نقل قول:
کاملا کار میکنه . من خ.دم از هیچ را دیگه ای جواب نگرفتم. فقط یک نکته ای داره .
اونجا که سریال رو می پرسه نباید اون سریال پشت فلش رو بهش داد.بلکه باید همین (517229 ) را وارد کنید . موفق باشید
Printable View
نقل قول:
کاملا کار میکنه . من خ.دم از هیچ را دیگه ای جواب نگرفتم. فقط یک نکته ای داره .
اونجا که سریال رو می پرسه نباید اون سریال پشت فلش رو بهش داد.بلکه باید همین (517229 ) را وارد کنید . موفق باشید
مشتي دمت گرم ديگه داشتم نا اميد مي شدم . واقعا دستت درد نكنه :11: كار من كه راه افتاد .
دوست عزيز
آيا مشكلت حل شد ؟
من هم همين مشكل را داشتم اما وقتي پاسخ دوستان را خواندم ديدم كه هركدومشون راهي دادن يكي با نرم افزار USB Write Protected ، يكي از راه رجيستري ، ...
من هم از همه راه ها رفتم اما مشكلم حل نشد !!!!
صبر كن نرو راه حلشو مي خوام بگم:
من اول با اون نرم افزار رفتم ديدم كه آف نيست اما وقتي آفش كردم درست نشد و بعد .......
از راه رجيستري (راه زير)رفتم
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\StorageDevicePolicies
ولي به جاي اينكه مقدارشو 0 بدم آنرا 1 كردم
و مشكلم درست شد الان راحت دارم استفاده ميكنم !!!!!!!!!!!!!!
بدرود:20:
سلامنقل قول:
خوش آمدی.
آین راه حل هم قبلا در موردش نرم افزار معرفی شده.
با تشکر از کمکتون.
موفق باشید.
سلام یک فلش kingston data traveler 32gb خریدم برنامه میریزم روش وقتی فلش رو در میارم یک بار دیگه میزنم حجم برنامه است ولی فایلا نیست
دوست گلم به احتمال زیاد کامپیوتر شما ویروس داره لطفا فلش رو فرمت کنیدنقل قول:
سپس با یه آنتی ویروس به روز مثل AVG کل کامپیوتر چک کند ببنید بازم این مشکل هست یا نه ؟
نقل قول:
سلام فرمت کردم با یک انتی ویروس هم چک کردم یک فلش دیگه اوردم رو کامپیوتر جواب داد اما مال من فقط حجم نشون میده
نقل قول:
سلام فرمت کردم با یک انتی ویروس هم چک کردم یک فلش دیگه اوردم رو کامپیوتر جواب داد اما مال من فقط حجم نشون میده
آقایون این ویروس نیست!!!!
شما یه CHKDSK letter: /f تو Run بزن درست میشه.
که letter نامه درایوتونه مثلا c یا D یا...
موفق باشید.
پس از 2 روز جستجو در سايتهاي خارجي و ايراني و امتحان كردن روشها و نرم افزارهاي مختلف بالاخره با استفاده از نرم افزار زير توانستم مشكل رو حل كرد لازم به ذكر است كه حتي نرم افزار ارائه شده توسط شركت سازنده فلش نيز نتوانسته بود مشكل را حل كند.
با تشكر ويژه از آقا فريدون
مشخصات فلش مموري من:
مارك Transcend
ظرفيت 16 گيگ
نوع JF V10
نوع مشكل:
پيغام خطاي رايت پروتكت
اين مشكل در هنگام كپي كردن تعدادي فايل تصويري(عكس) ايجاد شد.
فايلهاي موجود در فلش قابل رويت و استفاده بودند.
هيچگونه تغييري در فايلها نميتوانستم ايجاد كنم حتي فلش قابليت فرمت شدن نيز نداشت.
در محيط داس فرمت انجام ميگرديد ولي پس از ورود به ويندوز هيچ تغييري در فلش مشاهده نميشد حتي فايلها نيز پاك نميشدند.
اميدوارم مشكل دوستان ديگر نيز با استفاده از اين برنامه حل شود
کد:http://www.pqigroup.com/upload/faqs/TWEN/Dr.UFDv1.0.2.19(1).zip
سلام !!نقل قول:
من دقیقا مشخصات فلشم شبیه مال شماست ولی در اخرین مرحل وقتی 100% تمام میشه erorr < recovery failed میگیره خیلی اعصابم ریخته بهم چی کار کنم؟!!
آقا درســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــت شد !!!!! مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــسی!!
فلش رو remove کردم دوباره جا زدم بعد دوباره نرم افزار رو اجرا کردم فرمت رو کامــــل انجـــــــام داد!! واقعا دمت گرم!!
با سلام خدمت دوستان
من تقریبا نا امید شده بودم چون بعد یکهفته تمام راهها برای فرمت فلش 16 گیگابایتی تراسنت امتحان کرده بودم تا اینکه همین آنلاین ریکاوری به داد من رسید فکر نمی کردم به همین راحتی درست بشه
من از همه تون که بهم کمک کردین یک دنیا ممنونم
به نام خدا
سلام دوستان
برای رفع این مشکل (write protected) باید بر روی my computer کلیک راست کنید و از تب hardware دکمه device manager را کلیک کنید و از لیست flash خود را انتخاب کنید و بر روی آن کلیک راست کنید و گزینه uninestal را کلیک کنید و بعد از چند ثانیه پیغامی می آید که شما باید ok را بزنید تا کامپیوتر شما resetشود. سپس بر روی درایو فلش دابل کلیک کنید از شما خواسته می شود که باید درایوتان را فرمت کنید این کار را بکنید.ان شا الله که درست میشود.
سایز فلش رو که انتخاب می کنم ارور میده
من هم دقیقا همین مشکل را داشتمنقل قول:
ولی توسط این برنامه مشکلم بر طرف شد:
با دانلود این برنامه دیگه نیازی نیست به سایت رسمی برید و سریال و مدل و ... وارد کنید تا نرم افزار m format را با توجه به مدله فلشتانبه شما بدهد!کد:http://flashboot.ru/uploads/files/public/JF120_mFormat_v4.7.zip
مستقیما از لینک بالا نرم افزار را دانلود کنید، برنامه را باز کنید و روی format کلیک کنید د ر پنجره ی باز شده full format را انتخاب کنیدو Start کنید و منتظر بمانید تا عملیات پایان یابد....
سپس پیغامی با این عنوان میدهد "فلش را دوباره متصل کنید" ، این کار انجام دهید.
اگر در Properties ظرفیت فلشتان کمتر از ظرفیت حقیقش بود دوباره با خود ویندوز فلش را فول فرمت کنید!
در ضمن فلش من JF V60 8GB
از برند transcend
راستی این سایت روسی مختص نرم افزار کول دیسک و... است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.flashboot.ru
سلام احوال مهندس خودمون چطوره؟
آقا این فرومتون که مارو تحویل نمی گیره!
میگه هنوز جوجه ای!
سلامنقل قول:
خوش اومدی به این فروم. کسی اینجوری نمیفکره! همه با هم رفیقیم.:46:
اینجا جای خوبیه. بهتره همین اول زمینه فعالیتت رو انتخاب کنی.
با آرزوی موفقیت برای شما.
اقایون گرامی منم یه سیلیکون پاور 8 دارم مشکل writeProtect داره از تمام راههای گفته شده رفتم ولی نشد یه چیزی بگین که مشکل منو حل کنه...................... مر30
شما به لينك زير برو و برنامه رو دان كن و از Rescue Tools اون استفاده كن :نقل قول:
کد:http://www.silicon-power.com/support/su_download_inst.php?currlang=utf8
نقل قول:
سلام همگی خسته نباشید:11:
همه ی روشهای قبلی رو تست کردم از همه ی نرم افزارها هم استفاده کردم
دست رو قرآن گذاشته که آقا فرمت نمیشم،قبلا وقتی فلشو داخل usb میکردم بعد چند دقیقه هنگ ،محتویاتشو میاورد و همونجا هنگ میکرد،هروقت هم میخواستم فرمت کنم (با همه ی نرم افزارها و روشهای گفته شده) این error رو میداد THE DISK IS WRITE PROTECTED
من این روش هم دنبال کردم ولی جواب نداد:41::41::41: نرمافزارو دانلود میکنم اجراش میکنم بعد یه صفحه ی وبی باز میشه و تو یه پنجره کوچیک نوشته میشه NOT FOUND (فلش داخل USB و آنلاین)
حالا هم که وقتی properties رو میزنم اینطوری نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم هنگام فرمت همون ERROR رو میده...:18:
میخوام بدونم که بالا خره سوخته از جانش راحت شدیم یا راه حلی داره؟
اینم باید بگم که همچنان LED(چراغ فلش) همچنان چشمک میزنه...:2:
مدل فلش====> SILICON POWER 4GIG
آقا مشکل از ویندوز بود
با یه ویندوز دیگه براحتی format شد:8:
ويندوز عوض كردين يا با يك سيستم ديگه ؟نقل قول:
افرین عالی بود.نقل قول:
یه فلش Transcend 8GB-JF V10 دارم که فرمت نمیشه: (عکس زیر)
با راهنمایی پست اول با برنامه OnLineRecovery هم نتونستم درستش کنم.
پیغام Size Error میده: (عکس زیر)
با برنامه mFormat هم که یکی از دوستان معرفی کردند هم به جواب نرسیدم.
کلا غیر فعال هست: (عکس زیر)
کسی راهی دیگه ای میشناسه؟
راهنمایی بفرمائید.
اقا عادل من تمام سایتهای فارسی را زیر و رو کردم و در این مورد کلی تحقیق کردم ولی تابحال یکی دوتا سایت بوده که به دردم خورده و روشهای معرفی شده اونها جواب داده.شما این تاپیک و تاپیکی که لینکش رو برات میگزارم رو مطالعه و روشهای اونها رو تست کن بلکه به جواب برسی.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2496885
دوستان سلام من هم با این مشکل Disk Write Protected !! دسته پنجه نرم کردم مدل کول دیسک 1گیگ pqi
اگر استادن خوب p30world کسی هست کمک کنه ممنون میشیم که جواب سوالم رو بگیرم
سلامنقل قول:
خوش آمدی.
خوده Pqi میگه باید از Dr.UFD استفاده کنی.
کد:http://www.pqigroup.com/product2.asp?oid=188&cate1=188&proid=356
موفق باشید.کد:http://www.pqigroup.com/upload/faqs/TWEN/Dr.UFDv1.0.2.19(1).zip
دوستان کسی راهی پیشنهاد نمیکنه؟
یعنی کارش تمومه و بندازم دور؟
سلامنقل قول:
Transcend که 3 با تعویض داره!
ننداز دور.
من خودم وقتی نتونستم کاری کنم براش فرستادم گارانتی اونا هم یه نو برام فرستادم.
موفق باشید.:31:
داداش خیلی ایول داری دستت درد نکنه خیلی حال دادی مرسی
من مشكلم اينه:
مي خوام فايل از روي هارد كپي كنم در فلش اين پيغام و مي ده.
اگر نرم افزاري داريد لطفا راهنمائي كنيد.
حتي نمي تونم فلشمو فرمت كنم.:20:
نقل قول:
مدل فلش تون چیه؟
پستهای قبلی رو مطالعه فرمودید؟
من يه فالش ديسك 4 گيگ كه ماركش نا معلوم هست دارم كه وقتي به سيستم ميزنم يه فايل به شكل زير توش ذرست ميشه و هر دفعه هم يه حجمي از نشون ميده و هر فايلي هم كه روش كپي ميكنم بعد پاك ميشه
فلش رو با برنامه هایی که تو پست های قبلی معرفی شده فرمت کنین. این فایلا فقط با اون برنامه ها فرمت میشه .نقل قول:
فلش من کینگ استون مشکل wiite protect داره همه راهها رو امتحان کردم فورمت نمیشه،وقتی میخوام توی disk management فورمتش کنم یک علامت قفل کنارش نشون میده!! تورو خدا کمکم کنید.
با تمامي اونها تست كردم ولي نميشه . بعضي از اونها اصلا ميگه فلاش به سيستم متصل نيست و بعضي از اونها هم نمي تونه فرمت كنهنقل قول:
تو cmd فرمت زیرو هم امتحان کنین :
L:\format /u
دوستان عزیر بهترن راهی که برای حل مشکل رایت پروتکد داریم این است که از منوی استارت run را اجراکرده سپس تایپ می کنیم regedit بعد به مسیر زیر می رویم
در این قسمت فایلی به نام write protec را حذف می کنیم. با تشکر
تشکر تشکر تشکر ایجاد انگیزه می کنه:10::11:
نقل قول:
سلام
اول خوش اومدي.
دوم عزيز قبلا روي اين بحث شده و براش نرم افزار ارائه شده.
موفق باشيد.