»اشینت خوشگل شده اقا.من فکر میکنم اگه چراغای جلوشو به اسپری یا هر چیز دیگه یکمی تیره و سیاه کنی ماشینت مخوفتر میشه.البته منم لوگان (تندر)دارم.اگر بشه میخوام فلاپ بازرم روش که اگه خوب اجرا بشه رخ کلی ماشین عوض میشه.پیشنهاد میکنم شما هم اینکارو بکنی.
Printable View
»اشینت خوشگل شده اقا.من فکر میکنم اگه چراغای جلوشو به اسپری یا هر چیز دیگه یکمی تیره و سیاه کنی ماشینت مخوفتر میشه.البته منم لوگان (تندر)دارم.اگر بشه میخوام فلاپ بازرم روش که اگه خوب اجرا بشه رخ کلی ماشین عوض میشه.پیشنهاد میکنم شما هم اینکارو بکنی.
نقل قول:
داداشی گلم من خیلی دنباله فلاپ رفتم!ولی هیچی پیدا نکردم!
منظورت فلاپ E 2 اسپرته؟
قیمت ایناشم پرسیدی؟یکم توضیح بده لطفن!
می شه بگین چهقدر خرج کردی برای بازسازی ماشینت آیا هنگام تصادف کیسه های هوا فعال شد؟
اصلا نمی دونم این ایربگاش واقعیین یا نه!ولی باز نشد!نقل قول:
180 هزار تومان 2 تا چراق خریدم!طلق اسپرتمو از دبی اورده بودم{هزار تومان240} خریده بودم!!
برای جلو پنجره تمام توری 85 هزار تومان!
یه ارم لوگان 17 هزار تومان!
یه تمیز کاری سپر 110 هزار تومان!
سلام داداش.پ.خ دادم براتون.رسید؟؟؟؟؟نقل قول:
داداش اینجا بزن!میلم باز نمی شه!:41:نقل قول:
خدمتتون عرض شود توی یکی از انجمن های همسایه یه آقا فریدی هست که فلاپ و سپر اسپورت میزنه واسه ماشینای مختلف.خدمتتون عرض شود امروز فرید میگفت که تا چند روز آینده اولین فلپ اسپورتو روی یه لوگان قرمز نصب میکنه ایشالا عکسش اومد خبرت میکنم.منتها قیمتی که فرید جان دادن یوخده بالاست.500 هزار تومان.در حالیکه ماشینای دیگه حول و حوشه 300-350 در میاد.من نظرم اینه چند تا بچه های لوگان سوار بیایید مشتری بشیم که قیمت بشکنه . اون بنده خدا هم ضرر نکنه.نظر شما و بقیه دوستان چه؟من چند تا از این عکسا میزارم ببینید.از دوستان اگر کسی با نظرم موافق بود و خواست ماشینش خوشگل بشه همراهی کنند.مرسی.نقل قول:
این بالایی پیشنهاد خود فریده.اما پیشنهادات من پایینه.کد:http://up.--------.com/Files/cf163aadcf8a4325a4ea.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو همین سپر کار می کنه؟یا سپر جدید؟نقل قول:
فرید رو سپری که عکسشو تکی گذاشتم کار مکنه.ظاهرا یه سپر خریدن و براش قالب درست کردن.بش گفتم از قالب عکس بزاره گفت سیکرته.:31:باید چند روزی صبر کرد تا کار دربیاد.من فکر کنم خیلی خوب بشه.من که مشتریش هستم منتها باید قیمتشم کمی پایینتر بیاد.
اخه بد من این سپر فابریکارو چی کار کنم؟:دی
اتفاقا به نظر من بهتره که روی سپر فابریک کار نشه.فرض کن شما سال بعد ماشینتو میخوای بفروشی و یه تندر جدید بگیری.خیلی واضحه که سپر فابریکو میبندی و اسپورتی رو میزاری واسه ماشین جدیدت.حتی اگر ماشین بعدیت هم تندر نباشه میتونی سپر اسپورتتو جدا بفروشی.نقل قول:
اینم چند تا عکس لوگان با فلپ اسپورت.
کد:http://fuc.ir/up2/1277613667.jpg
کد:http://fuc.ir/up2/1277600341.jpg
کد:http://fuc.ir/up2/1277581070.jpg
کد:http://fuc.ir/up2/1277592922.jpg
کد:http://fuc.ir/up2/1277551679.jpg
من چند تا عکس میزارم تا تاپیک نخوابه.بقیه دوستان هم همت کنند.
اینم 2 تا عکس جدید!برای نخوابیدن تاپیک!
اینم بعده باد دادن گلگیر!!و ارت جدیدم!
من تو عکاسی وارد نیستم ، اما برا اینکه تاپیک نخوابه یه عکس دیگه میزارم :
سلام
من دیروز یه ال 90 خریدم البته مدلش مال 86 هست ولی 3000 تا کار کرده _ البته دربها عوض شده و رنگ داره ولی از نظر شاسی سقف و جلو عثب دست نخورده و فابریکه البته برام فرقی نداشت چون میخوام استفاده کنم - نمیخوام بفروشمش
البته دوستام میگن بخاطر رنگ درهاش ماشین مفت نمیارزه ولی حساب کنین همه چیزاش نو هست و فقط بخاطر اینکه طرف قبلی به جدول کشیده بوده درهارو کلا فابریک عوض کرده بوده
به هر حال ما این ماشینو خریدیم ( ا ی 1 هست نقره ای فول مدل 86 )
کیلومترشم تا بعد از ظهر 2993 بود که رفتم رندش کردم الان 3000 شد :20:
ببخشید پر حرفی کردن راستش من میخواستم ماشینمو مثل عکسای بالا در بیارم ولی تو شک موندم ازز چراغ جلوهای دوستمون تو صفحه اول این تاپیک که چراغ گرد گذوشته بزارم یا از چراغهای بالا ؟؟؟؟
دوستان نظری بدن
و اینکه قیمتش چقدر در میاد ؟؟
راستی این جلو پنجره مگانی رو چند گرفتی ؟ من یکی میخوام
یه سیستم هم باید بگیرم که فعلا پله پله جلو برم
من نمیدونم چرا همه از ظاهر ال90 بد میگند؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته همه بدشون نمیاد.
دیگه هرچی باشه از آردی و پراید که خوشگلتره.
بابا دیگه اینقدر اون ماشینها رو دیدم بهم حالت تهوع دست میده.
من عاشق ال90 هستم ولی حیف که پولش موجود نیست که یک ماشین 3 میلیونی رو 15 یا 16 میلیون بخریم.
ببخشید کجای دنیا این ماشین رو به قیمت 3 میلیون میفروشن؟نقل قول:
منظورتون همین بود یا من بد متوجه شدم؟
با سلام!
خوشحالم جمع ل۹۰ بازا داره بیشتر از پیش میشه!و ل۹۰ آی جدید مبارکتون باشه!
در مورد حرف دوست خوبم اینو بگم که این جلو پنجره کاملا دست ساز به وسیلهٔ طوری با زنبوری ۱سانت هست!و جلو پنجره ل۹۰ کلا رو سپرش جوش خورده و قابل تعویض نیست!یعنی اگه شما میخوای جلو پنجرتو مثل مال من درس کنی باید بری سپر سازی سپرتو برش بعدی بد طوری رو با جوش از داخل جاگذاری کنی و بد هم سپرو رنگ کنی!من چون میخواسم جلوئه ماشینم متنوع باشه سپرمو بریدم!اون ۴تا تیتنیمشم دارم:د:د،که اگه قیمتشو بدونی دونیی ۸ تومانه!
من برام حدود ۸۰تومن برای ساخت جا گذاری این جلو پنجره که بقل شما مگانی تموم شد!و واقعا هم راضی هستم!چون ماشینمو کسی میبینه اول جلو پنجرمو نگاه میکنه که واقعا با یه ل۹۰ فرق داره!
در مورد تعلق هاا جلو هم بگم!که این تلقرو میتونی با ۱۲۰ تومن شایدم کمتر بگیری!تعلق آی گرد منظورمه!و بد توش نئون کاری کنی مثل اون دوست ما که اونم ۷۵ تا ۸۰ برات تموم میشه!
یا میتونی مثل من تعلق آی فابریکتو ببری!و توش نئون بذاری که نزدیک ۸۰تومن برات خرج برمیداره!
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
درمورد حرف دوست گلمونم بگم ل۹۰ در کشورهای خارجی!اونم تیپ معمولیش!یعنی بدون هیچ امکاناتی به پول ایران حدود ۷.۵۰۰ هست!که انصافا در ایران داره بقیمت عالی عرضه میشه!حتا اگه هم قیافه نداشته باشه!موتور خوب و کلا ماشین نرمی!
من به عنوانه یه ل۹۰ سوار!واقعا ازش راضیم!
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
این هم یه عکس که خوراک پس زمینه رایانه تونه!
اینم چند تا عکس ایرانی و خارجی:
نقل قول:
عکسای قشنگی گذاشتی .
من کلا از ال 90 خوشم می یاد .
راستی ماشین خودته؟؟ :10:
ماشین قشنگی داری دوست گلم!ولی بنظر من نباید دسگیرهاتو با زهتو رنگ میکردی!چون سیاهی کم تو اون همه سفیدی زیابی خاصی داشت!و ماشینتو زیبا تر میکرد!البته این یه نظر شخصی و به جامعه ل۹۰ بازا خوش امدی!توی ماشینت چیکارا کردی؟اگه کاری کردی از اوناهم عکس بذار لطفا!
میگم منو وسوسه کردیننقل قول:
آخه عکسا باز نمیشن و شما خیلی تعریفشو کردین
میشه عکس ها رو یجای دیگه آپلود کنید؟
پسر ماشینت چه خوبه...نقل قول:
تا عید خدا بخواد مم یکیشو میگیرم..
فقط ی سری چراغ جدید برای ال 90 اومده..
اونم بندازی که هیولا میشه..
من 1 ماه پیش تو چراغ برق تهران دیدم..
ممنون عزیزم،ایشالاه شما هم زودتر بگیرین!آخه رفیق من تلقمو نئون کشی کردم،دلم نمیاد تلقامو عوض کنم!
حالا فعلا باهاش حال کننقل قول:
ولی اگه میتونی عید بیا تهران
این چراغارو بنداز
خیلی خووووووبه
اگه بشه ازش عکس میندازم up میکنم
اگه عکسشو آپلود کنی که واقعا ممنونت میشم داداش!نقل قول:
باشه حتما داداشینقل قول:
سلام من يه ال90 دارم كه رينگ اسپورت كردم زيرش و لاستيك 205 يكم هم خوابوندمش.
روي بعضي از سرعتگيرها اگه يكم سرعت داشته باشم لاستيكهاي جلو ميگيره به لبه گلگير و لاستيكم داره خراب ميشه بايد چكار كنم؟
ببخشید جوابتون رو نداده بودم چون خیلی وقت بود به انجمن نیومده بودمنقل قول:
من تصاویر عکس رو توی قسمت تصاویر کاربران این سایت آپلود کردم
incars.ir/In-15437R14.aspx
اگه شد برات آدرس مستقیم عکس رو از این سایت برات پیدا می کنم.
:10:
بچه ها ال90 نسبت به 206 صندوق دار چطوره ؟؟ لطفا بدون تعصب جواب بدین. من بین این دو تا واسه خرید موندم!
اگه بخواییم 10تا قدرت ماشین رو اضافه کنیم باید چیکارا کرد ؟ چقدر هزینه داره ؟
با این کار مصرف ماشین بالا میره دیگه ؟!
دوستانی که ال90 دارن، مصرفش تو عمل چقدره ؟
ممنون
نقل قول:
شما باید گلگیر ها رو باد بدید (لبه هاش)تا گیر نکنه ....
سلامنقل قول:
به نظر من هر دو یک جوری :31: هستن ولی باز شما خودت می دونی .ولی درباره قدرت خرج اضافی نکن اگه برای شهر می خوای.فوقش یک اگزوز معروف اسپورت بنداز هم صداش خدا میشه هم شتابش :11:
فضای عقب 206 تنگه ؟ بخاطر این میخوام ال90 بگیرم.نقل قول:
صداش چجوری میشه ؟؟ نمیخوام اصداش اذیت کنه!
شتابش چقدر فرق میکنه ؟
قیمتش چقدره ؟
صداش خیلی خوب میشه اگه نمی خوای زیاد صداش اذیت نکنه باید از مارک های معروف تهیه کنی و زیاد گاز گاز نکنی ...نقل قول:
شتابش کم فرق میکنه ولی قابل لمس هست !
قیمتش هم 50 تومان تا 100 هست....
[QUOTE=ramin 69;4729088]نه باور کن لوگان بهترین گزینس. ماشین های زیر 20 تومن رو به غیر از ورنا و ماشین های چینی پشت فرمون همشون نشستم و راحتی رانندگی با لوگان رو هیچ کدوم نداشتن.
تازه پرشیا معمولی که 17 تومنه ، نه abs داره نه airbag داره و خیلی چیزهای دیگه درضمن مصرف بنزینش خیلی زیاده.
به نظر من glx و پرشیا از رده خارج شدند و دلیل ادامه خرید مردم برام نامعلومه ....:13:[/QUOTE
هيچ كدوم رانندگي 205 رو نداره مخصوصا sd كه واقعا نسبت به L90 سرتره....
نقل قول:
فتوشاپ؟؟؟!!!!!!:18: نه بابا مگه چجوریه؟
بابا این همه ماشین که تیونینگ شده و عکسش هست دیگه چرا گیر دادید به ال 90 ؟
ادم میخواد تو ماشینش بشینه یه فضایقشنگ رو ببینه یا با قیافش حال کنه
اخه چی داره این ماشین؟؟؟؟
به هر حال ممنون از زحمتاتون واسه گذاشتن عکسها