كد اولييه گوشي 0000نقل قول:
براي من كه اين بود
كد اولييه گوشي 0000نقل قول:
براي من كه اين بود
سلام بر دوستان ويوتي دار عزيز
من علاالدين , پاساژ پايتخت رو زير و رو كردم ولي Ku990R رو پيدا نكردم ، راستي نماينده كامتل كه تو علاالدين بود خيلي رو مدل KE990 تاكيد داشت نظر دوستان چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر كسي آدرسي از فروشگاه يا تلفني داره كه بشه Ku990R رو خريد بگه ، ثواب داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
یکی از دوستان همت کنه آموزش ریختن تم رو قدم به قدم توضیح بده
یا اگر سایتی هست که این کاررو کرده معرفی کنید
با سپاس
نقل قول:
سلام آقا داريوش شما ميدونين ku990 r رو از كجا ميشه خريد:20: ( آدرس دقيق يا شماره تلفن فروشگاه ) ممنون ميشم:11:
دوست من ممنون .نقل قول:
لطفا بگين چطور اين تمها رو بايد نصب كرد
مثل همون تمهاي قبلي است يا نه راه ديگه اي داره ؟
نقل قول:
دوست عزيز اين تمها مثل تمهاي قبلي نصب ميشه يا قلق خاص داره ؟
سلام دوست عزیز خواهشا آموزش نصب تم های cly برای ما بزار چون من هر کاری کردم نتونستم درست نصبش کنم و همش dile pad گوشیم سفید میشد بخصوص قسمت rename کردن nyx رو توضیح بده و همچنین اضافه کردن پچ به xml:10::31:نقل قول:
روش نصب تمهای cylقبل از هرچیز مطمئن بشید که از گوشیتون backup تهیه کردید.در ابتدا شما نیاز به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارید که از لینک زیر میتونید انرا دریافت کنیدکد:http://www.megaupload.com/?d=6WTEDXMH
پس از دانلود در این فولدر فایلی بنام Nyx_menu-HS.swf وجود دارد که شما نرا بر اساس فریمور گوشی خود باید تغییر نام بدهید.مثلا در گوشی من فایل Nyx_Open_menu.swf درشاخه /LGAPP/media/swf وجود دارد.پس من فایل Nyx_menu-HS.swf داخل cyl را به Nyx_Open_menu.swf تغییر نام میدهم.همچنین به فولدر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از طریق لینک زیر قابل دریافت استکد:http://www.megaupload.com/?d=EKFRHRDL
کد:http://www.megaupload.com/?d=WBE5634Y
روش نصب:1-حذف تمهای TM (برای اینکار theme_bgX.swf که در فولدر themes.zip قرار دارد را در مسیر /LGAPP/media/swf/theme/ کپی کنید.)2-با استفاده از EFS builder فایلهای داخل CYLv0.6.1.zip (fr.xml, en-uk.xml, shortCut.swf, Dialpad.swf, DefDialpad.swf and the renamed Nyx) را در مسیر /LGAPP/media/swf/ کپی کنید.توجه توجه (فایل Dialpad.swf مشکل دارد و همینطور که میبینید 4 کیلوبایت بیشتر حجم نداره و یک صفحه سفیده.پس این فایل را کپی نکنید.میتونید از مسیری که در اخر میدم Dialpad دانلود کنید و جایگزین کنید)3- فولدر CYLThemes را که شامل themeList.xml و فولدر جداگانه برای هر تم است را در مموری کارت کپی کنید.در اخر هم disconnect کنید تا گوشی ریستارت بشه.برای اضافه کردن تم جدید، تم جدید را در CYLThemes کپی کنید و خط دستوری تم مربوط را به صورت زیر به themeList.xml اضافه کنید.اسم تم فرضی در این دستور Pure است.<Theme ThemeName="Pure" FolderName="Pure" FileName="Pure.swf" />
برای افزودن دیالپد جدید، انرا در CYLThemes/Dialpads/ کپی کنید و کد زیر را به themeList.xml اضافه کنید.<Dialpad DialpadName="Joe13 dial" FolderName="Dialpads" Dialpadfile="Joe13_Dialpad.swf" />
من همین الان ورژن جدید را در سایت دیدم که میتونید از اینجا دانلود کنید.CYL0.6.5این هم برنامه ای برای نصب راحت تر تمهاست.با این برنامه نیازی به ویرایش دستی themeList.xml ندارید و خود برنامه اینکارو براتون میکنه.اگه بازهم مشکلی بود بپرسید.
vTocca v1.22 Theme
این هم یک تم بر اساس تم گوشی f480 سامسونگ است که حالت touchwizard داره.
جالبترین ویژگی این تم اینه که میتونید از عکسهای داخل my image به عنوان کاغذ دیواری استفاده کنید.به این صورت که این تم یک کاغذ دیواری شفاف داره و شما میتونید هر عکسی که بخواهید استفاده کنید.
این تم هم بر مبنای CYL است.بنابراین با مدل تمهای قدیمی کار نمیکنه.روش نصب این تمها را دی پست قبلی توضیح دادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود
کد:http://www.sendspace.com/file/pl2tb0
vTouch Diamond English Edition WM
این هم یک تم جذاب دیگه.این تم ترکیبی از تمهای touch diamod htc و تمهای ویندوز موبایله.خیلی جالبه
این تم هم CYL است.
لینک دانلود
کد:http://www.sendspace.com/file/bsnb5a
سلام
من کل قسمت های تاپیک های مربوط به گوشی viewty رو خوندم و متوجه شدم که اشکالاتی دارد ولی به لطف دوستان حل شد. اما چندتا مشکل بود که هنوز به دوستان جواب داده نشد بنابراین همه رو جمع کردم آوردم اینجا تا دوستان بررسی کنند و جواب بدهند انشاا... ما نیز این گوشی رو خواهیم خرید البته اگر به این مشکلات پاسخ داده بشه:
1. مشکل فیلمبرداری گوشی که در حین فیلمبرداری تیک میزد و وقتی هم که save می کردند صدا و تصویر تاخیر داشت چگونه حل می گردد؟ از دوستان چند نفر گفتن که رم گوشی تون رو باید عوض کنید ولی ما که آخر نفهمیدیم چون من حساب کردم باید دوتا رم خرید یکی برای موزیک،بازی،تم و... و دیگری فقط برای فیلمبرداری و عکس . دوستان اگر لطف کنند دقیقا بگن که راه حل دقیق پس چی شد؟!
2. مشکل اسپیکر و هدفون بود که بعضی دوستان پس از وارد کردن کد متوجه شدند که :
الف) هیچ فرقی نکرد
ب) صدای گوشی افتضاح شد و خرخر می کرد
3. مشکل رم بود که متوجه نشدیم در آخر این گوشی رم 8 گیگ نیز ساپورت می کند؟ آیا با رم 8 گیگ مشکل قسمت 1 نیز حل شد؟ آیا با 2 گیگ حل می گردد؟
این موضوع نیز حل نشد که بعضی دوستان کدهای برگرداننده می خواستند که گوشیشون به حالت اول بازگردد یا اینکه کاملا صدای گوشی افزایش پیدا کند.
من کلا این دوتا مشکل بی جواب رو پیدا کردم اگر دوستان چیزی دیدند بنویسند اینجا تا رسیدگی گردد (مثل همین مشکل حرف "دال") . پس لطف کنید جواب بدید تا ما هم تکلیفمون رو بدونیم!
با ارادت نسبت به همه ویوتی بازان
من این سوالات را بنابر تجربه و اطلاعات خودم پاسخ میدم.نقل قول:
1-در مورد مشکل فیلمبرداری من 4 نفر که ویوتی دارند را میشناسم و هیچکدوم چنین مشکلی نداشتند!بزرگترین نقطه قوت ویوتی همین فیلمبرداریشه!
ممکنه دوستان گوشی بدون گارانتی و قاچاق شده خریداری کرده باشند که برای unlock کردن گوشی هک شده باشه!چون ویوتی برای هر منطقه ای سیستم مخابراتی متفاوتی را پشتیبانی میکنه!و باید مطمئن باشید که گوشی مخصوص خاورمیانه است!این گوشیها دفترچه راهنمای فارسی دارند.
2-صدای اسپیکر پایینه درسته ولی از گوشیهای w960 k800 k750 n73 تا حدودی بلندتر و با کیفیت خیلی بهتریه!این چیزیه که خودم تست کردم.کیفیتش با k850 برابره ولی صداش کمتره!
من با صدای هدفون مشکلی ندارم!چون خود هدفون هم چرخاننده برای زیاد کردنه صدا داره.البته اهنگهای کم حجم شده را ارومتر از گوشیهای دیگه پخش میکنه!
در مورد کد هم من یکی از دوستانم 1 ماهه که این کد را فعال کرده.اوایل صداش خوب بود.ولی الان حتی با صدای کم هم گوشی خرخر میکنه و به اسپیکر اسیب وارد شده!من که اینکارو توصیه نمیکنم!بهتره اسپیکر خارجی بخرید!
3-این گوشی 2GB بیشتر رم ساپورت نمیکنه!!حتی همین 2GB وقتی به حدود 1800 مگابایت پر میشه گوشی بشدت کند میشه!خود شرکت ال جی هم حداکثر رم ساپورت شده را 2GB اعلام کرده!شاید علت مشکل فیلمبرداری بعضی دوستان همین رم زیادی باشه که رو گوشی گذاشتند!
من هم با همین حرف د مشکل دارم!ولی این مشکل فقط وقتیه که از کیبورد qwerty استفاده کنید.در حالت کیپد همه ی حرفها کامله.بنابراین زیاد مشکل جدی ندارم باش.هروقت د بخوام گوشیو به حالت کیپد بر میگردونم که زیاد مساله ی خاصی نیست!
سلامنقل قول:
دستت درد نکنه امیر جان
فقط یه خواهشی داشتم
از اون جایی که در اینجا Adsl نمی دن نمی تونم اون فایل هایی که 40mb هست رو دانلود کنم . منم مجبورا میرم دانشگاه تا از سایت دانلود کنم ولی با سایت megaupload مشکل داره ولی با اون یکی سایت ها مشکلی نداره
اگه شد از یه سایت دیگه ای استفاده کن
ممنون
سلام ستاره آبی!!
باور کن من خودمم خفن با این مگاپلود مشکل داشتم!توی یکی از پستهامم درخواست کردم کسی که میتونه یه جا دیگه اینارو اپلود کنه!
اخرهم مجبور شدم برم 10تا کافینت امتحان کنم تا بتونم دانلودش کنم!اینترنت adsl هم ندارم که بتونم اپلودشون کنم!
از دوستان اگه کسی دانلود کرده فایلشون را جای دیگه برای استفاده دوستان دوباره اپلود کنه!
اگر هم نشد احتمال زیاد خودم میرم کافی نت اپلود میکنم برات.
بسیار عالی!!!!!!!!نقل قول:
من به شخصه به حرف شما اعتماد پیدا کردم ، همچنین بد نیست از دوست خوبم Perjixen نیز در این تاپیک کمک بگیرید ایشون اطلاعاتشون در زمینه viewty بسیار عالی بود و بنده رو راهنمایی کردند
به هرحال بنده رفتم که این گوشی رو بخرم
انشاا... تا شنبه پست خواهم داد که گوشی رو خریدم و به شخصه تمام چیزهاش رو چک می کنم ، همچنین در زمینه عکاسی و فیلمبرداری نیز بنده همه چیز رو چک و آماده پاسخگویی خواهم بود
با ارادت و تا شنبه.... (شایدم امروز خریدم اگه باز باشن!؟)
بسیار عالی!!!!!نقل قول:
ما که بالاخره رفتیم این گوشی رو بخریم
با ارادت
اقا یکی به من کمک کنه .کده افزاش صدای هدفون رو زدم.هدفون خرخر می کنه .بهم ریخته.چجوری میشه به حالت اولیه برش گردوند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمکککککککک
:31:سلامنقل قول:
اقا امیر کوچیکتم:10:
خودتو به زحمت ننداز.من خودم هر جور که شده دانلود می کنم:31:
تو کافی نت امتحان نکردم.اون جا هم امتحان می کنم ببینم چی میشه:20::11:
:20: :20: :20: سلام خدمت دوستان . من هم مشکل این دوستمون رو دارم .چطوری میشه صدا رو به حالت اولیه برگردوند تا دیگه خر خر نکنه؟
دوست عزیز من یک فکری به نظرم رسید که جواب میده!من تمها را حذف کردم تا حجم کم بشه!در واقع همین themelist.xml مهمه فقط! شما این فیل را که محتوی themelist.xml و فولدر تمها هست را دانلود کن بعد تمها را جدا دانلود کن و به تم لیست اضافه کن! خیلی اسونهنقل قول:حجمشم کمتر از 1 کیلوبایته!!!! موفق باشی!کد:http://upload.--------.com/1/1233944033.rar
دوست عزیز من یک فکری به نظرم رسید که جواب میده!من تمها را حذف کردم تا حجم کم بشه!در واقع همین themelist.xml مهمه فقط! شما این فیل را که محتوی themelist.xml و فولدر تمها هست را دانلود کن بعد تمها را جدا دانلود کن و به تم لیست اضافه کن! خیلی اسونهنقل قول:
حجمشم کمتر از 1 کیلوبایته!!!!کد:http://upload.--------.com/1/1233944033.rar
:10: موفق باشی!
G1 Theme
این هم یک تم زیبای دیگه!بر اساس تم htc G1 که بر مبنای سیستم عامل انروید است.
امیدوارم خوشتون بیاد!
کد:http://www.sendspace.com/file/lxa0rl
سلامنقل قول:
دستت درد نکنه .جواب داد
حالا امیر جان مثلا من اون تم vTouch Diamond English Edition WM
رو دانلود کردم چه جوری اونارو به گوشی بزنم
هر جور کردم نشد که نشد
خواهش میکنم.خوب ببین این تم داخل 2تا فولدره!در حالیکه باید یه فولدر باشه!یعنی مسیر این تم اینطوریه:
vTouch Diamond EditionWM\vTouch Diamond EditionWM\vTouch Diamond EditionWM.swf
که با حذف شاخه اضافه باید اینطور بشه:
vTouch Diamond EditionWM\vTouch Diamond EditionWM.swf
وقتی اینکارو کردی تم را با فولدرش داخل CYLThemes روی مموری کپی کن.
بعد themelist.xm را با notepad باز کن و کد دستوری زیر را به اخرین خط تمها اضافه کن:
<Theme ThemeName="vTouch Diamond EditionWM" FolderName="vTouch Diamond EditionWM" FileName="vTouch Diamond EditionWM.swf" />
بعد هم سیو کن!
بعد برای تغییر تم 2بار کلید C را فشار بده یک رفرش انجام بده و تم را ok کن.
عزیز ممنون از کمکت اما من هر کار کردم نتونستم تم چه از ریق ---- و چه از روشی که شما گفتید نصب کنم تازه تم silver هم قاطی کرده یه جا نقره ای یه جا مشکی back up هم نگرفته بودم خواهشا توضیح بده چیکارکنم.پوشه CYLThemes تو مموری نیست و فایل تکست از کجا باید بازکنم.مرسی منتظر جوابم.آرزو به دلم موند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عزیزم من صفحه 9 همین تاپیک روش نصب تمهای CYL را توضیح دادم.برو اونجا بخون.اصلا کار سختی نیست.نقل قول:
در ضمن به برنامه EFS meida builder هم نیاز داری که سرچ کنی راحت پیدا میشه!
بهتره یه backup هم بگیری!البته من خودم تا حالا نیازی بهش نداشتم ولی باز هم احتیاط خوبه!
اگه مشکلی بود بپرس.
اگر روش نصب جوا ازطریق efs تست کردی حتما روشش بگو.ممنون
1-استاد هرکار کردم نشدکه نشد کلا گوشیم به هم ریخت .مرحله 1 زمان کپی کردن theme bg2.swf eror 26میده که rename کردم به bgxومرحله 2 انجام شد.فایل dial pad هم کپی شد
اما مرحله 3 :توفولدر cyltheme فقط یه دونه تم لیست هست ومنظور شما ا زفولدر جداگونه چیه؟ وبا efs که نمیشه رو مموری کپی کرد.وبعد از کپی توسط lg pc suite هم فایل تم لیست که قابل شناسایی نیست البته من با efs فایل روگوشی write کردم.
2-میشه بگید چقدر طول میکشه گوشی ربست بشه .چون زمانی که ریست کردم دیگه روشن نشد و باطری درآوردم دوباره جا زدمو روشنش کردم.
3-و اضافه کردن تنم جید هم که..........
خلاصه .........سر شما درد اوردم ببخشید فقط یه راه حلی بده.اگه هم لطف کنید یه مشاوره تلفنی داشته باشیم ممنون میشم شماره رو به شماره من sms کن تاتماس بگیرم .التماس دعا.0912725729510بار هم ککککککه این تایپیک ها روخوندم ممنون از لطف شما .به این viewty دل شکسته کمک کن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بالاخره خریدمش
با اون چیزهایی که می گفتن خیلی تفاوت داره به خصوص وقتی تم های جدید رو می ریزید
هر سوالی بود در خدمت گذاری عاجلم
با ارادت نسبت به همه ویوتی بازان
مبارکت باشه و ایشالا حالشو ببری :20:نقل قول:
Ke گرفتی ؟ قیمت دقیقا چند و با کدوم گارانتی ؟
ممنون
سلام
بله ke990 viewty خریدم ، واقعا فوق العادس و کاملا مفتخرم که 6220 کلاسیک خز رو نخریدم .
من از مغازه محلمون خریدم چون حال و حوصله پایین رفتن ندارم طرفم خیلی روش حال کرد و کلا 260 بدون گارانتی داد به ما.
که با رم 2 گیگ شد 270 تومن.
دنیای touchscreen یه چیز دیگس !! کار با اینترنت فوق العادس ، کار با keyboard و handwriting اش فوق العادس(کاشکی همه جاهاش رو می شد با keyboard نوشت چون خیلی باحاله)
درضمن یه مسئله ریز : امروز صبح بردم با دوستم که 5800 داره کل کل ، وقتی دید ال جی خریدم خیلی خندید و مسخره بازی در آورد ولی وقتی که داشتیم خداحافظی می کردیم گفت اگر زودتر می دونستم یه چنین گوشی وجود داره حتما اینو می خریدم
فقط چندتا ایراد ریز تا اینجا که بیشتر جاهاش رو چک کردم داره :
1.صفحه تاچش یه نموره یه ذره دقتش پایینه مثلا در حد p990 سونی اریکسون هستش
2.صدای اسپیکرش وقتی mp3 داری گوش می دی افتضاحه ولی کافیه که با فرمت wma گوش بدیش می فهمی صدا یعنی چی!
بنابراین من صدای زنگهام رو با wma و صدای آهنگ ها رو که بیشتر اوقات با هندزفری گوش می دم همون mp3 ذخیره کردم.
راستی صدای زنگش خیلی قویه به خصوص وقتی wma باشه!
3.تنظیمات دوربین خیلی وقت و دقت می خواد ولی وقتی درستش می کنی اون موقع هستش که لذت viewty می یاد زیر دندونت! (هرکس تنظیمات اتوماتیک اولیش رو ببینه حتی ممکنه تا معرض پس دادن گوشی هم بره مثل خود من ولی وقتی...)
فعلا اینارو در آوردم ولی در کل عالیه چون فکر نکنم با این قیمت می تونستم یه همچین امکاناتی رو داشته باشم
دوستان عزیز و گرامی در زمینه تم لطفا یه کاری بکنند و اونهم اینکه ما آخر نفهمیدیم این تمهای CYL رو چه جوری بریزیم ؟!!!!؟ شما که این همه زحمت در این تاپیک می کشید می شه یه لطفی بکنید از اون موقع که گوشی رو باید روشن کنیم تا اون موقع که تم رو می بینیم (یعنی از اول اول تا آخر آخر) مو به مو توضیح بدید که این تم ریختن رو دقیق یاد بگیریم چون خیلی ها مثل من مشترک جدید این گوشی و این شرکت هستن و مثلا از قسمت LGAPP سر در نمیارن پس می شه لطف کنین بیشتر و کاملتر توضیح بدین!!!؟
ببخشید سرتون رو درد آوردم
viewty's the best
باارادت
خوب من سعی میکنم مراحل نسب تم را از ابتدا به صورت کامل توضیح بدم.
اول از همه شما احتیاج به برنامه
EFS Media Builder دارید که از لینک زبر میتونید دانلود کنید
کد:http://www.sendspace.com/file/j40qzt
حالا مهمترین کار گرفتن یک backup از فریم ور گوشیه!چون در مواقع اضطراری خیلی کمکتون میکنه!
1-نحوه گرفتن Back Up از فایلها
( برای انجام این مراحل،گوشی باید در حالت "Data Mod" باشد.برای این منظور به قسمت تنظیمات گوشی رفته و در قسمت usb connection گزینه "Data Mode" رو فعال کنید. )
گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنید و مراحل زیر را دقیق انجام بدید.
1.ابتدا برنامه EFS رو باز کنید.در پنجره ظاهر شده بر روی گزینه EFS Explorer کلیک کنید. (صفحه 1)
2.صفحه ای مانند صفحه2 ظاهر میشه که پورت اتصال گوشی ، مدل گوشی و ... رو نشون میده.شما باید مربع سمت چپ رو تیک بزنید و سپس بر روی گزینه Connect کلیک کنید.البته توجه داشته باشید که این صفحه هر 3ثانیه رفرش میشه و شما باید سریع این کارها رو انجام بدید.
3.سپس صفحه 3 ظاهر میشه که در قسمت بالا بر روی پوشه LGAPP راست کلیک کرده و بر روی Rename کلیک میکنید و نام پوشه را به TOTO تغییر میدهید.حالا بر روی همون قسمت بالا یه راست کلیک دیگه بکنبد و Refresh رو انتخاب کنید.این کار رو که انجام بدید،صفحه گوشی شما بصورت یک مربع زرد میشه،که اصلا نگران نباشید.
4.بعد از اینکه صفحه موبایل به شکل صفحه 4 در اومد،ابتدا بر روی گزینه Disconnect کلیک کنید و دوباره Connect کنید.(اصلا نترسید )
5.این مرحله طولانی ترین بخش این آموزشه که حدود یکساعت طول میکشه و فایل های Back Up را روی کامپیوتر ذخیره میکنه. این دفعه بر روی پوشه TOTO راست کلیک کنید و گزینه Read رو اتخاب کنید.البته توجه داشته باشید که در قسمت پایین برنامه شما میتوانید محل ذخیره شدن فایل های Back Up بر روی کامپیوتر رو به دلخواه مشخص کنید.
6.بعد از اینکه ذخیره سازی تمام شد،بر روی پوشه TOTO است کلیک کنید و نام اون رو به LGAPP تغییر بدید.سپس بر روی Disconnect کلیک کنید و بر روی پیغام ظاهر شده بر روی گزینه سمت چپ کلیک کنید تا موبایل ریست شود
خوب Back Up گرفتن از فایل های سیستمی تموم شد و الان به بخش آخر یعنی هک گوشی و نصب تم ها میرسیم.
روش نصب تمهایCYL
1- در ابتدا شما نیاز به cyl 0.6.1.zip دارید که از لینک زیر قابل دریافته:
کد:http://www.megaupload.com/?d=6WTEDXMH
پس از دانلود در این فولدر فایلی بنام Nyx_menu-HS.swf وجود دارد که شما نرا بر اساس فریمور گوشی خود باید تغییر نام بدهید.مثلا در گوشی من فایل Nyx_Open_menu.swf درشاخه /LGAPP/media/swf وجود دارد.پس من فایل Nyx_menu-HS.swf داخل cyl را به Nyx_Open_menu.swf تغییر نام میدهم.
همچنین به فولدرtheme.zip که از طریق لینک زیر قابل دریافت است نیاز دارید
و در اخر هم فولدر محتوی تمها(CYLThemes) را دانلود کنید:کد:http://www.megaupload.com/?d=EKFRHRDL
(این فولدر حجم بالایی داره و شاید برای برخی دانلودش مقدور نباشه برای همین من تمها را حذف کردم و فایل کوچک زیر را برای کسانی که نمیتونند ددانلود کنند اپلود کرده ام.میتونید از این لینک برای دانلود استفاده کنید و بعد تمهای مورد علاقه خود را دانلود کنیدکد:http://www.megaupload.com/?d=WBE5634Y
)کد:http://upload.--------.com/1/1233944033.rar
روش نصب:
1-حذف تمهای TM (برای اینکار theme_bgX.swf که در فولدر themes.zip قرار دارد را در مسیر /LGAPP/media/swf/theme/ کپی کنید.)
2--با استفاده از EFS builder فایلهای داخل CYLv0.6.1.zip (fr.xml, en-uk.xml, shortCut.swf, Dialpad.swf, DefDialpad.swf and the renamed Nyx) را در مسیر /LGAPP/media/swf/ کپی کنید.
در اخر هم disconnect کنید تا گوشی ریستارت بشه.
3-- فولدر CYLThemes را که شامل themeList.xml و فولدر جداگانه برای هر تم است را در مموری کارت کپی کنید.برای اینکار کابل USB گوشی را جدا کرده و از طریق منوی تنظیماتusb connectionگزینه ی mass storage را انتخاب کرده و دوباره گوشی را به کابل وصل کنید و فولدر را در مموری کارت کپی کنید و گوشی را disconnect کنید.
حالا با 2 بار فشار دادن دکمه c گوشی منوی تمهای نصب شده میاد و میتونید
از بین تمها انتخاب کنید.
برای اضافه کردن تم جدید،فولدر تم جدید را در CYLThemes داخل مموری کارت کپی کنید و خط دستوری تم مربوط را به صورت زیر به themeList.xml اضافه کنید:
اسم تم فرضی در این دستور Pure است.
این خط زیر اخرین خط تمها اضافه میشه
<Theme ThemeName="Pure" FolderName="Pure" FileName="Pure.swf" />
فکر کنم کسانی که با مراحل نا اشنا بودند حالا بتونند تم نسب کنند.
اگر مشکلی بود بگید.
بچه ها من کلی بازی دانلود کردم و بعد رو گوشی نصب کردم.نصبش که باقالی بود(خیلی راحت بود).واقعاً بازی با صفحه 3اینچ فوق العادست. از تم ها و روش نصبی که گذاشتید خیلی ممنونم.ایشالا امتحان که کردم خبر موفقیت یا شکستم رو بهتون میدم.
فقط یه سوال:
یه برنامه واسه خوندن Ebook بهم بدید لطفاً
استاد داخل پوشه cyl themes فقط تم لیست هست پوشه دیگهای وچود نداره میشه بگید منظورتون از یه پوشه جداگونه برا ی هر تم چیه ؟ پست 108 هم اگه جواب بدی ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا تم ریهتنم برات باقالی باشه :31: و بیشتر حالشو ببری و دعا کنی مائم بعدن حالشو ببریم . فقط بازیای مخصوص ویوتی رو فقط اجرا میکن (با توجه به رزولوشنش) یا بازیایی با رزولوشنای کمترم اجرا میکنه ؟نقل قول:
دئم بازی کردن باش راحت و خوشدت هست ؟
و دو تا سئوال دیگه :
میتونی هنگام پخش آهنگ کار دیگه هم بکنی مثل اینترنت و ... (البته بازی که با توجه به یکی از پست ها انگار نمیشه !!) ؟
گشتن تو اینترنت چه جوریاس ؟ آخه بدون دکمه ...
ممنون
[خوب احتمالا شما اون فولدریو که کمتر از 1 کیلو بایت حجم داشته دانلود کردید.داخل اون فقط تم لیست هست و تمها را خودت باید جدا دانلود کنی و داخل این فولد بریزی.منظورم از فولدر جداگانه این بود که مثلا تم G1 Theme دانلود میکنی این تم را با فولدرش که بنام همون g1 theme است داخل فولدر cyl themes بریز!بعد هم همونطور که بالا گفتم تمها را به تم لیست اضافه میکنی و دیسکانکت میشی.نقل قول:
در مورد پست 108 هم من منظورم از theme_bg1-2-3.swf ،theme_bgX.swf بود.
یعنی شما هر 3تا تم داخل پوشه theme.zip را در ادرس LGAPP/media/swf/theme/ کپی کنید.باید درست کار کنه.شما از طریق پنجره بالایی efs وارد این مسیر میشید بعد از پنجره پایینی efs وارد مسیری میشید که این 3تا تم وجود داره.بعد از انتخابشون دکمه write را میزنید تمها جایگزین میشند.
ریستارت شدن هم حدودا 1 دقیقه طول میکشه!
ولی بکاپ گرفتن بیشتر از 1 ساعت.
نقل قول:
رزولوشون ویوتی هنگام اجرای جاوا همون 320*240 میشه به این صورت که دکمه های کنترل و جهتها پایین صفحه ظاهر میشن تا پیکسلها متعادل بشند.
راستش من که زیاد باش بازی نکردم!فقط بازیا خودش روشه!
هنگام پخش اهنگ نمیشه بازی کرد ولی میشه کارای دیگه کرد.
گشتن توی اینترنت باش واقعا عالیه!هم سرعتش خوبه هم صفحه اش هم کار کردن باش!
سلام ، من یه تازه واردم و از بحثتون خیلی استفاده کردم.حیفم اومد این دو تا سایتو معرفی نکنم
در ضمن اگه شما هم دوست داشتید یه مرجع که نرم افزارای اختصاصی برای ke990 داشته باشه معرفی کنید.
اقا من تمام تمه ها cyl رو بدون هیچ مشکلی نصب کردم حتی خیلی تمه هایی که تو سایتهای دیگه هم بود رو با موفقیت نصب کردم حالامیخام گوشیمو به حالت اولش برگردونم کسی راهی بلده؟ در ضمن بک اپ هم قبلا گرفتم
خوب کاری نداره حالا که بک اپ داری راحت فولدر تمها بک اپت را کپی کن رو گوشیت.بعد دیسکانکت شو!نقل قول: