پیش نمایش DIRT 2 با SHIFT رو هم لطفا بذارید.
با thanks
Printable View
پیش نمایش DIRT 2 با SHIFT رو هم لطفا بذارید.
با thanks
با عرض سلام به hamid_hitman47 و یه تشکر ویژه از شما به خاطر کار عالیت .
لطف کنید یه سری و عکس اطلاعات از بازی Little big planet و تاریخ عرضه اون .
2- آیا بازی max payne برای psp هسته یا نه اگه هست یه سری اطلاعات بزار با تشکر فراوان
خير...اين بازي فقط براي PCه...نقل قول:
مشخصات بازی :
ناشر: Electronic Arts
سازنده: EA Bright Light
سبک:Racing
تاریخ انتشار: September 15, 2009
رده بندی سنی: (RP (Rating Pending
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Electronic Arts امسال از یک تغییر صحبت می کند. تغییری بزرگ در سری NFS.
آماده باشید.Need for Speed Shift در راه است.
البته EA در مورد بازی های قبلیش هم این وعده را به طرفداران NFS داده بود. ولی عمل نکرد! آیا این بار به وعده خودش عمل می کند! باید تا September 15, 2009 صبر کنیم.
شعار معروفی هم این نسخه از بازی دارد که خیلی از چیز ها را درباره ی این بازی و سبک آن برای ما نمایان می کند :
Need for Speed Shift is built by racers for racers
حالا ببینیم وعده هایی که EA برای این نسخه داده است از چه قرار است:
مهم ترین پیشرفت بازی در حس رانندگی کردن است. به گفته ی سازندگان بازی شما در این بازی لذت رانندگی با انواع ماشین های خوب ومدرن از جمله
Lotus Elise, Pagani Zonda F, Porsche 911GT2 را احساس خواهید کرد همچون واقعیت.
مثل اینکه EA برای این نسخه از بازی NFS روی واقعی بودن بازی و انتقال حس شرکت کردن در یک مسابقه ی واقعی بیشتر از هر چیزی کار کرده است.
وجود دوربین جدید که می توانید از داخل ماشین ( از دید راننده) هم مسابقه را پیگیری کنید قطعا جذاب خواهد بود و البته حس واقعی بودن بازی را بیشتر به بازی کننده القا می کند.
البته سرعت هم یادتان نرود. یکی از جذاب ترین قسمت های بازی تجربه کردن نهایت سرعت است.
از دیگر پیشرفت های بازی می توان به واقعی تر شدن تصادفات اشاره کرد. منتظر پیشرفت گرافیکی هم باشید.
باید منتظر بود و دید. با تجربه های قبلی از نسخه های پیشین این بازی, دیگر نمی شود به حرف EA اطمینان کرد.
پیش نمایش Shift رو تو پست بالا گذاشتم:46:نقل قول:
DIRT 2 هم به زودی...
ممنون دوست من.:10:نقل قول:
پیش نمایش Little big planet به زودی...
max payne واسه psp نیست...ولی یه نسخه GBA داره. اگه خیلی عاشق max هستی و همین طور باید دم دستت باشه :31:, میتونی با شبیه ساز gpsp, این بازی رو تو PSPراحت اجراش کنی. اگه خواستی بگو واست بذارم.
موفق باشی.
آخ قربون:46:ت گفتی من که معتاد مکس هستم اگه میشه یه راهی جلو پام بذار (با راهنمایی) با تشکر فراوان از شما.:46:نقل قول:
اول بازی رو از اینجا دانلود کن : ( 12 مگ)نقل قول:
بعدشم شبیه سازشو از اینجا : ( 340kb)کد:http://romhustler.net/download/gba/1566
بعد از اینکه شبیه سازو دانلود کردی از زیپ خارجش کن و پوشه ی gPSP رو تو قسمت x:\psp\game مموریت کپی کن.کد:http://www.4shared.com/file/121203596/46db6ae8/gpSP.html
بعدشم بازی رو باید تو gpsp
x:\psp\game\gpsp
کپی کنی.
حالا از PSP برو تو قسمت بازی ها و برنامه ی gpsp رو اجرا کن و بعدشم بازی رو load کن ...همین.
مشکلی داشتی بگو...
آقا حمید دست درد نکنه .:27:
راستی Little big planet چی شد؟؟
مشخصات بازی :
ناشر: Sony Computer Entertainment
سازنده: SCE Studios Cambridge
سبک:Platformer
تاریخ انتشار: October 30, 2009
رده بندی سنی: (E (Every one
همانند نسخه ی PS3 , از قوه ی تخیل خودتون استفاده کنید و به ساختن مراحل پر جزئیات در دنیای خیال انگیز LittleBigPlanet بپردازید. بعد, این مراحلو با دوستانتون به اشتراک بگذارید و به بازی کردن بپردازید.
بازی تنها یک هدف دارد : لذت بردن از بازی.
سونی با نمایش این بازی در E3 خیلی ها را برای خرید PSP ترغیب کرد.
بساز (Create) _ بازی کن _ لذت ببر : فلسفه ی این بازی در این 3 جمله خلاصه میشود.
بر خلاف خیلی از بازی ها,در این بازی اصلا خبری از تکراری شدن گیم پلی نیست, چون گیم پلی بازی با خود شماست. این شما هستید که تعیین می کنید چه طور از بازی لذت ببرید.
فیزیک جالب و منحصر به فرد بازی در نسخه ی PSP دست کمی از نسخه ی PS3 ندارد. گرافیک بازی هم بسیار جالب و البته زیبا به نظر می رسد.
هنوز مشخص نشده است که در طراحی مراحل دلخواه, تاچه اندازه آزادی عملی که در نسخه ی PS3 وجود داشت, در این نسخه هم وجود دارد. باید تا تاریخ عرضه ی بازی منتظر بود, قطعا این بازی با گیم پلی گسترده ای که دارد, زیاد قابل توصیف و تحلیل نیست, یعنی حتما باید خودتان این بازی را تجربه کنید تا با دنیای LittleBigPlanet آشنا شوید. پس باید صبر کنید.
اسکرین شات ها:
محتوای مخفی: 1
محتوای مخفی: 2
محتوای مخفی: 3
محتوای مخفی: 4
محتوای مخفی: 5
آقا حمید این عکسی که از shift گذاشتید گیم پلی که نیست خدای نکرده؟؟:31:
بچه ها یه سوال برا من پیش اومد؛چرا این بازیا گرافیکشون نزدیک به Gran Turismo هم نیست؟:41:
این شرکتا برا psp ارزش قائل نیستن که اینجوری میسازن؟:41:
آخه خیلی هم مخاطب داره این psp،واقعا چرا اینجوریه؟؟؟:18:
نه بابا ... فک نکنم از گیم پلی باشه...هیچ عکس درست حسابی و واقعی از گیم پلی این بازی پیدا نکرده بودم که بذارم واسه پیش نمایش..اینو گذاشتم... امیدوارم بازی خوبی از آب در بیاد با توجه به نسخه ی قبلی که خیلی بد بود.نقل قول:
.
بابا فعلا که شرایط خوبه نسبت به پارسال همین موقع... پارسال همین موقع هیچ بازی درست حسابی قرار نبود بیاد واسه psp ...دیگه همه داشتن از psp نا امید می شدن ...ولی الان ماشااله کلی بازی خوب قراره بیاد و سونی یه تکونی به خودش داده :
Tekken 6
Assassins Creed Portable
Dante's Inferno
Metal Gear Solid: Peace Walker
SoulCalibur: Broken Destiny
Gran Turismo
Little Big Planet
Resident Evil Portable
Fireteam Bravo 3
Silent Hill: Shattered Memories First Look
Jak & Daxter: The Lost Frontier
GTA:Chinatown Wars
و...
از لحاظ گرافیکی هم بیشتر این بازی ها که بالا گفتم نسبت به قدرت psp خیلی خوبن و احتمالا جزء بهترین بازی های psp از لحاظ گرافیکی قرار می گیرند.
کلا وضع خوبه.
این بازیا که گفتید فرق میکنه.بازیا racing رو بیشتر مد نظر دارم.میگم چرا گرافیکشون به gt نزدیک نیست.
آخه چند تا گیم پلی ازش دیدم خیلی محشره.
سلام دوستان
می خواستم یه کاری کنم
و اون اینکه بازی های مشترک psp با ps3 و ps2 رو براتون مقایسه کنم
گفتم یه سوالی ازتون بپرسم
که این مقایسه ی جالبی میشه به نظر شما؟
اشکال نداره قرارش بدم؟
آره اگه بازی های racing مد نظر باشه منم موافقم که هیچ بازی نمیتونه رقیبی واسه gt باشه..البته بازم باید تا انتشار بازی صبر کرد.نقل قول:
سلام..مقایسه که میشه کرد ولی یه جورائی خیلی ناعادلانه میشه شما یه بازی ps3 رو میخوای با psp مقایسه کنی!!!حالا شاید ps2 رو بشه یه کاریش کرد... البته از بعضی لحاظ شاید بشه ولی باید توان کنسول ها و فرق اساسی که یه کنسول portable با یه کنسول خانگی داره رو هم در نظر گرفت...نقل قول:
حالا شما یه نمونه ی کار بزار ببینیم چطوریاست! راستی شما از چه لحاظ میخوای بازی هاشونو با هم مقایسه کنی!!
موفق باشی...
...
تو پست بعدی هم پیش نمایش DIRT 2 رو میذارم.
...
راستی پست اول دوباره ویرایش و کامل تر شد...
سلام آقا حمیدنقل قول:
مثلا یه نمونه resistance که من بیشتر سعی می کنم از لحاظ گیم پلی یا داستان یا وجه مشترک بازی رو مقایسه کنم.من نکات خیلی مثبتی رو توی resistance دیدم.
ویه نمونه ی دیگه می تونه gow یا full auto باشه.
شاید برای gow گرافیک رو هم مقایسه کنم ولی برای بازی های نسبتا مشترک psp و ps3 اصلا هدفم مقایسه ی گرافیک نیست.بیشتر چیزهایی رو مقایسه می کنم که عادلانه باشه
در آینده هم این روند با بازی هایی مثل assassins creed یا lbp ودیگر بازی ها می تونه ادامه پیدا کنه
حالا نظرتون چیه؟:10:
دوباره سلام...خیلی خوبه:10:...فقط به نظرت تو همین تاپیک این موضوع رو ادامه بدیم یا تو یه تاپیک جدید با Titleمثلا ( بررسی عناوین مشترک PSP , PS3 , PS2 ) ادامه بدیم!!!؟؟نقل قول:
میگم این خودش یه نوآوری هم هست:46: که بازی های این کنسول ها رو با هم مقایسه کنیم..من تا حالا جایی این شکلی ندیدم.
فقط یه چیز خیلی مهمه و اون رعایت عدالت تو بررسی بازی های مشترک این کنسول هاست...کلا کار خیلی سختیم هست.
فعلا...
اگه این کارو رو بکنی خیلی باحال میشه.نقل قول:
زود لطفا شروع کنید ببینیم در حق psp ظلم میشه یا نه:20:
سلام . امروز بازی زیر رو تموم کردم بازی خوبیه ارزش بازی کردن رو داره .
Call of duty road to victory
ناشر : Activion
سازنده : ؟
تاریخ انتشار : 2006
گیم پلی :
تقریبا خوبه ولی مشکلات و محدودیت هایی داره مثل عدم امکان دویدن و خودکار بودن نشانه که بازی رو از تم بازی اصلی دور کرده در بازی اصلی گرایش شما به تفنگ های تک تیر و ... بود ولی در اینجا بیشتر از رگبار استفاده می کنید . تا بازی نکنید نمی فهمید . تنوع دشمنان و هوش مصنوعی آن ها پایین است و تنها تعداد تمام نشدنی آن ها باعث سختی بازی می شود . بازی را می توانید در کمتر از 5 ساعت به اتمام برسانید . ( 8 )
داستان :
اگر Call of duty 3 را بازی کرده باشد یا اصلا خود سری بازی را به جز نسخه ی 4 داستان دستتان می آید .موضوع جنگ جهانی دوم است و فقط روایت داستان فتح کاخ ریاست جمهوری آلمان است .جالب است بدانید کاپتان Prise
که در نسخه ی 4 فوت کرد در این بازی وجود دارد . شما در نقش سرباز کانادایی . فرانسوی و آمریکایی بازی را تمام می کنید . ( 8 )
صدا گذاری :
متوسط است به خاطر این که صدای محیط ها بم است ولی انفجار و افکت های صوتی و ... خوب از کار در آمده اند .
در بازی هیچ موزیک متنی وجود ندارد و فقط در جای جای بازی شاهد وجود موزیک هستید البته بگم که در بازی های جنگی نباید موزیک متن باشه . ( 7.5 )
گرافیک :
جزییات بسیار بد هستند . تفنگ ها اصلا خوب طراحی نشده . محیط های بازی همش یا سفیدند یا قهوه ای یا سبز .
طراحی دشمنان قابل قبول است . وسایل نقلیه هم قابل تحمل هستند . در کل انتظار ما از Call of duty بیش تر از این ها بود .
ارزش :
حتما یکبار این بازی را روی PSP نصب کنید . ارزش 1 بار بازی کردن را دارد .
امتیاز کل : 7.5
سلام . قابلیت دویدن تو بازی هست . باید دو بار انالوگ رو به سمت جلو ببرید.
با عرض سلام
من در بازی patapon 2گیر کردم یعنی یه مرحله که باید هوا بارونی باشه که بشه انجامش داد ولی هوا بارونی نیست لطفا بگید چه جوری باید هوا رو بارونی کنم.
یه پیشنهاد داشتم. اگه تاریخ انتشار بازی ها رو به ه.ش هم بگین خیلی بهتره.
ممنون
Killzone liberation
ناشر : Sony computer entertament
سبک : اکشن سوم شخص
سازنده : ؟
تاریخ انتشار به میلادی : 2006
به هجری شمسی : 1385
داستان :
تقریبا خوب از آب در اومده . داستان در ادامه ی بازی قبلی بر روی PS2 است و در مورد حمله Hell guest ها ( مهمانان جهنمی ) که قیافشون به Stupid guest ها می خوره شبیه است . در کل داستان جمع و جور است . ( 8)
گیم پلی :
تصور کنید دو عدد شات گان دار به سمت شما می آیند و شما با یک ضربه به زمین می افتید حالا چه می کنید ؟ یا یک ارپیجی زن با یک عدد موشک که به طور عجیبی دنبال شما می آید می میرید .
چه کار می کنید ؟ اصلا در این بازی نمی شه درست تیر زد . زمانی که شات گان دار دنبال شما می آید یا موشک انداز دار مقابل شماست نمی توانید کاری بکنید جز فرار و نارنجک انداختن انداختن . مبارزه با سه هلگاست به اندازه ی 10 عدد Boss بازی RE4 سخت است. دوربین در این سمت صفحه است که ناگهان یک عدد موشک به شما می خورد .
تنها مراحل که با یار هم تیمی جلو می روید بازی جذاب است . کلا در بازی حدود 100000000 باری می میرید . مبارزه با Boss آخر بازی غیر ممکن است . بازی بسیار کوتاه است .مین ها در بازی دیده نمی شوند .وسایل نقلیه خوب کار شده اند و کنترل راحتی دارند .(6.5)
گرافیک :
مناسب با بازی همدوره ی خودش . بافت ها خوب اند و نور پردازی عالی است . دمو هایی بسیار کم بازی عالی طراحی شده اند . در یک کلام عالی است . ( 8 )
صدا گذاری :
مشکلی ندارد . صدای شخصیت ها خوب است ولی روی صدای جزییات اصلا کار نشده . صدای انفجار و تیر زدن خوب کار نشده و معمولی است . (8 )
ارزش :
اگر حوصله دارید و حرفه ای هستید این بازی بهترین انتخاب برای شماست .من خودم به شدت عصبی شدم. در حدود 4 ساعت Boss آخر بازی رو نتونستم بکشم . در صورتی این بازی را انجام دهید که : 1. مشکل روانی پیدا نکیند . 2 . قسم خورده باشید تمام بازی های PSP یا انحصاری را تمام کنید . 3 . حرفه ای باشید و کم نیاورید . در کل Sony یک بازی متوسط به لیست بازی های PSP ما در سال 2005 اضافه کرد .
امتیاز نهایی از 10 نمره : 7.9
البته این نظر شما هست و قابل احترام.نقل قول:
اما نظر من کاملا برعکس چیزی بود که شما نوشتید.این بازی یکی از بهترین بازی هایی بود که روی psp بازی کردم.
درسته کنترل بازی یکم متفاوت هست اما بعد از چند ساعتی بازی کردن بسیار روان و راحت میشود.
خیلی از دوستان را هم دیدم که با این بازی هیچ مشکلی نداشتند.
کلا بازی خیلی خوبی هست.پیشنهاد من به دوستان این هست که حتما بازی کنند.
امتیازی که شما به این بازی دادی واقعا به جالبه چون سایتی مثل ign به این بازی امتیاز 9.0 داده و game spot 8.3
که همین نشان دهنده خوب بودن بازی هست.
بابا بی خیال...تو قسمت ارزش بازی رو عجیب کوبوندی ها.:18: من این بازی رو انجام دادم جزء اون 3 حالت هم نبودم:46:...البته شاید باشم و خبر نداشته باشم!!:31:نقل قول:
به نظر من بازیه خوبیه ..من خودم این بازی رو بازی کردم تا آخرشم رفتم..بازی جذابیه که...
نقد منم تو این پست:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3447953&postcount=17
پیشنهاد منم هست ...البته اگه تا حالا این بازی رو تهیه نکردید.نقل قول:
اینم نمره ی( Review Scoring ) این بازی از بعضی از سایت های معتبر ( محاسبه شده از 100 امتیاز) :
IGN : 90
GameSpot :83
GameZone : 81
GameSpy : 80
VideoGamer : 70
...
ولی خوب بازی ها تا حد زیادی سلیقه ای هستن دیگه..منم به نظر Hunter lord کاملا احترام میذارم...
راستیHunter lord ممنون از همکاریت تو تاپیک:10:...باعث شدی تاپیک نخوابه...من این روزا خیلی سرم شلوغ شده بود زیاد وقت نکردم به تاپیک سر بزنم.
باشه سعی می کنم از این به بعد تو نقدام تاریخ انتشارو به ه.ش هم بذارم.نقل قول:
مشخصات بازي:
ناشر : Codemasters
سازنده: Codemasters
سبک : Racing
تاریخ انتشار : September 8, 2009
17 شهریور 1388
رده بندی سنی: E10+
مسلما این نسخه از بازی( PSP) تفاوت های عمده ای با نسخه های کنسول های PS3 و XBOX 360 دارد.قطعا بازی به خوبی نسخه های کنسول های خانگی نخواهد بود.اما نسخه ی مربوط به PSP هم جذابیتهای خاص خودش را دارد و قطعا خالی از ارزش نخواهد بود.
بازی دارای 3 قسمت هست:
1) World Tour
2) Arcade Mode
3) Challenge
قسمت World Tour در واقع قسمت اصلی بازی به حساب می آید و event ها و track های بازی را باید با بازی کردن این قسمت آزاد کنید.
در ابتدا فقط می توانید در یک کشور به مسابقه دادن بپردازید که با پیشرفت در بازی و کسب مدال ها ( طلا - نقره- برنز) قادر خواهید بود کشور های بیشتری را آزاد کنید.
قسمت Arcade Mode از 3 قسمت تشکیل شده است:
1) Single Race که کاملا مشخص هست و نیاز به توضیح ندارد.
2) Time Trial هم همان طور است که شما انتظار دارید و در این قسمت باید به فکر رکورد زدن باشید. البته از این قسمت میتوان به عنوان یک قسمت تمرینی ( practice mode) خوب هم نام برد.
3) Championship هم شبیه به قسمت Single Race هست با این تفاوت که در چندین مسابقه باید شرکت کنید و رتبه ی شما هم در یک جدول کلی نشان داده می شود و نسبت به عملکرد شما در مسابقات تغییر خواهد کرد.
قسمت سوم هم Challenge mode هست که کمی از قسمت های دیگر جالب تر هست.
در این قسمت پنج Event با چهار درجه ی سختی موجود می باشد که هر کدام از جذابیت های خاص خودشان برخوردار هستند.
درباره ی گیم پلی و کنترل بازی باید گفت که رانندگی کردن در بازی خوب هست. بازی نرم و روان اجرا می شود.و کنترل بازی هم از عکس العمل ( responsive) سریعی برخوردار هست.
گرافیک بازی برای یک عنوان psp خوب و قابل قبول هست.طراحی جزئیات محیط و ماشین ها تقریبا خوب هست و باز هم تاکید می کنم که بازی بسیار روان اجرا می شود.
در پایان باید صبر کرد و دید که بازی در زمان انتشار چه قدر موفق خواهد بود.
منبع: ترجمه ی پیش نمایش این بازی در IGN: ( البته خلاصه کردم.:46:)
فکر کنم این dirt2 اون قدر که فکر میکردم خوب از آب در نیاد
آره. به نظر منم بازی زیاد بزرگی نباید باشه...به نظر من یه بازی متوسط رو به بالا از آب در میاد...راستی عکساشو که دیدم گرافیکش معمولیه ولی فک کنم گیم پلی جذابی داشته باشه..نقل قول:
به نظر من که یک چیز تو مایه های sega rally میشه . البته اگر گیم پلی خوب و جذابی داشته باشه دیگه زیاد گرافیک مهم نیستنقل قول:
امتیاز رو عوض کردم و پست آبدیت شد ولی دلیلش رو نمی دونم شما Clan هستید یا من ... که توی هر مرحله 100 بار می میرم اصلا بازی خیلی سخته من توی بازی Resistance توی یک مرحله 1 یا 2 بار می مردم ولی این جا اصلا نمی تونستم تیر بزنم . تمام نارنجک انداز ها و موشک زن ها و شات گان دار ها با یک ضربه می ندازنت .نقل قول:
نظر شما هم مهم است ولی من طور دیگه ای فکر می کنم .
خواهش می کنم . کاری نکردمنقل قول:
با این موافقم وقتی با دوستاش میره آدم احساس خوبی داره با دل گرم(عاطفی شد)نقل قول:
تنها مراحل که با یار هم تیمی جلو می روید بازی جذاب است
صدا گذاریش توی بازیای psp ولقعا توپه.
مال من دو تا chapter از مرحله 4ش مونده که احتمالا زورکی با کمی رغبت تمومش میکنم اینم شنبه بعد از امتحان لعنتی.
گرافیکش در حد dirt نیست ولی باید جالب باشه چون اسمش بزرگه.نقل قول:
به نظر من بعد از ریلیزش امتیاز هفت و خورده ای میگیره.
چشم والده گرامی روشن . تجدیدی و امتحانات شهریور ماه . پسرم باید درس می خوندی الان درس مهمتره نه Killzoneنقل قول:
به زودی نقد بازی God father یا مقایسه بازی های جنگ جهانی دوم
یه چند روز نبودم وگرنه جوابت رو میدادم.نقل قول:
نه عزیزم تجدیدی دیگه برا ما قدیمی شده.گفتم امتحان دارم منظورم امتحان پایانی ترم تابستون بود.
این مقایسه بازی های جنگ جهانی دوم هم باحال میشه زودتر بذار ببینیم چیه.
آین هم 10 بازی برتر PSP
در آینده
بدترین بازی های PSP را می نویسم
اگر کمی غلط داشت ببخشید در سر موقع درست می کنم .
10 بازی برتر PSP درسال های 2005 تا 2009
1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موزیک قوی و صداگذاری به همراه گیم پلی عالی و سخت به همراه گرافیک هنری عالی باعث شد این بازی در سطر جدول قرار بگیرد . در این بازی شما یاد می گیرید که فر ماندهی در جنگ چه قدر مهم است و با تاکتیک های جنگ در قدیم آشنا می شوید .
2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصمیم گیری برای رتبه این بازی سخت بود چون نمی دونستم به گیم پلی و گرافیک این بازی توجه کنم یا به صداگذاری و گیم پلی عالی و سخت بازی پاتاپون . این بازی گیم پلی و گرافیک را یک قدم جلو برد و نشان داد کنسول دستی PSP قدرتی بیشتر از PS2 دارد .
3. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری فاینال فنتاسی از بهترین بازی های جهان بوده و در مورد PSP هم این مطلب صدق می کنه . این بازی که گیم پلی خوب به همراه سایر موارد را دارد در سال 2008 بعد از بازی فوق بهترین بازی بود . حتما این بازی را امتحان کنید .
4. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها کمی خلاقیت و دقت کافی بود بهترین بازی جدول Resistance باشد . از نظر گرافیکی و گیم پلی کاملا از بازی God of war کم آورد . این بازی داستان خوب گیم پلی معمولی و صداگذاری عالی داشت . بهترین بازی سال 2009 در سبک خودش برای PSP است .
5. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بامزه و اعتیاد آور تنها دو کلمه است که این بازی را به یک شاهکار تبدیل کرده . صدا گذاری معمولی گیم پلی عالی و داستان سطحی و بامزه آن باعث شد PSP شما یک شاهکار داشته باشد .
6. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری GTA بر روی PSP یکی از بهترین بازی ها از همه نظر بوده شاید بتوان گفت PSP در سال های جوانی تنها با این دو بازی معروف شد و به همه نشان داد که PSP کنسول دستی sony است .
7. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین باری که تیم سازنده با موتور پایه ای بازی jack and dexter این بازی را می ساختند فکرش را نمی کردند که بازی هایشان چنین محبوبیتی داشته باشد . این بازی که تا حلا حدود 10 شماره بر روی کنسول PSP و PS2 و PS3 داشته از بهترین بازی های کنسول دستی ماست.
8. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد تیکن شاید به توان گفت بهترین بازی فایتینگ بر روی تمامی کنسول ها . از نظر گرافیکی و گیم پلی بهترین PSP در سبک خودش است . از صداگذاری خوب آن هم نمی شود گذشت .
9. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی God father بر روی تمامی کنسول های زمان خودش عالی بود و بر روی PSP هم از نظر داستان گیم پلی و گرافیک و ... یک شاهکار بود . این بازی را حتما امتیحان کنید .
10 . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متال گیر از نظر بازی های مخفی کاری بهترین است این بازی گرافیک خوب و گیم پلی روان و صداگذاری خوبی داشت ولی از نظر داستانی کم و کاست هایی داشت
این 10 بازی به انتخاب کجا بوده ؟
یعنی خودت انتخاب کردی یا سایتی انتخاب کرده ؟
نظر خودم بود . این بازی ها از نظر همه بهترین بازی های PSP هستند به جز 1 یا 2 مورد .نقل قول:
در ضمن دوستان من مجبور نیستم 1 ساعت پای اینترنت بشینم و پول و وقتم رو هدر بدم .:41:
دوستان حتی نمی کنن از نقد های من و حمید یک تشکری کنن یا نظری بدن تا آدم یک ذره انرژی داشته باشه تا ادامه بده . اون وقت می گید چرا تاپیک خوابیده .:18:
هر نقدی 2 یا 3 عدد تشکر داره واقعا می تاسفم .:27:
بابا کار شما خیلی درسته.دستتون درد نکنه.:31:نقل قول:
نظر من درباره بازیایی که به عنوان بهترین انتخاب کردی:
1.patapon درسته خیلی بازی جالبیه ولی به نظر من خیلی سخت و اعصاب خرد کنه.من یکش رو تا یه جایی رفتم بعدش رو دیگه نرفتم.
2. گاد آو وار واقعا توپه.با این موافقم. 3.ff هم هنوز گیرم نیومده. 4.resistance به نظر من چرته. 5.loco roco از همشون بهتره باید اول میبود. 6.gta برا ول گردی عالیه.
7.اینو بازی نکردم. 8.واقعا خداست 9.بعد از gow این God father گرافیکش از همه بازیا بهتره. 10.اینم تا حالا ندیدم
کیلزون رو باید به جای resistance میذاشتی.
داش hunter جای دو تا بازی خالی بود
1-indiana jones and the staff of kings
midnight club la remix -2
10 بازی ناامید کننده ی PSP در سال 2005 تا 2009
1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا افتضاح ترین فوتبالی که توی عمرم دیدم همین بود البته نسخه ی PSP .نبود گزارشگر موسیقی ضعیف و گیم پلی خشک باعث شد تا این بازی در سطر جدول قرار گیرد . در حالی که FIFA 2009 با گیم پلی نرم و صداگذاری عالی و گرافیک خوب بر روی PSP آمد .
2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی بر روی همه کنسول ها عالی بود به جز PSP . واقعا از گرافیک مزخرف و هوش مصنوعی پایین دشمنان نمی شه گذشت . البته صداگذاری خوب بود و گیم پلی بسیار معمولی و سطحی بود .
3. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا این بازی یک افتضاح بر روی PSP است . دمو ها تماما با نوشته اند و مزخرف . صداگذاری معمولی گیم پلی احمقانه و گرافیک معمولی باعث وجود هری پاتر در لیست ما شد .
4. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Need for speed : Under cove هم گند زد به همه چی . گرافیک خوب برای محیط ولی جزییات بد برای ماشین ها
مسابقه های خوب ولی ایده های مزخرف . تعقیب و گریز عالی ولی محدودیت و ... . دمو های معمولی و داستان سطحی .
5. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی با گیم پلی عالی و گرافیک خوبی برخوردار بود ولی تیم سازنده با ماموریت های خسته کننده و عدم داشتن خلاقیت در طراحی مراحل و داستان معمولی باعث شد این بازی بازی خوبی نباشد .
6. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی Crush of titan ما را به آینده کراش امیدوار کرد ولی بازی بعدی نشان داد تکرار یعنی چه . بازی با گرافیک خوب و گیم پلی معمولی و صداگذاری خوب ولی تکرار در مقام پنجم قرار گرفت .
7. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی بازی بدی نبود ولی بر روی PSP پتانسیل کنسول های دیگر را نداشت . تغییربا تمامی موارد بازی به جز داستان آبکی هستند .
8. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی بالا حرف و حدیث زیادی دارد در ژاپن طرفداران بی شمار و در غرب مخالفان زیاد دلیل آن را من نمی تونم بگویم ولی شماره آخر بازی خوبی بود ولی شماره های قبلی امتیاز های کمی داشتند .
9. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقا در مورد این بازی تنها می توان گفت باید در لیست بازی های مزخرف قرار گیرد . اصلا بازی نکنید .سازندگان با این بازی آبروی ما را بردند . این بازی پتانسیل زیادی برای عالی شدن دارد . عکس بالا شماره ی 2 رانشان می دهد ولی منظور من شماره ی 1 است .
10 . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داد بعضی از دوستان بالا می ره این بازی با گرافیک موسیقی و داستان خوبی همراه بود ولی گیم پلی سخت آن باعث می شه خیلی ها به این بازی توجه نکنن و وسط راه رفیق نیمه راه شوند . روند بازی واقا نیاز به فکر و اعصاب درست حصابی دارد .