یعنی چند میدن گوشیو؟نقل قول:
یعنی چند میدن گوشیو؟نقل قول:
بنابر اطلاعي كه همين امروز صبح از نمايندگي مركزي كامتل گرفتم، سفارش خريدشونو قبل از عيد به شركت ال-جي كره داده اند و هنوز محموله فرستاده نشده..........:41:
آخرش دق ميكنيم:19:
باز خوبه مطمئن شدیم که در راهه!
چند ميدن حالا؟؟؟نقل قول:
فقط نامردا گرون ميدن
نكنه اين گوشي رو تحريم كرده باشن؟؟نقل قول:
بنابر اطلاعي كه همين امروز صبح از نمايندگي مركزي كامتل گرفتم، سفارش خريدشونو قبل از عيد به شركت ال-جي كره داده اند و هنوز محموله فرستاده نشده..........
آخرش دق ميكنيم
اي خداااااااااا
فقط یه مغازه داشت اونم میداد 305نقل قول:
اونقدر دیر اومد که سامسونگ دوتا گوشیشو که برای رقابت با این یک ماه پیش معرفی کرده بود قراره یک ماه دیگه تو ایران باشه.منظورم s5230 و s5630 که تازه امکاناتش بیشتره .ولی همین روزا پیداش میشه چون زیر پول جمهوری 3 4 تا تبلیغ بزرگ زده بود با گارانتی کامتل
سلام دوستان
من می خواستم kf700 بخرم ولی این kp500 دیدم دو دل شدم .
میگن صفحه لمسی kf700 زیاد قوی نیست ؟
ما که یه عمری با motorola v3i ذغال سنگی سر کردیم این چند ماهم روش تا cookie بیاد.
نضر شما چیه kf700 یا kp500 ؟؟؟
باید دید قیمت چقدره. s5230 که از نظر امکانات شباهت بسیاز زیادی با کوکی داره، s5600 هم 3 جی + جی پی اس و صفحه ی خازنی داره که باید گرون باشه.
ممنون از خبرا.ولی اگه 300 باشه اصلا نمیرزه.
گوشیایه سامسونگ باید بیاد تا مشخص بشه.من تو فکر اینم که یه مقدار پول بدزدم برای i8910 hd اگه این جوری پیش بره یا مرگ یا شیون !!!!
نه بابا 300 امکان نداره! اون یارو یدونه آورده بود (شاید از دبی یا جایی) میخواست بنداره به کسی. قیمت جهانیش 140 یورو هست (185 تومان).
این کارو نکن خطرناکه حسن!نقل قول:
من تو فکر اینم که یه مقدار پول بدزدم برای i8910 hd اگه این جوری پیش بره یا مرگ یا شیون !!!!
مرسی که جلومو گرفتی آخه من با فکر کوکی دارم زندگی میکنم:40:نقل قول:
ریویو 4 صفحهای از کوکی به زبان فارسی:
کد:http://www.------------/Reviews/Review.aspx?review=230&page=1
kf700 گوشیه خوبی یه دوربین دوم و یه فلش دوربین و امکانات اینترنتی مثل 3g از کوکی بیشتر داره و تازه افت قیمت هم کرده 195 تومان با کامتل.عکس العمل همشونم نست به دست یکیه چون همشون مقاومتین :ویوتی رنور کوکی کا اف 700
مرسینقل قول:
چقدر قیمت اومده پایین.
آدم شک می کنه به کیفیت گوشی
من 2 ماه پیش یه kf510 خریدم 190 تومان kf700 میگفت 240 .
منظورم از قدرت صفحه لمسی این بود که مثلا برای نوشتن متن sms باید از صفحه کلید استفاده کرد . کیبرد مجازی نداره.
حالا کیبرد لمسی داره یا نداره؟؟؟؟؟
نه برادر شک نکن. الجی یوهویی قیمت تمام گوشی هاشو آورد پایین، چون قراره یه گونی گوشی جدید بده (آرینا، ویوتی 2، کریستال، جی ام 730 و....)نقل قول:
مرسی
چقدر قیمت اومده پایین.
آدم شک می کنه به کیفیت گوشی
من 2 ماه پیش یه kf510 خریدم 190 تومان kf700 میگفت 240 .
منظورم از قدرت صفحه لمسی این بود که مثلا برای نوشتن متن sms باید از صفحه کلید استفاده کرد . کیبرد مجازی نداره.
حالا کیبرد لمسی داره یا نداره؟؟؟؟؟
نقل قول:
عزيزان من پرسيدم، گفتند بخاطر تحريم نيست؛ درضمن مسئولش گفت علاوه بر كوكي قراره دو مدل ديگر هم سفارش خريد داده اند، ولي هركاري كردم نتونستم بفهمم كدامين گوشي ها را سفارش داده اند.
فقط اميدوارم انقدر بد شانس نباشيم كه كشتي هاي حامل محموله توسط دزدان دريايي ربوده بشه:31:
امروز یه نفر زنگ زد گفت ویوتی دارم میخوام بفروشم گفتم چرا گفت مبخوام برم نوکیا بگیرم یه هفته با گوشیش کار کرده بود خوب یکی نیست بگه چرا از اول در باره گوشیت تحقیق نمیکنی که بعدش پشیمون نشی.:34:
هر کی گوشی کارکرده خواست ویوتی به من پیغام بده اگه زنگ زدن بهم بهش خبر بدم.:33:
دوستان خبري از اين كوكي نشد ديگه داريم پير مي شيم
اي كامتل بهت چي بگم خودت رو كشتي اين گوشي كو؟؟؟؟
مي گم يه فاميل ما رفت سفر امريكا چند وقت ديگه مياد بهتر نيست بگم از اونجا بگيره.......نه اونوقت فارسي نيست
اي خدا من چي كار كنم
دارم ميرم پولي كه براي كوكي جمع كردم همش رو بستني بخرم/بخورم/بميرم
منم دیگه دارم سر به بیابون میزنم.نقل قول:
یه چند نفری هستن گوشی ویوتی خودشونو میفروشن.
با 160 یا 170 یا 150 بستگی به طرف داره میخوام اگه خدا بخواد بخرم.
ویوتیم درسته چیزه شاخی نیست ولی خوب با این پولی که گفتم خوبه.
هر روز زنگ میزنن گوشیشونو میخوان بفروشن من نمیدونم یعنی انقده ویوتی بدرد نخوره؟
منم قید کوکیو دارم میزنم کوکی نمیاد این 8910 اچ دی میاد قیمتشم هم قیمت کوکی میشه حالا ببین:34:
خوبه همگی بریم جلو نمایندگی کامتل تحصن و اعتصاب غذاو ازین جور حرفا شاید فرجی شد.
حالا شما رو نمیدونم ولی گوشی من دیگه اعصاب خورد کن شده هرجا میرم باید با شارژرش برم همشم هنگ می کنه .
باید بخرم سریعتر .
آخه چرا نمیاد؟
یعنی به خاطر اسم ایرانه گوشیو نمیدن به نمایندگی ؟
شايد هم بشه؟؟!ى!نقل قول:
منم قید کوکیو دارم میزنم کوکی نمیاد این 8910 اچ دی میاد قیمتشم هم قیمت کوکی میشه حالا ببین
شتاب سنج و فري تاچ و سبكي و خشگلي و كلاس رو ول مي كني ميري مي چسبي به دوربيننقل قول:
یه چند نفری هستن گوشی ویوتی خودشونو میفروشن.
خوب راست میگی.ولی این که نیومده اگرم بیاد کلی میخوان تیغ بزنن.من خودم گفتم که اگه ویوتی قیمت پایین گیرم بیاد میخرم.
اونم بیاد میخرم قیمتش باید منصفانه باشه.ولی خیلیا میخوان بفروشنش فکر کنم اونجوریام که میگفتن ویوتی شاهکار نیست:15:
بزار بياد بعد تصميم بگيرنقل قول:
خوب راست میگی.ولی این که نیومده اگرم بیاد کلی میخوان تیغ بزنن.من خودم گفتم که اگه ویوتی قیمت پایین گیرم بیاد میخرم.
اونم بیاد میخرم قیمتش باید منصفانه باشه.ولی خیلیا میخوان بفروشنش فکر کنم اونجوریام که میگفتن ویوتی شاهکار نیست
ويوتي بجز دوربين اخه چي داره
خوب واقعا هیچی نداره فقط یه دوربین که اونم برای یه گوشی که کارش ارتباطه مهم نیست.
مهم رابط گوشی با کاربره که اندازه خودشه نه زیاد که شلوغش کردن.
به امید کوکی میمونم:27:
---------------------------------------
دعای 4870x2 بود که من ویوتی نخریدم یعنی پشیمون شد از فروشش پس مرغ همسایه جیگره منتظر کوکی میمونم
اینقدر بی انصاف نباشید! ویوتی رو تو زمان خودش بسنجید، واقعا اون موقع شاهکار بود. امروز دوباره باهاش کار کردم، خیلی زیبا و راحت بود. ولی من هم کوکی میگیرم! به خاطر موزیک، رم، رابط کاربری و شتاب سنج و...
