بله هست، با گارانتي پارس كامتل؛ البته فلش فارسي اين گوشي فعلا در دسترس نيست....نقل قول:
Printable View
بله هست، با گارانتي پارس كامتل؛ البته فلش فارسي اين گوشي فعلا در دسترس نيست....نقل قول:
با درود به همه دوستان
من lg viewty ke990 دارم اما 2 مشکل با اون پيدا کردم:
1)ايکونهاي لبخندSmile رو بصورت کاراکتر نشون ميده(مثلا لبخند رو بجاي يک صورت گرد زرد رنگ با يک لبخند مليح بصورت :-) نشون ميده) چه بايد کرد؟
2)از Sony ericson k800 يک مسيج باانيميشن فرستادم جالب اينه که انيميشن ها رو قشنگ تر نشون ميده اما هر چه گشتم امکان درج انيميشن توي sms در viewty پيدا نكردم چه بايد کرد؟
اما يه نکته جالب:
دوستاني که viewty دارند در بازي کماندو ليست بازکنهايپيش فرض رو بنويسند.من در گوشيم به اسم عجيبي برخورد کردم که فکر مي کنم گوشيم نو نبوده و کسي حداقل با اون بازي کرده(راستي چجوري ميشه فهميد کوشي قبلاکارکرده يا نه؟)
نقل قول:
عزيزم اين مشكلات براي تمام گوشي هاي ويوتي هست و نميشه هيچ كاريش كرد، مثل اينكه شركت ال-جي يادش رفته قسمت EMS را براي فرستادن فعال كنه و فقط قسمت دريافتش فعاله!!!
با سپاس
نرم افزار موجود v10f هست با تغییر اون مشکل حل میشه؟
اما این قسنت هم دوستان اگه می دونند جواب بدن:
"اما يه نکته جالب:
دوستاني که viewty دارند در بازي کماندو ليست بازکنهايپيش فرض رو بنويسند.من در گوشيم به اسم عجيبي برخورد کردم که فکر مي کنم گوشيم نو نبوده و کسي حداقل با اون بازي کرده(راستي چجوري ميشه فهميد کوشي قبلاکارکرده يا نه؟)"
آخرين فريمور گوشي v10g هست كه با تغيير به اين فريمور هم درست نشد، فقط در حالت كيوورتي حروف دال و پ به صفحه كليد اضافه شد؛ البته دو سه تا بهبود در عملكرد گوشي هم پيدا ميشه كه زياد محسوس نيست.نقل قول:
اگر گوشي شما گارانتي كامتل بوده باشه و با پك و هلوگرام خريده باشيد، 100% نو هست.
پليرهاي گوشي من با نامهاي homa, alex, nameM, Kim, kimهستند.
من دکمه تشکر ندارم براي همين بصورت نوشتاري از جواب شمت سپاسگزاري مي کنم
سلام من برهمه ی دوستان
یه سوال داشتمGmailوgoogle mapگوشی چه جوری فعال کنم هرموقه اجرامیکنم به طور اتوماتیک خارج میشه
با سلام.از دوستان چند تا سوال داشتم.گوشي من ke990 (ويوتي) هست.
1.موقع استفاده از headset وقتي sms مياد هيچ الارم يا نشانه اي نيست كه بفهمم sms اومده.ولي كسي زنگ ميزنه مشكلي ندارم.ايا راهي هست؟
2.چجوري ميتونم مكان ياب رو تو گوشيم فعال كنم.يعني تو هر مكاني هستم اسمشو رو صفحه ببينم مثل گوشي nokia
3.ولوم صداي مربوط به الارم رو چجوري كم كنم.هر زنگي كه براش انتخاب ميكنم قسمتي براي تغيير ولوم نداره..
ممنون ميشم راهنماييم كنين.
میشه یه عکسی از هدفونش بذارید؟میشه یه هدفون دیگه بهش زد ؟
نقل قول:
1- وقتي از هدست استفاده ميكنيد، در هنگاميكه SMS مياد، يكدفعه صداي موزيك در حال پخش بلندتر از حد معمول ميشه....
2- راستش هنوز نميدونم، چون روي گوشي الجي قبلي خودم خودبخود فعال بود.
3- به ترتيتب مراحل زير را طي كنيد:
اين هم آموزش تصويري البته در حالت منو انگليسي:
- وارد منوها شده؛
- از ليست ستوني كناري، چهارمين گزينه را انتخاب كنيد؛
- وارد مشخصه ها شده؛
- حال روي هركدام از گزينه هاي دلخواه (عمومي، بيصدا، تنها لرزاننده، صداي بلند، هدفون و....) كليك كنيد؛
- آيكون پايين سمت چپ كه عكس يك برگه كاغذ هست را انتخاب كنيد و ويرايش را بزنيد؛
- وارد منوهاي ويرايش كه شويد، سومين گزينه ميزان بلندي صدا هست، در همين جا شما ميتوانيد حتي نوع ويبره، ميزان قدرت ويبره و ... را تنظيم كنيد....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هدفونش دوتيكه است و ميشه هدفون موردنظر خودتونو بهش متصل كنبد:نقل قول:
اين هم از عكس هدفون ويوتي:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيزي كه آدرس نمايندگي پارس كامتل در استان گلستان را ميخواست ميتونه به لينك زير مراجعه كنه:
کد:http://www.parscomtel.com/lg/fa/agents.aspx
سلام دوستان
توی این گوشی برای قطع کردن اتصال usb ایش همین جوری باید کابل usb رو بکشیم بیرون؟
من که هرچی نگاه کردن چیزی برای قطع اتصال نبود.
مشکلی پیش نمیاد؟
سلام عماد جان،نقل قول:
براي قطع USB ميتونيد همانند كول ديسك ها عكل كنيد و Safe remove كنيد. البته اين نكته را هم بدونيد كه وسايلي كه پورت USB 2.0 را دارند، ميشه بدون Safe Remove كردن، قطع كرد بدون اينكه مشكلي براي اون وسيله بوجود بياد....
من خودم اصولا نه براي كول ديسك هام و نه براي گوشي و نه براي دوربين ديجيتالم، از Safe remove استفاده نميكنم و توي اين چند سال يكبار هم مشكلي نداشتم، البته اگر از جنس چيني استفاده ميكنيد، پيشنهاد ميكنم حتما از Safe Remove استفاده كنيد!!!
سلامنقل قول:
آخه توی safe remove اصلا usb گوشی نیست که من اونو stop کنم.
البته اینم بگم که گوشیم فعلا کارت حافظه نداره و همون حافظه internal ئه خود گوشی هست و همچنین تنظیمات usb گوشی بر روی data service هست.
احتمالا وقتی کارت حافظه بندازم و اونو روی mass storage قرار بدم میشه اونو safe remove کرد اما برای الان می خواستم ببینم مشکل پیش نمیاد؟ چون هیچی برای remove توی ویندوز و pc suite وجود نداره.
ضمنا آیا میشه از طریق خود گوشی remove رو انجام داد؟
یه سوال دیگه هم که برام پیش اومد اینه که آیا مموری های خاصی به این گوشی می خوره؟ چون من یه مموری که برای نوکیا بود رو انداختم روش و با اینکه کاملا سر جاش قرار گرفت ولی گوشی اونو نشناخت.
و اینکه برا این گوشی چه رمی بگیرم که سرعت خوبی داشته باشه تا احیانا اون مشکلات گیر کردن توی فیلم برداری و اینا پیش نمیاد
با تشکر :10:
سلام دوست من.ممنون از اينكه وقت گذاشتي و سوالمو جواب دادي.ولي در مورد سوال اولم من امتحان كردم و از چند نفر هم نظر خواستم ولي در حالت headset هيچ افزايش صدايي در اهنگ در حال پخش موقع رسيدن sms ايجاد نميشه.در واقع وقتي sms مياد اصلا قابل تشحيص نيست مگر اينكه چشمت به صفحه بيوفته.در مورد سوال3 هم منظورم اين نبود كه صداي زنگم رو چجوري كمو زياد كنم.منظورم از alarm همون تايمر بيدار كردن كه ولومش با ولوم زنگ انتخابي يكي هست كه اگه سر صبح با اين ولوم بيدار شم سكته ميكنم.مگر اينكه براي فقط alarm از يه profile ديگه استفاده كنم.ميخوام بدونم تو profile مثلا customise ولوم جداگانه برا هر دو تا هست؟در ضمن ميخواستم بدنم وقتي كسي برام زنگ ميزنه چجوري بزارم رو بلندگو.چون خودم ميخوام زنگ بزنم ميشه گذاشت رو بلندگو ولي بر عكسش نميشه.ممنون
سلام عزيزم، خواهش ميكنم....نقل قول:
1- من هم گوشي قبليم كه مشكل برد داشت، وهم اين گوشيم كه مشكل بردش را حل كردند، هردو وقتي روي حالت هدفون هست، و به موسيقي يا راديو گوش ميدم، با آمدن هر پيامك، صداي توي هدفون يكدفعه دوشماره بلندتر ميشه... نميدونم مشكل شما از چيست....
2- در مورد اين موردي كه گفتيد، نميشه تنظيم جداگانه اي انجام دهيد. مشكل شما فقط يك راه قابل حل داره كه خود من هم از اون استفاده ميكنم، اون هم اينه كه در همون قسمتي كه تنظيمات براي حالات مختلف هست، يكي از سه گزينه ي آخر كه نوشته سفارشي 1-3، براي خودتون يك پروفايل جديد درست كنيد و قبل از خاموش كردن گوشي هنگام خواب، مشخصه را مثلا از حالت صداي عمومي به حالت مشخصه 1 تغيير دهيد تا موقع بيدار شدن، سكته نكنيد!!!
3- در مورد رفتن به حالت بلندگو وقتيكه كسي با شما تماس ميگيره، بايد بگم وقتي در حال صحبت هستيد، روي صفحه ي نمايش دوتا آيكون بالابوجود مياد و سه تا آيكون هم پايين صفحه، كه از آيكون هاي بالاي صفحه روي يكيش عكس يك بلندگو هست، و روي بقليش عكس صدا هست، اگر روي اون آيكون دوم كليك كنيد، روي اسپيكر صدا پخش ميشه.
سلام،نقل قول:
1- عماد جان گفتم كه، من چندسالي هست كه هيچ كدام از وسايلمو safe remove نكردم و تا بحال هيچ مشكلي هم نداشتم، پورت USB دو مشكلي برايش پيش نمياد. ( حالا بين خودمون بمونه كه يكدفعه داشتم يك فيلم 700 مگي را روي گوشيم ميريختمو يك تماس با گوشيم برقرار شد و من اصلا حواسم نبود، گوشي را همينجوري قبل از اينكه كپي فايل تمام بشه از لپ تاپم كشيدم!!!):31:
2- در مورد خود گوشي هم نميدونم، چون عادت به remove كردن ندارم!!!:5:
3- اگر رم موردنظرتون از نوع MicroSD باشه حتما ميخونه؛ من خودم رم 4GB از نوع SiliconPower Class6 دارم ولي پيشنهاد ميدم اين رم را نخريد، چون باز تيك را روي فيلم مي اندازد؛ با تست هايي كه گرفتم سرعت رايتش حداكثر به 3 مگ برثانيه ميرسه كه واقعا افتضاحيست براي اين نوع رم كه كلاس 6 هست؛ سعي كنيد رم چيني نگيريد؛ اگر تونستيد PQI يا A-data بگيريد البته حتما از نوع class 6 باشه...
4- اگر رم بالاتر از 2گيگ گرفتيد، هيچوقت با گوشيتون فرمتش نكنيد چون بيشتر از 2 گيگ را آدرس دهي نميكنه و بقيه ي فضاي رم ميپره، كه دراينصورت فقط بايد Low Level Format كنيد كه دردسر داره (چون خود ويندوز هم فرمت كردنش هم از اين نوع نيست.....)...
درمورد رم بالاتر از 2گيگ هم اينرو بدونيد براي اينكه بتونيد با خود گوشي چيزي روي آن ذخيره كنيد، بايد حتما فضاي خالي روي آنرا به زير 2 گيگ برسانيد وگرنه گوشي پيغام ميده كه حافظه خارجي پر ميباشد!!!
مثلا اگر رم 4 گيگ گرفتيد، مثلا تا 2.1 گيگ آنرا با رم ريدر پر كنيد (از موسيقي گرفته تا فايلهاي موردنظر خودتون) تا گوشي 1.9گيگ باقيمانده را براي فيلم يا عكس يا .... ديگر بتواند آدرس دهي كند....
نكته ي ديگه اينكه مثلا اكر 2.1 گيگ را كه در بالا گفتم پر كنيد، همه ي اون فايل ها را ميتونيد روي گوشي ببينيد و ازشون استفاده كنيد!!!!
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز بابت توضیحات
من نمیدونم چرا نشناخت پس، چون micro sd بود اونی رو هم که انداختم. فقط از یه گوشی نوکیا درش اوردم.نقل قول:
اگر رم موردنظرتون از نوع MicroSD باشه حتما ميخونه؛
ممکنه به خاطر فایل ها و فولدر های روش باشه؟ چون خالی نبود رمه.
قیمت این دو مدل رو می دونید چنده؟ خیلی هم گرون نباشه ورشکست شیم :دینقل قول:
اگر تونستيد PQI يا A-data بگيريد البته حتما از نوع class 6 باشه...
یعنی مثلا اگه رم 4 گیگ بخرم و 1 گیگشو پر کنم و 3 گیگش خالی باشه قابل استفاده نیست توی گوشی؟؟؟؟؟نقل قول:
مثلا اگر رم 4 گيگ گرفتيد، مثلا تا 2.1 گيگ آنرا با رم ريدر پر كنيد (از موسيقي گرفته تا فايلهاي موردنظر خودتون) تا گوشي 1.9گيگ باقيمانده را براي فيلم يا عكس يا .... ديگر بتواند آدرس دهي كند....
نكته ي ديگه اينكه مثلا اكر 2.1 گيگ را كه در بالا گفتم پر كنيد، همه ي اون فايل ها را ميتونيد روي گوشي ببينيد و ازشون استفاده كنيد!!!
یعنی الزاما باید حداقل 2.1 گیگ رو پر کنم تا گوشی فضای خالی رو بشناسه؟
نميدونم!!!!نقل قول:
ماكزيمم 15 هزارتومان بايد باشه، البته 4 گيگشنقل قول:
ميزان فضاي خالي روي مموريتون حداكثر بايد 1.9 گيگ باشه؛ در غير اينصورت اگر فايل بخواهيد روش بريزيد يا عكس و فيلم بگيريد، روي مموري داخلي save ميكنه....نقل قول:
راستي من گوشيمو با كارت 8 گيگ هم امتحان كردم البته 6.1 گيگ آنرا پر كردم، و روي گوشي گذاشتم، به راحتي باهاش كار كرد و مشكلي هم نداشت....
آقا من 2 روز پيش ويوتي ke990 رو قيمت كردم 215 تومن !!!!!
ميخوام ببينم اينها هم تو گارانتي متفرقه باطريشو يا ساير وسايلشو عوض ميكنن يا نه ؟؟؟
در ضمن فرق اصلي ke با ku در چيه ؟؟ آيا كيفيت عكاسي و صداش بهتره ؟؟؟
برام اين دو تا خيلي مهمه . ( اول كيفيت عكاسي كه در حد 5 مگاپيكسليهاي شاخ بازار باشه و دوم صدا )
كلا ويوتي رو تو اين دوتا چه طور ارزيابي ميكنيد ؟؟
1- با گارانتي اصلي پارس كامتل 245000 تومان؛نقل قول:
2- در مورد ساير گارانتي ها نميدونم، ولي خود گارانتي اصلي تا دوماه وسايل جانبي رو ساپورت ميكنه؛
3- فرق اصلي در ميزان نگهداري شارژ باتري و همينطور درپوش نداشتن لنز KU990 هست؛ KU990 حدود يك ساعت بيشتر شارژ نگه ميداره؛
4- از لحاظ عكاسي من خودم هيچ تفاوتي در دوتاشون نديدم؛
5- صداهاشون هم يكسانه؛
6- عكسهايي كه من با گوشي ويوتي خودم گرفتم، اصلا قابل قياس با گوشي N79 و N95 دوستانم نبود؛ حتي در روز كه بعضي ها ميگويند سري N نوكيا خيلي خوب عكس ميگيره، جلوي عكسهايي كه من با گوشيم گرفتم در شرايط برابر، هيچي نبودند...
7- كيفيت صداش توي هدفون خوبه، ولي بندي صداش نسبت به سري N نوكيا در حدود 30 درصد كمتره و شايد بشه گفت كيفيت سريN79 و N95 از ويوتي بهتره؛ با اينحال وقتي به موزيك گوش ميدم، تابحال نشده صداشو از 80% بيشتر كنم، حتي در شلوغي... (البته عادت ندارم موسيقي را باصداي بلند گوش كنم)
آيا فارسي هم ميشه ؟؟؟ يا فيرم ويري دارن كه فارسي بشه ؟؟
يه گوشي دوربين دار 5 مگاپيكسلي ميخوام بگيرم دو دلم ؟؟!! تو lg فقط اين مدله كه فوق العاده چشممو گرفته . ميخوام از دوربين و صداش مطمئن باشم . البته با نوكيا كه مقايسه نميكنم نظرم رو w902 و c902 سوني اريكسون هم هست .
تاچش چي خوبه ؟؟ فيرم وير خاصي دارن يا همشون يه فيرم وير هستن ؟؟؟
بله خود کامتل فارسیش کرده.نقل قول:
آيا فارسي هم ميشه ؟؟؟ يا فيرم ويري دارن كه فارسي بشه ؟؟
از نظر دوربین که مطمئن باش. از نظر صدا هم من به نظرم خوبه چون من زیاد عادت ندارم با صدای بلد گوش کنم. یعنی در حدی که هست برام خیلی خوبه.
در مورد فیرم ویر نمیدونم چیزی، فکر کنم یکی باشن.
در ضمن مدل KU توسط کامتل کارانتی نشده. من 1 هفته هست خریدم و اول که رفته بودم بازار بعضی جاها می گفتن کارانتیه کامتل ئه، ولی زنگ زدم کامتل گفتن ما KU رو گارانتی نکردیم. پس حتما ke بگیر.
حالا یه چند تا سوالم خودم بپرسم.
1) من Sh messenger رو نصب کردم رو گوشی ولی موقع چت فقط keypad داره و کیبرد اصلا نداره. میشه کاری کردم که از کیبرد بشه استفاده کرد؟
2) وقتی USB وصل هست و از روی گوشی cancel رو میزنیم تا قطع بشه، دوباره اگه بخوایم وصلش کنیم میشه از تو گوشی اینکار رو کرد یا حتما باید کابل USB رو جدا کنیم و دوباره وصل کنیم یا راه دیگه ای هست؟
3) میشه screen saver گذاشت؟
ممنون
نقل قول:
من هم ویوتی دارم و هم سکرت, اگر دوربین براتون مهمه, من بهتون سکرت را پیشنهاد میکنم, واقعا از ویوتی سرتره, اگر تاچ براتون مهمه, ویوتی تاچ راحتی داره....
لنز سكرت كه اشنايدر نيست ؟؟؟؟؟
برام كيفيت خوب عكاسي و صدا مهمه .
دوستان تورو به خدا گوشیتونو با کامپیوتر شارز نکنید!!! باتری گوشی منو خراب کرد
من الان تو GSMArena دیدم که اشنایدر نیست تعجب کردم! ولی چون برای شما هم عکاسی و هم موزیک مهمه پس همین سیکرت انتخاب خوبیه.نقل قول:
لنز سكرت كه اشنايدر نيست ؟؟؟؟؟
برام كيفيت خوب عكاسي و صدا مهمه .
از اينكه اين تاپيك رو زديد ممنونم سعي ميكنم از اين به بعد به اينجا سر بزنم واگه سوالي بود كمك كنم
يك نكته اينكه سكرت در داخل اتاق و نورهاي كم، از ويوتي بهتر عكس ميگيره؛ ولي خيلي بايد مراقب باشيد تا كوچكترين تكاني به گوشي ندهيد چون تثبيت كننده تصوير نداره؛نقل قول:
نكته ديگه اينكه فلاش سكرت از ويوتي خيلي قويتره با اينكه LED هست!!!
در حالت ماكرو ويوتي واقعا خيلي برتر از سكرت عمل ميكنه؛ در مورد Face Detection سكرت هم بگم كه زياد قوي نيست و من خودم فقط براي امتحان يكبار ازش استفاده كردم چون خيلي به فاصله حساسه و اگر فاصله بين 0.7 تا 1.5 متر باشه عمل ميكنه!!!!
صداي توي هدفون سكرت بيشتر از ويوتي و همينطور هدفونش لوله اي است؛ درضمن اكولايزر هم داره ولي ويوتي اكولايزر نداره؛
به زودي بزرگترين پك تم و نرم افزار و بازي مخصوص ويوتي رو در اينجا قرار ميدم .با حجم 44 مگ البته الان سرعتها پايينه و هيچجا نميشه آپش كنم
خودم تهيش كردم بيش از 50% مخصوص ويوتي هست و بقيش هم توي ويوتي كار ميكنه
گوشی من ke990 هستش مشکلی که باهاش دارم اینکه نمیتونم مسیجهای تو گوشی رو تو کامپیوتر ببینم.
یه سواله دیگه اینکه چه جوری میتونم مسیج رو از کامپیوتر بریزم تو گوشی؟
thanks
فكر نكنم بشه
من كه همچين چيزي نديدم توي ال جي!
سلام دوستان :10: کا ای یا کا یو کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککک:19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19: :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19: :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بارها در مورد تفاوتاشون گفته شده. KU990 نسل سومی هست و باتری نسبتا قویتری نسبت به اون یکی داره، ولی درپوش لنز نداره و فلش استروب داره. KE990 هم نسل دومی هستش ولی در عوض درپوش لنز و فلش زنون داره.
سلام بر همه
آقا منم کا ای دارم و وقتی توش فیلمی با فرمت AVI میریزم پیغام میده NOT SUPORTED EXITING
مگه دایو ایکس نمیخونه؟
پس چرا اینو میگه؟
من برای تغییر فرمت از ویدئو کانورت مستر استفاده میکنم و رو حالت
video[Divx-9600kbps];Audio[mp3-256kbps]l
میذارم......رو حالت
video[Divx-1200kbps];Audio[mp3-96kbps]l
هم امتحان کردم.....نمیشه.........شما میدونین اشکال از کجاشه؟ اعصابم خورده لا مصب هرکاری میکنم قبول نمیکنه:37: