من امتحانام از 5 ام شروع شده تازه ............... می گم موضوع هم کاراکتر هر چی که دلمون بخواد
Printable View
من امتحانام از 5 ام شروع شده تازه ............... می گم موضوع هم کاراکتر هر چی که دلمون بخواد
ممنون بهزاد جان :11::40:
آره همون کاراکتر با موضوع آزاد خوبه :)
20ام به بعد البته . . .
یا خدا...من فکر کردم امتحانای دانشگاه ما دیر شروع میشه...شما که دیگه....
خوب پس هفته بعدش چطوره؟؟؟شنبه این هفته که میاد نه هفته بعدش....
ها منظورت منم .................... من فرزادم بابک جون ..............نقل قول:
ممنون بهزاد جان
خوب می شه چند شنبه .............؟؟؟نقل قول:
یا خدا...من فکر کردم امتحانای دانشگاه ما دیر شروع میشه...شما که دیگه....
خوب پس هفته بعدش چطوره؟؟؟شنبه این هفته که میاد نه هفته بعدش....
نه بابا منظورم بهزاد بود دیگه :27: مگه تو چی گفتی ؟نقل قول:
در ضمن شنبه ی این هفته میشه شنبه .
مبارکه ( تومیه امتحانا ) ، آره 10 رو ز خوبهنقل قول:
ای بابا اینجا مگه همه دانشجوین ؟:18: بابا من تازه ...و17 سالمه ؟ مسابقتون که rang سنی نداره ک ؟نقل قول:
در ضمن من تازه واردم ! بابا تو رو خدا یه خوده راجع به مسابقتون توضیح بدین من هیچی از حرفایی که میزنین نمی فهمم ( خنگ نیستما !) یکم توضیح بدین بگین شرایط مسابقه چیه / چی کار باید بکنیم / قوانین چیه /... ؟
یه کوچولو توضیح بدین قول میدم خوب بفهمم داداشیا ! plz:40:
سلام دوست عزیزنقل قول:
چرا این همه پشته سره هم پست میدی ؟!!!:41: :28: :exclamati
در مورد مسابقه هم وقتی شروع بشه متوجه میشی
سلام b3dnet عزیز ( اسمت چیه ؟!)
حالا که اومدی یه خوده برام توضیح میدی ؟
سلام ! نباید زیاد پست بدم ؟ ( اگه کار بدیه معذرت می خوام ) چرا ؟نقل قول:
آخه من تاحالا فقط تو گروهها بودم اونجا هم همین طوری ام ، این اولین انجمنیه که اومدم توش شرکت کنم !
بازم اگه کار بدی کردم از همتون معذرت میخوام :46:
بچه ها...
موضوع كه تصويب شد...
كاراكتر
ولی اصلآ شما تا به جال فكر عكسی...
مدلی چيزی بوديد كه از رو بسازيم؟؟؟
آخه هر كی هر چی دلش خواست بسازه خيلی خر تو خر ميشه...
واسه اين ميگم...
تصویب شد ؟؟؟نقل قول:
از رو عکس قبول نیست که دیگه که .
ذهنی خیلی بهتره . . . هیچ محدودیتی نیست . نتیجه هم بهتر میشه .
چی باید بسازیم ؟ ای بابا شما ها چرا درک نمی کنین من سری اولمه که میخوام تو این مسابقه شرکت کنم ! لا اقل یکم دربارش توضیح بدین . اگه ام که دوس ندارین منم شرکت کنم no problem فقط بگین :9:نقل قول:
خوب قانون اول اینه که بری قوانین انجمن رو بخونی این همه پست پشت سر هم ندی....همه رو تو یه پست بده...نقل قول:
خوب مسابقه هم اینطوریه که وقتی شروع شد هر کسی یه تاپیک به اسم خودش تو بخش مسابقات داخلی انجمن درست میکنه و شروع میکنه به ساخت و هر از چندگاهی یه عکس از کارش تا جایی که ساخته میذاره...البته نخواست هم نمیذاره...دوستان دیگه هم در مورد کارش در حین مسابقه نظر میدن تا نقاط ضعفش رو پیدا کنه و رفعشون کنه...
رده سنی هم نداره....هر کسی میتونه شرکت کنه....
آخر سر هم بر اساس قوانینی که بعدا تعیین میشه سه تا کار برتر انتخاب میشن و میرن تو گالری برنده های مسابقه....
چی تصویب شد؟؟؟ هنوز معلوم نیست...امین و هادی تعیین میکنن...نقل قول:
موضوع محور خاصی داره...یعنی یه موجود زنده.....حالا اینکه یکی آدم بسازه یکی هیولا یا یکی حیوون بسازه زیاد تفاوتی نداره...سطح کار خیلی راحت مشخص میشه....از روی روشهای تکسچر دادن و نور پردازی و مدلسازی....کیفیت کار...دید هنری کار...اینا همش نشون میدن که یه کار تا چه حد حرفه ای ساخته شده....
موضوع هنوز مشخص نشده...تو تاپیک اصلی مسابقه گفته میشه...نقل قول:
ولی اگه کاراکتر باشه یعنی یه موجود زنده...
هر چی که دوست داری باشه...یه آدم باشه...یه زامبی باشه....یه حشره باشه...یه موجود فانتزی باشه...هر چی که میخوای...فقط یه موجود باشه که شخصیت انسانی داشته باشه...متوجه شدی؟؟؟
خوب بچه ها من میگم الان در مورد نحوه امتیاز دادن نظر بدیم...
نظر من اینه :
بعد از اتمام کار بچه ها به کار هم رای میدن...هر کسی هم که از بیرون انجمن اومد هم میتونه رای بده....امتیاز رو از 5 میدیم...
بعد داورا هم رای میدن....
بعد رای داورا ضرب در 2 میشه با میانگین رای بچه ها جمع میشه و تقسیم بر سه میشه..
یعنی رای داورا 2 برابر رای کل بچه ها ارزش داره...
ولی اینطوری بچه ها هم تو امتیاز دادن شریکن...
به نظر من ایده ی خیلی خوب و قشنگیه !:12:نقل قول:
شهاب جان میبینم تو ریاضیاتم که پیشرفت کردی ؟!!!!
منم موافقــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــم
التماس دعا..كربلايي...از آقا بخواه مارو هم بطلبه....
منو اونجا فراموش نكني....
...
برا مسابقه..منم تابع جمعم
منم موافقم ولی به نظرم نتیجه فقط رای گیری باشه بهتره . نه اینکه نظر همکارا مهم تر از بقیه باشه . . .
در مورده مسابقه وقتی تاپیک مسابقه زده شد در مورده تمام قوانینش صحبت میکنم
اپیک امروز یا فردا زده میشه
ممنون
نمیشه تو نتایج مسابقه یه سری تفکیکات انجام بشه ! واضح تر می گم ، مثلا یکی مثل من ، شاید بتونم یه مدل نسبتا خوب بزنم ولی عمرا نمی تونم درست و حسابی تکسچر بدم و رندر بگیرم . تو نتایج نهایی تون غیر از سه کار برتر یدونه بهترین مدلینگ و خلاقانه ترین طرح رو هم انتخاب کنید . نمیشه !
پ . ن : الآن هادی میاد 4 تا دلیل بی ربط و با ربط میاره می زنه تو پک و پوزمون !!!
منم موافقم با بلك فاكس...
منم نميتونم توي كاراكتر ...متريال خوبي بدم
ببخشيد اين راي گيري پس برا چي چي انجام ميشه ! مگه قرار نيست بر طبق اين موضوع انتخاب شه پس چرا همه ميخوان كاراكتر بسازن؟
به نظر من که بهتره تفکیک کردن رو فراموش کنید!! نباید به خاطر بعضی از ضعف هاتون این کار رو بکنید...
بالاخره باید یه روز سعی کنید مشکلاتتون رو درست کنید نه این که چون توی یه چیز ضعیف هستید برید و ازش فرار کنید!!!... به جای این کار برید روی نقاط ضعف کار کنید.
این جور مسابقه ها هست که می تونید توش یه ذره به خودمون زحمت بدیم و توی اون جاهایی که صغیف هستیم یه تکونی بخوریم ناسلامتی همتون هم که تا حدودی حرفه ای کار می کنید...!!!
وا تعجبا!!!!!!
خوب به نظر من هم حرف Sia-Saketi عزیز درسته هم Black Fox عزیزه دلم...
به نظر من برای انتخاب بهترین کارها بعد اینکه بهترین کار مشخص شد بهترین مدلساز-رندر-متریال-تکسچر- و غیره... مشخص بشه...
اینطوری هم هر کی میتونه بفهمه که تو چه زمینه ای وارد تره هم اینکه تفکیک پیذیری انجام شده....
خوب منم موافقم...حرف سیا ساکتی رو هم اساسی قبول دارم..دقیقا همینه....خوب منم تو همه بخشا مشکل دارم ولی میخوام تو مسابقات شرکت کنم تا هی مجبور شم تو اون بخشا کار کنم....
انی جوری که بهترین های هر چیزی رو هم انتخاب کنیم خیلی جالبه...
البته من این رو بگم که من توی مسابقه شرکت نمی کنم! چون من هنوز توی 3d در حد آماتور هم نیستم و تازه می خوام از تابستون شروع کنم به یاد گیری (فقط تا حدودی با بعضی مسائل 3d آشنا شدم)
من فقط نظرم رو دادم چون دارم کارهای 3d رو پی گیری می کنم.
بچه ها اینجا چند وقت یک بار مسابقه می ذاریم؟
من پیشنهاد می کنم که توی عید نوروز یه مسابقه بذارید که طراحی سفره 7 سین باشه...
می تونیم برای قشنگی کار محیط هم یک اتاق قدیمی (از همون خونه های قدیمی که شیشه رنگی داره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و...) استفاده کنیم!...
این جوری هم فکر کنم که چون توی تعطیلات هستن همه وقت باشه و شرکت کننده هم زیاد بشه... البته به این شرط که چند هفته قبل عید یه خبری بدیم به همه تا شرکت کننده ها زیاد باشن...
مابقی قوانین و جزئیاتش هم مدیر و 2 همکار گرامی انجمن 3D خودشون طراحی می کنن؛ من فقط نظر دادم؛ باز هم می گم که من هنوز در سطح یک آماتور هم نیستم و تازه می خوام از تابستونی برم آماتور بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه بقیه ی ماجرا با خودتون!... (شاید هم نظر بیخودی دادم چون ممکنه بروبچ برن سفر!)
این موضوع سفره ی هفت سین خیلی خز شده :27:
فک کنم تو همه ی فرومها یکی یبار مسابقه با این موضوع گذاشتن . حال نمیده .
من این رو نمی دونستم... پس بی خیل!!!
دقیقا برعکس...نقل قول:
این جوری هم فکر کنم که چون توی تعطیلات هستن همه وقت باشه و شرکت کننده هم زیاد بشه
چون تعطیلاته هیچکس نیست
عید قبل که هیچ کس نبود و همه رفته بودن سفر...
موضع پیشنهادی جالبه...ولی جالب تر از اون حرف بابکه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا برا مسابقه ی بعدی هر چی باشه مث همین باشه .................... یعنی هرکی هر چی خواست بسازه.............مایه فانتزی هم قاطیش باشه
امیدوارم منظورت چهره نباشه چون این یکی دیگه واقعا تکراریه!!! حتی از سفره ی 7 سین هم تکراری تره!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مث همین باشه
یه کار جدید باشه بهتره به نظرم...
یه موضوع مشخص کنین تا شروع کنیم :31:
به نظره من بهتره همینطور پشت سر هم مسابقه بذاریم . حتی اگه تعداد شرکت کننده ها کم باشه بازم واسه خودمون خوبه . . .
اینبار یه مسابقه بزارید میخوام با هنر خودم درست کنم
من میگم ماشین چیز خوبیه
الان بد زمانیه....
خیلی نزدیک به مسابقه قبل..
و خیلی نزدیک به عید...
از نظر اینکه به مسابقه قبل نزدیکه خوب بچه ها زیاد دیگه حوصله مسابقه ندارن..
از نظر این هم که به عید نزدیکه اگه یکم دیرتر برگذار بشه مسابقه میخوره به تعطیلات عید و همه میرن مسافرت...هیچکس شرکت نمیکنه...
به نظر من .......... هر چی باشه حتی اکستریور و غیره ......... دستمون باز باشه یعنی خواستیم فانتز ی هم کار کنیم
آره ...من که وقت نکردم تو مسابقه قبلی بشرکتم...
پس زودتر یه مسابقه راه بندازید تا دل ما هم خوش باشه:دی
موضوعش هم هر چی باشه خوبه ولی الکی نباشه :دی
فعلا واسه موضوع چیزی یادم نمیاد ولی اگه همین روزا مسابقه رو به استارتید خوب میشه
آره الان اگه راه بندازیم بهتره . زمانشم یه هفته باشه که به عید نخوره . چون اگه بخوایم بذاریم بعد از عید میره تا 2 ماهه دیگه . . .