سلام من هرچی زنجیر عوض میکنم باز زنجیر کش میاد و شل میشه.مشکل از چیه؟
Printable View
ابتدا باید در گلاچ را باز کنید و بازدید کنیدنقل قول:
سلام دوستان گل
من برای موتورم مشکلی پیش اومده که از شما کمک میخوام.
حالا توضیح بدم مشکلم چیه
دوهفته پیش پشت چراغ قرمز ایستاده بودم وموتورم هم خلاص بود که وقتی زدم توی دنده یک صدای تلق وتولوغش دراومد
و دیگه تعویض دنده نمیکنه .البته بگم که وقتی 20 باردنده کم وزیاد کنی شاید روی 3 وخلاص بتونه بره اما روی چهار ویک نمیره وچراغ دنده هم کار میکنه وفقط روی 3 مونده.موتور رو باز کردم وچیزی که شکسته شده باشه ویا چیز خاصی ندیدم اگه دوستان بدونن مشکل این موتور کویر رادیسون 125 چیه ممنون میشم راهنمایی کنن یا موتور ساز خوب وبا انصافی هست که تعمیر کنه من در خدمتشم .البته بگه که از همون روز اول وقتی تعویض دنده میکردم همیشه تق صدا میداد من 20 ساله موتور سوارم
ممنون اگه دوستان کمک کنن
در صورتی صفحه هاخورد شده باشه یا فنر و یا قطعات دیگه ای در سیستم کلاچ شکسته باشه باید تعویض بشه در غیر اینصورت باید خود گیربکس را باز کنید اجتمالا دنده ها خرد شده
زنجیر فلزی هست و کش نمیادنقل قول:
احتمالا پیچ های مربوط به تنظیم زنجیر مستهلک شده و شل میشه
سلام
موتور اپاچی 400 کیلومتر کارکرده یک نوبت هم روغن تعویض کردم. وقتی در جا گاز میخوره موقع قطع گاز تاپی میزنه تو اگزوز علتش چیه؟ شمع هم سالمه و بازدید شده
اگه منظورتون از این صدا صدای انفجارتوی اگزوز هست بر میگرده به سیستم برق انجین
جرقه با کرکرد موتور تایم نیست و بنزین بصورت حام میاد داخل اگزوز
چنانچه شمع را تعویض کردید و مشکل برطرف نشده باید تایم جرقه زنی موتور و انژکتور ( سیستم سوحت رسانی ) را بررسی کنید تا موتور تایم کار کنه
سلام بچه ها
این برق 125 چجوریاست ؟ راهنمایی چیزی ندارید خودم اوستا بشم ؟
چگونه میتوان سیم کشی موتور شهاب 125 را پیدا کنم
:8:نقشه سیم کشی سیستم برق موتورسیکلت شهاب 125 چگونه است؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موتورم درحين حركت ريپ ميزنه ولي بنزين داره وخاموش نميشه درضمن چرخش هم لنگي ندارد مشكلش چه هست
سلام
من یه موتور Kavir Cg 125 هندلی دارم مال سال 90 هم هست تازه 4000 کیلومتر کار کرده.
موتورم سرعت نمی ره هر کاری می کنم بیشتر از 110 کیلومتر سرعت نمی ره یعنی آخر آخرش 110 کیلومتر سرعت است و دیگه نمی شه کاریش کرد؟
ممنون می شم کسی راهی پیشنهاد کنه که بتونم سرعت موتورم رو زیاد کنم.
اگه کسی راهی بلده که با اضافه کردن قطعه ای یا چیز دیگه به کاربرات یا انجین یا هر جای موتور به سرعت موتور افزوده می شه لطفا بگید که خیلی به این کمکتون نیاز دارم.
حد اقل می شه کاریش کرد که 120 کیلومتر بره؟
:11:
سلام
درپوش سرسیلندر را باز کرده بودم که چسب واشر ساز بزنم
یک پیچ از دستم لیز خورد و افتاد داخل انجین از کنار زنجیر تایم!
حالا چی کار کنم؟
خودم میتونم باز کنم بیرون بیاورمش؟
سلام خدمت دوستان.امیدوارم همگی خوب باشین.در پاسخ خدمت جناب دوستم آقای آزادی جلیل بگم که علت اینگونه ریپ زدن موتور شما به چند جهت میشه.اگه مدل موتور شما بالاست که حتمن بالاست باید بگم بنظر من از 3 چیز میشه که موتورتون ریپ میزنه. اول کثیف بودن و تنظیم نبودن میزان سوخت کاربرات دوم شمع موتور سوم که خیلیها به اون اصلن دقتی ندارند شارژر یا ترانس موتور که من به احتمال زیاد میگم از ترانس اون باشه.ترانس یک قطعه اکترونیکی هست که دو سوکت جدا 4 و 2 تایی و در بعضی مواقع در بعضی از موتورها 2 سوکت 4 تایی مجهز هست که جاش هم یا زیر زین یا بغل باطری موتور می باشد با تعویض اون میتونی دوباره موتورو اینبار در حالت خلص و با گازخور بالا امتحان کنی
سلام خدمت دوستان.امیدوارم همگی خوب باشین.در پاسخ خدمت جناب دوستم آقای آزادی جلیل بگم که علت اینگونه ریپ زدن موتور شما به چند جهت میشه.اگه مدل موتور شما بالاست که حتمن بالاست باید بگم بنظر من از 3 چیز میشه که موتورتون ریپ میزنه. اول کثیف بودن و تنظیم نبودن میزان سوخت کاربرات دوم شمع موتور سوم که خیلیها به اون اصلن دقتی ندارند شارژر یا ترانس موتور که من به احتمال زیاد میگم از ترانس اون باشه.ترانس یک قطعه اکترونیکی هست که دو سوکت جدا 4 و 2 تایی و در بعضی مواقع در بعضی از موتورها 2 سوکت 4 تایی مجهز هست که جاش هم یا زیر زین یا بغل باطری موتور می باشد با تعویض اون میتونی دوباره موتورو اینبار در حالت خلص و با گازخور بالا امتحان کنی
اگه سیم کلاج برید چطور باید موتور را روشن کرد و تا اولین تعمیرگاه رسوند ؟
نمیشه سیم ترمز جلو رو باز کنی با سیم کلاج عوض کنی ؟نقل قول:
نه ، تازه واسه تعویض سیم کلاچ لااقل یه انبردست لازمه اگه بلد باشیم . اگه بلد نبودیم . ابزار هم نداشتیم چطور باید بدون کلاچ تا اولین تعمیرگاه رفت ؟؟؟نقل قول:
شدنش میشه. یعنی میشه بدون گرفتن کلاچ هم دنده عوض کرد اما باید آروم بری که آسیب نبینهنقل قول:
سرعتت نباید خیلی زیاد بشه چون بیشتر آسیب میبینه
اگه اول حرکت نتونستی بدون کلاچ حرکت کنی موتورو روشن کن و ببر تو سرازیری و خلاصش کن بذار یکم سرعت بگیره و بعدش بزن رو دنده 3 یا 2 .......
وقتی سیم کلاج میبره چطور باید بدون کلاج رفت ؟ منظورم اینه که از کجا باید بفهمیم کی دنده اش رو عوض کنیم و چطور باید اینکار را انجام بدیم که دنده ها آسیب نبینه ؟
شما موتورتون چی هست مگهنقل قول:
وقتی سیم کلاج میبره چطور باید بدون کلاج رفت ؟ منظورم اینه که از کجا باید بفهمیم کی دنده اش رو عوض کنیم و چطور باید اینکار را انجام بدیم که دنده ها آسیب نبینه ؟
******************هوندانقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
من موتورم تریل زیپ استار 200 محصول شرکت پیشروسیکلت فارس سال 84 هست خیلی موتورم سر و صدا میکنه وقتی روشنش میکنم صداش خیلی بالاست
چیکار کنم صداش مثل موتورهای طرح ویو تا حداقل هوندا 125 ها بشه؟
یکی از دوستام گفت که باید اگزوزش عوض بشه و اگزوز مخزن دار بذارم
درست گفته؟ اگر درست گفته اگزوز تریل مدل موتور من گیر میاد؟از کجا باید بخرم
ممنون میشم جواب بدین
با سلام لطفا نقشه کامل برق موتورسیکلت هوندا CDI 125 با توضیح آن را به ایملم بفرست ممنون (ms20119698@yahoo.com)
سلام دوستان . من یه ویو مدل 83 دارم که چند وقتیه سربالایی که رو یه دنده راهش میبرم و موتور آخر گازش هم هست . بعد 200 یا 300 متر موتور دل دل میزنه و تا وقتی که گاز رو ول نکنی
یا یه نیم دنده (حالت خلاصی )((کلاج گرفتن)) بهش ندی موتور همینجوری دل میزنه تا خاموش بشه. می خواستم بدونم ایراد چیه . همه میگن موتور داره کم میاره و کاری نمیشه کرد در صورتی که قبلاً این مشکل رو تداشتم.
:sq_13::sq_13: سلام اقا من یک موتور نو!خریدم میخام بدونم بعد از چند کیلومتر باید روغن عوض کنمنقل قول:
با سلام خدمت اساتید محترم
موتور من فقط با ساسات روشن میشه و ساسات که میاد پایین خاموش میشه علتش چی میتونه باشه؟
حتي وقتي موتور گرم ميشه بازم رو پايين خاموش ميشه ؟نقل قول:
هميون اول روغن كارخونه رو عوض كن چون مثل آب ميمونه .نقل قول:
بعد 300 تا و 1000 تا همراه با آچاركشي ، بعدش هم بستگي به روغني كه رو 1000 تا زدي داره .
(" قسمتي از نحوه آبندي از دفترچه تكتاز 125 ")
درود. موتورم قفل کرده! پالس 135. هندل پایین نمیره!
سلام
دوستان من.
از این به بعد برای هر مورد یک تاپیک جداگانه ایجاد کنید ( البته بعد از جستجو)
موفق باشید.