خوب شما بودجتو کامل بگو تا درست راهنماییت کنیم.نقل قول:
Printable View
خوب شما بودجتو کامل بگو تا درست راهنماییت کنیم.نقل قول:
بودجه ی من برای این سه قطعه 400 تومان.
من آخرهای اسفند می خوام بخرم که تا اون موقع این سه قطعه ارزون میشه.
سلامنقل قول:
Main:Asus P5Q
Cpu:Intel Q6600
Ram:2x2GB Patriot 1066/800MHZ (1066 is better for ypu)o
به نظر شما رم apacer بهتر نیست؟
گفتم که فرق خاصی نداره با پاتریوت شما هم که اهل اورکلاک نیستی ، پس همین پاتریوت 4 گیگ قیمتش مناسبه .نقل قول:
به نظر شما رم apacer بهتر نیست؟
apacer که ارزون تره!
دو تا 2 گیگ 50 تومان.
بهتر نیست؟
پاتریوت هم 45 تومن بود ( تا اونجایی که من اطلاع داشتم ! ) ولی شما هر کدوم ارزونتر بود رو بخر .نقل قول:
apacer که ارزون تره!
دو تا 2 گیگ 50 تومان.
بهتر نیست؟
حالا از ارزونی بگذریم کدومشون بهتره.
از همه نظر.
این قضیه معلومه که پاتریوت آبی مدل خوبیه و خیلی بهتر از اپیسره و یک هتسینک برای خنک کنندگی داره! بهتره!! تایمینگ رم هم خیلی مهمه تایمینگ رمی که می خواهید بگیرید تایمینگش چنده پاتریوت آبی 5-5-5-15 و سری بلود آیرون پاتریوت 5-5-5-12 هستش و برای اور هست! حالا نمی دونم چه مدلی شما مدن نظر دارین؟؟! بعضی رم ها هم تایمینگ 4-4-4-12 ........... و غیره رم های ddr3 ]م سی ال 7 و9 داره!نقل قول:
:11:
پس من اگه این رم رو بخرم بهتره.نقل قول:
میشه مشخصات دقیقش رو بدی؟
آقا شما آخرش مادبردت رو چی انتخاب کردی؟
asus p5ql-pro؟
اگه آره اینجا رو یه نگاه بنداز حتما:
هر چند به جواب نهایی نرسید اما اطلاعات خوبی توش داره...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=268734
این هم لیست QVL واسه این مادر برد که توش رمها رو معرفی کرده که به این مادر برد میخوره... اپیسر توش هست...
(اگر باز نشد صفحه سوم همون تاپیک لینکش هست)کد:http://forum.p30world.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.asus.com%2F999%2Fdownload%2Fproducts%2F2307%2F2307_10.pdf
من الآن مادر برد رو Biostar p43D2-A7 انتخاب کردم...
بتازگی هم خبرنامه انفورماتیک گستر خبری داده که بزودی عکسشو میذارم ببینی... در مورد همین مادر برد من...
تیترش اینه:
کسب رتبه اول در نمودارهای مقایسه ای آزمایشگاه تخصصی Tomshardware
متنشم اینه:
بایوستار ، با استفاده از قطعات بسیار با کیفیت ، و طراحی منحصر به فرد مادربردهای خود ، راندمان بسیار بالایی را در ازای هزینه ای مناسب به کاربران ارائه می دهد . بدین ترتیب نرخ راندمان به قیمت در محصولات این کمپانی ، بسیار مناسب است و سیاست قیمت گذاری انفورماتیک گستر باعث شده است در ایران این نقطه قوت Biostar به اوج برسد . یکی از این مادربردها Biostar TP43 D2-A7 است که اخیرا در آزمایشگاه تخصصی و معتبر Tomshardware ، نتایج بسیار خوبی از خود به جای گذاشته و گوی رقابت را از حریفان گران قیمت خود، حتی مادربردهای دارای تراشه P45 ، ربوده است .
توی همه بنچها هم اول شده... از p5ql-pro هم خیلی جلوتره قیمتشم کمتره...
آقا بیا اینم عکسای اون خبر نامه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بنچهاش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم یک جایی خوندم که مادربرد های biostar خوب هستند ولی بیشتری ها به من asus رو پیشنهاد کردن و به نظر من با رم apacer خوب در می یاد نظر شما چیه؟
آره اینکه فقط یه جا خوندی بایواستار خوبه مال اینه که مردم برندهای زیاد معروف رو فقط میشناسن...
مثلا این بایواستار جزو 20 برند برتر شده اما توی این 20 تا گیگا نبوده که همه اینقدر تعریفش رو میکنند... MSI هم نوزدهم شده!!!
البته ایسوس قطعا چیز خوبیه...
متنش اینه:
اکتبر 2008 ، تایوان
برند شناخته شده جهانی بایوستار ، تولید کننده مادربرد و کارتهای گرافیکی ، امسال در فهرست برترین 20 برند جهانی تایوان جای گرفت . این جایزه نه تنها عملکرد وسیع و مناسب این برند را تا بحال نشان می دهد ، بلکه آن را به عنوان یک برند شناخته شده جهانی معرفی می نماید .
این نظرخواهی که در مورد تمامی برندهای تایوانی انجام شد ، بر اساس تجزیه و تحلیل های مالی مانند مجله Business week آمریکا ، نقش برندینگ ، قدرت برند و ارزش اصلی و خالص برند ، جهت تهیه لیست 20 تایی از بهترین و با ارزش ترین برندهای تایوانی در سال اجرا شد . ارزش برندها طی 12 ماه تا قبل از 30 ام ماه June از سال 2008 بررسی گردید. این بررسی توسط انجمن TAITRA تحت نظر انجمن تجارت جهانی و وزارت اقتصاد و کار تایوان انجام شده است . بر اساس این بررسی 20 برند برتر تایوان مجموعا" 9.14 بیلیون دلار آمریکا ارزش دارند . لازم به ذکر است ارزش برند بایوستار در این میان 46 میلیون دلار آمریکا می باشد .
نکته بسیار جالب توجه در این مورد ، عدم وجود نامهایی مانند Gigabyte ، ECS ، Foxconn ، Jetway ، Sparkle ، Palit ، Patriot ، Geil ، Crucial و ... در این لیست 20 تایی می باشد . شایان ذکر است که همواره تحقیقاتی که مبنای آنها اصول علمی است و اصطلاحا دانش محور می باشند ، از درجه درستی بالائی برخوردار هستند و معمولا" تکیه بر آن تحقیقات بسیار مطمئن تر از گمانه زنی های معمولی میباشد.به دلیل محدودیت ها همواره نمی توانیم خود این تحقیقات را تجربه کنیم ولی بسیار عاقلانه میباشد که از نتایج تحقیقات معتبر در انتخاب و قضاوت خود استفاده و نتیجه آن را در تصمیماتمان دخیل نماییم .
به هر حال تصمصم با خودته... من همه این راهی که شما رفتی رو رفتم :31:
الآن فقط میونده قطعاتم بدستم برسه...:31:
خیلی از اساتید اینجا مخصوصا پرفسور مسعود رو من انقدر مزاحمش شدم که خدا میدونه!!!:11:
هرچی هم بگه مطمئن باش سنده...
من هرچی میگم تکرار حرف بعضی از همین اساتید هست که حین تحقیق فهمیدم... چون داری واسه انیمیشن و 3d سیستم جمع میکنی واسه همین گفتم تحقیقات منم بدونی بد نباشه...
دیگه با خودته انتخاب کنی...
پیشنهاد عالی برای مادربرد در ماه آینده مادربرد gf9300t-a از الایت هست لامذهب گرافیک آنبردش در ویستا 5.1 شده
نقل از مجله علم الکترونیک
میشه منظور حرفت رو بهتر برسونی؟نقل قول:
Biostar p43D2-A7
مادربرد خوبیه و اختلافش در کل با P5QL-Pro بسیار ناچیز و جزئی هست!رتبه رو توجه نکنید (اختلاف امتیاز ها مهمه!در خیلی از این تستها اختلاف ها صدمی هست پس اصلا تفاوت پرفرمنسی نداره!)و کمی هم تبلیغات!ولی قیمتش خیلی مناسبه!و ارزش خریدش میره بالا!در ضمن شرایط تست های آزمایشگاه رو هم در نظر بگیرید!!!!!بعد با کمی هزینه هم میشه یه P45 خرید!البته نه از برندهای ضعیف که برخیشون تو تست بودن!در کل انتخاب خیلی خوبیه!برای p43 و هزینه نسبتا کم!
کاملا درسته . اینجا اختلافها محسوس نیست که بگیم مادربرد بایواستار با اختلاف زیادی بهتره ، در ضمن تست کلی مادربردها فقط به 4 تا برنامه محدود نمیشه ، ولی از قیمت بسیار عالی این مادربرد بایواستار هم نمیشه گذشت ! در کل اغراقه اگه بگیم از P5Q بهتره ولی میشه گفت از P5QL Pro کم نداره و در اورکلاک میتونه P5QL Pro رو شکست بده .نقل قول:
(اختلاف امتیاز ها مهمه!در خیلی از این تستها اختلاف ها صدمی هست پس اصلا تفاوت پرفرمنسی نداره!)
ولی به نظر من asus بهتره.
قیمت این نوع مدل biostar چه قدره؟
در مورد تبلیغاتی بودن سیستم که آره حق با شماست... اما در مورد مشابه این مدل با p45 اینجا یه تست هست که نمیدونم صحتشو اما p43 در برابر p45 بهتر عمل کرده!!نقل قول:
Biostar p43D2-A7
مادربرد خوبیه و اختلافش در کل با P5QL-Pro بسیار ناچیز و جزئی هست!رتبه رو توجه نکنید (اختلاف امتیاز ها مهمه!در خیلی از این تستها اختلاف ها صدمی هست پس اصلا تفاوت پرفرمنسی نداره!)و کمی هم تبلیغات!ولی قیمتش خیلی مناسبه!و ارزش خریدش میره بالا!در ضمن شرایط تست های آزمایشگاه رو هم در نظر بگیرید!!!!!بعد با کمی هزینه هم میشه یه P45 خرید!البته نه از برندهای ضعیف که برخیشون تو تست بودن!در کل انتخاب خیلی خوبیه!برای p43 و هزینه نسبتا کم!
اینه:
کد:http://www.insidehw.com/Reviews/Motherboards/Biostar-TP43D2_A7-and-TP45D2_A7.html
آره درسته... اختلافها زیاد نیست... حق با شماست... اونم 4 تایی که برده رو گذاشته!:31:نقل قول:
کاملا درسته . اینجا اختلافها محسوس نیست که بگیم مادربرد بایواستار با اختلاف زیادی بهتره ، در ضمن تست کلی مادربردها فقط به 4 تا برنامه محدود نمیشه ، ولی از قیمت بسیار عالی این مادربرد بایواستار هم نمیشه گذشت ! در کل اغراقه اگه بگیم از P5Q بهتره ولی میشه گفت از P5QL Pro کم نداره و در اورکلاک میتونه P5QL Pro رو شکست بده
اختلاف کم هم برای من که خیلی خوبه چون قیمتش یه 30 تومنی فکر کنم با p5ql-pro فرق داره... فکر کنم 85 باشه...
منظورم همین بود منم... در برابر p5ql-pro نظرمو گفتم...:20:نقل قول:
در کل اغراقه اگه بگیم از P5Q بهتره ولی میشه گفت از P5QL Pro کم نداره و در اورکلاک میتونه P5QL Pro رو شکست بده
خب پس نگران چی هستی؟ بخر دیگه...نقل قول:
ولی به نظر من asus بهتره.
من دیدم مثل همند تفاوت قیمت رو گذاشتم واسه cpu ... شما اگه ایسوس دوست داری یه دل شو...
بهتر!؟فکر نمی کنم!!معتبر تر!؟اونم جای بحث داره!معروف تره!>>>آره همینه!(>>>گرونتر!):31:نقل قول:
اونم حدود 80
دوست عزیزنقل قول:
نه ایسوز فقط p5q رو داره که p45 هست نه اون مدلی که مقایسه شده!اون تست هم در کل باید معتبر باشه!؟:31:
شما tpower i45,....
p5Q deluxe,.....
رو هم در نظر بگیرید!اصلا مقایسه p43 با p45 برند های مختلف و حتی از یه برند درست نیست!(مگه اینکه قیمت تعیین کننده باشه!:13:)ولی با توجه به قیمتی که دارن همون طور که گفته شد خیلی مناسب هستند!و مبارکت باشه!
نظر من هزینه بیشتر برای P5q هست یا همون مدل بایو استار!(ماشا...اسمش رو باید بدیم یه قطار بکشه!:31:)
:11:
من اگه p5q رو بخرم ضرر کردم؟
شما بودید چی رو انتخاب می کردید؟
ضرر ؟! نخیر سود کردی ! من هم بودم p5q انتخاب میکردم . البته اگه با خرید p5q به قطعات دیگه لطمه نمیخورد و دیگه نمیتونستم سی پی یو و رم و گرافیک بهتری انتخاب کنم ... در کل انتخاب با خودته .نقل قول:
من اگه p5q رو بخرم ضرر کردم؟
شما بودید چی رو انتخاب می کردید؟
نظرتون درباره ی این سیستم چیه؟
cpu:q6600
ram:apacer 2gig
vga:4850/9800 gtx/9800 gt
خوبه . مادربردش چی شد ؟ در ضمن کدوم گرافیک رو انتخاب میکنی ؟نقل قول:
ram:apacer 2gig
vga:4850/9800 gtx/9800 gt
من نفهمیدم!!نقل قول:
نه ایسوز فقط p5q رو داره که p45 هست نه اون مدلی که مقایسه شده!
یعنی مدل asus p5QL-pro نداریم؟!!
motherboard:asus p5ql proنقل قول:
100 تومن
سلام.نقل قول:
من نفهمیدم!!
یعنی مدل asus p5QL-pro نداریم؟!!
منظورشون این بود که Asus مدلهای مختلفی داره ( استفهام انکاری ! )
خوبه . گرافیک چی شد ؟نقل قول:
motherboard:asus p5ql pro
100 تومن
گرافیک رو به احتمال زیاد 4850.
خوبه؟
یعنی ایسوز و بایواستار مدلهای خیلی قوی تری هم دارن p45 باشه!نقل قول:
نقل قول:تایید!نقل قول:
ram:2 ta apacer 2gig
vga:4850
motherboard:asus p5ql pro
خوبه؟
این خوبه
اگه هم p5q بخری که بهتره!
درسته p5q بیتره!
p5q چق قدره؟
راسته میگن قیمتلوازم خانگی اومده پایین؟
حدوده 30 تومن گرونتر از همین !نقل قول:
مادربرد لوازم خانگیه !!؟
عزیز جان گفتن باید کاهش بدن و ما نظارت می کنیم و جریمه می کنیم و برخورد می کنیم و .....!!!!
از این حرف ها خیلی زده شده!!!!ولی اینکه چقدر عمل شده!من نمی دونم!p5q هم حدود 130 هست!
برای گرافیک چه مدلی بخرم؟
هر دو مدل 9800 و 4850.
یکی جواب بده.
عزیز جان هنوز به نتیجه نرسیدی!؟چندیمین بار هست سر 9800gtx و 4850 می پرسی!؟
با توجه به کاربرد شما که دوستان گفتن انویدیا بهتر عمل کرده شما 9800gtx+ بخرید.برندش هم زوتاک حدود 255!
4850 هم اچ آی اس حدود 240
پس من 9800 رو میخرم.