سلام العـــلیک :31:
لینک ها اینجور که بوش میاد حذف شده :31:
من فردا شب لینک ها رو جایگزین لینک خراب میکنم :31:
Printable View
سلام العـــلیک :31:
لینک ها اینجور که بوش میاد حذف شده :31:
من فردا شب لینک ها رو جایگزین لینک خراب میکنم :31:
اسکریپت های فروشگاه ساز لینک هاش جایگزین شد و در کل سیستم های دیگه رو به جای قبلی ها گذاشتم :31: >
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3260019&postcount=8
دو تا لینک اول کماکان مشکل دارند!
+
میتونی زحمتش رو بکشی یه جوری اونیکی های دیگه رو هم مشتقیم کنی
+
پسر نمیخوای یه سایتی چیزی باری خودت راه بندازی؟ زشته بده قباحت داره!
توي سايت زير هم فروشگاه ساز وارز زياد هستنقل قول:
کد:www.freecode4u.com
این تاپیک داره یکم میخوبه
نه نفر بیاد یکم راجع بعضی چیز هاش شاپ توضیح بده من دارم چندتا چیز آماده میکنم :31:
راجع به اینکه چه سیستم های فروشگاهی رو خریداری کنید و معرفی چندتا سیستم فروشگاهی که امنیت ندارن :31:
تشکر//
برادر اون از یه کم گزشته!
والا من که خودم سر رشته ای ندارم اونطور!
کسایی هم که میدونن نمیدونم چرا هیچ علاقه ای به مطرح کردنش ندارن
ولی امنیت فک نکنم اونطوری مربوط به خوده این اسکریپت ها باشه
چون اینا با سامانه ی بانک های مختلف کار میکنن و اگه مشکل امنیتی باشه مربوط به اون سامانه میشه نه این فروشگاهه
آخرین اخبار >
از سیستم مدیریت فروشگاه میکس ایران استفاده نکنید - امنیت صفــــر :16:
شکی بود استفاده کنید لینک بدید 2 مین بعد شناسه و پسورد ادمین رو بهتون تقدیم میکنم :16:
خوب همین الان بده
تا ما بگردیم لینک پیدا کنیم می طوله :31:
شما بخرید ما واسه شمارو امتحان میکنیم :16:نقل قول:
خوب همین الان بده
تا ما بگردیم لینک پیدا کنیم می طوله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام همه اينهايي كه من ديدم با php هستش آيا چيزي با asp نوشته نشده و اصلا چرا كمتره؟
ولله اگر شما سراغ دارید قرار بدین ما هم بدمون نمیاد asp باشه :31:نقل قول:
سلام همه اينهايي كه من ديدم با php هستش آيا چيزي با asp نوشته نشده و اصلا چرا كمتره؟
ولی خوب من چون شخصا php کار میکنم php رو بهتر میشناسم برید نیما ultimator رو بچسبید هیچ کاری نمیکنه :16::16::16:
===
عضویتتون هم تبریک میگم :)
هه هه هه
الان نمیا میاد صاحب حون میشه باز!
ولی خودمونیم ها
این فروشگاه ها هم به نظرم وقت تلف کردنه تو ایران
چون باید چیزای 1999 درصد مجاز باشه
بازی که نمیشه
فیلم که نمیشه
کلیپ و موزیک که نمیشه
پس چی میشه؟
اگر هم بخوایم برای کارتون و 4 تا برنامه ی آموزشی که اونم کپی رایت شرکت های ایرانی نباشه فروشگاه راه بندازیم که هیچی
همینطوری 350 تومنی دی وی دی ای کم نریخته
سلام
داریوش جون کدوم منبعی بهت گفته فیلم و بازی نمیشه ؟ :31: میخوای یه لیست از سایت های فروش فیلم مخصوصا بهت بدم ؟ :16:
فیلم های خارجکی و سانســـــور نشده میشه؟
بازیهای بدونه مجوزه وزارت ارشاد رو چی؟
آره مشکلی نداره من خودم فیلم سانســــور شده نمیتونم نگاه کنم چون معمولا سانســـوریست حرفه ای هم نیستن موضوع رو پرت میکنند موقع سانســـور :دینقل قول:
فیلم های خارجکی و سانســـــور نشده میشه؟
بازیهای بدونه مجوزه وزارت ارشاد رو چی؟
==
بازی که اصلا مشکل نداره میتونی بفروشی :)
==
چون مغازه دار نیستی که مامور بیاد گشت بزنه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه نمیشه که
اینا همه مشخصات آدم + جد و آبادش رو میسگرن
خیلی خطریه
شخصا هم جایی رو ندیدم که از این چیزا رو بفروشه
اگر کمی تو نت دقت کنی تبلیغات ها رو که در تمام سایت ها میزنن اینقدر فیلم بدون سانسور یا فیلم فلان بدون سانسور :31: این دلیله خوبیه برات؟نقل قول:
آخه نمیشه که
اینا همه مشخصات آدم + جد و آبادش رو میسگرن
خیلی خطریه
شخصا هم جایی رو ندیدم که از این چیزا رو بفروشه
اگر نیست اصلا چندتا فروشگاه بهت معرفی میکنم بری خرید :31:
===
اون مشخصات هم واس این میگیرن که یه خلاف از مدله خوفناک نزنه به سرت مثلا __ چیز __ :16:
میخواین برای اثباتش که کاری ندارن یه فروشگاه فیلمهای پ و ر ن و بزنم @! ؟:دی :دی
ولی بازم هنوز ملتفت نشدم
یعنی من الان یه فروشگاه بزنم و با سامانه ی یانک یامان و تحویل پستی بازم مشکلی پیش نمیاد از این چیزا!!! بدم دسته مردم و بچه ی مردم؟
تو میتونی تو موقع خرید سیستمت رو طوری کنی که بگی این محصول واسه افراد بالای 30 ساله :16::16:نقل قول:
یعنی من الان یه فروشگاه بزنم و با سامانه ی یانک یامان و تحویل پستی بازم مشکلی پیش نمیاد از این چیزا!!! بدم دسته مردم و بچه ی مردم؟
حالا طرف میخواد دروغ بگه به ما ربطی نداره
میزنه میره کسی هم خره مارو گرفت میگیم تذکر دادیم بچه ی شما گرفت حالا باباش شاکیه به ما چه :31:
گرفتی چی میگم؟
آها!
بابا ایول از این چیزا هم تو ایران داریم؟! جلل الخالق
نه چیزه خاصی نیست
همین فیلم های divx یا دی وی دی که بدونه سانســــور هست یا مثلا GTA و این جور بازیها که مثلا بالای 18 هستن
خوب حالا اینی که گفتی از کجا باید مشخص کنیم؟
به پست یا به بابنک یا به کجا؟
نقل قول:
خوب حالا اینی که گفتی از کجا باید مشخص کنیم؟
به پست یا به بابنک یا به کجا؟
فرق نداره میتونی تو همون پستت هم بنویسی این محصول به افراد بالای 50 سال پیشنهاد میشود :31:
حالا پدر بزرگش اومد گفت این چیه دادی به نوه ی خشگلــــــــــــــم :31: بگو ما گفتیم نوه ی شما 40 سال بیشتر نداشت ما که نمیدونستیم :31:
سلام
برادر من یه فروشگاه مجازی داره که با فرانت پیج نوشته اما سطح کیفیتش پایینه و وقت نداره که اون رو هر روز آپدیت کنه و
کیفیتش رو بالا ببره حالا به من گفته که بیا تو ادارش کن و یاد بگیر حالا من موندم برم فرانت پیج یاد بگیرم یا اینکه از این فروشگاه سازها استفاده کنم از ساخت سایت هم هیچی نمیدونم
اگه میشه راهنماییم کنید
اگه خواستی میتونم تو پیغام خصوصی آدرس سایت رو بهتون بدم
راستی این سایت به چه صورت طراحی شده؟
از این فروشگاه سازها استفاده کرده یا نه؟
کد:http://www.epsmart.com
سلام
اگر وقتش رو داری فرانت پیج
اگر نداری کیفیت بالاتر میخوای سیستم های فروشگاه ساز
اگر یه چیزی میخوای که هرچی خودت میخواد توش باشه خودت بشین بنویس :31:
سلام
پیشنهادی دیگر از من :31: >
سیستم فروشگاه ساز ایران مارکت دارای یک حرفه امنیتی با درجه high میباشد که 2 روز پیش یافتمش :31: ( البته نه همه نسخه هاش 80% :) )
پس بهتره تو انتخابتون اطمینان کافی داشته باشید :31:
آقا یکی بگه این سایت به چه صورت طراحی شده؟
کد:
http://www.epsmart.com
چرا میزنی :31:نقل قول:
آقا یکی بگه این سایت به چه صورت طراحی شده؟
فکر کنم اختصاصی باشه از اون نظر هم زیره سایت یه چیزایی نوشت که یکم بهم شک انداخت >
[engine 0.9.9]
[i-face 2.1.0]
خطاب به برادر بیل ( پدر بخشه فروشگا های آنلاین!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دونه خوبش رو که لکی و تهه بازی نباشه معرفی کن بریم تو کارش
برای سایته خودم میخوام
در ضمن دانلود هم بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسیس پولی نباشه :31: ؟نقل قول:
خطاب به برادر بیل ( پدر بخشه فروشگا های آنلاین!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دونه خوبش رو که لکی و تهه بازی نباشه معرفی کن بریم تو کارش
برای سایته خودم میخوام
در ضمن دانلود هم بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واست میگردم
اين اسكريپت فروشگاهي در ايران معضلي شده
يا اسكريپت درست و حسابي پيدا نمي شه
يا اينكه قيمت هاشون نجوميه
در هر صورت اسكريپت هاي وارز گزينه هاي بدي نيستند
خوب این که 100% واسه خودش یک دردسره اصلی هستش واسه اونایی که میخوان برن تو کاره فروشگاه الکترونیکی :31:نقل قول:
اين اسكريپت فروشگاهي در ايران معضلي شده
يا اسكريپت درست و حسابي پيدا نمي شه
يا اينكه قيمت هاشون نجوميه
در هر صورت اسكريپت هاي وارز گزينه هاي بدي نيستند
اینجا اینطوریه > اسکریپت داریم هم امنیت هم شکل و ... مفتضح قیمت مثل هلو میاد تو گلو :31:
یا اینکه سیستم آماده رو ادیت میکنند قیمتش خیلی خیلی کمه
اسکریپت که همه چیش رو خود نویسی کرده باشن قیمتش میره واسه .... :31: در کره ماه به سر میبریم :31:
اسکریپت وارز هم در صورتی که هاست وارز درست حسابی بشه گیر اورد خیلی بدرد میخوره ! :31:
تشکر//
بابا مردک!:27: آخه من اگه میخواستم پول بدم که بیشتر از 10 سال از عمرم رو صرفه یاد گرفتن مبانی وب و ... نمیکردم که!نقل قول:
رفته بودم تو هر جای دیگه الان جزوه اینطوریاش بودم --> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طرفی فروشگاه که ارزشش رو نداره:31:
محسن جان برادر چی تو ایران معضل نیست!نقل قول:
از نوعه سر و کار دار با وب و اینترنش هم باشه که دابل معضل میشه + مستحبا مکروه و محروم!
والا میترسم وارزی جات بریزم رو این هاسته بزنه پاک کنه اکانت رو
:31:بابا من گیر بدم به یه چیزی لازم بشه خودم cms ش رو هم مینویسم!!! دهه!:27: (خالی بستم)نقل قول:
انگلیسی های خوبش رو بدید هم مشکلی نداره میترجمیم!
این opesource cms هم لینکاش قاطی پاتین نمیشه دانلود کرد
من مي خوام Prestashop رو فارسي كنم.
كدوم فايلش رو بايد اديت و ترجمه كنم؟
اصلا از كجا بايد شروع كنم به ترجمه اش؟
سلام
دوست عزیز ربطی به اینجا نداره > انجمن سیستم های مدیریت محتوا
ما اینجا بحث راجع به راه اندازی و مشکلات اون میکنیم :)
فقط دیدم ، بحث جالبیه ، گفتم اینو بگم !!!
سیستم رویالی که اینقدر ازش تعریف و تمجدید شد ، در واقع نسخه کامل شده کامرس هست که فقط add-on های موجود در سایت انگلیسی بهش اضافه شده !!!
پس به جای تمجدید از رویال به فکر تمجدید از کامرس باشید !!!
در مورد ham3d هم از نظر امکانات درسته به نظر کنترل پنل کاملی نداره و باز یه جیزهایی داره که خیلی توی ایران کاربردی هست !!!
فقط تنها ایراد شاید فعلا همون قیمت گرون باشه !!!
علیرضا جان شما هم همون تاپیک ما بحث رو ادامه بده !!!
در ضمن بزودی سیستم جدیدی به شما معرفی می کنیم که در بین فروشگاه ساز های متن باز بهترین خواهد بود !!!
مرسی بابت توضیحات حالا ما هم یکم کوتاه میایم راجع به بعضی مسائل هرچیزی رو باز نمیکنیم :31::31:نقل قول:
فقط دیدم ، بحث جالبیه ، گفتم اینو بگم !!!
سیستم رویالی که اینقدر ازش تعریف و تمجدید شد ، در واقع نسخه کامل شده کامرس هست که فقط add-on های موجود در سایت انگلیسی بهش اضافه شده !!!
پس به جای تمجدید از رویال به فکر تمجدید از کامرس باشید !!!
در مورد ham3d هم از نظر امکانات درسته به نظر کنترل پنل کاملی نداره و باز یه جیزهایی داره که خیلی توی ایران کاربردی هست !!!
فقط تنها ایراد شاید فعلا همون قیمت گرون باشه !!!
علیرضا جان شما هم همون تاپیک ما بحث رو ادامه بده !!!
در ضمن بزودی سیستم جدیدی به شما معرفی می کنیم که در بین فروشگاه ساز های متن باز بهترین خواهد بود !!!
مرسی//
بچه ها اینا چه طورین؟
زودتر مشخص کنیم که بریم تو کارشونکد:http://kaloiweb.com/2008/08/19/open-source-ecommerce-list/
سلام بر داریوش خســ... :31::31:
zen
os
open
خوبن :31:
چرا همش من بايد جواب بدم خدا!!! اين آقا مهدي (مدير رويال) اصلا نمي خواد در مورد رويال كل كل كنه ولي من ميام جواب ميدم حالا معلوم نيست سره پيازم يا ته پياز:31:نقل قول:
اگه مي گي فقط addon osc روش نصب شده. مي شه addon مديريت قالب فروشگاه ساز رويال رو به من بگي از كجا برداشته شده؟؟؟