نه فرقی نداره ولی این مثل اینکه کامل تره.
با توجه به اینکه بعد از اون ریلیز شده.
اما گرفیکش بسیار پایین تر از اونه.
اگر به گرافیک اهمیت میدین => بازی نکنید.
اگر می خواهید بازی کنید => باید عاشق باشید
Printable View
نه فرقی نداره ولی این مثل اینکه کامل تره.
با توجه به اینکه بعد از اون ریلیز شده.
اما گرفیکش بسیار پایین تر از اونه.
اگر به گرافیک اهمیت میدین => بازی نکنید.
اگر می خواهید بازی کنید => باید عاشق باشید
نقل قول:
بابا عاشق
برای همین با hichkas سر
هاروست مون دعوا کردی
بیچاره الان تو بیمارستانه :31:
خوب باز هم گذارش میدهیم ...
1- قلب الی آبی شد ... ولی هنوز دمویی ندیدم ...
2- قلب کارن بنفش شد ...روز 19 بهار حدود ساعت 11 رفتم سوپر مارکت دیدم که کارن با مامانش دارن سر انتخاب گل دعوا میکنن که من رفتم و دعوا رو تموم کردم ... گلی که کارن دوست رو انتخاب کردم یعنی moon drop seeds
رسیدم به مسابقه ی آشپزی ولی چون آشپز خونه ندارم نتونستم چیزی هم با خودم ببرم ... کاری نمیشد کرد نه ؟!!
واقعا" برای این بازی باید دوستش داشته باشی تا حوصله پیدا کنی و بادقت و حوصله بازی رو ادامه بدی !!!
دیگه همین ...
خوب تا الان كه روز 27 بهاره ...قلب همه آبي شده ....
دموي قلب هاي آبي رو به كامل ميدونيد ؟!!!
فقط دموي الي رو ديدم ...
روز هارشنبه كه الي خونه بود .. رفتم خونه ي مادر بزرگ و با استو بازي كردم ... باورم نميشد وقتي از خونشون اومدم بيرون شب شده بود ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(خنده) بچه ي سر به هوا كلي وقتمو گرفت ... ديگه به هيچ كاريم نرسيدم...!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ياد حرف شما افتادم Leyth عزيز كه نوشته بوديد راجع به استو كه به من ميه بيا ... شو من پشتت سوار شم
ولي خوب عوضش الي خوشحال شد ...
من اولين باري كه هاروستمون رو بازي ميكردم (بازگشت به طبيعت ) از الي خيلي خوشم مي اومد ...آخه خيلي مظلومه... ولي بعدش ديدم همش به فكر استو و و مادربزرگه ... دهه .. آخه اين كه نشد زندگي !!!! وقتي هم ازش خواستگاري كردم با جوابي كه داد حالمو گرفت .. منم گفتم عمرا" بيام تو رو بگيرم ...
رفتم سراغ كارن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولش همه ميگفتن نه ..اينو نگير .. اين كه نميشه زن زندگي ... همش ميره مشروب ميخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. ولي من دوستش داشتم و گوشم به اين حرفا بدهكار نبود ...بر خلاف نظر خانواده رفتم خواستگاريشو گرفتمش ... هنوز خيلي از ازدواجمون نگذشته بود كه تصميم گرفت مشروب رو بذاره كنار ... اون موقع من بودم كه سر افراز بودم و به همه ميگفتم ببينيد ... اين كارن منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... هم خوشگله هم با اراده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اين كه هنوز دلم پيش كارنه ولي تو اين هاروست مون ميخوام ازدواج با يكي ديگه رو امتحان كنم ...
ولي نميدونم كي ...
نميدونم چرا هيچ كس سراغ ماري نميره !!!! با اين كه زياد ازش خوشم نمياد ( البته خيلي دختره خانوم و تحصيل كرده ايه ها ) ولي شايد برم سراغ ماري...... چ.م تو اون يكي تقريبا دمو هاي پوپوري و عان و الي رو ديدم ولي هيچ كس يه عكس عاشقانه از ماري نميذاره !!!
مي خوام اولين نفر باشم و دلو بزنم به دريا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا كلي مونده تا ازدواج ... شايد نظرم عوض شد !!! ببينيم چي ميشه !!!
راستي يه سوال ...
تو اين هاروست مون شهردار ديگه نمياد براي مسابقه ي آشپزي چيزي بگيره ازمون ؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان داشت يادم ميرفت بگم ...
تو اين چند روز ...هميشه به الهه زندگي هم گل ميدادم... يه روز اومد و گفت كه كي رو دوست داري ... منم پاچه خاري كردم و گفتم خودت رو عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اونم كلي ذوق كرد و يه كيسه چايي بهم داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هی ناز پسر :3: الی شوهر داره شوهرشم منم :4:نقل قول:
من اولين باري كه هاروستمون رو بازي ميكردم (بازگشت به طبيعت ) از الي خيلي خوشم مي اومد ...آخه خيلي مظلومه... ولي بعدش ديدم همش به فكر استو و و مادربزرگه ... دهه .. آخه اين كه نشد زندگي !!!! وقتي هم ازش خواستگاري كردم با جوابي كه داد حالمو گرفت .. منم گفتم عمرا" بيام تو رو بگيرم ...
یه سر برو تو تاپیک back to the nature عکسای منو باهاش ببین :5:
بعد می فهمی که چرا بهت جواب رد داد :16:
اون به من خیانت نمیکنه :27:
شوخی کردم ناراحت نشی ها :31:
آخ آخ شب بود سيبيلاتو نديدم جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Jomo0ngنقل قول:
آقاي شوهر شما ببخشيد منو ... ديگه به الي نگاه چپ هم نميكنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش راستكي نگاش مي كنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بس كه خوبه اين دختر ... قدرشو بدون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كه ميگيد رو موبايل هم اجرا ميشه چه جوريه ؟ برنامه اش چيه ؟ رو چه گوشي هايي اجرا ميشه ؟!!!
نقل قول:
شاید شایعه بود!
بهتره از این یوزر بپرسید:
metaler-soad
چون در صفحه 5 بود که گفتن "من دارم تو مولایل بازی میکنم با امولاتور مخصوص موبایل"
عیب نداره برو هر کی رو میخوای بگیر
من که بازی رو دوباره شروع کردم و الان
تو پاچه ی پاپوری ام ( قابل توجه اقای Leyth )
این عکسه مال چه موقعی هستش ؟!!!
باجه :دینقل قول:
عیب نداره برو هر کی رو میخوای بگیر
بابا سرکاری بود . رو موبایل نمی شه اجراش کرد . :(
سلام
من به مسابقه ی شنا رسیدم با شهردار حرف میزنم اما گزینهای برای انتخاب نمیده
با زاک هم حرف زدم گزینهی اول رو که میزنم شب میشه
؟؟
نقل قول:
ok
احتمالا بچه هایی که این دورو برها هستن میان کمک.نقل قول:
ما را تا مدتی معذور بدارید.
یک سوال: می خونی چی میگن؟ اگه نمی خونی بخون خیلی راحت تر میشه.:27:
خوب گزینه ها رو بخونید.
بای
سلام
گزینهی اول که شب میشه گزینهی دوم هم هیچی نمیشه
سلامنقل قول:
اون مسابقه ي شنا نيست ... مسابقه ي سگ دوانيه كه روز اول تابستون برگذار ميشه !!!!
و چون هنوز سال اول هستين و سگتون كوچيكه نميتونيد تو اين مسابقه شركت كنيد ...
بايد صبر كنيد تا سال بعد ...
تنها مزيتي كه اين مسابقه اان داره اينه كه بدون گذر زمان ميتونيد ماهي گيري كنيد :27:
كلي اطلاعات جديد بدست آوردم...
الان ميخوام در مورد Jewel Of Truth نكاتي رو بگم كه از كجا ها ميتونيد پيداش كنيد ...
كلا" 9 تا Jewel Of Truth وجود داره
حواستون باشه كه تنها وقتي كه قفسه گرفتيد بريد دنبالش... تا بتونيد نگهداريشون كنيد
شبيه يه توپ سياهه ...
اما مكان هاي ( بريد به اين مكان ها و دكمه A رو بزنيد )
1-روي سقف خونه ي سگتون
2- داخل آبي كه درون استبل اسبتون هست
3-طبقه دوم كتابخونه ، 4 تا قفسه اي كه كنار هم هستند ، سمت راست ترينشون (بريد جلوش و دكمه A رو بزنيد)
4-چراغ برقي كه بين كليسا و ميدان وجود داره
5-خريدن از Won به قيمت 50.000
6-با گرفتن 1000 تا مدال در مسابقه اسب دواني
7-فكر كنم يكيش هم از مسابقه سال نو كه در تلويزيون فرشته اجرا مي كنه به دست مياد
Play the New Year's game show on the TV inside the town cottage
8-Inspect the calendar in the mountain cottage (it falls out)
9- وقتي كه 8 تاي بالا رو گرفتيد بريد خونه شهردار، جلوي يخچالش
گفتم 7 و 8 رو خود انگليسيش رو بذارم ... شايد نكته اي داره كه من نميدونم ( آخه خودم هنوز 5 تاش رو بيشتر نگرفتم )!!!
**در مورد قلب دختر ها هم به طور كامل در پست بعدي مينويسم**
..............
و اما گذارش در مورد بازيه خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قلب همه سبز شده ... به جز كارن كه زرده ...تا الان دموي قلب ها رو كامل ديدم (البته فكر كنم)... فقط يه سوالي كه برام پيش اومده در مورد دموي كايي و پوپوريه ( كه در ساحل اتفاق مي افته)... هر كاري ميكنم نميبين!!! نميدونم مشكل چيه !!!!
تا الان قط دموي دعواي ريك و كاي رو ديدم در ساحل ولي دموي پوپوري رو نه!!!
يكي هم راجه به قلب آبي پوپوري ... اينطور كه همه جا نوشته تو كليسا اتفاق مي افته ولي باز من اين دمو رو نديدم ... فكر ميكردم دموي مريضي مادرشون و اين كه پوپوري و ريك براي ليليا دارو ميارن دموي قلب آبيه ولي فكر كنم اشتباه كردم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز اگر به نتايج جديدتري رسيدم ميگم ...
فعلا" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Jewel Of Truth ها به چه دردی میخورن؟
ممنون
سلام
در عمل هیچی!
باید تا 50 امین سال گرد ازدواجتون صبر کنید تا ببینید چی میشه!
می گم عروسک جان من چند وقت خیلی کم میتونم بیام. شما لطفا در مورد جواهرات کاپا و الهه ی کشت و ذرع بنویسید.
ممنون
بای
سلام
خوب من که مثل شما اینقدر به این بازی مسلط نیستم ولی می تونم کمی در مورد دست آورد های خودم و اطلاعات دیگه برای دوستان بنویسم ...
اول درمورد بازیه خودم بگم که رفتم معدن بهاره و تا طبقه 100 رفتم ... به طبقه 100 که رسیدم ... تاااا دددااااا ...
در طبقه ی 100 ام معدن میتونید یکی از سیب های قدرتی رو پیدا کنید ... حالا ازش عکس گرفتم میذارم براتون...
اما حالا که حرف توت فرنگی قدرتی شد بذارید به طور کامل بگم که 10 تاش رو چه جوری میتونید به دست بیارید
که البته با اون توت فرنگی آبی که از Kappa میگیرید میشه 11 تا ...
" البته leyth عزیز گفته بودن 8 تاش رو ولی الان کامل ترش رو میگیم ... "
leyth
1- داخل زمین خودتون که باشخم زدن مزرعه پیدا میشه ( من نزدیک مرغداری پیداش کردم ... خیلی اتفاقی !! )نقل قول:
1. فروشگاه تلويزيون به قيمت 10000 جيل.
2. معدن (روي زمين و نه داخل سنگ ها)
3. با ماهيگيري با ابزار مرحله 5 (سنگ معدن آبي) فقط تو زمستون
4. جشنواره اسب. با بردن توي مسابقه. توي هرکدوم از جشن هاي بهار يا پاييز ميتونيد بگيريد. اما اگه از بهار بگيريد توي پاييز ديگه دنبالش نباشيد و بر عکس. 900 تا مدال مي خواد. *** هر کس به اين مسابقه رسيد اعلام بنمايه *** اميدوارم رد نشده باشيد!
5. مسابقه ي اول تابستون: روز ساحلي! يا همون مسابقه ي سگ هاي تابستون. اگه ببريد توت قدرتي مي گيريد.
6. توت قدرتي آبي:
اول نتيجه: تاثير هواي باروني رو روي کاراکتر کم ميکنه.
طرز گرفتن: اول سيو کنيد! بعد هر روز 1 خيار (براي اطمينان 2 تا) توي درياچه ي مام تپه بندازيد... تا 10 روز. آخرين روز اتخاذش خواهيد نمود!
7. از الهه زندگي
بايد از اول روز بهار هر روز يه گل ناقابل براش بندازيد تا تقريبا روزهاي ده دوازده يک توت قدرتي بهتون ميده.
8. توي زمين! همه جا رو (ابته در دراز مدت) شخم بزنيد تا پيداش کنيد.
9 و 10 : نميدونم!
اين 9 و 10 رو بايد با کمک يکديگر پيدا کنيم.
2- در طول 10 روز مختلف داخل آبشار گل بندازید تا الهه زندگی بهتون توت فرنگی قدرتی بده ( البته به غیر از گل آیتم های دیگه هم میشه ولی گل بهتره )
3- 900 تا مدال در مسابقه ی اسب دوانی به دست بیارید
4- برنده شدن در مسابقه اسب دوانی
5-برنده شدن در مسابقه سگ دوانی
6- با ماهيگيري با ابزار مرحله 5 (سنگ معدن آبي) فقط تو زمستون
7- در طبقه 100 معدن بهاری
8- در طبقه 19 معدن زمستانی
9- با خرید از TV Shopping به قیمت 10.000
10- بازدن کلید A در پشت معدن زمستانی
11- توت فرنگی آبی... با پرت کردن تعدادی خیار در دریاچه ی بالای تپه ( من بیشتر از 10 تا پرت کردم !!! مثل این که اون موقع خیلی گشنش بود و با 10 تا حاضر نشد توت فرنگی رو بده )
نکته : حتما" لازم نیست برای گرفتن توت فرنگی از الهه زندگی یا Kappa حتما گل یا خیار ها رو به صورت روز های پی در پی بهشون بدین ...به طوری که مثلا" اگر یک روز یادتون رفت بهشون گل یا خیار بدین فکر کنید که دیگه خراب شد و باید از اول شروع کنید ... فقط کافیه که طی چند روز مختلف باشه نـــــه حتما" پشت سر هم ...
می شه یه عکس از خونه کام بزاری
سایت دانلود بازی بزارید ممنونم
از خونه ی چی ؟نقل قول:
منظورتون کامل بوده ؟
ایه عکس از داخل خونه وقتی کامل شده بذارم ؟
من هنوز خونه ام کامل نشده !!! ولی چشم از خونه هم براتون عکس میذارم ...:20:
لطفا به ابتدای تاپیک مراجعه کنید ...نقل قول:
سایت دانلود بازی بزارید ممنونم
leyth عزیر تمام اطلاعات لازم رو برای دریافت این بازی قرار دادند .
سلام
می خواستم زمان های دموی رنگ های مختلف قلب دختران و رقیب ها رو بذارم ....
انگلیسیش رو دارم اما حوصله ی ترجمه اش رو ندارم ...
اگه کسی خواست بگه بذارم اینجا متن های انگلیسی رو ...
فهمیدنش سخت نیست کافیه فقط یکم انگلیسیتون خوب باشه.
به هر حال اگر کسی احتیاج داشت و دید که متن های انگلیسی میتونه کمکش کنه بگه میذارم...
شاد باشید ...
سلام
من زمستونم
روش گرفتن ابزار های تلسم شده رو بگین
و مزایاشون
ممنون
اول یک سوال: چه طور به این زودی به زمستون رسیدید!؟ نکنه کار و زندگی رو ول کردید و نشستید سر بازی؟ یا سرسری بازی کردید!
به هر حال:
1. باید تمام ابزارهاتون رو تا درجه ی Mystrile ارتقا بدید.
2. از الی اینها رو بخرید چهارتا Bodigizer و چهارتا Turbojolt
3. حالا باید 4 تا علف آبی و 4 تا علف سبز گیر بیارید و به آشپزخونه برید و یک علف آبی رو با یک بادی گایزر مخلوط کنید (با میکسر) . یک علف سبز رو هم با یک توربوجولت و میکسر . این کار رو برای هر 8 تا دارو انجام بدید. با این کار شما 4 تا bodygizer xl و 4 تا هم turbojolt xl دارید.
نکته: اگر تعدادی علف آبی و سبز فروخته باشید، در لیست الی هم bodygizer xl و هم turbojolt xl هستند و لازم نیست کار بالا رو انجام بدید.
4. به مرغداری یا گاو داری برید و 6 تا از غذاشون بردارید و به آشپزخانه برید:
روی اولی چاقو استفاده کنید. (یعنی یک غذا درست کنید با چاقو و یونجه)
روی دومی ماهیتابه
روی سومی قابلاما (ببخشید قابلمه)
روی چهارمی میکسر
روی پنجمی هم زن (همون Whisk) و اجاق (oven )
روی ششمی: وردنه
(نکته: همه ی اینها می سوزنا! اگر سوخت فکر نکنید اشتباه بوده. فقط مطمئن باشید که ابزراهای درستی رو برای آشپزی استفاده می کنید)
5. حالا باید یک غذا درست کنید.
محتویات: هر شش غذایی که در شماره ی 4 درست کردید + 1 بادیگایزر و1 توروبوجولت
ابزارها: چاقو + ماهیتابه + اجاق + قابلمه + شکر + نمک + سرکه (Vinegar) + سس سویا + سس سوپ (miso)
تمام! حالا شما یک عدد داروی مقوی به اسم Elli Leaves درست کردید. اینکار رو ادامه بدید تا 4 تا درست کنید. می تونید بیشتر هم درست کنید، ولی این 4 تا هم زیادیه!
** الی لیوز: اگه بخورید، استامینا و فاتیگ شما کاملا بر می گرده (100 درصد میشه) **
یک نکته: اگر به روش قبلی هم برید، باز می تونید این کار بزرگ رو انجام بدید ولی بسیار سخت! بهتره ترکیبی استفاده کنید.
6. حالا ما می خواهیم که با یک رفت و برگشت به معدن، همه ی ابزار های طلسم شده رو بدست بیاریم و برگردیم.
فقط بیل و چکش رو داخل کوله بزارید. (هردو Mystrile)
قبل از ورود به معدن، از داخل بازی سیو کنید (در data: save: file 1 or 2)
7. برید به معدن زمستانی، به محض ورود با Shift+F1 کیبورد سیو کنید (مگر اینکه چیدمان داخل معدن درست و حسابی نباشه که باید خارج بشید و دوباره وارد بشید)
حالا زمین رو بکنید تا به نردبان برسید. محلی رو که نردبان قرار داره رو به خاطر بسپارید و با F1 لود کنید. اینبار فقط همون محلی رو که به خاطر سپردید شخم بزنید.
قبل از هر حرکتی با Shift+F2 سیو کنید. (به خاطر همون تله های احتمالی) و بعد وارد طبقه ی زیرین بشید.
اگر چیدمان طبقه سالم بود، یک بار با Shift+F3 سیو کنید و شماره ی 7 رو تکرار کنید و تکرار کنید تا به طبقه ی 29 برسید.
8. اینجا یک چوب ماهیگیری طلسم شده خفته است.
اول با Shift+F1 سیو کنید. بعد یکی از اون Elli Leave ها رو بخورید. و بعد با چکش مثل یک Wrecker تمام این طبقه رو از لوث وجود سنگ ها پاک کنید.
(چون ابزار های طلسم شده همه در زمین هستند). و بعد از اون هم تمام زمین رو بکنید تا چوب و پله رو پیدا کنید. جاشون رو به خاطر سپرده و بعد با F1 لود کرده فقط همون دو مکان رو شخم بزنید (شاید لازم باشه که سنگ هاش رو هم بشکونید)
(نکته: به هیچ وجه از چوب ماهیگیری استفاده نکنید! چون بیشتر نیروتون از بین میره. حتی اون رو به اصطلاح Equip هم نکنید که نمی تونید از شرش خلاص بشید)
9. تمام این کارها رو در طبقات 39 (بیل) ؛ 49 (تبر) ؛ 59 (چکش) ؛ 69 (آب پاش) ؛ و 79 (داس) انجام بدید.
10. آفرین! احسنت! حالا شما تمام این ابزارهای لعنتی رو در اختیار دارید.
نکات:
1. با زدن L+B می تونید راحت تر بین ابزارها سوئیچ کنید. ولی بعد از پیدا کردن اولینشون، اسنکار رو با احتیاط انجام بدید که...)
2. به هیچ وجه از ابزارها استفاده نکنید. چون بیشتر نیروتون از بین میره. حتی اون ها رو Equip هم نکنید که نمی تونید از شرشون خلاص بشید.
3. اگر خدای ناکرده زبونم لال گوش شیطون کر هرچی گشتید ابزاری پیدا نکردید، لازم نیست خود کشی کنید یا به من فحش بدید! دو راه دارید:
3.1. از طبقه ی قبلی لود کنید و دوباره وارد طبقه بشید و دنبال گمشده ی خود بگردید.
3.2. اگر نشد یک روز دیگه اینکار رو دوباره انجام بدید. (یعنی از اول!)
4. ابزراهای طلسم شده فقط در زمین پیدا میشن.
5. 29,39,49,59,69,79 اینها طبقات مهمی هستند که توشون ابزارها هستند.
6. میتونید فقط دنبال یک ابزاری که دوست دارید بگردید. ولی فکر کنم به صرفه نباشه!
7. اگر پله ای پیدا نکردید، طبقه ی قبل رو لود کرده و دوباره وارد این طبقه بشید و ... تلاش کنید!
تمام!
حالا باید اونها رو متبرک نمائید که کار من نیست کار حضرت مسیح است.
THE END
من نمی تونم دانلو کنم می شه راهنمایم کنید ممنون می شم
نه بابا سرسری چیه خواب ندارم :دی از دست این بازی
خب مزایای این ابزار ها رو نگفتین
راستی میشهاین دارو ها رو درست کرد و فروخت
قیمتش چنده؟
ممنون
راستی یه سنگ های بزرگی هست پهلو تپه مادر اونا چجوری میشکنن؟
مزایای طلسم شده ها رو فکر کنم قبلا گفتم. اگر به دست آوردیدشون بگید تا براتون طریقه ی متبرک کردن شون رو بگم. (سخت ترین قسمت بازی همین جاست!)نقل قول:
خب مزایای این ابزار ها رو نگفتین
نه فکر نکنم. البته من به این فکر نکرده بودم که بفروشمشون. ولی غذاهایی رو که در آشپزخانه درست می کنیم فروختنی نیستند.نقل قول:
راستی میشهاین دارو ها رو درست کرد و فروخت
قیمتش چنده؟
اگه منظورتون اون سنگ گنده هه در جنوب شرقی دریاچه است که با Mythic Hammer هم نمی شکنه!نقل قول:
راستی یه سنگ های بزرگی هست پهلو تپه مادر اونا چجوری میشکنن؟
فکر کنم مربوط میشه به کانکت کردن به دستگاه GC و بازی Another wonderfull Life توسط الهه ی زندگی.
خواستن توانستن است!نقل قول:
من نمی تونم دانلو کنم می شه راهنمایم کنید ممنون می شم
بگید کجا مشکل دارید تا بشه کمکی کرد. بازی یا امولاتور؟
این رو برای امولاتور که نمیشه از لینک اولی دانلود کرد
کد:http://www.toggle.com/lv/software/download/kl44492.htm
نه فکر نکنم؟
حالا بگین
---
سلام یک سری کزارش بدم
94000 پول دارم
5 تا سیب قدرتی
5 تا قلب سگ و 7 تا اسب پره
6 تا مرغ و 3 تا گاو و 2 تا گوسفند دارم
واقعا برای مرغا بی انصافیه که قلبشون دیر رشد کنه همه 2 تا 3 قلبه
گاو ها همه 7 قلبه 6 و 4 قلبه
گوسفندم 6 قلبه و 5 قلبه
این کوتوله ها رو هم یادم رفته بوده هر کدوم 4 قلب دارن
تمام ابزارم فوله جز ابزار ماهی گیری.
قلب 2 تا دختر صورتی و قلب کارن هم آبی هستش
من اینجا به مرغ ها بدی کردم و دخترا رو هم زود به فکرشون نیفتادم و همچنین کوتوله ها
خونه هم دو درجه با حموم آشپزخانه هم دوتا ابزار آشپزی مونده.
--
اسب چجوری زین میشه؟
خیلی ممنون
ممنون دانلود کردم مشه
بازی جالبی نسبت به هاروستمونه ps1
امیدوارم به شهر بره؟؟؟؟
1. مرغ ها: اگر پست اول تاپیک رو بخونید، میبینید که قلب مرغ ها دیر زیاد میشه (به اندازه ی گاوها و گوسفنده ها). برای زیاد شدن قلبشون اون ها رو بیرون هم بیارید. بر خلاف نسخه ی پ.س1 ، بیرون بودن مرغ ها و گاوها و گوسفند ها در این بازی خیلی مهمه.نقل قول:
نه فکر نکنم؟
حالا بگین
---
سلام یک سری کزارش بدم
94000 پول دارم
5 تا سیب قدرتی
5 تا قلب سگ و 7 تا اسب پره
6 تا مرغ و 3 تا گاو و 2 تا گوسفند دارم
واقعا برای مرغا بی انصافیه که قلبشون دیر رشد کنه همه 2 تا 3 قلبه
گاو ها همه 7 قلبه 6 و 4 قلبه
گوسفندم 6 قلبه و 5 قلبه
این کوتوله ها رو هم یادم رفته بوده هر کدوم 4 قلب دارن
تمام ابزارم فوله جز ابزار ماهی گیری.
قلب 2 تا دختر صورتی و قلب کارن هم آبی هستش
من اینجا به مرغ ها بدی کردم و دخترا رو هم زود به فکرشون نیفتادم و همچنین کوتوله ها
خونه هم دو درجه با حموم آشپزخانه هم دوتا ابزار آشپزی مونده.
--
اسب چجوری زین میشه؟
خیلی ممنون
2. باز هم حیوون بخرید.
3. تا چوب ماهیگیری را "فول" نکردید دنبال ایزار های طلسم شده نرید.
4. اسب: از سال دوم به بعد که بالغ شد، دقیقا مثل همون بازی میتونید سوارش بشید و تو مسابقه شرکت کنید.
ابزارهای طلسم شده:
چوب ماهیگیری: با یک پرتاب همه ی ماهی ها رو میگیره.
بیل: با یک ضربه 12x3 تا شخم میزنه.
تبر: با یک ضربه تمامی تنه های درخت رو که توی صحنه هستند می شکونه.
چکش: با یک ضربه تمام تخته سنگ ها رو میشکونه. و تمام سنگ های توی صحنه رو هم میشکونه.
آبباش: 6X13 تا محصول رو آب میده.
داس: 9X9 تا علف رو می بره
((( از همکاران عزیز و دوست داشتنی و هنرمند و پرکار تقاضا دارم در ویرایش و ترکیب پست ها دقت بیشتری داشته باشند. با تشکر )))
نچ.نقل قول:
امیدوارم به شهر بره؟؟؟؟
تا سال آینده صبر میکنم
روش متبرک کردن رو نیز بگین
مممنون
چه کسی این پست ها رو ادغام کرده !!!!!
پست 106 چرا اینجوریه ... جواب آقای leyth چرا با پست آقای amin2000 ادغام شده!!!!!
ممنون میشیم اگر این مشکل درست بشه ....
-البته جالبه که یکبار هم پست من در یک تاپیک بازی ادغام شده بود با پست یکی دیگه در یه تاپیک برنامه نویسی !!!
آره عجیبه!!
خب درباره الهه ها هم حرف بزنید
نقل قول:
خیلی حیف شد چون با این ابزار های ملعون دریچه ای رو به رحمت باز میشه!
در مورد متبرک کردن بگم که تبر و چوب ماهیگیری رو باید 255 بار استفاده کنید تا متبرک بشن. ولی یادتون باشه که همینطوری نمیشه. چون با یکی دوبار استفاده کردن از ابزارهای طلسم شده نیروتون به شدت تحلیل میره و مریض میشید.
و آب پاش و بیل رو هم باید 10 بار بدید مسیح متبرک کنه. البته منظورم جانشین برحقش جناب کشیش می باشد.
چکش و داس رو هم باید 10 روز تمام تودستتون نگه دارید. یعنی باید Equip کنید.
سلام
چند تا الهه در بازی هست؟
در مورد اون ها بگین؟
آیا قدرتی به ما میدن؟
من تا اينجا كه ديدم فقط دو تا الهه بودن و جايي هم نديدم كه در مورد الهه ديگه اي حرف بزنه ...نقل قول:
يكيش kappa هستش كه تو بركه ي بالاي تپه است و يكيش هم الهه اي كه تو آبشاره (HG )
از هر دوتاشون ميتوني سيب قدرتي بگيري و الهه زندگي هم به شما در زمان هاي مختلف گزينه هاي ميده كه ميتونه در بزرگ تر كردن قلب كسي كه دوستش دارين بهتون كمك كنه...
اطلاعات كامل تر رو leyth عزيز بايد در اختيارتون بذارن ...
سلام
هم در این بازی و هم در btn ما 2 تا بیشتر الهه یا فرشته نداریم.
اگر منظور شما Legendary Fish یا King Fish ها هستند. که در این بازی وجود ندارند. یعنی کاغذ پرینت شده یا ...
این دو تا الهه هم که دستشون رو شده. با Harvest goddess می تونید نکاح دائم داشته باشید. (البته خودش سر جاش می مونه. نمیاد تو خونه ی ما رژه بره). کاپا هم که اصلا منزوی هست... سرش به کار بنده های خودشه.
((اگر هم می خواهید الهه ی ویرانی رو ببینید، یه سر به عراق و افغانستان بزنید. ))
نمیشه با یه روشی کاری کرد که این بازی تو ps1 یا ps2 بخونه؟؟!
نه این بازی مخصوص gba است
من که فکر نمیکنم بشه
در اینکه مخصوص GBA هست شکی نیست.
اما امکانش هست که در PS1 or 2 بازی کنید. ولی نه با امولاتور.
همون طور که بازی های سگا رو ریختن تو یه سی دی برای PS1 ... امکان این کار برای بازی های GBA هم هست.
اما باید منتظر بود. احتمالا مشکلش قانونی باشه یا اقتصادی. چون معلوم نیست که این کار به صرف باشه برای سازنده یا نه.
و یک مشکل هم برای صدا پیش میاد. VBA که با این همه قدرت صدا رو خوب پخش نمی کنه، وای به حال ps1
فعلا تنها راه بازی با کامپیوتر VBA هست و بهترین راه خود کنسول GBA
یک نکته: با اجرا کردن بازی های قدیمی روی کنسول های قوی (از نظر گرافیکی) مشکل گرافیک اون بازی حل نخواهد شد.
آخه من عاشق این بازیم! ولی...! کیفیتش وقتی صفحه رو بزرگ می کنی میاد پایین! واسه همین می خواستم یه جورایی روی ps2 ردیفش کنم که عید رفیم مسافرت یه حالی بکنم!
(چون وقتی در تلویزیون و از فاصله ی دور می بینی کیفیت بهتر می شه)