این آی دی منه هر کی پایه بازی بود پی ام بده که یا سوسکش کنم یا سوسک بشم
Black_knight10000
Printable View
این آی دی منه هر کی پایه بازی بود پی ام بده که یا سوسکش کنم یا سوسک بشم
Black_knight10000
نقل قول:
حالا شما همون راهی که رفتی رو با تصویر نشون بده و یه توضیح کامل هم بزار ....
من که تمامی کار هارو درست انجام دادم ....
شاید یه جای کار میلنگه ..
ممنون .......
شایدم ....نقل قول:
البته سرعت اینترنت ایران هم خیلی موثره ......نه اینکه خیلی خوبه و استاندارده
من خودم 256 داتک دارم طرف مقابل هم 128 داتک داشت .نقل قول:
ما تست کردیم هر کدوممون که هاست میشدیم بدون مشکل بازی میکردیم اما کلاینت لگ بود حالا چه من کلاینت میشدم چه طرف مقابل فرقی نمیکرد :13:
البته هنوز با کسی که 256 داشته باشه تست نکردم ببینیم چجوریه ....
شما اگه آیدی xfire داری چه بهتر اگرم نداری آیدی یاهوت رو بزار تا با هم تست کنیم ......نقل قول:
حالا شما همون راهی که رفتی رو با تصویر نشون بده و یه توضیح کامل هم بزار ....
من که تمامی کار هارو درست انجام دادم ....
شاید یه جای کار میلنگه ..
ممنون .......
ما که آخرش تو pes 2008 به این نتیجه رسیدیم که حداقل اقل باس 1 مگ داشته باشی تا بتونی بازی کنی :دینقل قول:
شایدم ....
البته سرعت اینترنت ایران هم خیلی موثره ......نه اینکه خیلی خوبه و استاندارده
البته اون با پس مجازین بود راستی من شنیدم با پس مجازین لگ نمیشه 2009 راسته ؟ اگه راسته یکی این لینکش رو پیدا کنه بزاره ما که پیدا نکردیم :(
من شب از ساعت 10 تا 1 آنلاین هستمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از زحمات تمامی اعضای پرکار و زحمت کش فروم یکی دست مارو هم بگیره ما تازه کاریم
با تشکر
سلام به همگی من آیدیمو توی فروم گذاشتم اگه کسی خواست با هم تست کنیم فقط پی ام بده
ممنون از همه
دوستان بلاخره تونستم pes 2009 رو با همکاری یکی آنلاین بازی کنم ........
طرف مقابل سرور شد و منم رفتم و اونو پیدا کردم ............
نمیدونم چرا این دفعه تو قسمتfreindly match اون رو پیدا کردم و.....
خلاصه آقا ما رفتیم تو بازی ....
من adsl 128دارم .....بازی با لگ شروع شد که اصلا توپ رو نمیدیدی و توپ یهویی میرفت این طرف و اون طرف
البته در بعضی مواقع برای چند ثانیه بازی خوب بود ................
البته برای من که client بودم این جوریه اما برای کسی که سروره دیگه لگ نداره ...............
مهمترین عامل برای اینکه بتونی راحت بازی کنی اینکه سرعت اینترنت بالا باید داشته باشی که 2 طرف راحت و بدون هیچ مشکلی بازی کنند ...
فک کنم با adsl 256 البته اگه واقعی باشه ...بشه راحت بازی کرد .......................
این سرعت اینترنت اران هم برای ما شده یک مشکل بزرگ !
خوش خبر باشی مهرداد جان خوشحالم اینو میشنوم البته من سرعتم 512 هست ولی توی دوست و آشناها کسی نیست که این سرعت رو داشته باشه الته توی ارومیه اصلا 512 رو به مصارف خانگی نمیدن ولی خوب من تونستم بگیرم. در هر صورت امیدوارم تمام مشکلات حل بشهنقل قول:
فدات بشم عزیزم خیلی خوش اومدی قدمت روی چشم ما در خدمتیمنقل قول:
با تشکر از زحمات تمامی اعضای پرکار و زحمت کش فروم یکی دست مارو هم بگیره ما تازه کاریم
با تشکر
نقل قول:
از اینکه تونستید بازی کنید خوشحالم
من هم وقتی دیدم توی فرو تازه کارمو هنوز کسی تحویلم نمیگیره رفتم سرچ زدم توی اینترنت سرورهای کشور برزیل و ایرلند رو در آوردم و خوشبختانه موفق شدم که باهاشون بازی کنم و همونطور که شما گفتید وقتی که من سرور میشدم طرق لگ داشت و وقتی که اون سرور میشد من لگ داشتم.
