سلام
طبقه اول
روبروی دری که سمت پل حافظه
(در اصلی نه ....در فرعی)
حتی ازش پرسیدم اولترا تاچ چنده
گفت اولترا تاچ چیه : د ی
بهش نشون دادم گفت آهاااااااااااا اون قرمزه : د ی ی ی ی ی
سلام
طبقه اول
روبروی دری که سمت پل حافظه
(در اصلی نه ....در فرعی)
حتی ازش پرسیدم اولترا تاچ چنده
گفت اولترا تاچ چیه : د ی
بهش نشون دادم گفت آهاااااااااااا اون قرمزه : د ی ی ی ی ی
به به قیمتش خیلی خوبه ،
یکی بره بخره دیگه:31:
دوستان این گوشی به غیر از رنگای قرمز و آبی چه رنگ بندی های دیگه ای داره؟در نهایت گوشی Wifi نداره دیگه نه؟و اینکه باطری 880 میلی آمپر آخه چراااااا؟!!
همین دورنگه ، خیر متاسفانه wi fi نداره.نقل قول:
باتری هم نمیدونم والا هرچند از لحاظ Talk time و standby time خیلی هم بد نیست .
خوب کی بخریم خوبه قیمتش متعادل شده باشه؟
با توجه به تحقیقات به عمل آمده این گوشی خیلی هم گرون می ارزه....
میشه روش برنامه های جاوا نصب کرد؟
مثلا یه بازی جاوا که رو t650 نصب میشه
آیا می ارزه امنیا رو به این گوشی فروخت؟
البته هنوز امنیا نگرفتم...
اون رنگ مشکی که تو gsmarena هست تو ایران نمیاد؟
صداش در چه حدیه؟
منوی فارسی داره؟
باهاش میشه مسج فارسی داد؟
فعلا فارسی این گوشی نیومده.اما به احتمال زیاد اگر مایکروتل سفارش داده باشه که احتمالا هم داده فارسیش هم به زودی میاد.فعلا کمی بایستی صبر کرد.من رنگ خاکستریش را هم دیدم.زیاد قشنگ نیست.همون قرمز و آبیش بهتره...
apoosh جان شما كه تو مايكروتل كار ميكني از i7110 خبر نداري؟
منم خیلی دنبالش بودم ولی سامسونگ گفت واسه کشورای دیگست ایران نمیاد.نقل قول:
دهه آخه مگه سامسونگ آزار داره گوشی به این خوبی که قطعا هم در ایران فروش بالایی خواهد کرد رو نیاره.ما که از پشت پرده ی این کمپانی های غول چند ملیتی و تصمیماتشون سر در نیاوردیم.نقل قول:
اتفاقا این گوشی به ایران هم خواهد آمد.من کارم تو سامسونگ موبایل هستش و الان یک نمونه از اون را هم بهم دادند.قرار هم هستش مایکروتل به زودی این گوشی را عرضه کنه و خود گوشی هم در بازار البته خیلی کم پیدا میشه.دوستان اگر سئوالی هم درموردش داشتند در خدمتم
خیلی ممنون بابت خبری که دادین.نقل قول:
حالا به نظر شما این گوشی قیمتش چند میشه؟
و الان که استفاده میکنین مزایا و معایب گوشی میتونین بگین.
من که گفتم نمیاد از سامسونگ عزیز پرسیدم که گفت نمیاد وگر نه من که خودم خیلی دوست دارم بدونم کی و چند میاد.
بازم ممنون
نگفتین کی بخریم خوبه ... که قیمتش متعادل شده باشه ...
سوال بعدیم اینکه ایا باطری های گوشی های سامسونگ که ه هم میخوره رو اگه عوض کنم مشکلی پیش میاد ؟
مثلا اینکه باطری 880 امپر رو ب 1000 عوض کنیم البته ابعاد یکی هستش؟
من لیسانس الکترونیک دارم
اگه سایز باتری بخوره و استاندارد باشه مشکلی پیش نمیاد
مشكل همينه ديگه سايز باتريا به هم نميخوره وگرنه خود سامسونگ باتري پيكسونو رو اين مينداخت
این گوشی qwerty کیبورد نداره ، نه ؟ (مثل اینکه سامسونگ رو 2.8 اینچی هاش کیبورد کورتی نمیذاره ، مثه f480 )
ولی گوشی 880d فکر کنم به f 480 که گوشی خودم باشه میخوره ... تازه f488 هم به f480 میخوره ... اینجوری که خیلی خوبه ممنون ...
حالا باید از شارژر کدوم استفاده کنیم شارژر قبلی یا شارژر باتری جدید؟
شهاب جان نیازی به کیبورد دیگه نداره کشویی عدد باز میکنه مثل اکثر گوشی های موجود در بازار... البته فکر کنم اگه میخواست کیبورد بزاره که دیگه قیمتش این نبود !
الان خدمات پارسه تو نت داره بصورت اینترنتی این گوشی رو میفروشه قیمت هم 520000 هزار تومان .. در ضمن 12 ماه هم گارانی داره .. گفتین کجا 475 میفروشه؟
همین امروز نماینده مایکروتل گفت که این گوشی آماده عرضه شده و تا چند روز دیگه تو بازار خواهد بودنقل قول:
حدود قیمت را خود نماینده مایکروتل هم نمیدونست اما من فکر میکنم بین 400 تا 500 هستش در عرضه اول که در عرضه های بعدی پایین تر خواهد اومد
این گوشی صفحه نمایش فوق العاده با کیفیتی داره(بینظیره!) دوربین خوب با تاچ بسیار مناسبی هم داره.ظاهرا برنامه خورش هم خوبه و تا 16گیگ رم هم ساپورت میکنه،gps هم داره
معایبش هم یکی نداشتن رم داخلی و نبود وایرلس هستش.به نظر من کمی هم باطریش ضعیفه!(همین الان گذاشتمش تو شارژ!)
قیمتش با گارانتی عالیهنقل قول:
اما من فکر میکنم بین 400 تا 500 هستش
البته از ماکروتل بعید نبود و نیست
سایت gsmarena زده 350 euro ... وقتی میاد ایران چقدر روش میاد مگه؟
به نظر شما پیکسون با 420 هزار به صرفه نیست؟
ببخشید آقای apoosh من منظورتونو نفهمیدم.منظور شما i7110 بود یا s8300؟چون این پست رو در جواب نیومدن i7110 به ایران نوشته بودین.نقل قول:
سلام خیر I7110 نیست
ماکروتل قراره اینارو بیاره
گوشي هاي
S7220
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
E1125
C270
S8300
سلام دوست عزیز. ممنون میشم بیش تر راجع به این گوشی بنویسی ، آیا درسته که کیبورد qwerty مجازی نداره ؟نقل قول:
باتری 880 میلی آمپر براش کم نیست ؟
حساسیت تاچش چطوره ؟ اگه میشه با گوشی های تاچ دیگه ای که باهاشون کار کردی (اف 480 یا امنیا ) مقایسه کنی ممنون میشم .
:11:
منظور من به s8300 بود.ظاهرا هم قرار نیست i7110 وارد بشهنقل قول:
اول بگم که امروز مایکروتل این گوشی را آورد با قیمت 465 هزار توماننقل قول:
این گوشی هم qwerty نداره(به نظر من لازم هم نداره)
باطریش اگه بیشتر بود بهتر بود!
تاچش عالیه و از نوع خازنی هستش درست مثل f480
در کل گوشیه بسیار خوش دستی و باکلاسیه.کیفیت صفحه نمایشش هم یه جورایی رویاییه!!
مرسی .نقل قول:
البته f480 که خازنی نیست ، امیدوار بودم از 480 هم بهتر باشه تاچش.
یه سوال دیگه اینکه ، این دکمه ی وسط ، کلید چهار طرفه است ؟ اگه نباشه هم اجرای برنامه کمی سخت میشه ، هم ادیت کردن هنگام تایپ (اگه چیزی رو غلط تایپ کنی ، چیزی که توی اکثر نظرات GSMArena نوشته بود:41:)
سلام
من امروز قیمت کردم 420 نمیدونم گارانتی داشت یا نه،از apoosh تشکر میکنم ولی من آی 7110 منظورم بود نه این 8300 اینو من دیده بودم،فکر کنم از اف 480 تاچش یهتر باشه،به هرحال مبارک کسی باشه که میخره ولی در کل گوشیاشون قیمتشون بالاست،
و از هر مدلی یه نسخه چینیشم هست ....
s8300 تاچش capacitive يعني خازنيه ولي resistive f480 كه نميدونم يعني چي هست ولي با f480 كاركردم تاچش خيلي خوب بود از آيفون يكم ضعيفتر بود
کاش بشه یه مقایسه بین اینو امینا انجام داد
از لحاظ تاچ اولا بگم که فوق العاده ست(یه چیزی تو مایه های آیفون)
از نظر قیمت پایینتر از 465 گارانتیه اصلیش اصلا گیر نمیاد(خود 465 هم فقط نمایندگی)
از منظر مقایسه با امنیا هم بگم که این گوشی به نظر من کار درستی نیست که با امنیا مقایسه بشه چون امنیا یه گوشی پاکت پی سی هستش و در یک کلاس دیگه قرار داره. اما در یک مقایسه کلی بگم که امنیا از نظر هارد داخلی؛داشتن Wifi ؛سیستم عامل قویتر؛ صفحه نمایش بزرگتر و باطری بهتر برتری داره. s8300 هم از نظر تاچ فوق العاده عالی ؛ کیفیت ال سی دی بسیار بالا ؛ دوربین بهتر برتری داره. از نظر قیافه و استیل هم که نظرات شخصیه....
سلام ممنون بابت توضیحات .. نگفتید کی بخریم خوبه ؟
خوب 100 در 100 الان نخر بزار حدود 1 ماه از ورودش بگذره . هرچند که بیشتر از 1 ماه هم صبر کنی پایین تر هم میاد !
اگه دوربینش در حد 8510 یا 8800 باشه خیلی خوبه کسی از این موضوع اطلاع نداره ؟
من با این گوشی کار کردم و یه چند دقیقه ای اینور اونورش کردم.تاچش اصلا در حد آیفون نیست محض اطلاع اون عزیز که گفته در حد آیفونه چون من خودم آیفون دارم و جفتشو هم زمان باهم تست کردم.دوربینشم 8 که روش نوشته نیست ولی قابل قبوله در حد 8510 نیست.اینتر فیس تاچ وایز روشه.رنگارو یکم مصنوعی نشون میده.درب باطریش خیلی ظریفه و آدم همش استرس شکستنشو داره.صداشم در حد نرماله البته اسپیکر خوده گوشی با هندزفری تست نکردم.
موفق باشید.
تو سایت gsm aria یکی از بچه هاش نوشته بود هم8510 ددارم هم انو جدید گرفتم .. نوشته بود مشکلات دورببن پیکسون و 8510 رو پوشش داده و عملکرد بهتری نسبت به اونها داره ... حالا ما حرف کدومو بگوشیمم؟
در مورد خریدن این گوشی بگم که گوشیهای سامسونگ در این چندوقت بازار بسیار پرنوسانی را داشتند. بطور مثال پیکسون را اول مایکروتل با قیمت 490 وارد بازار کرد و در مدت خیلی کوتاهی قیمتش حتی به 405 هم رسید اما به علت کم شدن و عرضه نکردن مایکروتل اگر گارانتی اصلیش در بازار پیدا بشه چیزی در حدود 500هزار تومان قیمت داره!پس خیلی نمیشه در این زمینه اطمینان داشت که باید چه زمانی اینرا خرید اما معمولا در عرضه دوم قیمت گوشی پایینتر میاد که البته الان هم قیمتش چندان بالا نیست
در مورد تاچش هم بگم که هنوز به نظر من با آیفون قابل قیاسه و کلا فوق العاده ست.آیفون البته صفحه نمایش خیلی بزگتری داره که این سبب میشه میزان تماس انگشت در حین کار کردن(مثلا عوض کردن عکس) با گوشی بیشتر بشه که این باعث میشه بعضی دوستان تصور کنند تاچ آیفون بهتره.البته من احساس میکنم که کمی عکس العمل آیفون سریعتره که اینهم ممکنه دوباره باعث بوجود آمدن همین حس بشه
در مورد دوربین هم بگم که با یک نظر به لنزش میشه حدس زد که کارایی 8510 را نباید داشته باشه اما در عمل تفاوت زیادی مشاهده نمیشه.بعضی کاراییها نظیر face detection نسبت به 8510 و پیکسون قویتر شده اما سرعت شاتر کمی پایینتره اما در کل کیفیت قابل قبولی داره و در فیلم گرفتم هم احساس میکنم که صدای ضبط شده کیفیت بهتری بخصوص نسبت به 8510 داره
از لحاظ کیفیت ال سی دی هم به نظر خودم نظر دوستان در مورد مصنوعی بودن رنگها تا حدودی درسته و کلا خیلی پررنگ نشون میده اما این مدل رنگ کلا دلچسبه و باعث آزار نمیشه و بیشتر مجذوب کننده ست