نقل قول:مجتبی جان بیا یه پروژه رو ماشینت پیاده کنیم :دی:21:نقل قول:
با مورانو میام...
عمرا بتونی مورانو رو بگیری اگر تونستی میدم به خودت....
قدرتش بشه 170 - 180 اسب
اون وقت یه مورانو کاسب میشیم ها :دی
نقل قول:مجتبی جان بیا یه پروژه رو ماشینت پیاده کنیم :دی:21:نقل قول:
با مورانو میام...
عمرا بتونی مورانو رو بگیری اگر تونستی میدم به خودت....
قدرتش بشه 170 - 180 اسب
اون وقت یه مورانو کاسب میشیم ها :دی
میتونی بیای پیش من 400 - 500 اسب قدرت بهت بدم بری ماشیتای بهتر کاسب بشی نه امیر جان:31:نقل قول:
آخ جون ، پس یه مورانو بردم:31:...نقل قول:
اینم بد فکری نیست ، به هرحال مجبورم قدرت ماشینو ببرم بالا تا بتونم حال این meha رو بگیرم:31:...نقل قول:
مورانو رو که گرفتم 50 - 50 ، قبوله:21:؟!
==========
خب ، خیلی خوشحالم دارم در آستانه ی سال نو یه مورانو جایزه می گیرم:دی...
ولی به شخصه نیسان ماکسیما رو بیشتر دوست دارم:31:.
==========
از شوخی گذشته آدم باید تجربه ی رانندگیش هم بالا باشه ، دفعه ی قبل که با ماکسیما کورس گذاشته بودم انصافا تجربه ی رانندگی طرف بالا بود...
یه مسئله ی دیگه عادت به اندازه ی ماشینه ، تا بیای به اندازه ی ماشینت عادت کنی کلی طول می کشه.
از همگی ممنون و سال نوی همتون پیشاپیش مبارک:11:.
مجتبی جان بیا و از چیز شیطون(همون خر شیطون!) بیا پایین من تو مورانو نشستم اگه بخواد کل کل کنه همچین پوز میزنه که هیچ ماشینی جلو دارش نیست! یه بار هم جو مارو گرفت رو حساب اینکه موتور ماشین ما 3000 هستش خواستیم حال یه مورانو رو بگیریم نا کس پا به پای ما اومد!!!!نقل قول:
می دونم پوریا جان ، موتور مورانو مثل همه ی ماشینای شاسی بلند قویه...
قاعدتا باید هم اینجوری باشه چون باید بتونه علاوه بر اینکه بدنه ی سنگین ماشین رو میکشه سواری خوبی هم بده!
اما مورانو و همینطور بقیه ی ماشین های شاسی بلند یه ایراد کلی دارن ، ایرادشونم توو ارتفاع زیادشونه.
همین ارتفاع زیادشون باعث میشه که ماشین نتونه خوب مانور بده به خاطر همین جاهای پر پیچ و خم ماشین کم میاره و راحت می شه گرفتش...
قرار نیست که آدم همش جاهای صاف و کفی حرکت کنه...
من چرا عکس ها رو که اپلود می کنم تو سایت نمیبینم؟شما تو چه سایتی اپلود می کنید؟
این مطلب رو هم اضافه می کنم ، نمیشه با ماشین های شاسی بلند راحت لایی کشی کرد.کاری که با ماشین های کوتاه به راحتی انجام میشه...
خب مگه شما میخواین ریس بذارین مگه درگ نیست اصولا درگ هم یه مسیر صاف 400 متری میخواد همین : دی وتا جایی که میدونم مورانو با موتور 3500 نیسان خودش که یادتون باشه اسپتی ترین موتورهای ژاپنی هستن شتابش زیر 10 ثانیه باید باشه دقیقا یادم نیست ولی از خیلی واشینای وطنی شتابش کم بود.بازم میرم به آرشیو 115 شماره ای مجله ماشینم سر میزنم ببینم چند هستش.
فکر نکنم لازم باشه به آرشیو سر بزنی :دینقل قول:
این شماره آخری مقایسه های سال 87 رو کامل به صورت خلاصه جمع کرده :31:
نیسان مورانو se (نسل اول)
6 سیلندر
3498 سی سی حجم موتور
234 اسب قدرت در 6000 دور در دقیقه
318 نیتون بر متر گشتاور در 3600 دور در دقیقه
وزن خالص : 1870 کیلوگرم
شتاب 0 - 100 9/8 ثانیه
حداکثر سرعت : 200 کیلومتر بر ساعت :دی
نیسان مورانو le
6 سیلندر
3498 سی سی حجم موتور
265 اسب قدرت در 6000 دور در دقیقه
336 نیتون بر متر گشتاور در 4400 دور در دقیقه
وزن خالص : 1875 کیلوگرم
شتاب 0 - 100 1/8 ثانیه
حداکثر سرعت : 209 کیلومتر بر ساعت
سلام - یه نکته با رخصت از مدیریت محترم تالار اتومبیل - :
من ابتدا فکر می کردم اینجا "تاپیک گالری عکس خودرو" هست . متاسفانه تبدیل شده به "برخ کشیدن" اینکه من چی دارم و تو چی داری و ...
در میان کاربرانی که ممکنه سالها تلاش کنند و نهایتا یک موتورسیکلت نیم میلیون تومانی بخرند ، اینکه بفرض ما اینقدر پول داریم که ماهی دو تا اتومبیل گرانقیمت تخریب می کنیم و بهش هم افتخار کنیم .... نمی دونم چه معنایی داره ؟!
جو فعلی در شان روابط دوستانه ی سایت نیست . اینها رو بعنوان یک کاربر تالار نوشتم که از قضا به خودرو و موضوعات مربوط به اون علاقمنده . :20: :10:
من همینجا اعلام کنم از پست بالا هیچ چیز نفهمیدم ولی:
اینکه میگید با اتومبیلهای گران قیمت تصادف میکنیم و بهش افتخار میکنیم و اینا اصلا نمیدونم منظور شما چیه!؟!
به عنوان تاپیک نگاه کنید آزاد هست اگر اینطور هست کسی نره بیرون از خونه ممکنه ماشین مدل بالا ببینه!!
کلا من مشکل شما با عکسهایی که گذاشته میشه رو نفهمیدم!
آره اما توجه به این نکته داشته باش که مورانو خیلی هم ارتفاع نداره اگه بغل یه پرادو بزاری اونوقت متوجه پایین تر بودن اون میشی! بهر حال موفق باشی من که رو مجتبی شرط میبندم!نقل قول:
من که هیچ مشکلی با این قضیه ندارمنقل قول:
به نظرم نوع برداشتتون از قضیه درست نیست
به عنوان یک برادر کوچکتر پیشنهاد میکنم سعی کنید نوع نگاهتونو به مسائل تغییر بدین:13:
پیر مرد جان این تاپیک اصلا به اون قصدی که شما گفتی باز نشده هر چند که داره به اون سمت کشیده میشه اما اصلا قصد و منظور این تاپیک این نبوده که یه عده پولدار بیان ماشینهاشون رو به رخ بقیه بکشن! هدف فقط آشنا شدن چند نفر عشق ماشین با ماشینهای همدیگه و بحث و تبادل نظر در مورد ماشینهاشونه!نقل قول:
دوست خوبم مثلا من که از خودم ماشین ندارم که :41:نقل قول:
ماشینی که ماله پدرم هست و منم بعضی وقت ها پشتش میشینم رو عکسش رو میذارم
و گرنه به قول شما من هم دنبال یه موتو رسیکلتم:10::19:
به قول پدرم انسان باید قدر نعمتی که خدا بهش داده رو بدونه:11:
اگه دقت کرده باشین فقط یک نفر اینطور که شما میگین هست
اونم به نظر من مشکلی نیست
به خدا دلم واسه ماشین ها میسوزه :41:
ولی خوب سرعت رفتن مطمئنا تصادف هم به همراه داره
ای نامردا همشون دلشون واسه ماشینا میسوزه واسه خودم که نمیسوزه!
خوب مطمئنا خودتون هم مهمیدنقل قول:
ولی خوب کسی که تند میره براش خودش مهم نیست و نمیترسه
چون عادت داره و به رانندگی خودش اطمینان داره
ماشین های شما هم طوری هستن بیشترشون که خدارو شکر خودتون هیچی نمیشین
ولی خود ماشین ها :41:
من هیچ وقت به خودرو لوکس اعتقاد نداشتم
بیشتر صدای زیاد اگزوز و موتور و تکان هایی که خاص ماشین های اسپورت دستکاری شده هستن و رو کم کنی با ماشینی که هیچکس چیزی ازش انتظار نداره رو دوست دارم
دوستان زیاد گیر ندید به همدیگه که چه کسی چه ماشیی میذاره و چرا میذاره و هدف از گذاشتن ماشین چیه...
اگهع در مورد خود ماشین سوالاتی دارید آزادانه و راحت بپرسید
کاری نداشته باشیم که کی باباش پولداره یا پول نداره... نه پولدار بودن بابا ما رو از بقیه واقعا بهتر میکنه نه بی پول بودنش ما رو از بقیه کمتر.
اگه یه نفر بیاد بخواد خودشو با ماشین باباش به رخ بقیه بکشه (که ما نداریم) مطمئن باشید بیشتر از چشم میوفته تا اینکه رخدار بشه...
شاید یه نفر باباش نمایشگاه دار باشه اصلا... که در این صورت نیاز نیست عکس همه ماشینا رو بذاره
در مورد کل کل ها هم لطفا به پروفایل ها برید.
پست های اخیر متعاقبا پاک میشه.
ممنونم فرشاد جان
همونطور که گفته شد اینجا صرفا تنوعی بین تمام تاپیکهای فنی هستش و دوستانی که اونجا باهم بحث میکنیم اینجا هم کمی باهم شوخی میکنیم.
لازم هم نیست کسی به کسی حسادت کنه من امروز اگه ماشین ندارم مشکلی نمیبینیم چون به وقتش اونی که وسعم بود رو داشتم .
دوستانی هم که میان و اعلام میکنن مثلا چند تا ماشین دارن خب دارن که اعلاغم کینن عکس میذارن ما هم چیزی نمیگیم تاپیک عنوانش آزاد هستش هر کس هر چند تا میخواد از ماشیناش عکس میذاره محدودیت نداره .
و در زمان مقتضی پستهای اضافی مثل قبل پاک میشن .شما کل کل رو اینجا ادامه بدین .
و میتونه اینجا جای خوبی واسه آشنایی دوستان با قابلیتهای ماشینهای باشه که توی بازار موجود هستن.
من دلم واسه خودت میسوزه که اینقدر دل رحمی که ماشین رو به اون وضع در میاری! :31:نقل قول:
بعد هم با وسایل ایمنی که ماشینهایی که خراب کردی دارن نیازی به نگرانی بیجا نیست!:31:
دوست عزیز شما کلا از قضیه بد برداشت کردی ، همین!نقل قول:
درسته مورانو خیلی بلند نیست ، یه چیزیه کوتاه تر از پرادو و بلندتر از گراند ویتارا.درکل توو رده ی شاسی بلندهاست...نقل قول:
:46:!نقل قول:
البته باید گفت بیرحم:31:...نقل قول:
اینم یک شاهکار این شاهکار خودم نیست شاهکار دختر داییمه!
توی کوهنوردی و این چیزا دیگه واردم من با پرادو میرفتم اینم فکر کرده میشه مثل اون بری!گرفتش(جو)
دیگه به این روز افتاد البته بعد از این جریان من برام یک تجربه شد و به همه توصیه کردم با پرادو 2 در اصلا اینجاها نرن!به دلایلی که قلبت می افته پایین!