درسته اون موقع شاید کمی شاهکار بود نه زیاد ولی اگه کوکی با این قیمت که میگن بیاد دیگه غیر دوربین که ویوتی 5 دوربین کوکی 3 چیزی کم نداره.نقل قول:
باید منتظر بود.
من نميدونم چرا انقدر نسبت به ويوتي همه مشكوكند.....
منكه واقعا ازش خوشم اومده كيفيت عكسهاشم امروز با دوربين k850 سوني اريكسون مقايسه كردم، اگر بهتر نباشه، حداقل مساوي اند، البته در حالت ماكرو، سوني اريكسون در مقابل ويوتي كم مياره....
درضمن دوستان زياد اميدوار نباشيد كه كوكي زير 250 هزار به بازار بياد؛ اينگونه كه من متوجه شدم، سياست شركت كامتل براي فروش گوشي هاي ديگرش اينجوريه!!!
نمونه اش kc550 بود كه همه چيزش خوب بود و رقيبي براي kf755؛ چون kc550 كمي ارزانتر از kf755 بود، خيلي فروش كرد، الان شما در بازار بگرديد، يك مغازه بيشتر اين گوشي را نداره كه اون هم قيمت خون باباشو ميگه!!! كامتل هم كه ديد گوشي هاي kf755 روي دستش مونده، ديگه kc550 را به بازار نفرستاد!!!
ماجراي كوكي و kf700 و ويوتي هم همينگونه است، الان گوشي ويوتي فروشي بالا در بازار پيدا كرده و به همينخاطر امكان داره عرضه گوشي كوكي را كمي به تعويق بندازه تا كوكي روي فروش ويوتي تاثير نذاره...
البته اين نظر منه هاااااااااااااااااااااااا ااااا:31:
ولی یه مقدار زیادی این گوشیو بردین بالاها هنوز ندیدین که.ویوتی یه دوربین با لنز اشنایدر داره که 120 فریمم فیلم میگیره تو شبم عکس خوب یگیره ولی این یه لنز معمولی داره مهم مگاپیکسل نیست کیفیت عکسه صدای ویوتیم که زیاد میشه و با کیفیته اینم یه اینترفیسه جذاب داره.تازه 7 ایکون تو صفحه اصلی داره که ثابته تغییرم نمیشه داد ولی رنور قابل تغیره. فقط میشه این 7 ایکونو میشه چپ و راست کرد و یه دفتر تلفن داره که مثل تاچ فلو اچ تی سیه.الان دیگه هر گوشی تا 8 گیگو ساپورت میکنه دیگه معمولیه.الان رنور 350 تومنه حالا فرضا این بیاد با قیمت 290 300 فکر نکنم منطقی باشه اوایل خرید مگه زیر 250 باشه
خوب کلا به قول دوستمون اینترفیس مهربونی داره بعدشم صداش خوب شتاب سنج داره رم بالا ساپورت میکنه و...نقل قول:
بعدشم چی میگه!! نه بابا 290 /300 ارزش نداره گفتن زیره 250 هم قیمت ویوتی اونوقت میشه خرید ...
به قول شما تا بیادو این قیمت باشه رنیور میشه خرید که قیمتشم کم میشه به صرفتره.
من دوسه روز كامل كل جمهوري و علاالدينو گشتم، گوشي رنيور زير 390هزار با گارانتي كامتل پيدا نميشه!!!
درضمن مطمئن باشيد كامتل قيمت گوشي رنيور را هيچوقت زير 350هزار نمياره.......:5:
خوب قیمت دسته خودشه.من مشکلی با قیمت ندارم در باره کوکی میگم اگه 300 باشه خودم رنیور میگیرم چون به قیمت 300 کوکی نمیرزه.نقل قول:
اين گوشي(كوكي) تا يك ماه ديگه به قيمت 200 تومن مي رسه(با گارانتي كامتل)نقل قول:
خوب کلا به قول دوستمون اینترفیس مهربونی داره بعدشم صداش خوب شتاب سنج داره رم بالا ساپورت میکنه و...
بعدشم چی میگه!! نه بابا 290 /300 ارزش نداره گفتن زیره 250 هم قیمت ویوتی اونوقت میشه خرید ...
به قول شما تا بیادو این قیمت باشه رنیور میشه خرید که قیمتشم کم میشه به صرفتره.
رنوار هم كلا به غير از دوربين خيلي شبيه كوكي هستش
تازه رنوار فري تاچ نيست ولي كوكي هست(چيزي در حد ايفون)
سلامنقل قول:
ایشالا میاد.دعای خیر تو باعث شد من ویوتی نگیرم.و همچنان وفادار کوکی بمونم.:10:
من کلا میبینمش حال میکنم.هر چی باشه یا نباشه :40:
تو کوکی میشه رادیورو بدون هندسفری گوش کرد از اسپیکر.
از فیلمی که میبینی میتونی عکس بگیری.
بلوتوث 2
مدیا پلیر کوکی هم از ویوتی کامل تره
امیر رضا جان خواهشا دیگه با رنوار مقایسش نکن! من خودم تو فکر بودم پولمو بیشتر کنم تا رنوار بگیرم (ولی مثل اینکه نمیشه!). رنوار به جز دوربین محشرش، وای فای و تری جی داره (شاید 3 جی بردر نخوره واس ما ولی وای فای خیلی کارآمده) علاوه بر اون امکانات مالتی مدیای بهتری داره و DivX هم پخش میکنه. البته قصدم نبود که بزنم تو سر کوکی! این دوتا تو رنج قیمت خودشون عالیند. در ضمن کوکی بالای 250 امکان نداره. من قول میدم با گارانتی حداکثر 220 بشه.نقل قول:
اين گوشي(كوكي) تا يك ماه ديگه به قيمت 200 تومن مي رسه(با گارانتي كامتل)
رنوار هم كلا به غير از دوربين خيلي شبيه كوكي هستش
تازه رنوار فري تاچ نيست ولي كوكي هست(چيزي در حد ايفون)
[QUOTEامیر رضا جان خواهشا دیگه با رنوار مقایسش نکن![/QUOTE]
چشم.من منظورم از نظر فري تاچ بود
منم اگه پولم ميرسيد امينا مي گرفتمنقل قول:
من خودم تو فکر بودم پولمو بیشتر کنم تا رنوار بگیرم (ولی مثل اینکه نمیشه!)
واي فاي به چه درد مي خوره؟؟؟نقل قول:
رنوار به جز دوربین محشرش، وای فای و تری جی داره (شاید 3 جی بردر نخوره واس ما ولی وای فای خیلی کارآمده)
شايد بخاطر دالبي در هندزفري بهتر باشه ولي در اسپيكر بهتر نيست كهنقل قول:
علاوه بر اون امکانات مالتی مدیای بهتری داره
براي من 3gp بسه كاملانقل قول:
DivX هم پخش میکنه
منم نمي خواستم بزنم تو سر رنوار:دينقل قول:
لبته قصدم نبود که بزنم تو سر کوکی!
موافقمنقل قول:
این دوتا تو رنج قیمت خودشون عالیند
بخاطر اين جور چيزا قول نده شايد اصلا هيچ وقت اين گوشي نيادنقل قول:
در ضمن کوکی بالای 250 امکان نداره. من قول میدم با گارانتی حداکثر 220 بشه.
من چي دعا كردم؟؟؟نقل قول:
سلام
ایشالا میاد.دعای خیر تو باعث شد من ویوتی نگیرم.و همچنان وفادار کوکی بمونم.
من کلا میبینمش حال میکنم.هر چی باشه یا نباشه
تو کوکی میشه رادیورو بدون هندسفری گوش کرد از اسپیکر.
بلوتوث 2
فكر كنم اين فقط مال سوني اريكسون هست كه بايد با هندزفري گوش كني
فيلم اديتور بسيار قويي دارهنقل قول:
از فیلمی که میبینی میتونی عکس بگیری.
فكر كنم باشهنقل قول:
مدیا پلیر کوکی هم از ویوتی کامل تره
کلآ منظورم این بود که روشنم کردی ویوتی نگیرم.به هر حال باید منتظر بود چی پیش میاد
ببخشید امیررضا جان مثل اینکه یکم داغ کردم صدامو بردم بالا! ما هم همون کوکی رو میگیریم بسمونه! به هر حال بین رنوار و کوکی اگه یه روز (خدای نکرده) گم بشن غصه ی از دست دادن رنوار بیشتره!
یه نوع اینترنت پر سرعت هستش که بعضی جاها مثل فرودگاه امام خمینی مجانی در دسترس هست، البته میشه هم خریداری کرد یعنی ماهی مثلن 100 تومن بدی و از اینترنتش استفاده کنی. البته منظور من قسمت رایگانشه که خیلی کابردیه! به جز این مورد، میشه باهاش بین دو دستگاه دارای وای فای انتقال دیتا انجام داد. مثلن یه گوشی و یه لپ تاپ مجهز.نقل قول:
واي فاي به چه درد مي خوره؟؟؟
راست میگی! قضیه همون داغ کردنه! اصلا حواسم نبود.نقل قول:
بخاطر اين جور چيزا قول نده شايد اصلا هيچ وقت اين گوشي نياد