فکر علتش زیاد بودن حجم هارد هست...من خودم به رسیورم فلش بیشتر از 8 گیگ بزنم قاطی می کنهنقل قول:
Printable View
فکر علتش زیاد بودن حجم هارد هست...من خودم به رسیورم فلش بیشتر از 8 گیگ بزنم قاطی می کنهنقل قول:
سلام خدمت همه دوستان
میخواستم یه هارد اکترنال بگیرم 500 یا 1 ترا حالا از دوستان خواهش میکنم از این 2 ظرفیت کدوم مارکا خوبن
از نظر من:نقل قول:
به ترتیب:
1_وسترن دیجیتال
2_سیگیت
3_ترنسند
مشکل نشناختن هارد 500 وسترن توسط رسیو*ر استرانگ46622xii
من یه هارد 500 elite وسترن for mac دارم وقتی خریدمش توسط برنامه fat32 format در داس به فرمت fat32 دراوردمش تا بتونم در رسی*ور استفاده کنم با موفقیت فرمت کردم و رسیو*ر هم اون رو شناخت و ضبط میکردم تا اینکه تصمیم گرفتم هارد رو از 1 پارتیشن به 3 پارتیشن تقسیم کنم دیگه رسیو*ر نشناخت دوباره 3پارتیشن رو پاک کردم و 1 پارتیشن ساختم و با روش اول فرمت کردم اما دیگه رسیو*ر هارد رو نمیشناسه اصلا وقتی به دستگاه میزنم تصویر خش خش پیدا میکنه و از هارد صدای تق تق در میاد والا هر کاری کردم و باسیمنتیک پارتیشن مجیک و acronis فرمت کردم نشد که نشد.البته هارد من با کامپیوتر مشکلی نداره و به خوبی کار میکنه ولی نمیتونه دیگه با رسیو*ر مچ بشه!!!
اما بار اول بخوبی مچ شد نمیدونم چرا دیگه جواب نمیده؟؟
در ضمن با دستور chckdsk/R تست کردم مشکلی نداشت
روشی که من برای فرمت استفاده کردم اینه:
من این دستور رو اجرا کردم:
Click Start menu, select Run and enter diskmgmt.msc
If it asks you to initialise the disk, make sure you select a Basic disk, as opposed to a Dynamic.
There's a guide on Disk Management here You need to find the disk with unallocated space. Right click on it and select "New Partition" and follow these steps, clicking "Next" to get move on at each stage.
1. Partition Wizard starts, just click next to move on
2. Select Primary Partition.
3. Enter the maximum size for the Partition Size
4. Choose assign a drive letter. I used F:
5. Select "Do not Format this partition"
6. There will be a dialog box, summarising all the previous stuff. Click Finish
Now you have a drive letter, this is what we will pass to the formatter
Now download a copy of fat32format. Extract the single EXE file to somewhere suitable, like C:\.
Click Start->Run and enter
cmd
When the command prompt opens, type this - C:\ is the place you extracted the exe file to. Note if this sort of command line stuff makes your head hurt, you should probably give this a try instead
CD /D C:\
press enter and then type this. You need to replace f: with the drive letter you are trying to format.
fat32format f:
You should see this displayed
Warning ALL data on drive 'f' will be lost irretrievably, are you sure (y/n)
Now when it says this, it really means it. If you format the boot sector, FATs and root directory will be filled with zeros. By typing pressing Y and hitting return, you're also absolving me of liability for whatever was on the disk before.
Assuming you don't bail out at this point you should see something like this -
Warning ALL data on drive 'f' will be lost irretrievably, are you sure
(y/n) :y
Size : 250GB 488392002 sectors
512 Bytes Per Sector, Cluster size 32768 bytes
Volume ID is 1bdb:2c1d
32 Reserved Sectors, 59604 Sectors per FAT, 2 fats
7629261 Total clusters
7629260 Free Clusters
Formatting drive f:...
Clearing out 119304 sectors for Reserved sectors, fats and root cluster...
Wrote 61083648 bytes in 0.988463 seconds, 61796609.106193 bytes/sec
Initialising reserved sectors and FATs...
Done
منبع هم از سایت:
کد:
کد:
اینجا هم فیلم اموزش همین روش فرمت هست (حجم فایل 5مگ)کد:http://www.ridgecrop.demon.co.uk/index.htm
کد:
__________________کد:http://www.asredoosti.com/showthread.php?t=36683
کسی چیزی نمیدونه؟
سلام بچه ها من یه هارد اکسترنال western my passport 500GB دارم.چرا اکثراوقات safe remove نمیشه؟همه برنامه ها هم میبندما.
کسی نبود؟
چطور میتونم دینامیک یا بیسیک کنم؟
الان احتمالا یکی از تنظیماتش بهم خورده میخوامن باید به حالتی که خریدمش در بیارمش تا درست بشه!
این هم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه عکس هم با نرم افزار paragon گذاشتم
نقل قول:
براي تبديل به دايناميك يا بيسيك بايد روي قسمت disk1 كليك راست كني و اون رو به دايناميك تبديل كني.
برعكس اين كهر نمي شه مگه اينكه ديسك رو يك بار clean كني ( با اين كار كل پارتيشن هاي روي ديسك پاك مي شن ) :
روش clean كردن هم اينجوريه:
در منوي run بنويسيد cmd و enter بزنيد
دستور diskpart را تايپ كنيد و اينتر بزنيد
list disk
enter
select disk n
به جاي n شماره ي ديسك رو بزن در كامپيوتر شما 1 بايد باشه
enter
clean
enter
بعد وارد disk management بشو و ديسك رو intialize كن
به صورت پيش فرض ديسك basic مي شه
براي تبديلش هم به دايناميك از روش بالا كه توضيح دادم استفاده كن
ميخواستم بپرسم وقتی که سيستم خاموشه بهتره که هارد رو هم خاموش کنم يا stand by باشه ؟ يا اصلاً فرقی نميکنه ؟ مدل هارم هم western digital my book essential هست.
100 درصد خاموشش کننقل قول:
برای چی الکی روشنش بذاری
فرض یه دفعه برق چند بار قطع و وصل شد داغون میشه هاردت
نميشه يه کاری کنم که وقتی سيستم رو روشن ميکنم هارد روشن نشه ؟
سه تا راه دارهنقل قول:
ساده ترینش دیسکانکت کردن با برنامه USB Safely Remove
دومی یکبار رفتن به پوشه درایو اکسترنال و بستن پنجره
را اخر ریست سیستم از طریق منوی استارت
اگر همه اینها جواب نداد احتمالا هارد داره از ویندوز بکاپ میگیره و یه خورده باید صبر کنی.
سلام دوستان من يك هارد اكسترنال يك ترابيت آداپتور خور ميخوام چه ماركي رو پيشنهاد ميكنيد در ضمن قيمت تخميني هم بزنيد
وسترن و سيگيت چطورند؟
پيشنهادم اينه كه سوالات رو اينجا مطرح كنيننقل قول:
زودتر به نتيجه ميرسينکد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=428999
میشه در این مورد توضیح بیشتر بدید؟!نقل قول:
وقت بخیر
من ی هارد اکسترنال مدلSeagate External Expansion 1TB
دارم،با برنامه ی Acronis Disk Director Home و Norton PartitionMagic 8.0 هر کاری کردم به Fat32 اجازه نمیده تبدیل کنم.(واسه PS3 میخوام).
ویندوز سون 64بیتی دارم و با خود ویندوز فقط به exFAT تبدیل میکنه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.با تشکر
چون که جدول fat32 محدودیت حجمی در مورد حجم پارتیشن داره،من احتمال میدم که واسه همین نمیذاره که یه پارتیشن خیلی بزرگ رو تبدیل به fat32 کنید.نقل قول:
ببینید بعضی هاردهای اکسترنال نرم افزارهایی درونشان هست که به طور اتومات از درایو c و البته فقط از ویندوز و برنامه ها بکاپ میگیره.به نوعی انگار به همون دارن لطف می کنن.:5:نقل قول:
البته بار اول میبایست کمی طول بکشه نه همیشه.:10:
یکی از دوستان گیر داده هارد اکسترنالمو بهش بدم خودم برم ظرفیت بالاتر بخرم حالا میخام تمام اطلاعات هارد رو طوری پاک کنم که دیگه به هیچ عنوان قابل بازگشت نباشه و خیالم راحت باشه یعنی اصلا قابل ریکاوری نباشه
ممنون میشم راهنمایی کاملی کنید چون زودتر باید اینکارو انجام بدم
با سلام خدمت دوستان عزیز .
من یک دستگاه ps3 دارم و میخوام هاردش رو ارتقا بدم . هارد مورد استفاده در ps3 2.5 اینچی هست .
من میخواستم یه هارد 500 گیگ پرتابل بخرم و هاردش رو با هارد فعلی ps3 تعویض کنم . میخواستم بدونم که چقدر این کار شدنی هستش؟؟
ممنون
سلام به همه
.
.
من امروز یه هارد Transcend 25M3 که هم USB2.0 /USB 3.0 داره و 640 GB هستش..................من توصیه میکنم این هارد رو نخرید چون واسه استفاده از USB 3.0 باید از 2 تا کابلش استفاده کنید من خودم عاشق WD هستم اما واسه یکم ظرفیت بیشتر الکی رفتم این هارد آشغال رو خریدم.............آقا نخرید این مدل رو از من گفتن بودا..................:41:
سلام
یه هارد اکسترنال 1 ترابایت Seagate خریدم
با اداپتور
یه مشکلی هست
وقتی هارد رو میزنم به کام وقتی میخوام بیرون بیام هر چی سعی میکنم کلیک راست و سیف ران کنم نمیشه
مجبورم فقط کابل usb رو بکشم
مشکلی ایجاد نمیکنه؟
وقتی شما با چنین مشکلی مواجه می شید یعنی از هاردتون در حال استفاده شدن هست.نقل قول:
ببینید فایل یا برنامه ای که از هارد اکسترنالتون استفاده میکنه یا نه؟
از برنامه Unlocker هم می تونید استفاده کنید.
بهتره که این مشکل رو حل کنید و بعد از اون اقدام به قطع کابل USB کنید.
شاد باشید :40:
نقل قول:
با نرم افزارهایی که هارد رو وایپ مکنند اطلاعاتتون غر قابل بازیافت میشه
مثلا
ULTRA WIPE
یا نرم افزارهایی مثل FILE Shredder که فایل رو کاملا پاک میکنه
اگه تو ویندوز سون هستید نه مشکلی پیش نمیادنقل قول:
ولی اگه میخواین سیف بشه ولی نمیشه چند حالت داره یا هارد ویروسیه یا از توش یه برنامه داره اجرا میشه یا اینکه یم پروسس تو task manager هست که اجازه ی سیف شدن رو به هارد نمیده با نرم افزار هایی که برای سیف کردن اتصال usb هست میتونید راحت هارد رو سیف کنید
از برنامه CCleaner هم می تونی استفاده کنی، این برنامه کاملا Free هست...نقل قول:
کی از دوستان گیر داده هارد اکسترنالمو بهش بدم خودم برم ظرفیت بالاتر بخرم حالا میخام تمام اطلاعات هارد رو طوری پاک کنم که دیگه به هیچ عنوان قابل بازگشت نباشه و خیالم راحت باشه یعنی اصلا قابل ریکاوری نباشه
ممنون میشم راهنمایی کاملی کنید چون زودتر باید اینکارو انجام بدم
منظورتون چیه باید از 2 تا کابلش استفاده کنید؟:13:نقل قول:
.نقل قول:
.
.
.
سلام
یعنی رو هارد دو تا شیار هست که یکی واسه برقه یکی واسه USB هستش واسه استفاده از USB 3.0 باید هر دو کابل رو به هارد بزنی و بعدش هر دو سر USB رو به کامپیوتر....................
.
.
.
هارد فقط فقط Western Digital ..................من یه وسترن هم خریدم.....عالیه.....خودم میدونستم ترنسد جالب نیست اما واسه 140 گیگ بیشتر اشتباه کردم...........:41:
سلام
من یه هارد 1 ترا با آداپتور سیگیت دارم file system آن ntfs هست میخوام به fat 32 تبدیلش کنم با خود ویندوز نمیشه هم از قسمت my computer و هم از قسمت disk managment امتحان کردم با برنامه پارتیشن مجیک هم میشد به fat32 تبدیل کنم ولی باید هارد رو به چند درایو حدودا 196 گیگی تبدیل کنم یعنی نمیشد که کل هارد 1 ترا رو به یه درایو با فرمت fat 32 تبدیل کنم
برای استفاده در ps3 میخوام
نگید نمیشه چون هم دیدم و میدونم که میشه ( صفحه 9 پست 87 همین گفتگو یکی از دوستان عکسی رو گذاشته بود که ظرفیت یک درایوش حدود 464 گیگ بود و fat32 هم بود) ولی نمیدونم چجوری و با چه برنامه ای !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا راهنمایی کنید یا بگید با چه برنامه ای میشه اینکارو کرد!!!!!!!؟؟؟؟
من یدونه adata 2.5 ا320 گیگ اکسترنال گرفتم وقتی از پورت جلو یا رابطی که از پشت کیس اوردوم هارد رو نمی شناسه فقط از پشت کیس باید وصل کنم. آیا راه حلی هست این مشکلو حل کنه؟
برو توی سایت seagate فکر کنم بتونی برنامه ای برای format هاردت پیدا کنینقل قول:
جوابی نبود؟؟؟؟نقل قول:
با برنامه های زیر میتونی این کار بکنین . ابتدا سی دی را داخل درایو قرار دهید و با سی دی کامپیوتر را بوت کنید :نقل قول:
parted magic
hirens boot cd
البته parted magic یه برنامه ساده و بهتر و مخصوص همین کارهاست .
موفق باشی
سلام
یک هارد 1ترابایتی خریدم . الان که میخوام وصل کنم به سیستم پیغام نصب میده و اتوپلی که میاد هیچی نمی فهمم .الان هم که میزنم پروپرتیز حجم رو 442 کیلو نشون میده ! چه کارش باید بکنم ؟
سلامنقل قول:
هارد اکسترنالتون چه مدلی هست ؟؟
اون auto play رو اجرا کنین تا درایورها و نرم افزارهای ضروری نصب شوند.
درود خدمت دوستان و درود مخصوص خدمت دوست گلم ata.royalfalcon و با تبریک سال نوو:11:..
من یک Seagate Portable Expansion 500GB USB2 دارم و در اتصالش به ریسیور و رکورد کردن مشکلی ندارم.. ولی چند روز پیش یک WD My Passport 500GB USB3 گرفتم که تو ترسفر دیتا عذاب نکشم ولی متاسفانه رسیورم نمیشناستش وسترن دیجیتال رو..:41:
دوستان میدونن چرا؟
پارتیشن جفتشون هم ntfs هست..
سلام آقا فرزین عید شما مبارکنقل قول:
راستی با وایمکس چی کار میکنی !!! :31:
من خودم 6 تا هارد اکسترنال وسترن دارم که دسکتاپی هست و برای آرشیو استفاده میکنم و برای رکورد هم استفاده نمیکنم بنابراین متاسفانه نمیتونم راهنمایی دقیق به شما بدم ولی چندتا حدس میزنم
1. احتمالا هارد وسترن شما دو تا پارتیشن داره که یکی از پارتیشن ها برای نرم افزار و درایور هست و الباقی برای دیتا
شاید ----- شما فقط با پارتیشن اول کار میکنه و اونو میشناسه و از اونجایی که پارتیشن های اولی هاردهای وسترن یه جورایی قفل شده هستن بنابراین قادر به شناسایی اون نیست .
پس به نظر من بهتر هست اون نرم افزاری که در داخل هارد هست رو نصب کنین و در داخل نرم افزار نصب شده دنبال گزینه ای بگردین برای پاک کردن کردن یا DELETE کردن پارتیشن اولیه هارد وسترن .
یه نکته ای رو هم بگم که یکی از دوستان سعی کرده بود که با disk management ویندوز پارتیشن اول هارد رو حذف کنه که نتونسته بود که احتمال میدم با نرم افزار خود هارد باید این کار انجام بشه .
ویرایش
در مورد Drive Erase کردن هارد وسترن به نقل از خود کمپانی وسترن با استفاده از نرم افزار WD SmartWare
نکته ای که باید بگم ممکنه اطلاعاتتون بپره ها !!!!
پس از Drive Erase کردن و حذف پارتیشن بهتره که از طریق disk management ویندوز یک پارتیشن با فرمت و سایز متناسب با ریسیور بسازینکد:http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/1211/~/how-to-low-level-format-or-write-zeros-%28full-erase%29-to-a-wd-hard-drive-or-solid#smartware
یکی از محدودیت های FAT 32 برای سیستم عامل ویندوز تا XP اینه که پارتیشنی بالاتر از 32 گیگابایت با حداکثر واحد تخصیص فایل 32 کیلوبایت ,نمیشه ایجاد کرد یعنی اینکه تا ویندوز XP تا همین قدر میتونی ایجاد کنی ولی برای سیستم عامل های دیگه ای که از FAT32 پشتیبانی میکنن (مثل لینوکس,مکینتاش و ویندوز ویستا ویندوز سون) تا 2 تا 8 ترابایت هم میشه درست کرد .نقل قول:
با ویندوز سون آزمایش کردی؟
مگه NTFS چه مشکلی براتون بوجود اورده؟
در ضمن شما میتونید از فایل سیستم exFAT استفاده کنید که خیلی خوب و نا محدود هست
ممنون..نقل قول:
وایمکس هم خوبه این ماه 24 ساعته DL بودم.. یکم پینگ بدون وــــی پــــی ان بالا میره..
راستش با اونم فرمت کردم الان یک پارتیشن دارم ولی اصلا نه سینما خانگی نه ----- میشناسنش..:13:
سلام شرمنده از بابت تاخیر عید هست و دید و بازدیدنقل قول:
میگم که دفترچه راهنما ریسیور یا سینمای خانگی رو مطالعه کنین شاید فرمت یا حالت خاصی بخواد
مثلا سینمای خانگی ما که سامسونگ هست فقط فرمت fat رومیشناسه اونهم حداکثر پارتیشن باید 160 گیگ باشه .
دفترچه راهنماشو اپلود کردم کردم و اینجا گزاشتم ببین به دردت میخوره.
اطلاع بده ببینم نتیجه داده یا نه