نا گفته نماند که من 128 دارم و طرف broad bank 3mb داشت اما باز هم اینطوری شد
همانطور که krauser جان گفت باید دونفر با سرعت یکی با هم تست کنند تا مشکل پیدا و برطرف بشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست من اینطور نیست ...نقل قول:
بخ نظره من فقط و فقط سرعت کند اینترنت در ایران هستش و نبود استاندارد این خطوط ...........
آخه این سرعی که ما داریم برای ژاپنی ها 20 سال پیش منسوخ شده ..............!؟
از زحمات همه ی شما ممنونم و از اینکه شما و krauser عزیز منو به جمع خودتون پذیرفتید بسیار خوشحالم
از دوست عزیز google_boy07 هم بسیار ممنونم که به سوال من جواب واضح دادند.
لطفا چندتا از سرورهای ایرانی hamachi را بزارید تا همه استفاده کنن چون بازی با خارجیا زیاد حال نمیده
سلام دوستان
اینم pesmagazine برای pes2009
:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:
Pesmagazine Launcher 2009
باید تو مسیر نصب بازی باشه
Unzip the archive into the PES 2009 path (i.e. c:\program files\konami\pro evolution soccer 2009).
دانلود :
یاکد:http://uploadbox.com/files/0d2c6f6f34
کد:http://uploading.com/files/DGZ5L7GD/PesmagazineLauncher2009.rar.html
این pes connector با ویندز wista هم کار می کنه یا نه ؟
سلام
ببخشین با این برنامه آنلاین بازی می کنین یا با هاماچی؟
ای بابا .........اصلا انگار کم کم باید قیده آنلاین بازی کردن رو زد ....
وقتی client میشی خیلی مشکل داری .........لگ ...لگ و لگ !؟
البته نه اینکه سرعت اینترنت ایران خیلی بالاست و این باعث شده نتونیم بازی کنیم ...:31::31::31::31::31:
خدایا ......خودت درست کن .........
البته مشکل لگ به خاطر فاصله ای هست که ما از اون سرور کرک شده داریم اون certificate که ما ازش استفاده میکنیم یه سرور کرک شده اضافه میکنه که مطمئنا فاصله اش از ایران زیده همونطور که میدونید یکی از 2 عامل بالا رفتن پینگ همین فاصله زیاد هستنقل قول:
سلام به همگی
چجوریه من هر چی پست میفرستم هنوز رو همون 1 مونده؟
سلام به همه ..کسی در مورد pes 2009 سوالی داشت بپرسه ای دی یاهوی من اینه >>nice_martian@yahoo.com یه روم هم دارم برای هاماچی >>
name: pes 2009 iran
pass: 123
باید کلتونو بخابونم داقونتون کنم
یکی لطف کنه به من کمک کنه من Log in می کنم این پیغام رو میده An error has ocurred من ID ساختم active هم کمش.با تشکر!
برا منم همینطور میشد اواخر ولی ویندوز عوض کردم حل شد البته بعد اینکه راهی پیدا نکردم که این مشکل رو حل کنم به تعویض ویندوز متوسل شدمنقل قول:
سلام به همگی فکر می کنم از وقتی که بیشتریا یاد گرفتن آنلاین بازی کنن دیگه فروم داره بی فروغ میشه
لطفا بازم بیاید تا اشکالات هم دیگرو برطرف کنیم و از اطلاعات همدیگرو کامل کنیم
win ro change kon ok mishe ashiiiiiنقل قول:
babba id chiye in javaba chiye midin ,agha bayad portforward koni u modem adsl dari va nat shode ro systemet avse inke betoneh pes kar kone bayad port baz she to ghesmate nat bayad beri.....نقل قول:
ببخشید من تمام مراحل خواسته شده برای آنلاین بازی کردن رو امجام دادم ول وقتی می خوام لاگین شوم میگه آپدیت کن بعد یه صفحه باز می شه که آپدیت داخلشه و 20 مگابایته اون رو هم گرفتم و نصب کردم ولی بازم می گه آپدیت کن و دوباره صفحه سایت بتز می شه ..
چه کار کنم
وقتی شما پچ 1.20 رو نصب میکنید باید کرک مربوط به 1.20 رو استفاده کنی فایل کرک 26.8 مگ حجمش هستنقل قول:
xhacker42 جان اگه ميشه اشكالات من هم برطرف كن.
من مودمم wifi هست چه جوري بايد برم تو nat? مودم من datasheen d901w2 هست .
مشكل ديگه اينكه الان وقتي pes connector رو ميزنم وقتي 1 يا 2 رو ميزنم access denied ميده كه قبلا اينگونه نبود ولي حالا گير داده.
مشكل ابتدايي و اصلي ترينم هم كه همون an error has occurred هست كه هنوز دارمش. راستي براي چي بايد win عوض كنيم؟
من هم نمیدونم اشکال رو دقیقا به کجا وارد میکنه در هر صورت فعلا راه حلی غیر از عوض کردن ویندوز پیدا نشده الته بدون شک راه حلی هست که بدون تعویض ویندوز مشکل رو برطرف کرد ولی تا حالا من که نتونستم پیدا کنم فقط با تعویض ویندوز مشکل برطرف شد و اما بگم که چی باعث میشه این اشکال بوجود بیاد:نقل قول:
من خودم یه بار certificate رو وارد کردم کار هم کرد توی لابی هم رفتم مشکلی نبود ولی یه بار کلا certificate رو Remove کردم و کلا از بین بردم و بعدش که دوباره وارد کردم و خواستم برم توی لابی نرفت حتی به کونامی هم نمیتونستم وصل شم
سلام
من يه سوال دارم من و دوستم مي خوايم بازي كنيم
مثلا اگه من عدد 1 ميشم ميتونم برم تو ولي وقتي من عدد 2 ميشم اين ارور رو ميده an error has occurred
حالا برعكس اگه اون عدد 1 بشه ميره تو و اگه اون عدد 2 بشه اين اروره رو ميده
حالا بايد هر دومون ويندوز بريزيم؟
به من این پیغام رو مده چکار بای بکنم ..... مرسی اقا لطفا کامل جواب بده من خیلی دلم می خواد بازیکنم
salam bacheha.age kasi vaghean bazi karde lotf kone kamelan tozih bede ke bacheha enghadr sargardoon nashn.mamnoon
صفحه اول که توضیح داده شده
ولی باید سرعت مناسبی داشته باشی که بتونی بازی کنی واگرنه بعد از یک دیقه بازی شروع به لگ زدن های شدید میکنه
سلام مرسی از توضیحات شما من همه ره مو به مو اجرا کردم و 3 تا فایل را هم دانلود کردم فقط وقتی تو بازی میرم بعد از اینکه تو نت ورک میرم اول یه پیام میده که گزینه اوکی داره اوکی را میزنم بعد یه پیام ایجر میده یس میزنم بعد7 تا پیام کلوز میده بعد 3 تا گزینه کنامی ایدی رجیستر و لوگین میده لوگین را میزنم 3تا گزینه گیم ایدی گیم ایدی پاسفورد و رجیستر کد میاد هرچی وارد میکنم میگه ایدی و پاسفورد اشتباهیه اگر هم وارد نکنم نمیره چون خودتون گفتید دلخواه وارد کنید در ضما گزینه اکپت اصلا نداره اگه بگین مشگل کجاست ممنون میشم؟
سلام مرسی از توضیحات شما من همه ره مو به مو اجرا کردم و 3 تا فایل را هم دانلود کردم فقط وقتی تو بازی میرم بعد از اینکه تو نت ورک میرم اول یه پیام میده که گزینه اوکی داره اوکی را میزنم بعد یه پیام ایجر میده یس میزنم بعد7 تا پیام کلوز میده بعد 3 تا گزینه کنامی ایدی رجیستر و لوگین میده لوگین را میزنم 3تا گزینه گیم ایدی گیم ایدی پاسفورد و رجیستر کد میاد هرچی وارد میکنم میگه ایدی و پاسفورد اشتباهیه اگر هم وارد نکنم نمیره چون خودتون گفتید دلخواه وارد کنید در ضما گزینه اکپت اصلا نداره اگه بگین مشگل کجاست ممنون میشم؟
خواهش میکنم راهنماییم کنید؟
سلام
دوستان من game id ساختم ولی وقتی تو بازی login میکنم invalid میده
لطفا راهنمائی کنید
مشکل رجیستر حل شد اما بعد از login میگه ورژن کلاینت متفاوت هست که از سایت کنامی پچ pes 2009 patch 130 رو گرفتم اما نصب نمیکنه و این ارور میده
تاپيك هم به گند كشيده شد ها عجب اسپم بازاري راه افتاده اينجا. پست اول كه كامل هست اگه نميشه ممكن هست از پايين بودن سرعت يا پينگ بالا باشه
نقل قول:سلامنقل قول:
متاسفانه چاره ای به جز دادن پست ها برای فعال شدن نیست!!
........................
مشکل لاگین حل شد اما این پچ نصب نمیشه
یه سوال کسی تونسته بازی کنه آنلاین درست حسابی یا نه ؟
تا اینجا که من خوندم تاپیکو انگار عملی نیست !