320 در 240
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[html]http://fswteam.parsaspace.com/P30World/Sasuke-7/FlashMenu/320/MiniFlashPack/Lionstars.zip[/html]
320 در 240
[html]http://fswteam.parsaspace.com/P30World/Sasuke-7/FlashMenu/320/MiniFlashPack/Lionstars.zip[/html]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منو با تم مخصوص گوشی w200بگذارید:41::41::41::41::41:نقل قول:
چشم به زودی منوی فلش برای اون اندازه قرار می دم!نقل قول:
دو سه تا سوال:
همه ی منو های 240 در 320 رو میشه واسه گوشی های a2 به کار برد؟؟؟
این منو فلش هارو با فلش لایت می سازن؟؟؟
فلش لایت چی هست؟؟؟
نقش ادوبی فلش چی شد پس؟؟؟
آخه یه منو برای w200 پیدا نمی شه بذاری برای دانلود:41:
والا منو های گوشی های a2 جداست سعی می کنم برای اونا هم بزارم!نقل قول:
والا من خودم این منو ها رو نمی سازم و از نوع ساختنش می تونم بگم که با ادوب فلش نیست البته میشه درست کردا ولی ... من فقط منو ها رو دانلود می کنم و اونایی که تم ندارن رو براشون تم می سازم و براتون می زارم نقش من همینه و بس!
ببخشید جند روزی نبودم فردا حتما 2 الی 3 تا براتون می زارم!شرمندتونم!نقل قول:
128 در 160
[HTML]http://fswteam.parsaspace.com/P30World/Sasuke-7/FlashMenu/128/Ghostsmoke.zip[/HTML]
چگونه منوی فلش را به گوشی سونی اریکسون انتقال بدیم ؟
لطفا راهنمایی کنید
2 تا تاپیک زدید تنها اینجا تاپیک اصلی منوی فلش هستشنقل قول:
ارضم به حضورتون شما اول کامل اموزش فلش کردن رو بخونید و بببینید می تونید منوی معمولی گوشی رو عوض کنید هر موقع اینکارو کردید منوی فلش ریختن کاری نداره یکی از این منو ها که من گذاشتم و دانلود می کنی و در فولدر بندی که توی پست اول گفتم قرار می دی و بعد زیپ می کنی و بعد بر بوی گوشی فلش می کنی!
من تمام کارهایی رو که میگی انجام دادم ولی وقتی در برنامه setool منو رو add میکنم و بعد فلش رو میزنم و گوشیمو به کامپیوتر وصل میکنم 1 ساعت میگزره هیچ اتفاقی نمی افته و فقط نوشتهنقل قول:
hold c and insert usb cable
خوب عزیز شما درایور سونی اریکسون رو نصب نکردی!نقل قول:
بیا اینو نصب کن به احتمال زیاد مشکلت حل میشه!
راستی مدل گوشیتون چیه!
[HTML]http://fswteam.parsaspace.com/P30World/Sasuke-7/Sony_Ericsson_Driver_By_Sasuke-7.exe[/HTML]
آقا من کماکان منتظر منوهای a2 هستم...
W8ing
این رو هم نصب کردم بازهم همونجوریه اصلا چند دقیقه طول میکشه تا گزینه ready ظاهر بشهنقل قول:
ریختن منو چند ساعت طول میکشه
از چه ورژن setool استفاده کنم آیا فرقی میکنه
اقا مدل گوشیتون چیه میشه دونه به دونه مراحل بگید در ضمن از Setool 1.11 استفاده کنیدنقل قول:
یه خلاصه از کارایی که می کنید و بگید!
اول این فولدرها رو ساختم tpa/preset/system/menu بعد منو فلش رو ریختم توی آخرین فولدر بعد به فایل زیپ تبدیلش کردم بعد از گزینه misc file فایل زیپ شدشو add کردم (مدل گوشیمو انتخاب کردم ) بعد گزینه فلش رو زدم بعد دکمه c رو نگه داشتم و گوشیمو به کامپیوتر وصل کردمنقل قول:
همین . ولی هیچکاری نمیکنه فقط اون نوار سبز پایین نجره هی پر میشه
W200i
ولی وقتی با نرم افزار w910 .A2 TOOL هم رو میخوام فلش کنم هیچ مشکلی نداره.
آقای Sasuke-7 میگم نمیشه با یه نرم افزار دیگه منوهای فلش رو روی گوشیم بریزم این setool که اصل کار نمیکنه
ولی a2 tool که w200 رو ساپورت نمیکنه بدون مشکل کار میکنه من منوهای فلش رو به وسیله این نرم افزار ریخنتم روی w910
بچه ها مشکلم حل شد مشکل از ویندوزم بود
حالا یه مشکل دیگه دارم
وقتی گزینه فلش رو میزنی یه سری کارا انجام میده بعد وقتی که باید گزینه ready رو بزنی گزینش فعال نیست مثل شکل زیر
چند بار سوالاتونو تکرار می کنید!نقل قول:
این Ready به این معنی که گوشی شما امادست که ازش استفاده کنید و از کابل بکنید!
برای فلش کردن اول باید main رو بفرستی یا fs یا custom ترتیبشو بهم بگید
واسه گوشیه W910 میخوام با نرم افزار a2uploader
چرا اوون وقت منو فلشی که ریختم کار نمیکنه وقتی اون تمی رو که میخوام باهاش منو فلش بیاد به جای منوی فلش منوی معمولی خودشو میارهنقل قول:
fs و main و custom رو مثل هم گرفتم ولی وقتی میخوام فلش کنم بعد از چند ثانیه ارور زیر رو میده
Bad file
یه نفر کمک کنه بابا قشنگ توضیح بدبد که چه جوری منوی فلش بریزم
من کلی اموزش از اینترنت گرفتم ولی نشد
اگه شما تا حالا تو گوشیتون منو ریختید واسم بنویسید که چه جوری ریختید به صورت کامل. نه ناقص .کامل کامل
من با setool تمام مراحل رو میرم ولی در مرحله دوم دکمه ready روشن نمیشه .
توی آموزشهایی که از اینترنت گرفتم نوشته بود که فقط گوشیهای db2020 که دکمه ready روشن نمیشه و در همون مرحله اول منو رو میریزه
ماله من db2012
توی یکی دیگه هم نوشته بود توی فولدر tpa یه فولدر درست کنید که به نام user بعد داخلش یه فولدر به نام theme درست کنید و تم مربوط به منوی فلش رو بریزید توش و بعد همراه منو زیپ کنید و به گوش flash کنید
راهنمایی کنییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییید لطففففففففففففففففففففففف فففففففففا
با عرض سلام و تشکر بابت زحماتتون
گوشی من k850 است با برنامه A2Uploader فلش کردم و تمها رو ریختم وقتی نصب میکنم منو هم عوض میشه و خیلی زیبا میشه ولی هیچ کدوم از منوها کار نمیکنه لطفا کمکم کنید
با تشکر
شما باید منو های مخصوص A2 رو بریزین رو گوشیتون ...نقل قول:
اینا معمولی هستن و رو گوشی شما کار نمی دن...
Sasuke - 7 جان داداش من همچنان منتظر منو های A2 هستم...
من خودم نمی تونم منو های A2 رو امتحان کنم به همین دلیل اگر می خوای از ادرس زیر دانلود کن!
[HTML]http://topse.ru/files/cat432.html[/HTML]
چگونه آیکونهای باطری و سیگنال رو عوض کنیم
در ضمن اگر برای سایز128*160 آیکون باطری وسیگنال دارید لطفا بزارید
من رو w810 هرچی امتحان میکنم منوی گوشیم عوض نمیشه.
سلام ،
برای w350i چه سایزی باید استفاده کنم ؟
سلام
لطفا walkman dance رو دوباره بذار link اش خرابه مچكر
راستي،چطور ميشه walkman w810 رو تغيير داد يا اون تب هاي داخل گوشي رو؟
اين منو هارو ميشه رو s302 نصب كرد
اگه بچه ها همکاری کنند یه تاپیک مخصوص منوهای a2 بزنیم....من خودم نزدیک 15 تایی دارم که هم به k850 میخوره هم به به w910....شما تاپیک رو بزنید ما همکاری میکنیم.....منتظر جوابم...
اقا شاهرخ اگه میتونی چندتا منوی قشنگ واسه k810 بزاز
Agha Merci:5:
چرا هیچ کدوم دانلود نمی شن :41:
سلام , چون زیر خاکی بالا آوردی ..نقل قول:
تایپک مـال سال 2008 هستشــــ :20:
موفق باشید!:40: