بله دیگه...نوشتم کلیه گوشیها :31:نقل قول:
شاد باشی:40:
Printable View
بله دیگه...نوشتم کلیه گوشیها :31:نقل قول:
سلام گوشیه من n85ه. ولی هیچ کدوم از این برنامه ها روش نصب نمیشه. چه کنم؟؟؟؟؟؟:18::41::37::37::37:
سلام آقا یونس
من رو 6220 v3.23 تست کردم جواب داد
فکر نمی کردم هک این قدر ساده وشیرین باشه
مخصوصا با فیلم آموزشی
وقتی helloox رو باز میکنم میزنه unpacking exe files (الان یه نیم ساعتی هست اینجوریه )
چیکار کنم؟
همين الان ورژن جديدش 1.02 رو جايگزين كردم...اونو دانلود كن و تست كن...نقل قول:
شاد باشي:40:
هک شد ولی اون داریوهایی که ساخته بود پاک نشدن!!!نقل قول:
همين الان ورژن جديدش 1.02 رو جايگزين كردم...اونو دانلود كن و تست كن...
ببين برنامه maps drive رو پاك كرده يا نه...اگه نكرده پاك كن...اگه كرده يه ريست كن شايد درست شه...نقل قول:
عزیز دلمی legendنقل قول:
ببين برنامه maps drive رو پاك كرده يا نه...اگه نكرده پاك كن...اگه كرده يه ريست كن شايد درست شه...
ریست کردم درست شد
نمیدونم مشکل از هک هستش یا smart gps
از وقتی گوشی رو هک کردم وارد برنامه میشه و 3-4 ثانیه بعد خارج میشه!!!
وقتی هک رو غیرفعال میکنم برنامه مشکلی نداره
خب هيچوقت نبايد موقعي كه گوشي درحال هكه برنامه اجرا كني...دليلي نداره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام من یک سوال داشتم من گوشیم I8510 هست با این روش که گفتین هک کردم اما بازم برنامه ها به ساین نیاز دارن و تنها اتفاقی که افتاده اینه که قبلا کلاینت N-Gage روش نصب نمی شد ول الان ماله BinPda روش نصب می شه و تمام بازی ها روش نصب میشن ولی وقتی می خواهم بازی هارو اجرا کنم ارور می ده می یاد بیرون ممنون می شم راهنمایی کنین
اون پچ ها رو جاگذاري كرديد؟نقل قول:
براي انگيج هم بايد يه فايل رو جاگذاري كنيد...به تاپيك مشكلات در بخش انگيج مراجعه كنيد.
شاد باشيد:40:
سلام بر دوست عزیز یونس جان
بعد از هک 6220 همه چیز خوب بود ولی امروز مدام گوشیم ری استارت میشد
یا وقتی خودم روشنش می کردم ناقص بارگذاری میشد وپیغام sistem error میداد
البته با مستر ریست درست شد.
ولی می خواستم بدونم مشکل از کجا بوده؟
سلامنقل قول:
مشكل مشابه نداشتيم...شايد يه فايل رو تصادفي پاك كردي...
آقا من گوشی e65 فامیلمون رو می خواستم هک کنم فایل installserver رو اشتباهی جایگزین کردم بعد گوشی رو ریست کردم حالا هرچی می خوام برنامه از قبیل x-plore و هرچی رو که می خوام نصب کنم ارور certificat میده شما راهی ندارید که بشه به فایل های سیتسمی دست پیدا کرد و اون فایل Installserver لعنتی رو حذفش کنم
تورو خدا کمک کنید......
سلام دوستان :
من گوشی خودم رو که 6120 کلاسیکه با تمام روشها هک میکردم .
ولی از وقتی اونو آپدیت کردم به ورژن 6.01 دیگه هیچکدوم از این روشها روی اون جواب نمی دن .
لطفا اگه راهی به خاطر شما می رسه منو راهنمایی کنید . شدیدا نیاز به هک گوشیم دارم .
از همتون ممنونم .
""""""""" اوقات به کامتون باشه همیشه """""""""
درست شد
تو App manager گزینه all رو انتخاب کردم درست شد...
سلامنقل قول:
این روش باید رو گوشی شما هم جواب بده...تست کردید؟
شاد باشید:40:
سلام. اقاي legend ميشه راهنمايي كنيد كه تو كدوم قسمت بايد پيگير هك كردن گوشي واسه نصب انگيج باشم؟ كلي تاپيك اموزش هست كه اصلا معلوم نيس كدوم جديده يا كدوم بهتره. اصلا واسه نصب انگيج بايد هكش كنم گوشي ر. حتما؟
با سلام خدمت دوستان ...
كسي تونسته انويت Innv8 رو هم با اين روش هك كنه ؟؟
آخه براي من فايل MapDrives نصب نميشه ، من ساينش كردم ، وايروري كه ميده براي ساينش نيست ...
ببخشید دوستان من فقط سکمن رو گوشیم نصب دارم ولی وقتی اون رو روی "آن" می ذارم بازم توی اکسپلور پوشه پرایوت رو نمی تونم تو درایو سی ببینم.
یعنی گوشیم هک نشده؟
در ضمن ن 81 دارم.
راجع به انگیج فقط تو بخش انگیج دنبالش بگردید...هر وقت روش جدیدی بیاد، آموزش هم عوض میشه...نقل قول:
ورژن فریمور گوشی شما چنده؟نقل قول:
شاد باشید:40:
v 11.0.045
یعنی باید به روش این تاپیک:
عمل کنم؟کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=226813
یعنی اینطوری ممکنه هک بشه؟
شما به ایننقل قول:
روش که رفتی درسته...Secman باید رو گوشی شما جواب بده، اون 4 تیک تو تنظیمات x-plore رو انتخاب کردی؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280515
5320 xpress music هك شد
آخرين ورژن firware 4.13
واقعا ممنون رو گوشی samsung i 8510 به خوبی جواب داد
سلام دوستان.من نوکیا 5800 دارم.یه اشکالی که برام پیش اومده در اولین مرحله نصب mapdrive ایراد تاریخ برای cerمیگیره.فایلهای cer & key رودوستان تویتاپیکش از binpda برام گرفتن
از BiNPDA ؟ يا OPDA ؟يه بار ديگه درخواست بده...و بگير...ضمنا" گوشيت رو هم به ورژن 20 آپديت كن...راحت تر هك ميشه...نقل قول:
شاد باشي
مرسی از راهنمائیت.2تا سوال دیگه دارم:نقل قول:
1) وقتی xplore رو توی نوکیا 5800 نصب میکنم نمیشه اجراش کرد،یعنی نصب میشه صفحه اول که باید ok کنم نمیشه ردش کرد. .باید چیکار کنم ، اگه ورژن مخصوص این گوشی تاچ هست لطفا لینکشو بدید
2) لینک فایل آپدیت رو از کجا بیارم و با گوشی آپدیت کنم راحتتره یا توی کامپیوتر دانلود کنم و بعد نصب کنم؟
راستی یه اشتباه کردم سایت opda منظورم بود
مرسی
سلام
هک گوشی 5800 کامل نشد(installer server) ؟
هنوز بعضی از برنامه ها باید sign بشن
1-2- با خود گوشي و واي فاي خيلي ساده و راحت تره...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=292060
شاد باشي
سلام
من گوشیم v30 N82بود بعد به 31 اپدیت کردم و با این روش v31 هک کرم هک جواب داد ولی بازی های n-gage اجرا نمی شن....
رو N78 دوستم امتحان کردیم اونم همین جوری بود.....
لطفا کمک کید............
من باز هم هر کاری کردم Rompatcher اجرا نشد.
با فایلهای مپ درایوز و helloOx فرومهای مختلف تست کردم (با فایلهایی که از Opda گرفتم ساین میکنم)
همه چیز خوب پیش میره و نصب میشه اما رام پچر اجرا نمیشه.
خیلی بد شد...پس باید منتظر آپدیت بعدی HelloOX یا یه روش دیگه باشیم..:41:نقل قول:
شاد باشی
من MapDrives رو نمی تونم نصب کنم.حتی با این فایلهایی که توی صفحه اول هستند ساین نمیشه.باید تاریخ گوشیمو تغییر بدم؟
درمورد xplore کسی جواب نداد.روی نوکیا 5800 نصب میشه اما صفحه اولش رد نمیشه
لینک خود X-Plore رو که بت دادم:نقل قول:
باید با Cert OPDA ساین بشه...اگه جواب نمیده گوشیتو مستر ریست کن...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=292060
شاد باشی
مرسی عزیزم.امتحان می کنم و خبرشو میدم بهتنقل قول:
راستی اون فایلهای cer & key صفحه اول چه استفاده ای دارن؟
بعد از اینکه گوشی هک شد..با این فایل ها میتونید فایل ها رو ساین و نصب کنید...نقل قول:
مرسی عزیز.کارت درسته :10::11:نقل قول: