سلام دوستان يه تبديل ساتا و آي دي اي به يو اس بي تو ديم فکر کنم قيمتش دورو بر 10 يا 15 تومن باشه باهاش ميتوني از هارد گرفته تا دي وي دي جديد و قديمي بهش وصل کنيد!
اينم حل مشکل دي وي دي+ هارد هاي قديمي!
چون اين يو اس بي ها گرون اند!
Printable View
سلام دوستان يه تبديل ساتا و آي دي اي به يو اس بي تو ديم فکر کنم قيمتش دورو بر 10 يا 15 تومن باشه باهاش ميتوني از هارد گرفته تا دي وي دي جديد و قديمي بهش وصل کنيد!
اينم حل مشکل دي وي دي+ هارد هاي قديمي!
چون اين يو اس بي ها گرون اند!
برق جدا میخواد ، شاید برای همه جواب نده .نقل قول:
خوب بالاخره از هيچي که بهتره در مقايسه با 60 هزار تومان هم خوبه چون چند کاره هست!
در کل من يه کليپ ازش ديدم مشکل نداشت!
فقط نميتوني همه جا با خودت ببريش!
به قول خودت برق ميخواد!
از ايسر وان چه خبر؟
تا حالا چي کار کردي با اين عروسک؟
خوبه داره کم کم جمعيتش زياد ميشه تو سايت!
سلام دوستان اگه ميشه سريع بگيد ايسر وان داراي سيتم عامل لينوکس بهتره يا اکس پي؟
سخت افزارهاشون با هم فرق ميکنند؟
من اگه بخرم به نظر شما کدوم رو بخرم؟
اگه فرق نداشته باشه چه قدر لينوکسش ارزون تره؟(نميشه خريدش و هم يه اکس پي نصب کرد و هر دو رو داشت؟)
يا علي!
سلام به دوستان
امروز یه aspire one برام اوردن که مشکل داره
سی دی ریکاوری یا چیزی شبیه این نداره (صاحب لپ تاپ هم قبلا اینکارو نکرده و ریکاوری تهیه نکرده)
نمیتونم درایور صداشو پیدا کنم
به نظرتون ویستا نصب کنم؟
acer چرا پشتیبانی نمیکنه..؟
[QUOTE=hosseingrami;3714598]سلام دوستان اگه ميشه سريع بگيد ايسر وان داراي سيتم عامل لينوکس بهتره يا اکس پي؟
سخت افزارهاشون با هم فرق ميکنند؟
من اگه بخرم به نظر شما کدوم رو بخرم؟
اگه فرق نداشته باشه چه قدر لينوکسش ارزون تره؟(نميشه خريدش و هم يه اکس پي نصب کرد و هر دو رو داشت؟)
يا علي![/QUOTE
سلام اگه ميشه يکي جواب بده!
سلام
من تو بعضی سایت ها دیدم که ویندوز ویستا و حتی سون هم رو aser one نصب کرده بودن!!! کسی از دوستان این کارو کرده ؟؟؟
آخه dvd/Rom که نداره!! اگه نصب بشه ، باید این کارو از روی فلش انجام داد و به راحتی نصب میشه؟؟؟؟
سلام به بر و بچز.
من روی Acer aspire one برنامه ی Mechanical 2006 رو نصب کردم و خیلی خوب از این امتحان سربلند بیرون اومد.
بارگذاری برنامه تو کامپیوتر خونگی 40 ثانیه و توی این نوت بوک 45 ثانیه طول کشید.
واقعا فکر نمیکردم از پسش بر بیاد.:18:
اصلا هم اذیت نمیکنه مگر اینکه صفحه اش کوچیکه.:27:
از بچه ها کسی که ایسر دراه یه چند تا عکس از صفحه نمایش تو ویندوز عکس بگیر تا ببینیم تو مانیتور کوچیکش چیزی معلوم میشه؟؟
سلام خوب راست ميگن يه کم تاپيک گرد خورده راش بندازيد جواب ما و دوستان رو هم بديد!
راستي اونايي که دارنش واقعا اين قدر فنش صدا ميده انگار که سشوار روشنه!؟
نقل قول:
برای من اصلا صدا نداره ، جدا میگم
خودم هم قبل از خرید تو review ها خونده بودم صدای فن زیاده
حالا نمی دونم چطوره شاید هنوز به صدا نیفتاده!!
کسی تا بحال روی این لپ تاپ ها بازی ریخته ببینه چطور اجرا میشه؟
من تو یوتوب دیدم که بازی fear رو خیلی خوب اجرا می کرد.
سلام مگه ميشه صدا نداشته باشه ديگه اونايي که دارند همه همين جوري هصت(يعني صدا نميده دوستان ديگه)؟پس به رويو ها نميشه اعتماد کرد؟نه؟
فير هم منم ديدم به راحتي اجرا کرد و همچنين وين ويستا سون بازي وارکرفت و جي تي آ5 و.......
آقا يکي بگه ديگه نسخه ويندوز و لينوکس از نظر قيمت سخت افزار و نرم افزار چه فرقي دارند؟(خواهش ميکنم خيلي مهمه)!
دوستان لطفا در مورد cpu اتم این نوت بوک توضیح دهیدو اختلافاف آن با نمونه مشابه اینتل چیست؟
سلام دوست عزیز لطفا آدرس دقیق اونجائی رو که لب تاپ Acer Aspire One رو خریدی بهم بده در ضمن از لب تاپت راضی هستی، مشکل خاصی باهاش داشتی؟ چطوری روش ویندوز نصب کردی
خیلی ازت ممنون میشم جوابم رو سریع بدی
راستی شنیدم hp هم مینی لب تاپ خوبی وارد بازار کرده
آقا مشخصات این مینی لب تاپ hp با قیمتش رو ممنون میشم دوستان لطف کنند
یه مینی لب تاپ توپ دیگه : Lenovo ideapad s10e
ال سی دیش ده اینچه
هاردش 160
سی پیوش هم اتم 1.6
قیمت 500
میگن کیفیت خوبی داره
البته این ایسر هم چیز خوبیه مخصوصا با اون قیمت عالی
1-دوستان لطفا در مورد cpu اتم این نوت بوک توضیح دهیدو اختلافاف آن با نمونه مشابه اینتل چیست??????????
2-از بچه ها کسی که ایسر دراه یه چند تا عکس از صفحه نمایش تو ویندوز عکس بگیر تا ببینیم تو مانیتور کوچیکش چیزی معلوم میشه؟
من ندارمش خوب ولي يه اطلاعات ازش ميگم!
سي پي يو اتم: سيپيويهاي اتم ساخت شرکت اينتل هستند اينتل در مدتها پيش در فکر نتبوک يا ويا ميني نوتبوک ها بود(چون ميدانست اين مدل ها پيشرفت ميکنند) و به اين دليل به فکر ساخت سي پي يو هايي با توان مصرفي 2 يا چند وات و حجم کم افتاد اول خواست تا همين سيپيوي هاي pc را ويرايش کرده و در اين مدلها به کار ببرد اما نتوانست و خواست نصل جديدي از سيپييو ها را با توان مصرفي کم و بازدهي متوسط روانه بازار کند!
خلاصه سيپي يوهاي اتم چيزي از سلرون بالاتر و از کورتودو پايين تراند در کل بد نيستند و براي اين مدل از کامپيوتر ها که بيشتر براي وب و کارهاي متوسط طراحي شدند خوبند!(در واقع دو هسته دارند)
ببخشيد همينارو ميدونم!
سلام
از این 100تا پست قبلی که بگذریم اصلا این لپتاب قابل ارتقا هست چون من یه مطلب خوندم درباره این که نسل جدید سی پی یو های اتم از اینتل با سرعت پردازش 2 مگا و 2.1مگا هرتز تو راهه در ضمن این دوستمون خودشا کشت چنتا عکس واسش بزارید .
دوست عزیز من عکس از دسکتاپ پیدا نکردم ولی از دلو رودش خیلی چیزا پیدا کردم اینم آدرسش
کد:http://www.small-laptops.com/gallery/acer-aspire-one-hdd-fcc-photo-gallery/
بازم سلام
دوستانی که واردن یه توضیح کامل درباره سی پس یو اتم بدن بازم میگم توضیح کامل آیا این سی پی یو دو هسته ایه یا تک هسته ای تفاوت اون با سلرون و همچنین با core duo یا core 2 duo چقده ؟ اگه بخایم مقایسه کنیم در حد چند سلرونه؟چه برنامه هایی رو باهاش مشکل داره آیا تا حالا کسی ویندوز 7 یا ویستا روش نصب کرده؟ یکی از دوستان گفت بازیهایی مثل بازي وارکرفت و جي تي آ5 را به راحتی جواب میده با این حساب گرافیکش باید در حد 128 pc باشه نه؟ در حملو نقل آسیب نمیبینه؟تو سایت کیمیا انلاین زده 345 تومان با گارانتی سازگار آیا هارد این سیستم 120یا 160؟ قابلیت ارتقا رم.سی پی یو . هارد را داره؟ خسته شدم این همه سوال پرسیدم یه با معرفت پیدا بشه جواب بده دستشا از راه دور میبوسم.
سلام . این لپ تاپ به شدت چشم منو گرفته و میخوام که بخرمش
اما چند تا سوال مهم داشتم
اولا اینکه کیفیت فیلم دیدن توش چطوریه
یعنی فیلم های با کیفیت بالا ( مثل فیلم هایی که رو دی وی دی ناین خورده ) رو راحت و روان اجرا میکنه ؟
بعدشم واسه کار های طراحی وب و همچنین کارهای فتوشاپی مناشب یا نه ؟
سلام
هاي Intel Atom پردازنده هايي تک هسته اي کوچک با مصرف بسيار کم و کارآيي پايين براي مصارف معمولي هستند. يعني براي مثال يک پردازنده Core 2 duo 2Ghz حدود 5 برابر يک پردازنده Atom 1.6Ghz کارآيي داره.اما اين پردازنده به سبب کوچک بودن و دماي پاييني که دارند و مصرف کمي که دارند(زمان بيشتري نسبت به لپتاپهاي معمولي بدون نياز به شارژ مجدد کار مي کنند و مصرف باطري کمي دارند نياز به سيستم خنک کننده بزرگي ندارند) براي ساخت لپ تاپهاي کوچک و کارهاي خيلي معمولي مثل Office بکار مي رن.
البته در سري جديد اون که هنوز به بازار نيومده با نام Intel Atom 2 هنوز معلوم نيست چه تحولاتي صورت گرفته باشه. کارآيي اون حدود 3/1 کارآيي Core Duo و يه کم بيشتر Celeron (تقريبا مي شه گفت 2/1 برابر) هست.يک Atom 1.6 در حد 2Ghz سلرون مي تونه باشه اما به سبب Cache Memory بيشتر روانتر کار ميکنه. سلرون واقعا افتضاحه اونم واسه لپ تاپ چون هم سرعتش کمه و هم مصرفش نسبت به Atom بالاست. پس اصلا توصيه نميشه.Windows Vista و 7 هم روش نصب ميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که جواب منا ندادید ولی تو آدرس پایین میتونید درباره آتم اطلاعاتی بدست بیارید
میتونید ببینید که مصرف بسیار پایینی داره ولی خوب به نسبت میزان کش هم پایین ترهکد:http://www.intel.com/products/processor/atom/specifications.htm
در رابطه با بازیهایی که عرض کردید با توجه به این که این ناناز از چیپست GMA 950 به عنوان گراف استفاده میکنه این مشخصاتا پیدا کردم
مشاهده میکنید که گراف این ناناز یکم از geforc fx 5200 بهتره.کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
در رابطه با سوال دوست عزیزم lvlr24 فکر کنم کوچک بودن LCD بستگي به کارتون داره و اگه بخواين کارهاي مختلفي ويرايشي که نياز به دقت زياد چشم داره انجام بديد خوب يه کم اذيتتون مي کنه.جدا از این که من شنیدم lcd هرچی کوچیکتر باشه کیفیتش بالاتره
ولی برای فیلم دیدنفکر نکنم مشکل خواصی داشته باشه((فقط از صفحه فاصله بگیر بخاطر چشمتون میگم))
در آمريکا بعنوان يک دفترچه ياداشت با قابليتهاي بالا ازش استفاده ميشه.
این اطلاعاتا تو این یک هفته بدست آوردم امیدوارم کمکتون کنه.
اینم چیزی که میخاستید.
البطه این عکسها از مدل 10.1" ایسر اسپایر 1
سلام دوست من ببخشيد من يه کم تحقيق کردم در مورد سي پي يو هم ممنونم!
در مورد بقيه من با چشم خودم يه ويديو تو يوتوب ديدم !اگه دقت کرده باشه وقتي تسک منيجر ويندوز رو بياري(همون طور که بلدي جهت ياداوري ميگم ) اگه بري تو سربرگ پرفومنس ميتوني از کارکرد سيپي يو و همچينين چند يا تک هسته اي بودن اطلاع پيدا کني!
تو اين ويدويو در ويندوز ايکس پي اين نت بوک همون پرفورمنس رو آورده بود و قشنگ مانند کور تو دو ها دو هسته داشت!
در کل برو تو يوتوب و فقط بنوسي acer apire one و هر جي خواستي پيدا کن معمولا 99% اين ويديو ها واقعيت دارند و تبليغ زياد ندارند حتي ميتوني وين ويست و سون رو هم روش ببيني!
همچنين فيلم وين دوز سون رو هم ديدم ولي اون کجت سي پي يو متر بيشتر رو آخرا بود در شرايط مختلف!
يا علي!
يه سوال هم داشتم مدل 10 اينچ که دوست خوبم عکسشم هم گذاشتند چه فرقي با اين داره؟
دارند اينجا؟قيمتش چنده؟
در مورد تفاوت سخت و نرم افزاري و قيمت نسخه لينوکس و ويندوز چي؟
کلا تو همه مدلاش؟
من صددرصد میخرمش اگه ادیتور جاوا مث نت بینزو سانو ساپورت کنه.ایا میکنه؟
میشه باهاش c# کار کرد؟
کللن net. رو ساپورت میکنه؟
عمره این نت بوک تا چند سال میتونه باشه؟
متاسفانه این cpu از تکنولوژی 2هستهای برخوردار نیست
کد:http://ark.intel.com/cpu.aspx?groupId=36331
نقل قول:
پردازنده هايي تک هسته اي کوچک با مصرف بسيار کم و کارآيي پايين براي مصارف معمولي هستن
البطه این قسمتی از یک فیلمه
اینم یه چنتا عکس از ایسر وان 10 اینچ
من یه سوال خیلی بزرگ واسم پیش اومده و اون هم اینه که این اسپایر وان ایسر بهتره یا این eeepc 904 از ایسوس
من هر جا میرفتم یه چیزی میگفتن . یه عده کلا میگفتن ایسر آشغاله ، هادرش میسوزه ، زودی خراب میشه و همش باید بفرستیش تعمیرگاه و ...
باز یه جا میگفتن اسپایر وان از eeepc بهتره ، قدرتمند تره و از این حرفا
حالا من واقعا بین این دو مدل موندم که باید کدومشو بگیرم
بین سی پی یو این دو تامدل کدوش بهتره ؟
ماله اسپایر وان
1.6 intel atom با یک مگ کش
ماله eeepc 904
intel celeron 353
در ضمن اختلاف هاردهاشون چطوره ؟
اینکه میگن هارد های اسپایر وان زودی میسوزه و یا مادربردش مشکل داره راسته یا نه ؟
ممنون میشم نظرات کارشناسانه خودتون رو بهم بدید و بهم کمک کنید تا انتخاب درستی از بین این دو مدل داشته باشم
نه اين رو شک نکن که اتم از سلرون قوي تره!
مال ايسر صد در صد از ايسوز قوي تره!
کسي در مورد تفاوت لينوکس با نسخه ويندوز در قيمت و سخت افزار و نرم افزار در ايسر وان نميدونه؟خودمو کشتم بار 10 که سوال کردم!
:11:
اين مدل لبتاپ ها كه روش ويندوز نيست را ميشه ويندوز نصب يا نه و چظوري ؟
کسی از lenovo s10 دیده و استفاده کرده و نسبت به ایسر وان چطوره ؟؟؟؟
سلام منم همین مشکلو دارم (تعویض لینوکس لپ تاپ با ویندوز) :41:نقل قول:
از بزرکان تاپیک استدعا داریم یه توضیح جامع بدهند تا دعا گوشون شیم ؛
حقیقت دیشب داداشم یه acer مدلaspaire 5738 گرفت ، تا صبح باهاش درگیر بودم شاید خودم بتونم ویندوز روش نصب کنم هر کاری که فکر میکردم از پاک کردن لینوکس گرفته تا تغییر صفحه setup انجام دادم ویندوز xp هم از سرویس پک 2 تا 64 بیتی رو تست کردم ؛
نامرد مرحله آخر که فایلهای ویندوز رو برای boot شدن بار گذاری میکنه یهو eror میده ؛ :19::19::19::19::19::19: خلاصه حریفش نشدم ،
تنها چیزی که به مخیلم رسیده اینه که نکنه ویندوز مخصوص داشته باشه و ...
منتظر حضور سبز اساتید هستیم
سلام به همگی
من با لپ تاپهای زیلدی کار کردم . اینها هم مانند کامپیوترهای دیگر هستند و هیچ فرقی ندارند . درسته که خودشان ویندوز دارند ولی هر ویندوز دیگری را هم میتوان روی آن نصب کرد . من الان روی اسپایر وان خودم ویندوز سون نصب کرده ام و با آن کار میکنم و مشکلی هم ندارم . و کارهای سبک مرا جواب می دهد. این لپ تاپ را من برای تدریس در کلاس درس استفاده میکنم و خیلی هم از آن راضی هستم .
سلام.نقل قول:
عالي حرف نداره.
خيلي از آسپاير وان خوشكل تر نيست ولي با سي پي يو دو هسته و حالت باحال تري كه داره من مي پسندمش.
به خصوص كه 10 اينچ هست و از 10 اينچ وان ارزون تره. 459 بين الملل 499 ايران. با يه خورده بالا پايين ديگه:13:
4720 رو اگه بتونم رد كنم. در جا ميخرمش.(رنگ بنفشش خيلي ضايع بود)
در تکمیل حرف دوستمون
این عکسا میزارم.سعی میکنم اگر learning نصب ویندوز 7 را هم پیدا کردم اینجا بزارم.کسی که جواب ما رو ندادنقل قول:
من الان روی اسپایر وان خودم ویندوز سون نصب کرده ام و با آن کار میکنم و مشکلی هم ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کسی آموزش نصب ویندوز سون را نداره؟
سلام
lerning ویندوز 7 رو پیدا کردم توضیحات زیادی نداده ولی کار راه بندازه
Having access to MSDN via the MVP program, I downloaded the beta version of Windows 7 as soon as it became available, with the idea of loading it onto my Acer Aspire One netbook (an nice little Christmas present to myself!).
With the software downloaded there was just one issue to overcome, how do you install an OS onto a netbook with no optical drive? The answer is you need a bootable USB drive. It took a lot of searching around the net to work out how to do this, so I thought I’d outline the steps here, mainly for my own benefit, so I know where to look the next time LOL. This guide will show you how to get W7 beta onto an Acer Aspire One Netbook, YMMV with other netbooks.
Step 1 – Let’s create a bootable USD Drive!
Clearly, the first thing you need is a USB drive and the one I used was an 8GB Seagate model.
Plug the drive into your PC.
Open a command prompt as administrator.
Get the drive number by typing:
diskpart
list disk
On my machine the USB disk was number 1.
Format the drive by typing:
select disk 1
clean
create partition primary
select partition 1
active
format fs=NTFS
assign
exit
Mount the Windows 7 beta iso using Daemon Tools or similar.
Navigate to the boot directory
cd E:\boot
Using bootsect, we’ll make the USB drive a bootable NTFS drive, ready for a Windows 7 image (my drive was labeled G):
bootsect /nt60 G:
We are finished with the command prompt now, so you can close it.
Step 2 – Copy the installation files from the mounted Windows 7 iso to the USB drive.
Step 3 – Install on the Netbook
Plug in the USB drive and turn on the netbook
On start up press <F12> to select the bootable drive
Select the USB drive and press return
The netbook will boot from the USB drive and the installation will begin
Install as normal.
I hope this helps someone, and if not, at least I’ll know where to look the next time I need this information.