سلام ببخشید اتباع خارجه هم میتونن در کنکور 89 شرکت کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!؟؟؟؟؟
Printable View
در دفترچه های راهنمای کنکور نیز درج شده است که اتباع خارجی نمی توانند در کنکور سراسری ثبت نام کند.
حذف کنکور کار کاملآ اشتباهیه.کنکور ضریب امنیت بسیار بالا و بار علمی بی نظیری داره.اما امتحان نهایی اصلآ ضریب امنیت خوبی نداره کافیه یه جواب لو بره و حق همه ضایع بشه.تازه کسی که تو کنکور 100 می زنه واقآ زحمت کشیده اما هر کسی می تونه امتحان نهایی رو 20 بگیره.از همه مهمتر ما سالی چند هزار معدل 20 داریم این همه معدل 20 رو کجا جا می دن؟تکلیف بقیه چی میشه؟نقل قول:
حذف کنکور کاملآ غیر کارشناسی و به ضرر تمام دانش اموزان است.
حذف کنکور تو ایران جواب نمیده
حذف كنكور در ايران عملي نخواهد شد
عملی هم بشه همیشه برای رشته های top و دانشگاههای خوب یه ازمونی هست که پدر ادمو دربیاره
ولی برای ازاد و غیر انتفایی فکر کنم در اینده نه چندان دور بشه عملی کرد
آره, من شنیدم که امسال میذارن. امسال زیاد سخت گیری نکردن.نقل قول:
تا آذر ماه صبر كنيد معلوم مي شه
بابا بي خيال شين
كنكور كه كشكي نيست كه يك شبه حذف كرد
بايد با برنامه باشه
من شنيدم تو كشوراي خارجي اصلا دوره راهنمايي و دبيرستان با همه!!
بعدم معلماشون در حد استاد دانشگاه سواد داران
مثل معلم هاي ايران نيستند كه دو سال برن تربيت معلم بعد برن تو يك دبيرستان هر چي رسيد درس بدن؟
تو اصفهان كه همين جوره
فكر كنم همه ايران همين جور باشه
من که به معلم ها اصلآ ایمان ندارم.فقط کتاب خوببببببببب+همت و تلاش.نقل قول:
ولی همه معلما همینجوری نیستننقل قول:
دبیر دیفرانسیل ما از دانشگاه اصفهان فارغ التحصیل شده بود ولی انصافا معلم خیلی خوبی بود
ولی با بقیه اره موافقم .......
درکل خوب و بد وجود داره
درسته
خوب هم داره
ولي قدرت تشخيص دانشجو رو از بين پيش دانشگاهي ها ندارن
اين يك واقعيته
به نظر من اول باید به فکر اصلاح سیستم آموزشی کشور باشیم وبعد دنبال حذف کنکور.
آموزش کشور از پایه که درست شد....خود به خود سیستم گزینش دانشجو هم درست میشه...نمیشه تو مدرسه تئوری تام درس داد...بعد به فکر شناسایی نقاط قوت بچه ها شد...
به نظرم اگه حذف بشه هم یه مشکل هست اگه نشه هم در هر دو صورت سهمیه ها وارد دانشگاه میشن.
مخالفم.چون به قول معلممون باعث میشه بچه های تنبل تهرانی دانشگاه های تهران قبول بشن چون اونوقت بیشتر محل زندگی تاثیر داره
مخالفم...چون نمی تونن حق رو به حقدار برسونند ...همین کنکور بهترین روش برای جداسازی هست
الان این کنکور حق رو به حق دار رسوندنه !!!!!! شما خیلی مطمئن حرف میزنید دوست من !!!!نقل قول:
فکر کنم شما از خیلی چیزها بی اطلاع هستید !!!!
وقتی ادم از سر استرس یه درسو خراب می کنه بعد پشت سر هم بقیه رو هم خراب میکنه چون اعصابش به هم میریزه
یا وقتی انقدر استرس داره سر جلسه حالش بد میشه
این همه سهمیه هایی که به کنکور بستن
اینا حقه که به حقدار رسیده !!!
نتیجه ی اسال زحمتو نمیشه تویه یک ازمون نشون داد !!!!!!
فعلا هم که اعلام کردن میخوان ازسال بعد برای حذف کنکور یه اقداماتی انجام بدن گفتن پیش دانش گاهی رو میخوان حذف کنن !
آره شما درست میفرمایید!نقل قول:
حق رو بحقدار رسوندن که این همه سهمیه از در و گوشش بالا پایین میره!
حق رو بحقدار رسوندن که تو دفترچه ی کنکور میپرسه ((آیا شما بسیج هستید!))
...
پست بالا کاملا تائید میشه :46:
من با حذف کنکور مخالفم فقط باید چندتا تغییر کلی بدن
1- حذف تمام سهمیه ها
2- حذف معدل
3- بومی گزینی
فقط در این شرایط کشور میتونه پیشرفت کنه به نظر من به بچه های استان های بزرگ هیچ ربطی نداره فلان همشهریشون تو منطقه محروم که واسش سهمیه جداگونه میذارن دولت باید منطقه محروم از فقر نجات بده نه اینکه ...:41:
برش دارن جاش يه ترم بزارن دانشجو خودشو نشون بده اگه نتونست بازم نگرش دارن بهش فرصت بدن بابا گناه داره به خدا!
در كل برش دارن بهتره!:27:
من با برداشتن كاملش مخالفم ... ترجيح ميدم يكم راحتتر بشه رفتن به دانشگاه
چون بعضي از مسائلي كه واسه جوونا پيش مياد به دليل اينه كه داشگاه قبول نميشن بعد ديگه تكليفشونو نميدونن
فضايه دانشگاه به خوديه خود باعث ميشه كه از لحاظ فرهنگي خيلي شخص رشد كنه پس به همين خاطر بايد راحت رفت دانشگاه
اما اگه ميخوان سخت بگيرن تويه دانشگاه سخت بگيرن كه سطح فرهنگ جوونا بالا بره
حذف سهمیه که دور از ذهنه، سهمیه شاهد،جانبازان،مناطق،...نقل قول:
کنکور فعلی از هیچ نظر، نه عدالت داره نه حق و حقوق توش مفهوم داره،وقتی یک اقلیت دینی با رتبه تک رقمی غیر مجاز بشه، همین سهمیه دختر پسر، خوش به حال پسراست مثلا،البته باز هم تعداد دختر ها بیشتره اما وقتی حق برابر نیست چه فایده
کنکور فعلی ما بار علمی نداره فقط طوری طرح ریزی میشه که نتونی جواب بدی،به هر حال سوال طوری سخت بشه که در زمان،بسیاری نتونن جواب بدن و این راه انتخاب برتر ها از سایرین نیست
ریشه ی نظام آموزشی ایران هر وقت درست بشه، کنکور دیگه دفترش بسته خواهد شد
من تو نظر سنجی اشتباه رای دادم نمیدونم میشه درستش کرد یا نه.
من مخالفم چون بازار کار فعلی کشش این همه فارغ التحضیلو نداره.
ولی با چند مرحله ای شدنش موافقم.
احمق که نیستم با دست های خودم خودمو بد بخت کنم بگم برش دارین
...
اینو مطمئن باشید هر اتفاقی ممکنه بیفته اما کنکور هرگز حذف نخواهد شد.حتی اگه تاثیرش کمتر بشه بازم به هیچ وجه کنکور حذف نمیشه
سلام
بچه ها بلاخره چی شد ؟
یکی از دوستام میگفت کنکور 90 تعطیل
دیوونه شدیم به خدا
یکی مارو روشن کنه
THANX
بعضی ها هم تست زدنشون بده ولی درس خودندنشون خوبه اونا چه گناهی کردن؟نقل قول:
این جوری یه کسی که نمره هاش همش 10 12 هست میره 5 10 ملیون میده سوالا رو میخره
آرزو بر جوانان عیب نیست:21:نقل قول:
سال 90 قطعی تصویب شد که ور میدارننقل قول:
یعنی چی ؟
پس هر کی دوست داره میتونه بره هر دانشگاهی که دلش بخواد ؟ :دی
یکم توضیح بدید ( لطفا )
مثلا پسر عموی من که به صورت داوطلب آزاد دیپلم گرفته چطور میتونه بره دانشگاه ؟ اصلا میتونه بره یا نه ؟
یا خودم که سال دیگه درسم تموم میشه و دیپلم میگیرم چطور میرم دانشگاه ؟
THANX
در اینکه کنکور در این جا حذف نمیشه موافقم.به نظرم هم اصلاح پذیری،دوره یکم.اما اگراصلاح میشد و اصولی انجام میشد،می تونست معیار سنجش باشه،درباره معیار سنجش نبودن هم دلیل دارم.
نه بابا از اين خبرا نيست ! ولي من خوندم 91 قطعيه !نقل قول:
برای ما که مدیر مدرسه اومد تو همه کلاس ها سر زد. قبلا هیچ وقت این کار رو نمیکرد.نقل قول:
گفت ما رو فراخوندن به تهران و به ما گفتن که کنکور از سال دیگه 100% حذفه!
به همه میگفت که همین امسال قبول شید وگرنه معلوم نیست سال دیگه چه بلایی سر شما بیارن.
معلم ها هم همین رو میگن.
راستی مدیرمون یه لحظه گفت: اگر تا حالا ورش نمیداشتن به خاطر درآمدی هست که دارن. میگفت الان درگیری شدیدی بین سنجش و وزارت آموزش و پرورش هست که سنجش نمیذاره کنکور حذف بشه چون اصلی ترین منبع مالی خودشون رو از دست میدن ولی وزارت آموزش و پرورش نظر دیگه ای داره.
در کل کنکور خیلی نامردیه. طرف باید 3 سال درس خوندن رو تو 3 ساعت جواب بده. حاضرم شرط ببندم کسانی که همون سئوالات رو طرح میکنن هم نمیتونن تو همون زمان خاص, به سئوالا جواب بدن.
رفتن به دانشگاه, حق همه مردم هست. همه باید بتونن دانشگاه برن اما این کنکور یه فیــلتر ایجاد کرده که فقط یه سری آدم که قدرت حفظ کردنشون خوبه میتونن وارد دانشگاه بشن.
تازه این مطالبی که در کنکور سئوال میشه, عمرا در هیچ مدرسه ای درس داده نمیشه. من موندم چرا چیزی رو که درس نمیدن از آدم میخوان که بهش جواب بدن؟
من الان که دارم کتابهای تست حل میکنم میتونم بگم تقریبا 60% مطالب برای من جدید هست و تا قبل از اون تا به حال نشنیده بودم.
ممنون میشم یکی جواب مارو بده ........نقل قول:
سال دیگه درسم تموم میشه و دیپلم میگیرم چطور میرم دانشگاه ؟
تا زمانی که جایگزین مناسب تر نداشته باشه 100% مخالفم
در ضمن نظرسنجی خیلی خنده داره ! گزینه ها همشون هم پوشانی دارند !
به نظر من در حال حاضر ، هیچ ساز و کاری که از کنکور بهتر باشه وجود نداره.
نمیدونم امکانش هست یا نه ، ولی اگر بشه که در پایان هر سال (دوم ، سوم و پیش) آزمون تستی بگیرند ، جایگزین مناسبیه! اینجوری بار کنکور از سال آخر برداشته میشه. هر چند ...
سلام!
من دوست دارم چند تا از دلایلی که میگم به خاطرشون نباید کنکورو برداشت رو ذکر کنم!
1- اول اینکه جلوی تقلب رو کی میگیره؟ سر امتحان کتبی سال سوم دبیرستان ، توی امتحان انگلیسی ، من خودم یه دانش آموزو قبولوندم! کی میخواست جلوی منو بگیره؟ آخه وقتی منو نمیدید که دارم تقلب میرسونم!
2- مراقبا رو چه جوری میتونن کنترل کنن؟ ما مراقب داشتیم که میومد توی کلاسی که باید مراقبت می کرد ، میگفت:
سیس ، بچه ها ، تقلب میکنین ، بکنین! اشکالی نداره! منتها آروم که کسی نفهمه!
3- فشاری که معمولا توی دو سال آخر باید روی بچه ها میومد ، شده 4 ساله!
4- من همین امتحان ادبیات پیش دانشگاهی رو که این ترم داشتیم ، نخوندم(چون تاثیر نداشت!) رفتم سر امتحان نشستم ، میگیرم حدودا 18! معادل درصدیش میشه ، 90 ! یعنی منی که خودم قبول دارم ، سطحم بالا نیست ، با کسی که جون میده توی کنکور سراسری 100 بزنه ، سطحمون برابر میشه! اون موقع کی میره دانشگاه شریف ، کی میره دانشگاه علی آباد کتول؟
5- ورقه ها رو چه جوری تصحیح میکنن؟ هر مصححی ، هر جوری که عشقش بکشه ، ورقه رو تصحیح میکنه! میگه مثلا اینجوری گفتن غلطه ، باید اینجوری میگفت! خب داریم آدمایی که وسواسن دیگه! اون موقع این تضییع حقوق نیست؟ توی کنکور گزینه میگه آقا این درسته یا نه! ولی توی امتحان این یه آدم با ضریب اشتباه بالاست که میگه : این درسته یا غلط!
6- دیدین ، جدیدا شروع شده همه جا ، مدارس ابتداییه تیز هوشان؟ اون از اثرات حذف کنکوره! چرا؟ چون میخوان به بچه ها درسخون بودن رو برای سالهای دبیرستان از همون ابتدایی یاد بدن و این یعنی تباهی کودکی بچه ها! واسه کنکور فقط 4 سال درسخون باشیم کافیه! اینم برای قافیه!
7-...
در کل من نظرم اینه که این کار اشتباهه و مطمئن هستم ، سیستم آموزشی که بعد از کنکور میاد، دوباره تغییر میکنه ، حداکثر 5 سال بعد! و به احتمال زیاد دوباره کنکور رو بر قرار میکنن! و توی این 5 سال تنها اتفاقی که میفته اینه که حقوق خیلی ها ضایع میشه! و جلوی پیشرفت علمی گرفته میشه!
دمتون گرم!
خوشحالم که اکثرا به گزینه مخالف رای دادن...
سلام!نقل قول:
داداش منظورتو واضح تر میگفتی!
مگه بقیه به چند حالت میرن دانشگاه؟
شما هم مثل بقیه ،(مثل خودم!) بعد از انتخاب رشته و مجاز شدن ، تمام مدارک زندگیتو بر میداری و میری همون دانشگاهی که توش قبول شدی واسه امر خیر (یعنی ثبت نام!)! بعدشم انقدر میخونی و میترکونی تا آخر PHD(یه کم بالاتر از دکترا!) بگیری!
دیگه من چیزی به ذهنم نمیرسه!
موفق باشی!
[QUOTE][
سال 90 قطعی تصویب شد که ور میدارن
/QUOTE]
بايد ببيني كه از كي پايه سازي ميكنن
اگه سال بعد نظام آموزشي اول راهنمايي الي اول دبيرستان تغيير كرد اون وقت ميتوني باور كني
من با هیچ کدوم موافق نیستم :31:
به نظر من باید 3 تا کنکور بگیرن . یکی آخر سال اول یکی دوم و یکی سوم
پیش هم که قراره حذف بشه