنم یا می رم تو استندبای...کلا ویندوز قاط می زنه...حتی shutdown یا restart هم نمی شه...حتما باید reset کنم...
نقل قول:
سلام...
ممنون،
میشه بیشتر راهنمایی کنید!
دقیقا چیکار کنم؟
موفق باشید♥♥♥
سلام بر سعیدخاننقل قول:
مشکل از درایور پرینترتون هست یعنی مشخصه که به روز نیست اگر درایورها با ویستا سازگار باشن معمولا با 7 هم مشکلی ندارند البته سون در دیتکت سخت افزارها یک کم ضعیف تره.من حدس میزنم چون مایکروسافت خواسته حجم پس از نصب را کم کنه این مشکلات به وجود اومده شما از طریق compatibility به ویندوز XP SP2 امتحان کنید حتما در سیف مد هم انجام بدید.مدل پرینترتون را هم قید کنید
پرينترها معمولا طوري تنظيم ميشن که spooling را فعال کنند اگر نشد از طريق advance بريد و اين گينه را فعال کنيد.
اگر باز هم مشکل حل نشد برو اينجا کامل روش نصب صحيح را گفته:
کد:http://www.vista4beginners.com/How-to-install-local-printer
سلام.
نسخه بتاش رو میشه دایمی تا اومدن نسخه فاینال استفاده کرد؟ امروز یه ویندوز 7 خریدم فروشنده میگفت 3 4 ماهست و بعد دوباره باید نصب کنی. گفتم یعنی چی؟ سریالش 3 ماهست؟ گفت نه ممکنه بعد 3 4 ماه بالا نیاد. ولی اگه آپدیت کنی مشکلی پیش نمیاد.
حالا به چه صورته؟ میشه مثلا 6 ماه ازش استفاده کرد یا بعد 3 ماه مرخصه؟
از این کرک استفاده کنید:نقل قول:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3660562&postcount=318
این فروشنده ها یه چیز میگن... شما باور نکنید
سلام...نقل قول:
ممنون از توضیحات شما علی جان،
ولی چیزی که هست اینه که من فعلا پرینترم رو نصب نکردم،
من داشتم برنامه ای رو نصب میکردم که برای ساخت PDF هست ( PdfFactory ) و به صورت پرینتر مجازی نصب میشه!
بعد اینکه من وقتی به قسمت Devices And Printers میرم، دیگه باید بتونم روی گزینه add a printer کلیک کنم!
اینی که شما گفتی، اصلا به اون مرحله نمیرسه، همون ابتدا بعد از کلیک اون پیغام رو میده!
اینو چیکار کنم؟
موفق باشی♥♥♥
سلامنقل قول:
سعید جان اینطور که من رفتم دیدم از ورژن 3.41 ساپورت ویندوز 7 هم در نرم افزار گنجانده شده شما احتمالا از نسخه های قدیمی تر استفاده می کنید.
منبع حرفم خودتون ببنید:
راهش یا آپدیت هست یا دانلود ورژن جدید.کد:http://www.fineprint.com/support/pdffactory/update_history.html
اگر ورژن آخری هست بگین تا بیشتر بررسی بشه.
کسی هست که تونسته PowerDVD9 رو ویندوز 7 نصب کنه برای من نصب نمیشه
شما هم این مشکل رو دارید ؟؟
ورژن آخریه!نقل قول:
ولی اصلا این برنامه رو ولش کنیم!
همونطور که گفتم کلا از کنترل پنل هم نمیتونم add Printer کنم!
دیگه ویندوز باید به من اجازه بده برای ایجاد یه پرینتر جدید اقدام کنم!
موفق باشی♥♥♥
سلامنقل قول:
نمی دونم چه مشکلی برای پرمیژن هایی که در سطح ادمین هستند در 7 وجود داره از طریق سیف مد و حتما با یوزر ادمین تست کنید بیلتون چنده؟آخه من مشکلی نداشتم.
می خواستم بدونم که این کارت رو ویندوز 7 پشتیبانی می کنه یا نه . چون ویستا درایور اونو نداشت و اونو ساپورت نمی کرد .
نقل قول:--------------------------نقل قول:
از طریق سایت زیرمیتونید درایورهای سخت افزارهایی رو که با ویندوز سون همخوانی ندارند ویا اینکه مشکل دارند رو پیدا کنید:
کد:http://catalog.update.microsoft.com
سلام.
چه قدر این وین 7 نفهمه. پدر من رو در اورد.
فایل boot.ini رو تایمش و ویندوز دیفالتش رو تنظیم کردم.
کامپیوتر رو ریست کردم دیدم واسه خودش درایو c که xp توش بود رو از لیست درایو ها حذف کرده و خودش رو که d بود کرده c و همه درایو ها رو یه حرف کشیده عقب. ریست هم که میکردم به هیچ عنوان تو xp نمیرفت. از تو managment درایو xp رو با اسم j برگردوندم. ولی فایده نداشت چون درایو c شده بود j و وارد xp نمیشد.
با سیدی بوت بالا اومدم و خوشبختانه همان طور که حدس میزدم دیدم درایو c برگشته سر جاش. زدم D که 7 توش بود رو فرمت کردم تا دیگه مزاحمت ایجاد نکنه.( البته 7ش قدیمی بود و میخواستم پاکش کنم جدید نصب کنم).
ولی اثرات بوتش مونده بود و xp بالا نمیومد. رفتم یه سیستم دیگه فایل های بوت رو اوردم کپی کردم اول c درست نشد. بعد در قسمت ریپیر رفتم و فایل های بوت 7 رو کلا پاک کردم و مجددا فایل های بوت سیستم دیگه که xp داشت رو کپی کردم و خوشبختانه بعد 1 ساعت کلنجار رفتن مشکل حل شد.
انتظار میرفت هوشمند تر از این حرفا باشه وین 7.
سلام علیکمنقل قول:
چرا این همه به خودتون دردسر دادید؟
از طریق msconfig>boot می رفتید یا در ریکاوری کنسول از دستور FixMber استفاده می کردید.
__________________________________________________ ________________________
این ie8 فوق العاده برایم آزاردهنده است.درضمن قسمتی که به سخت افزارها نمره میده هم می نویسه نیازی نیست و وقتی میزنم چک کن می گه سیستم عامل دیگه ی شما نمی ذاره کسی هست این مشکل را داشته باشه؟
راستش من فقط برای آشنایی با محیطش نصب کردم این ویندوز رونقل قول:
اما زمانی که نسخه نهایی ازش بیاد سریع نصب میکنم و از ویستا به 7 کوچ میکنم
تا اون زمان احتمالا" خیلی از مشکلات نصب درایورها هم حل میشه
سلام.نقل قول:
درایو ویندوز و همه تنظیمات به هم ریخته بود. در msconfig که نمیشه درایو رو برگردوند سر جاش.
سلام دوستان من در حال حاظر از ویندوز ویستا استفاده میکنم و چند تا سوال داشتم
1- ایا من میتونم ویندوز7 رو نصب کنم (cpu:3 amd - ram: 1G - graphic: 7300 nvidia)
2-به نظر شما که ویندوز 7 دارید این ویندوز بهتره یا ویستا(از لحاظ سرعت و کارایی)
3- نسخه ای که در حال حاظر موجود هست beta هست یا کامل؟
و اگه نکته دیگه ای به نظر خودتون میرسه بگید
ممنون
فکر نمی کنم از لحاظ سخت افزاری مشکلی داشته باشهنقل قول:
خیلی بهتر و سبکتر و سریعتر از ویستا هستش به نظر من
آخرین نسخه تا امروز build 7106 هستش که به نسخه rc معروف هستش حالا واقعا rc باشه یا نه نمی دونم
من این نسخه را نصب کردم و استفاده می کنم خیلی بهتر از build 7000 بودش و مشکلاتش کمتر بود
در حال حاضر من پيشنهاد مي كنم كه درايور را در XP يا سيستم عامل ويندوزي مشابه با يك نرم افزار كه امكان ذخيره ي درايورها را به صورت مجزا مي ده بردالريد و ببنيد در 7 كار مي ده يا خير.نقل قول:
معمولا درايور ويستا اگر سخت افزاري اومده باشه براش روي 7 هم جواب ميده.
درايو J مي شه شماره ي ده يا بقيه اش هم مشخصه كافي بود اون شماره را تغيير مي داديد يعني اگر شد i شما عدد را به 9 تغيير مي داديدنقل قول:
نمیشه درایو رو برگردوند سر جاش.
سلام
من قبلا اين سوال رو كردم ولي جواب نگرفتم. من ويندوز 7 رو نصب كردم بعضي از درايوهام و فولدرهام تو اين ويندوز اصلا باز نميشه چه كار كنم ؟
این سوال رو قبلا هم پرسیدم اما کسی جواب نداده.
کسی با هایبرنت و استندبای تو سون مشکل نداشته؟ من بعد از این که هایبر می کنم یا می رم تو استندبای...کلا ویندوز قاط می زنه...حتی shutdown یا restart هم نمی شه...حتما باید reset کنم...
سلام به همه.منم ویندوز 7 رو نصب کردم و اکتویوشم کردم و حسابی ازش راضی ام.
دوستان این ویندوز هم نیاز به اکتیو کردن داره؟ کد اکتیویت رو از کجا باید بگیرم؟
یکم هم راجع به مشکلاتی که داره صحبت کنید
سلام.
یه سوال!
کسانی که seven رو نصب کردن,بازی تو ویستا بهتر اجرا میشه یا seven?
ممنون.
سلام
یه سوال
مشکلی با شبکه کردن xp و seven پیش نمیاد برای 2 کامپیوتر ؟
ممنون
سلام میشه بگین آیا میشه حالت Start رو بصورت کلاسیک داشته باشم ؟ مثل XP
آیا تنظیمی داره یا نه ؟