اینم عکس:
توصیه میکنم یک مدل مثل همین ماشین بخرید آی حال میده وقتی با بد هستی طرف هم ماشین لوکس داشته باشه با این بزنی له کنی!!کد:http://www.-----.com/images/6ehwbq6qe3nwkjj0q9bx.jpg
این عکس هم مال 13 فروردین(سیزده به در)پارسال هست....
یه سوال ، چرا بعضی ها پلاک ماشیناشون رو پاک میکنن ؟
حالا ماشین رو چطور در آوردین؟؟نقل قول:
البته این 6 سلندر ها قوی تر از این حرفان
من یه چیز دیگه هم متوجه نشدم
آخرش با پرادو باید رفت این جاها یا با نیسان پاترول؟؟
یک خانواده بودند کامیون داشتند با کامیون بکسل شد!!
کلا با ماشینهای شاسی بلند باید رفت!!!!
راستش یکی از دوستا یکی از این بد قواره ها داشت و اینکه داشتن ساختمون میساختن
زمینم واسه اینکه زیر ساختمون رو تبدیل به پارکینگ کنند گود برداشته بودن
یک وانت نیسان امده بود که نخاله بنایی ها رو ببره موقع رفتن به علت شیب بودن زمین و اینکه زمین یخ زده بود (قضیه مربوط به زمستون پارسال میشه)نتونس بیاد بالا یادمه با یکی از همینا وانت رو با بارش کشیدیم بیرون
حالا تعجب میکنم نتونسته خودشو در بیاره
بابا یکی از شماها که اینکارو کردید جواب منو بدید لااقلنقل قول:
من که پاک نکردمنقل قول:
همه جا به صورت رسم درومده :دی
شاید به خاطر خلافی و چه میدونم پلاک ملی بودن و ......
بهترش میشه حفظ حریم خصوصی
نقل قول:
آخه هرچی فکر میکنم دلیل قانع کننده ای براش پیدا نمیکنم
اینهمه روزانه پلاک میبینیم توی خیابون ، اینم روش
میگم دیگه جا نداشت بیاریش بالا تر ؟؟؟؟ :31:
ولی با سیستم تعلیق زانتیا خیلی حال میکنم
نه دیگه آخرش بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
زانتیا عشق منه با هیچی عوضش نمیکنم ( البته کردم اما مجبور شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) لذتی که رانندگی با زانتیا داشت رو تو هیچ ماشینی ندیدم
این عکس آخری به نظرم فوق العاده قشنگ گرفته شده
ایرانخودرو باید یکم هنر عکاسی رو از شما یاد بگیره :دی
اگه هرموقع فرصت کردین یه دونه عکس هم در شب با روشن بودن شب رو ها بگیرین(ممنون میشم)
از چراغ های جلو
آره این عکسهای سورن خیلی قشنگ گرفته شده مخصوصا آخری!
این عکسو یه عکاس حرفی گرفته
ببخشید کدوم عکس ها رو می گین؟!نقل قول:
چرا نمیشه هیچ کدومشون رو دید؟؟؟
فک نمیکنم مطمئنمنقل قول:
تقریبا اکثر ماشینها رو سوار شدم
شتاب جانبی زانتیا 0.92 است و این عدد فوق العادس ، به خاطر این شتاب جانبی و اون سیستم تعلیق یه رانندگی پر لذت رو پدید میاره.
چپ کردن په ربطی به لذت رانندگی داره خدا میدونه
من بهت توصیه میکنم اول پشت gs430 بشیینی بعد پشت s500 بعد هم بی ام و 730....
اون لامپ های خطی یه کپی ناقص از مرسدس سی کلاس جدید هستش! از این نمونه کپی تو این ون های چینی هم میتونید ببینید!نقل قول:
+نقل قول:
سانتافه
+
سوناتا 2009
تعادل که داره اما اگه چهار تا آدم توش بشینن ارتفاعش میشه ایده آل :46:نقل قول:
ممنون دوست عزیز