والا با اين تعاريفي كه از اين نوع مانيتور تا حالا شده اره انتخاب خوبيهنقل قول:
من خودم تو بازار كه ديدمش ظاهرا هيچ مشكلي نداشت و تصوير خوبي داشت
راستي اين سري از مانيتورها (منظورم Aoc) تيونر هم دارند ؟
Printable View
والا با اين تعاريفي كه از اين نوع مانيتور تا حالا شده اره انتخاب خوبيهنقل قول:
من خودم تو بازار كه ديدمش ظاهرا هيچ مشكلي نداشت و تصوير خوبي داشت
راستي اين سري از مانيتورها (منظورم Aoc) تيونر هم دارند ؟
در مورد این مانیتورها در سایت مادیران تبلیغات خوبی شده میخواستم از اونهایی که اطلاع دارند صحت این تبلیغات رو تایید کنند...
نقل قول:
اميري گفت: Aoc توانست تمام نيازهاي ما را برآورده كند و tpv كه شركت مادر برند aoc است امروزه بزرگترين توليدكننده مانيتور در جهان به حساب ميآيد.
مديرعامل صنايع ماشينهاي اداري با اشاره به اينكه lg و سامسونگ با همديگر در سال 2007 توانستهاند 42 ميليون دستگاه مانيتور توليدكنند افزود: Aoc به تنهايي 43 ميليون دستگاه مانيتور در سال 2007 توليد كرده است كه اين توليد كلان، قدرت قيمتگذاري بالايي به اين شركت داده است. از سوي ديگر aoc فقط مانيتور توليد ميكند و تمركز بيشتري بر روي اين محصول دارد.
نقل قول:
وي افزود: از لحاظ اطمينان نيز tpv شركت مادر aoc در بورس سنگاپور و هنگكنگ حضور دارد و براي دل، سوني، hp، لنوو، acer و فيليپس مانيتور توليد ميكند
منظور از cbu و ckd چیه..؟ یعنی مدلهای ckd در ایران مونتاژ میشه..؟نقل قول:
مديرعامل صنايع ماشينهاي اداري ايران با بيان اينكه aoc از روز شنبه (امروز) وارد بازار ايران ميشود گفت: شروع فعاليت ماديران با 4 مدل مانيتور aoc به صورت cbu (ساخته شده) خواهد بود كه در سايزهاي 20 اينچ به بالا هستند، اما از ماه آينده به بعد به صورت ckd از 19 اينچ به پايين نيز وارد بازار ايران ميشود.
CBU: Completely Built Unitsنقل قول:
یعنی محصول آماده فروش وارد میشه.
CKD: Completely Knocked Down
Component ها وارد ایران میشه و همینحا مونتاژ میشن.
دوتا لینک review کامل در مورد AOC 2230fm . البته یکیش به زبان چینی و ژاپنیه اما تصاویر خوبی ارائه داده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی لینک اولی یه تصویر با زمینه مشکی گذاشته چیزی که من روی دو مانیتور aoc با چشمای خودم دیدم دقیقا همین بود منتها چون عضو جدید هستم نمیتونم عکس اونو براتون ارسال کنم. این برند از همه لحاظ شدیدا تایید میشه.
جالبه از وقتی که از t220 عکس گذاشتم کسی راجع به t220 حرفی نزده ، اون دوستی که عکسای 2230 رو آنالیز کرده بود عکسای t220 رو هم آنالیز کنه لطفا. t220 با این قیمت و تبلیغات خودتون دیدید که چه زاویه ی دیدی داشت!!! (فیلم spider man)
MAADIRAN - AOC 203vw+ Wide لطفا نظر بدهید برای گیم مناسبه؟
نظری نیست؟
من این مانیتور رو از نزدیک دیدم به نظر من که اصلا قشنگ نیست به جاش یه t1900 گرفتم که تصویرش واقعا عالیه این مانیتور رو بزارین یه سال کار کنه تا معایبش معلوم بشه. هیچ ارزون بودنی بی دلیل نیست اگه واقعا مانیتورش عالی بود مادیران با قیمت گرانتری میفروختش اینجا ایرانه به بازار خارج هم اصلا کاری ندارن .
شما دوست عزیز برای بازی یه دونه t1900 بگیر من که واقعا دارم زندگی میکنم
مدل 203vw مدل ارزونیه ولی نسبت به 2230fm این معایب رو داره:
اندازه 20 اینچی
نداشتن HDMI ،
زمان پاسخ گویی 5 ms که البته قابل چشم پوشیه
نداشتن امکانات پخش multimedia بدون نیاز به کامپیوتر
نداشتن اسپیکر.
درمورد کیفیت تصویر با عدد و رقم نمیشه نظر داد.
در کل اگه قیمت برات مهمتر از امکانات هست ،انتخاب خوبیه
دوستان ميانگين قيمت در سايتي كه دوستمون edvin معرفي كردن ، براي aoc2230fm در حدود 1580 يوان است كه در حدود 232 دلار و در حدود 230000 تومان ميشه.
در همون سايت lg w228f به قيمت 1690 يوان كه در حدود 247 دلار و در حدود 244000 تومان ارائه ميشه.
در ايران lg w228f با قيمت 302 هزار تومان ارائه ميشه و aoc2230fm با قيمت 225 هزار تومان.
عكس از aoc2230fm با پس زمينه سياه در همان سايت:
عكس از lg w228f با پس زمينه سياه در همان سايت:
البته اجناس داخل ايران رو نميشه با اجناس خارج از ايران مقايسه كرد.
امير جان اگه منظورت منم ، بايد خدمتت عرض كنم كه t220 رو شخصا تست نكردم كه بخواهم آناليز كنم.بهتر بود عكسها رو بدون اديت كردن قرار ميدادي و يا اگر خودت اين عكسها رو نگرفتي منبع رو ذكر ميكردي.نقل قول:
دوست عزيز بحث بر سر دفاع از برند خاصي نيست و منم فروشنده و يا نماينده فروش برند خاصي نيستم و فقط و فقط ميخواهم بابت خريد مانيتور اطلاعات كسب كنم و اطلاعاتي رو هم كه بدست آوردم در اختيار ديگر دوستان قرار دهم.
حال اگر شما ميفرمائيد كه اين مشكلي كه من در مورد aoc ذكر كردم وجود ندارد ، شما و يا ديگر دوستان لطف كنيد و عكسي از پس زمينه مشكي دستگاه خود قرار دهيد چون اگر اين مشكل فقط در دستگاه من بوده و ديگر دستگاه ها اين مشكل رو ندارند ، من بار ديگر دستگاه سالمي از همين برند خريد كنم.
دوست عزيز در مراجعاتي كه به ساختمان فروش اين دستگاه داشتم اين مشكل را در دستگاهي كه در آنجا بود نيز مشاهده كردم.
در دستگاه موجود در مغازه فروشنده هم اين مشكل وجود داشت.
مسئول فروش دستگاه هم در جواب اينكه اگر اين مشكل در تمام دستگاهها وجود دارد چرا نبايد به مشتري قبل از خريد گفته شود فرمودند كه دستگاه با اين امكانات و قيمت پائين براي شما شك بر انگيز نبود!!!
دوستان عزيز همونطور كه اطلاع داريد اين چند ماهه قيمت جهاني مانيتور كاهش شديدي داشته ولي متاسفانه در ايران اين كاهش در برند هايي چون سامسونگ و الجي كم و شايد نامحسوس بوده پس نميتونيم بگيم چون aoc نسبت به بقيه ارزون تره داراي عيب و ايراده همون طوري كه دوست خوبمون محاسبه كردند اين برند داره به قيمت واقعي خودش در ايران عرضه ميشه . احتمالا تا دوشنبه يه مورد aoc 2230 خريد دارم بعد از بررسي دقيقا موارد رو عرض ميكنم . يه خواهش ديگه از دوستان خوبم سر دفاع از مانيتور ها با هم دعوا و كتك كاري نكنين .
مدل 203vw مدل ارزونیه ولی نسبت به 2230fm این معایب رو داره:
اندازه 20 اینچی
نداشتن HDMI ،
زمان پاسخ گویی 5 ms که البته قابل چشم پوشیه
نداشتن امکانات پخش multimedia بدون نیاز به کامپیوتر
نداشتن اسپیکر.
درمورد کیفیت تصویر با عدد و رقم نمیشه نظر داد.
در کل اگه قیمت برات مهمتر از امکانات هست ،انتخاب خوبیه
اولا که عکسا رو ادیت نکردم: ، دوما تمام مانیتورایی که با برند سامسونگ ، الجی و ... تو بازار وجود داره پنلشون از نوع TN هست که مشکل backlight bleeding رو دارن. اون عکسی هم که از t220 گذاشتم به صور واضح این موضوع رو بیان میکنه تو forum های انگلیسی زبان تو اروپا و امریکا هم در موردش زیاد مطلب نوشتن منظورم سامسونگه. دوستانی که از 2230 fm عکس گذاشتن و این مانیتورو خریدن باید بدونن که اگه ِDCR رو فعال کنن این مشکل کاملا حل میشه، از پس زمینه ی 2230 با رنگ سیاه عکس دوستان گذاشتن و تو اون سایتی که دوستان معرفی کردند هم موجوده.
اینم ساتهایی که عکسارواز اونا گرفته بودم . به هر حال امکاناتی که 2230 داره هیچ مانیتوری تو این رنج نداره، دوستمون اشراه کردن که این مانیتور با قیمت واقعیش داره عرضه میشه. اینجا زاویه دید و review t220HD که قیمتش 400 دلاره!!!
انجا زاویه دید t220 و t220HD رو نشون میده(وسط صفحه)کد:http://www.prad.de/en/monitore/review/2008/review-samsung-t220hd-part7.html
دیگه بحث t220 که با قیمت کاذب ارائه میشه بسته میشه.کد:http://forum.donanimhaber.com/m_28451003/mpage_1/key_//tm.htm#28451332
اینجا هم مشکلات 2253bw رو نشون میده
کد:http://www.prisjakt.nu/produkt.php?g=301578
نقل قول:دوست عزيز پس زمينه سفيد در عكسها و لبه لبه شدن كناره ها در تصاويري كه حالت پرسپكتيو دارند نشان از اديت شدن تصوير است و معلوم نيست تصوير متعلق به چه برندي ميباشد!نقل قول:
اولا که عکسا رو ادیت نکردم:
دوست عزيز من كه يادم نمياد جائي از t220 دفاع كرده باشم.بحث بر سر مشكل مانيتور AOC موجود در ايران هست. فرمايش شما مبني بر اينكه تمام مانیتورایی که با برند سامسونگ ، الجی و ... تو بازار وجود داره پنلشون از نوع TN هست که مشکل backlight bleeding رو دارن كاملا درسته، موضوع بر سر كم بودن ميزان اين مشكل در برندهاي مختلفه.نقل قول:
در موردخاصيت DCR هم عرض كنم كه شما كافيه در زمينه هاي تيره بطور مثال در اتوكد و يا گوگل ارث از اين خاصيت استفاده كنيد تا متوجه محو شدن اعداد و حروف كه داراي رنگ روشن هستند بشويد.
در ضمن t220HD با قيمت 400 دلار داراي تيونر تلويزيون و ورودي AV/s-video ميباشد.
شما لطف كردي و تعداد متنابهي عكس از حالتهاي مختلف مانيتور AOC قرار دادي ، مجددا تقاضا ميكنم از پس زمينه مشكي هم عكسي قرار بدهيد.
ممنون
edvin عزيز مطمئنا شما بهتر از من ميدوني كه مشخصا lg w228f در طول 2 الي 3ماه گذشته حدود 80000 تومان در ايران افت قيمت داشته و از 385000 به 302000 رسيده.نقل قول:
و اميدوارم اين رو هم قبول داشته باشي كه قيمتها در ايران بالاتر از قيمتهاي جهاني ميباشد.
قيمت جهاني اين مدل از AOC در حدود 230000 هزار تومان ميباشد وهنگامي كه وارد ايران ميشود نه گمرك نه عوارض و نه ماليات شامل حالش نميشود و مقدار 5000 تومان هم پائين تر از قيمت جهاني در ايران ارائه ميشود؟
مطمئن باشيد كه كيفيت دستگاههاي وارد شده به ايران با ديگر كشور ها يكي نيست.
منظورم از معایب ، نقایص بودنقل قول:
با سلام اولی که عیب نیست
بقیه هم امکانات اضافیه نه عیب
در تایید صحبت بقیه دوستان باید بگم مشکل رنگ سیاه برای مانیتور های acer م وجود داره
سلام بچه ها در مورد کیفیت samsung t200 نظری ندارین ؟ سفارش دادم هنوز دستم نرسیده با اینحال هنوزم دل چرکیم :13:! کیفیتش به t1900 و lg 2284f میرسه ؟نقل قول:
لطفا به همه سؤالاتم جواب بدین
ممنون
اینم از پس زمینه ی مشکی 2230 و بدون DCR
دوست عزیز دقت کنین خواهشااا!!! آدرس منبع رو تو پست قبلیم زدم، مگه میشه یه سایت معتبر عکسارو اادیت کنه؟!!!!! فقط از صفحه نمایش عکس گذاشته این سایت ، در اصل تصویر دست نبرده ، پرسپکتیو هم خوب به خاطر زاویه ی ای که عکسو گرفتن هست. دوم اینکه میدونم که تینر داره t220HD در ضمن هنوز وارد ایران نشده و معلوم نیست کی وارد میشه!نقل قول:
اینم از پس زمینه ی مشکی 2230
بازم آدرس سایتو میذارم که مطمئن بشید:در مورد زاویه ی دید اینطور نوشته این سایت:کد:http://www.prad.de/en/monitore/review/2008/review-samsung-t220hd-part7.html
The pictures below show clearly the problems of the TN panel at various viewing angles. Whilst the frontal view is still acceptable, the colours pale increasingly at side angles. From below, the image can hardly be recognised. From above looking down onto the screen, the contrast and saturation are lost, but the image remains recognisable. Overall, the viewing angle is not impressive, but for a TN panel it is also not unusual.
مانیتور من سامسونگ 2232 bw هست (22 اینچ ) و این مشکل سفیدی در تصویر مطلق سیاه هم خیلی در این مانیتور به چشم میاد!!!
من شاید بخوام مانیتور رو عوض کنم و از aoc خیلی خوشم اومده .چند سوال:
در عکس ها دیدم که این مانیتور پهناش زیاد هست(البته از نزدیک ندیدم) دوست عزیز amir645 لطفا در مورد زیبایی و ابعاد و پهنای این مانیتور صحبت کنید( چون مانیتوری که الان دارم(2232 bw ) ظاهر خیلی خوبی داره و خیلی هم نازک هست )
من میخوام xbox 360 رو با پورت hdmi مسقیم به aoc وصل کنم. در اینباره که مشکلی نیست و نیاز نیست که براش تبدیل بخرم؟؟
کلا در مورد میزان رضایت خودتون از مانیتور aoc و همچنین در مورد کیفیت و عملکردش هم نظر بدید؟
دوست خوبم گفته بودند:edvin عزيز مطمئنا شما بهتر از من ميدوني كه مشخصا lg w228f در طول 2 الي 3ماه گذشته حدود 80000 تومان در ايران افت قيمت داشته و از 385000 به 302000 رسيده.و اميدوارم اين رو هم قبول داشته باشي كه قيمتها در ايران بالاتر از قيمتهاي جهاني ميباشد.قيمت جهاني اين مدل از AOC در حدود 230000 هزار تومان ميباشد وهنگامي كه وارد ايران ميشود نه گمرك نه عوارض و نه ماليات شامل حالش نميشود و مقدار 5000 تومان هم پائين تر از قيمت جهاني در ايران ارائه ميشود؟مطمئن باشيد كه كيفيت دستگاههاي وارد شده به ايران با ديگر كشور ها يكي نيست.
فرمايشات شما دقيقا صحيح و مورد قبوله . اگه كسي با 300هزار تومان يه مانيتور خوب بخوات و امكانات ديگه اي نياز نداشته باشه من همين w228f رو بهش پيشنهاد ميكنم بخاطر زاويه ديد و كيفيت مطلوبش اما اگه در نظر بگيره 230هزار تومان هزينه كنه و بازم كيفيت خوب و امكانات نياز داشته باشه من AOC رو نسبت به LG و سامسونگ هاي 22 اينچ هم رديف خودش ترجيح ميدم . من خودمو كوچكتر از اساتيدي ميدونم كه در اين جمع حاضر هستن اما دوست دارم با تجربه كوچيك 13ساله خودم بگم با اكثر مانيتورهاي مدل الجي و سامسونگ كار كردم وانواعي از اونارو براي مشتري خريد و تست كردم . بازم ميگم اين AOC نياز به گذر زمان داره تا مزايا و معايب خودشو بروز بده فعلا هم سري اولش خوب در اومده و اصفهان كم كم داره با سامسونگ و الجي پيش ميره يه سري از همكاران هم براي منزل 2230 خريدن و راضي بودن و تا كنون گزارش خرابي و مرجوعي ندادن . شخصا هم دو مورد آخري رو تست كردم مورد اشكال داري نديدم . دوشنبه هم يه مورد ديگه خريد دارم ايندفه ميزارمش زير ميكروسكوپ.
نقل قول:
دوست عزیز نگران نباش T200 که شما سفارش دادی نسبت به T1900 از تراکم پیکسل بیشتری برخورداره . واضح تر بگم تراکم پیکسل T200 همانند مانیتور های 22 اینچ 1050*1680 هستش . از نظر میلی ثانیه و کنتراست دقیقا مثل T1900 . مانیتور 2284f زاویه دید بهتری نسبت به این دو مدل داره. T1900 الان مونتاژ داخلیه و اون دوتا مستقیم وارداتی هستن.
دوستان آخرش چیکار کنیم بخریم این مانیتورو یا نه ؟ بریم سراغ همون lg وسامسونگ خودمون؟:19:
نظر آخرتون چیه ؟ کلا مانیتور خوبیه ؟ با این قیمت,کیفیتش خوبه ؟:19:
دوست عزیز در مورد زیبایی aoc 2230 باید بگم که طراحی ساده و در عین حال شیک و مدرنی داره اما بازم این بر میگرده به سلیقه هر کس، من به شخصه از ظاهرش راضیم. در مورد کیفیتش هم راضیم و مناسب فیلم دیدن و گیمه. اندازه صفحه که همانند 2232 خودتون 22 اینچه. کلا ابعادش اینه: 510 x 220 x 406 mmنقل قول:
از نظر پهنا شاید فقط نیم سانت از مانیتور خودتون پهنتر باشه.برای وصل کردن به xbox360 نیازی به تبدیل ندارین و مشکلی هم نداره. من کاملا ازش راضیم و مدیا پلیرش خیلی قابلیت جالبی داره و هر جا که بخواین میتونین بدون کامپیوتر فیلم ببینین!!!
سلام . منمیخواستم مانیتور بگیرم . (lg1952tq یا t1900 )اما از وقتی که 2230fm را دیدم دو دل شدم .
لطفا راهنمایی کنید . در اینکه امکانات 2230fm از اون دو تا بیشتره شکی نیست اما میخواستم بدونم از نظر کیفیت و طول عمر هم به اون دو تا میرسه یا نه ؟
با تشکر.
دوستان عزیز سلام 2 تا سئوال داشتم اول اینکه داخل box ال سی دی 2230fm چه چیزایی موجود هست (محتویات جعبه)
سوال دوم اینکه لطفا 2230fm را با w2252TQ و W2252s مقایسه کنید چون تقریبا توی یک رنج هستند
ممنون ميشم ساير دوستان در اين مورد نظر بدن . البته نه از روي اعداد و ارقام و يا شكل ظاهر ي . دوستاني كه 2252 دارن و يا تست كردن.نقل قول:
بین دو مدل LG که گفتید، تنها تفاوت موجود سرعت واکنش آنهاست که برای TQ سرعت واکنش 2ms و دیگری 5ms می باشد.
یک نقد کوچولو دارم و اون این هست که هر ارزونی بی علت نیست من تو کار موبایل هستم روزی که گوشی های چینی امد پر امکانات ترین گوشی به حسای می آمد (تلوزیون داشت - 2تا سیم کارت داشت و......) ولی هنوز از یک سال که نگذشته بود کیفیت بدش را نشون میداد. تازه خیلیم حساس بود. حالا من نمی دانم و نمی گم که این ال سی دی بده ولی وقتی با این همه امکانات و قیمت پایین روانه بازار شده باید یکمی شک کرد.
در حال حاضر دارم روی برگردون (ترجمه ) ساین pconline.com.cn که کلا به زبان چینی هست کارم میکنم(تازه به زبان انگلیسی).این سایت کارش نقد وبررسی لوازم می باشد. اطلاعات خوبیم داره ولی حیف که چینی هست.میخوام اگر خدا یاری کنه AOC 2230fm را با W2284f مقایسه کنم
این مطلبی که اینجا گذاشتم یک مطلب خیلی جالب ولی حرفه ای هست که می توانه در خرید مانیتور راهنمایی تان کننه.این مطلب از سایت عکاسی برداشت شده که ویرایشش کردم تا بهتر و راحتر خوانده بشه
سوالی که مطرح شده این هست .مانیتوری میخوام که بتوانم برای ویرایش عکس و فیلم و کلا کارای حرفه ای که نیاز به دقت بالا داشته باشه ؟
:3:جواب!
در ایران خریداران و کاربران به محصولات اپل به چشم اجناس لوکس نگاه میکنند نه یک ابزار کارآمد برای همین دلالان از این موقعیت سوء استفاده کرده هر چقدر دوست دارند به قیمت آن اضافه میکنند.
فضای رنگی در مانیتورهای LCD
به شکل زیر (اول) نگاه کنید، این دایاگرام رنگی CIE نامیده میشود، این محیط (قسمت رنگی) رنگهایی است که چشم انسان قادر به دریافت آن میباشد. یک محدوده مثلثی شکل از این محیط رنگی را RGB تشکیل میدهد. مایکروسافت و HP هم محدوهای از این محیط رنگی را به عنوان یک استاندارد برای مانیتورها، پرینتر و اینترنت مشخص کردند با نام sRGB که در شکل زیر(دوم) محدوده آن را مشاهده میکنید. همینطور Adobe نیز فضای رنگی استاندارد برای خود ایجاد کرده که البته نسخه جدیدتری از فضای رنگی ادوبی با گستردگی بیشتر ارائه شده. به این مثلثها و فضای داخل آن color gamut و یا فضای رنگی (color space) میگویند و بیشتر از ده فضای رنگی استاندارد داریم.
بیشک رنگهایی که در دیاگرام بالا مشاهده میکنید به صورت کامل و صحیح نیست چون هیچ مانیتور و یا پرینتری قادر به نمایش کل محدوده رنگها در شکل نیست.
مثلث مشکی فضای رنگی sRGB و مثلث نقطهچین فضای رنگی Adobe RGB
حالا هر مانیتور که تولید میشود color gamut مشخصی برای خود دارد. به زبان ساده هر چه پنل حرفهای تر باشد محدودهای که تحت پوشش قرار میدهند به فضاهای رنگی استاندارد نزدیکتر است و یا محدوده کاملتری از فضایهای رنگی استاندارد را تحت پوشش قرار میدهد و یا پنلهای حرفهایتر با عمق رنگ بیشتر مثلا 30bit فضای رنگی بسیار گستردهتری دارند.
معمولا نسبت فضای رنگی تحت پوشش مانیتورها را با فضای رنگی NTSC میسنجند. مثلا میبینید در مشخصات فنی قید شده فلان مانیتور 100 درصد از فضای رنگی NTSC را تحت پوشش قرار میدهد. و خوبه بدونید که فضای رنگی sRGB هفتاد و دو درصد از فضای رنگی NTSC را تحت پوشش خود دارد.
به شکل زیر نگاه کنید، مثلث مشکی فضای رنگی تحت پوشش یک مانیتور با پنل H-IPS است،
این مانیتور 92 درصد از فضای رنگی NTSC را پوشش میدهد وهمانطور که ملاحظه میکنید تقریبا تمام فضای رنگی sRGB را تحت پوشش خود دارد (98%) پس مسلما این مانیتور نمیتونه در نمایش فضای رنگی sRGB اشتباهی صورت دهد. نکته اینجاست که نمایش کاملا صحیح یک فضای رنگی استاندارد صرفا منوط به پوشش آن فضا نیست.
علاوه بر جابهجایی یا انحراف مثلث gamut مانیتور، color temperature (همان استاندارد/مقیاسی که برای وایت بالانس استفاده میشود) ، مقدار و نوع/جنس نور back light (که طی مدت زمانهایی مقدار آن تغییر میکنه)، و و ... در نشان دادن درست فضای رنگی موثره برای همین تمام مانیتورها نیاز به کالیبره شدن دارند. حالا برندهای گران قیمت مثل EIZO و NEC کالیبره کارخانهای بسیار دقیقی دارند و برندهای ارزانتر خیر ولی همان مانیتور گرانقیمت هم پس از مدتی کار کردن باید دوباره کالیبره شود. برای همین است که میبینید درون بسته مانیتورهای گرانقیمت یک دستگاه کالیبره کننده نیز قرار میدهند. علاوه بر اینها در پنلها مقیاسی داریم با عنوان Colour Accuracy Potential که قابلیت کالیبره شدن پنل را نشان میدهد. و هرچه پنل حرفهای تر باشد، کالیبره آن دقیقتر - نتیجه آن شبیهسازی دقیقتر فضاهای رنگی استاندارد - و مدت زمان کالیبره بودن آن نیز بیشتر خواهد بود. پس فکر نکنید که خب یک پنل TN بگیرید و کالیبرش کنید همه چیز حله خیر.
حال مد sRGB یک حالت پیشفرض در تنظیمات مانیتور است که توسط کارخانه ایجاد شده برای اینکه فضای رنگی مانیتور را مانند فضای رنگی sRGB شبیه سازی کند.
به فضای رنگی یک مانیتور با پنل S-PVA که در حالت پیش فرض و در حالت انتخاب مد sRGB است دقت کنید: (بر روی عناوین کلیک کنید)
فضای رنگی مانیتور در حالت پیش فرض
فضای رنگی مانیتور بعد از انتخاب مد sRGB
مثلث مشکی فضای رنگی مانیتور، نارنجی فضای رنگی sRGB و سفید یکی دیگر از فضاهای رنگی استاندارد با نام ISO Coated است که پیشتر برای فضای رنگی چاپ افست از آن استفاده میشد ولی در حال حاضر در مانیتورهای حرفهای (مخصوصا برای کارهای گرافیک و چاپ چهار رنگ) فضای رنگی جدید ادوبی چون این محدوده را کاملا تحت پوشش داره استفادهای نداره.
خب حالا حدس میزنید چرا تاکیید داشتم که مانیتور با پنل TN تهیه میکنید حتما مد sRGB داشته باشد. چرا چون به نظر من وقتی در پنلهای IPS و PVA که معمولا بالای 90 درصد از فضای رنگی NTSC را تحت پوشش خود دارند - در مشخصات فنی آنها میتوانید به مقدار دقیق آن پی ببرید - دیگر نگرانی برای پوشش فضای رنگی sRGB نیست. ولی برای پنلهای TN که اکثر موارد هیچ اطلاعاتی از فضای رنگی تحت پوشش آنها نیست داشتن مد sRGB خیالمون راحت میکنه که حداقل نسبت به مدلهای ارازن تر بیشتر به فضای sRGB نزدیکتر است و حتی در برخی پنلهای خوب تیان gamut مانیتور تقریبا هم اندازه فضای رنگی sRGB را تحت پوشش خود دارد مثل همین سری 6 LG. و البته سریهای جدیدی از پنلهای TN فضای رنگی بسیار گسترهتری دارند مثل سری 7 مانیتورهای LG. 207WT
که اتفاقا تمام این مانیتورها ویژگیهای دیگرشون هم نسبت به مدلهای ارزانتر مناسبتر هستند مثلا از زاویه دید خوب (170) برخوردار هستند.
در پنلها مقیاس مهم دیگری داریم با عنوان uniformity که با آن میتوان سنجید که نور back light از پراکندگی یکنواختی در تمام سطح صفحه نمایش برخوردار هست یا خیر؟ که این کار هم با یک ابزار گران قیمت با نام colorimeter انجام میگیره. ولی راه سادهتری هم هست، در یک اتاق تاریک نور مانیتور را با یک صفحه کاملا مشکی مانند screensaver به با بالاترین مقدار خودش ببرید و حالا باید تمام صفحه به صورت یکنواخت نور داشته باشد و مثل شکل زیر که یک پنل TN است نباشد، همانطور که ملاحظه میکنید در کنارهها و حتی در وسط صفحه عدم یکنواختی نور داریم.
من خیلی وقت پیش به صورت اتفاقی یعنی دنبال این قضیه نبودم در یک فروم غیر ایرانی خواندم که یکی از دلایل مهم سردرد گرفتن هنگام کار با LCD همین عدم پراکندگی یکنواخت بک لایت است. و باز هرچه پنل حرفهای تر باشد این پراکندگی یکنواختتر خواهد بود. عکس زیر پراکندگی نور پنل را در مانیتور 23 اینچ اپل که یکی بهترینها در پراکندگی نور بک لایت است نشان میدهد. متاسفانه امروز هرچه گشتم نتوسنتم اون فروم را پیدا کنم بنابراین این گفتهام راجع به سردرد بدون مرجع است.
پس پنلهای خیلی ارزان قیمت TN گستردگی فضای رنگی کمتر (تقریبا اندازه sRGB و شاید هم کمتر) و انحراف زیاد مثلث فضای رنگیشون (در دیاگرام CIE) نسبت به sRGB وعمق رنگ کمترشون، قابلیت کالیبره کردن پایین، یکنواختی پراکندگی نور بک لایت خیلی کمتر نسبت به پنلهای بهتر و .... باعث میشه که از خریدنشون خودداری کنیم.
یک نکته مثبت این است که در پنلهای PVA و IPS کنونی مشخصات فنی تقریبا یکسانی دارند.
مثلا زاویه دید همگی 178 درجه است، و یا کنتراست و شدت نور پنلها در یک کلاس با هم برابرند. بنابراین در پنلهای حرفهای نگرانی از بابت اختلاف در مشخصات فنی مشترک وجود ندارد و بیشترین اختلاف بر سر فضای رنگ و عمق رنگ و نوع نور بک لایت (فلورسنت یا LED) میباشد.
و البته معیارهای دیگری نیز برای مقایسه پنلها داریم که فکر میکنم خارج از حوصله باشد و کمی گیج کننده.
فردا هم اگر وقت یاری کنه سعی میکنم چند تا از مانیتورهای دیگری را که میشه در بازار ایران هم تهیه کرد را معرفی کنم. (البته در رنج قیمت بالاتر از دو میلیون تومان)
نقل قول:دوست عزیز اجازه بدید این مانیتور دو یا سه ماه دیگه تو بازار کار کنه بعد در موردش قضاوت کنید . چینی بودن این محصول دلیلی بر بی کیفیتی اون نیست . حتما اطلاع دارین الان 90درصد قطعات کامپیوتر ما ساخت چین هستن من خودم شخصا هر موقع قطعه کامپیوتری میگیرم با دیدن کلمه ساخت چین بیشتر راغب به خریدن میشم البته با گارانتی خوب و معتبر . اگه این مانیتور با همین کیفیت و امکانات اسمش سونی بود و یا قیمتش 100 هزار تومان بیشتر بود شاید بیشتر تمایل به خرید پیدا میکردید این طوریه؟؟؟!!! شخصا بارها و بارها دیدم که یه قطعه کامپیوتری کارآمد و ارزان تر نسبت به بقیه خیلی بهتر و با بازدهی بیشتری کارش رو انجام داده. ضمنا اغلب مانیتور های فعلی سامسونگ هم ساخت چین هستن. من طرفدار کشور چین نیستم و قبول دارم جنس چینی درجه 1و2 و3 داره . ضمنا این مانیتور توی این محدوده ارزان قیمت نیست شاید با الجی و سامسونگ های 22 اینچ هم ردیف خودش بین20 تا 30 هزار تومان فرق داشته باشه. به عنوان مثال اطلاع دارید مانیتور t200 و یا t220 سامسونگ دیگه وارد کشور نمیشه t220 که من چند وقت پیش 280 هزار تومان خریدم الان تا 310 هزار تومان هم خرید و فروش شده .
من قصدم دفاع از برند خاصی نبود . اما این دلیل شما قانع کننده نیست:10:
دوستان خواستم از آخرین خبرها مطلع تون کنم
بعد از 48 ساعت بی خوابی و نشستن جلوی این مانیتور قراضه خودم توانستم کار برگردان (ترجمه چینی به انگلیسی ) کل اسناد مانیتور AOC 2230fm تمام کنم به اطلاعات نابی دست پیدا کردم که فکر کنم مادایران هم خودش نمی دونه
مثل( چرا این طراحی برای مانیتور انخاب شد که خودش بر میگرده به یک داستان افسانه چینی)-(و کلیه آزمایش هایی که روی این مانیتور انجام شده
دارم روی ایجاد یک وب پیج کارم میکنم که بتونم بصورت کامل فقط و فقط منحصر مدل AOC 2230fm باشه کار میکنم
از همین جا آدرس سایت رو معرفی میکنم
تشکر یادتون نره
دوست عزیز از اینکه نظرتون را دادید بسیار ممنونم.من هم قضاوتی نکردم.من فقط گفتم شاید مثل گوشی های چینی باشه.ولی نهایتا تا 24 ساعت دیگه خبرهای جدیدی در مورد این مانیتور میذارم.نقل قول:
پست ویرایش شد.
دوست عزيز اميدوارم امشب معرفي كنيش، چون من فردا مي خوام سيستم جمع كنم.نقل قول:
اين نظر شما اشتباههنقل قول:
در مورد گوشيهاي چيني : از همون اولش بد كيفيت بودنشون تابلو بود فقط يه عده كه پول كمتري داشتند و صدا براشون اهميت داشت قولشو خوردند كسي كه بيشتر مشاوره ميكنه براي خريد لوازمو عجله نداره هيچوقت چنين گوشي را خريداري نميكنه
گوشي خودم كا800 چيني هست مموري هم چيني گرفتم ولي همشون مثل ساعت كار ميكنند
و خيلي از قطعات ديگه به قول دوستمون كه 90 درصد قطعات كامپيوتر چيني هستند
پس چيني بودن دليل بر بد كيفيت بودن نيست
در مورد قيمت مانيتور به نظر من aoc ارزون نيست بلكه بقيه گرونتر هستند
كاري نداشت ميتونستي پست را ويرايش كنينقل قول: