آره دیگه عمران و مکانیک و قدرت که نمی تونن برن.همشون حمله میکنن(!) به الکترونیک و مخابرات و کامپیوتر.بیشترم به روحیات و تواناییشان میخوره خوب.
Printable View
آره دیگه عمران و مکانیک و قدرت که نمی تونن برن.همشون حمله میکنن(!) به الکترونیک و مخابرات و کامپیوتر.بیشترم به روحیات و تواناییشان میخوره خوب.
ما در خدمتیم.بگو چی میخوای تا برات تعریف کنم!
:31:
این تاپیکو برای همه زدم گفتم پارسال زیاد توجه نکردیم عاقبتون شد این.حداقل به دوستان کمک کنیم و بگیریم تا انشاالله نتیجش رو هم بگیریم.....پارسال حتی من نمیدونستم پاره وقت چیه!!!
همه باید همکاری کنن هر چقدر اطلاعات که راجع به انتخاب رشته و رشته ها میدونن تو تاپیک بزارن
البته هنوز ثبت نام شروع نشده ولی از قبل گفتم بهتره که کمی با چم و خم کار آشنا بشیم
.................................................. .................................................. ..............................
مثلا همون درصد هایی که توی ترتیب رشته های انتخابی هست ؟؟؟؟؟
یعنی مثلا تو گزینه ی اول انتخاب رشته ات فلان درصد شانس داری و غیره
از کجا بفهمیم ؟نقل قول:
مثلا همون درصد هایی که توی ترتیب رشته های انتخابی هست ؟؟؟؟؟
یعنی مثلا تو گزینه ی اول انتخاب رشته ات فلان درصد شانس داری و غیره
البته خوب از روی قلمچی میشه حدس زد یه جورائی...
پارسال به من گفتن ولی من....یادم رفته
قلم چی هم حتما میگه ولی یکی دو هفته ی دیگه
کسی از درصد ها خبر داره؟ ؟؟؟
چه درصدی ؟نقل قول:
منظورتون ترازه؟
نه...پارسال که داشتیم انتخاب رشته میکردیم پشتیبان گفت که اگه از انتخاب اول قبول نشین دیگه شانس برای قبولی از انتخاب های بعدی خیلی خیلی کم میشه....یه درصد هاییم راجع به شانس قبولی انتخاب ها گفت که یادم نمیاد:مثلا از انتخاب اول 70% شانس قبولی داری از دومی 10 % و....
درسته احتمال قبولی تو اولی 95% ودر بقیه 5% البته ازاد طوری هستش که هیچی درش 100% قطعیت نداره راستی اولی رو هرچی بزنی قبولی من خودم پارسال با تراز 6500 مهندسی مکانیک علوم تحقیقات قبول شدمنقل قول:
نه دیگه اینطوری هم نیسنقل قول:
این دیگه بسته به ترازش داره
تراز هم که ثابت نیس هر سال بالا و پائین داره
دوستان یه رشته با کلاس و البته خیلی آسون بگن ؟
اصلا علاقه برام مهم نیست
واقعا موندم چی انتخاب کنم!!!!
البته همه می گن تو که هیچ جا قبول نمی شی
هر چی شد!!!!!!!!!!!!!
ببخشید کسی لیست ترازای پارسالو به صورت pdf نداره؟ (یه چیزی مثل اونی که قلم چی میده)
آسون و با کلاس ؟!نقل قول:
مهندسی دیگه؟!
فکر نکنم داشته باشیم این 2 تا رو با هم!
دوست عزیز معماری در اصل نقشه کشیه و نقشه یه ساختمونو یه مهندس معمار میکشه و اصلا رشته ای به اسم نقشه کشی نداریم!نقل قول:
مهندس عمران هم کارش محاسبات نقشه و اجرای اونه!
خب اگه اینطوری بود چرا من پشت کنکوریم الان؟! اینا همه حرفایی که قبل کنکور همه میگن اما موقع نتایج...نقل قول:
تراز مربوط به چی؟نقل قول:
چرا من دارم ولی متاسفانه نمیتونم آپلود کنم(به دلایل فنی).ولی میتونم براتون میل کنم.
نه،این طور نیست.نقل قول:
معماری در اصل نقشه کشیه
دانشگاه اصفهان:مهندسی عمران-نقشه کشینقل قول:
اصلا رشته ای به اسم نقشه کشی نداریم!
می تونید دفترچه رو ببینید تا باورتون بشه.
و اینکه نقشه هیچ ساختمونی رو مهندسین معماری نمی کشن.بلکه همه کارها رو مهندس عمران انجام میده.
تراز مربوط به چی؟نقل قول:
رشته ی مهندسی مکانیک چه زیر شاخه هایی داره؟
در مورد برق اطلاعی ندارم ولی با یکی از کارآفرینای کامپیوتر که تو گزینه 2 شبکه 3 مصاحبه می کردن گفت شما هیچکدوم از فارغ التحصیلای کامپیوتر رو نمیبینین که بیکار باشن و همیشه براشون کار پیدا میشه!!تو همه ی گرایش هاش.ولی خب یه نمه قدیمی شده رشتش!!!!:13:
مرسی , آرهنقل قول:
در مورد برق اطلاعی ندارم ولی با یکی از کارآفرینای کامپیوتر که تو گزینه 2 شبکه 3 مصاحبه می کردن گفت شما هیچکدوم از فارغ التحصیلای کامپیوتر رو نمیبینین که بیکار باشن و همیشه براشون کار پیدا میشه!!تو همه ی گرایش هاش.ولی خب یه نمه قدیمی شده رشتش!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعداد زیادی هم میرن همین رشته بد بختی
بعد هم چون انتخاب رشته آزاد خیلی ...میه باید انتخاب اولو چیزی بزنی که مطمئن باشی قبول میشی وگرنه جات چابهاره
اگه شهرستان و زير آفتاب كار كردن و اين چيزا مسئله اي برات نيست، در عوض پول خوب درآوردن رو حاضري به اين بها بپذيري، بزن برق قدرت. اما اگه دلت ميخواد براي خودت هم بتوني كار كني و كار تو تهران هم برات پيدا بشه، حالا درآمدش زياد هم نبود نبود، بزن كامپيوتر نرمافزار. اگه نگاهي به فوق ليسانس هم داري، باز بزن نرمافزار كه فوقت رو تجارت الكترونيك يا it بگيري. چون قبولي تو ارشد برق پوست ميكنه!
در مورد سؤال دومت هم، ببين فني تهران جنوب خيلي خوبه، ولي تهران جنوب كلاً خيلي بي در و پيكره! انتخاب واحد هاش قشنگ عين طويله ميشه بلا نسبت! اما علوم تحقيقات خيلي مرتب و منظم و با كلاسه، البته بيشتر فوق و دكتراش خوبه، اما ليسانسش هم بد نيست. من پيشنهاد ميكنم علوم تحقيقات بزني. واسه خودش دنياييه!
یعنی چی ؟ :دینقل قول:
انتخاب واحد هاش قشنگ عين طويله ميشه بلا نسبت!
هرچی دوست داری بخون، وگرنه وقت و زندگیت رو تلف کردی رفته، تازه وقتی درست تموم بشه میفهمی.
به نظر من برو الکترونیک.هم کامپیوترو در حد یه مهندس کامپیوتر یاد می گیری(اغراق نمی کنم-واقعا دیدم).هم باکلاس تره هم حقوقش بیشتره.هم باحال تره.از قدرتم بهتره.(از همین نظراتی که گفتم)
سلام!
1-ساخت و تولید(طراحی اجزا و قطعات ماشینها)نقل قول:
رشته ی مهندسی مکانیک چه زیر شاخه هایی داره؟
2-جامدات(طراحی کلیت سیستم یک ماشین)
3-سیالات(طراحی تاسیسات حرارتی-برودتی-تهویه و...)
با تشکر!
آخرین تراز قبولی توی هر رشته/شهر
يه دوستي دارم عمران تهران جنوب ميخوند، هر وقت انتخاب واحد داشت، بعدش كه ميديدمش، بدنش زخم و زيل بود! ميگفت از صبح ميرن تو صف، مثل قوم مغول، نه ترتيبي، نه نظمي! سطح علميش خوبه، ولي اين چيزاش تعطيل!نقل قول:
من كلا بهت پيشنهاد ميكنم علوم تحقيقات رو بزني، حالا رشته اش رو هر چي كه خودت صلاح ميدوني. فقط يادت باشه كه برق خيلي خيلي سخته!
عزیزه من الان 2 ، 3 ساله همه واحد های آزاد به سامانه مروارید(انتخاب واحد اینترنتی) وصل شدن!
خب ديگه بدتر! الان اينترنتي ها هم وسطش كار دانشجو ها گير ميكنه، بايد برن سايت، اونجا بزنن تو سر و كله هم!نقل قول:
مشكل دو تا شده!:10:
البته توی بعضی دانشگاه ها گرایش های دیگه ای هم وجود داره مثلا توی دانشگاه شریف ولی عمدتا همین هاییه که جناب ماکسول نوشتن .نقل قول:
دوست عزیز من الان دارم معماری میخونم درسای تخصصی ما هم نقشه کشیه!نقل قول:
اون گرایش عمران هم نقشه ساخمون نمیکشن بلکه از جاده،کوه،زمین و... نقشه تهیه میکنند برای طرحای عمرانی(ساخت پل و جاده و سد و...)
تا الان هم که ما 3تا ساختمون ساختیم نقشهاشو یه مهندس معمار کشیده !
اگه لطف کنید میل کنید ممنون میشم!نقل قول:
mamal_amricae3000 @ yahoo . com
فکر نکنم دیگه اینترنتی که شده مشکل داشته باشهنقل قول:
خب ديگه بدتر! الان اينترنتي ها هم وسطش كار دانشجو ها گير ميكنه، بايد برن سايت، اونجا بزنن تو سر و كله هم!
مشكل دو تا شده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لحاظ بهتر بودن خود دانشگاه از لحاظ علمی هم میگن تهران جنوب
یه سوال دیگه اینکه این قضیش چیه که ترم اول رو تو یه ساختمون دیگه میخونن بعد میرن محل اصلی از ترم بعد ؟
دوستم که برق میخونه میگفت
برق كه بهتره (كامپيوتر اشباه شده ) ولي برق خيلي سخت تر هم هست (اگه رياضيت و فيزيكت خوب باشه مي توني پاس كني وگر نه .............)
برای منم همینطور :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون......
سلام بچه ها
میگم اگه بخوایم تراز رشته ها و دانشگاها رو داشته باشیم باید از کجا بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم تراز مورد نیاز رشته وداشگاه برای قبولی
شایدم هنوز اعلام نشده ولی اگه شد خبر بدین و بگین از کجا میشه گرفتتش.
تا چند روز ديگه جديدش مياد
براي سراسري نميدونم اما آزاد فكر كنم تراز
تقريبا بايد6700 اينا باشه:20:
یه مشاوری تو تی وی میگفت اگه تو کنکور آزاد ترازت مثلا 6500 بشه و اولین انتخابت ترازش 6700 باشه و دومین انتخابت 4500 باشه نه اولی رو قبول میشی نه دومی.باید تراز انتخاب دومت نزدیک تراز انتخاب اولت باشه مثلا اولیش اگه 6700 هست دومیش 6000 و اینا باشه تا قبول شی.
ممنوننقل قول:
برق كه بهتره (كامپيوتر اشباه شده ) ولي برق خيلي سخت تر هم هست (اگه رياضيت و فيزيكت خوب باشه مي توني پاس كني وگر نه .............)
با سختیش مشکل ندارم خوشم میاد :)
کدوم شبکه ؟کدوم برنامه؟؟نقل قول:
دوستان اگه کسی مقاله ای یا مطلبی در مورد انتخاب رشته داره لطف کنه