خوب مانگا داره جالب میشه....تو قسمت قبل حدس زده بودم ممکنه هولو ایچیگو بیاد ( بخاطر سوراخ شدنش ) حالا که شکل هولو اش در امده ..... فکر کنم باستا لورد ایچیگو رو شانس بیاریم بتونیم ببینیم....و جالب تر از ان جنگی که رخ می ده و اتفاقات بعدش...
Printable View
خوب مانگا داره جالب میشه....تو قسمت قبل حدس زده بودم ممکنه هولو ایچیگو بیاد ( بخاطر سوراخ شدنش ) حالا که شکل هولو اش در امده ..... فکر کنم باستا لورد ایچیگو رو شانس بیاریم بتونیم ببینیم....و جالب تر از ان جنگی که رخ می ده و اتفاقات بعدش...
بچه ها قسمت جدید انیمه بلیچ امد تو نت ولی مانگا خبری نیست ....چرا؟
های...کسی خونه بید؟؟؟
این هیولاهه ایچیگوه یا ان هلوش است ؟( اسم داره هلوش ؟) ؟!؟!؟!؟ این که حتی نزدیک بود اینوه رو شوت کنه.....ولی خیلی خطر ناک هم شده چون اوروکیورا گفتش این سروش عادی نیست.......
این جونور بیشتر به هولو شبیه ، چون نه حرف میزنه و نه حرف میشنوه! دست اوروکیورا رو هم مثل بال مگس کند!
بال مگس......عجب تشبیهی کردی.....ولی یکمقدار هم فرق داره با هلو ها چون هلو ها از شمشیر استفاده نمی کنن... امیدوارم تو انیمه از ترسناک بودنش نکاهن چون خیلی بی مزه میشه این لحظاتش....نقل قول:
ولی مانگا بعد احتمالا می فهمیم دقیقا با چی طرف داریم می شیم.
این کارتون دوبله شده به انگلیسی هم داره؟
ممنون.
فعلا خیر تا اونجا که من می دونمنقل قول:
این ایچیگو قاتی است .....چرا ایشیدا رو زد؟؟؟؟از انور هم اوروکیورا هم جلوش رو موقت گرفت تا ایشیدا رو نکشه ( چرا اینکارو کرد؟؟؟؟)
مووع خیلی حساسه ایچیگو مثل ناروتو در حالت 4 دمبه بالا شده هیچکی رو نمیشناسه و خیلی قوی شده حالا اینجا کی ایچیگو و نجات می ده خدا داند باید صبر کنیم!نقل قول:
سلام
آقا يكي از دوستان لطف كنه بگه بعد از قسمت 207 چي شده من نديدم.
تو انیمه منظورته دیگر:
راستش الان رفته تو سر گذشت بلایی که ایزن سر وایزارد ها اورده.بعدش هم رفته خارج از داستان.
خواستم اینجا هم بگم من از این به بعد هر هفته لینک مستقیم قسمت جدید رو در این تاپیک قرار می دم می تونید با کیفیت عالی و با قابلیت رزیوم قسمت جدید دانلود کنید ججتی دایالاپ داران هم می تونن از مدت یک هفته استفاده کنن و هر شب یک مقدار دانلود کنند!
(تقدیم به همه طرفداران این انیمه زیبا)
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=296150[/HTML]
مانگای فارسی بلیچ شماره 353
[HTML]http://sasuke.---------------/bleach/Bleach_Persian_Manga_353.zip[/HTML]
لینک دانلود مستقیم قسمت 215 بلیچ با قابلیت رزیوم
[HTML]http://sasuke.---------------/bleach/Bleach_215_Mohamad_Sasuke-7.zip[/HTML]
سلام
آقا يكي كه انيمه رو ميبينه بگه الان چه خبره ؟؟ به كجا رسيده ؟؟؟؟؟؟
آخرین قسمت (221) تازه کاپیتانها وارد عمل شدند و حیرفشون رو از بین 3 تا اسپادا انتخاب کردن(اتفاق خاصی تو قسمت 221 نیوفتاد!) .
اطلاعات بیشتر (اسپویل : کسانی که نمیخوان داستان رو جلو جلو بدونن نخونن!) :
چند قسمت آتی مبارزه با بقیه نوچه های اسپاداست ( بیشتر توسط دستیار های کاپیتان ها) و کمی هم این 3 اسپادا معرفی میشن(مبارزه خاصی با هاشون صورت نمیگره) . تو این چند قسمت ( اگه فیلر نباشه) 3 تا از vice capitan ها بدجوری ناکار میشن ! . احتمالا در قسمتهای بعدش(اگه باز فیلر نباشه) داستان میره پیش ایچیگو و تا چند قسمت صاف شدن دهن اونو روایت میکنه ! بعد ..... تا اینکه دوباره داستان بر میگرده به دنیای واقعی و نبرد بین کاپیتان ها و اسپادا ها ادامه پیدا میکنه. خلاصه از این قسمت به بعد داستان خشن تر میشه و شاهد قطع شدن دست و پا ها خواهیم بود!!!
عجب داستانی داره این فیر بلیچ
این فیر جدید در مورد زانپاکتو ها و شینیگامی ها هستش
زانپاکتوها از شینیگامی ها جدا شدن و می خوان اونا رو نابود کنن
اگه ندیدید برید ببینید خیلی قشنگه
عجب هولو ایچیگو حال یارو رو گرفت.........البته کارش منطقی نبود ......
سلام
جديد ترين فيلم بليچ با عنوان Bleach.Movie.3.Fade.To.Black.2009 رو ميتونيد با مراجعه به لينك زير دانلود كنيد.
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=356018
تشکرنقل قول:
راستی در مورد لینک ها زیرنویسش مال کدوم گروه DB هست؟؟؟
سلامنقل قول:
بله ماله DB هستش خودم دانلود كردم از نظر كيفيت هم خوب هستش و مشكلي نداره.
تشکرنقل قول:
منم دانلود کردم ...قشنگ بود( یادش بخیر DB مارو با یک فیک در گذشته گذاشت سر کار .....)
انیمه بلیچ که الان مارو گذاشته حسابی تو اب نمک......
مجبوریم با مانگا سر کنیم که رسید به لحظات حساس نبرد ایزن......البته فکر کنم الان تو مانگا تصاویردوباره میره طرف های ایچیگو احتمالا
اره همه رو كشتن موند آيزن و اون دوتا كاپيتان ديگه . شينجي ديد اون رفيقش زخمي شد داد زد كه ايچيگو اوريهيمهنقل قول:
رو بيار اونو درمان كنه. ولي فكر نميكنم زورشون به آيزن برسه.
150 درصد . بالاخره ایچیگو اخر سر باید با یکی قدر حریف بشه دیگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( حالا اگر نشد تقصیر من نیست.نقل قول:
این بیاکیا هم معلوم نیست تو انیمه دارن چه شخصیتی باسش می سازن ( خوبه اخرش شخصیت داستانی اش تو مانگا با انمیه نخوره)
توي قسمتهاي فيلر احتمالا بياكويا يه چيزي ميدونه كه جلوي ايچيگو رو گرفت بايد صبر كنيم ببينم چي ميشه.نقل قول:
ارم وانربرادر تو انیمه بلیچ چی کار می کنه؟!؟!؟!؟!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو نسخه ای که گروه DB ارائه کردن تو ثانیه 21:46 ارمش رو دیدم( درست قبل از اغاز تیتراژ پایانی ).....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این جالبتر وقتی عکس می گیرم به جای عکس صفحه در حال پخش یک تصویر با ارم تی وی توکیو میزاره.....
جل الخالق !!!!!!!!!قضیه این چیه؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو نسخه بقیه گروه ها کسی چیزی می بینه؟!؟!؟!؟!؟!؟؟
پ ن :
مسئول ها تخت هاشون کمه یک سایت pic hosting درست و حسابی نزاشتن باسمون همش بسته شده 2 ساعت بود داشتم دونبال یک سایت می گشتم که بتونم تصویر رو مستقیم لینک بده.......
نبوغ رو از کجا اوردن خدا داند:13:
فیلر ها تموم شد؟
من هر هفته دارم مانگا رو میخونم ، انیمه حداقل 20 قسمت دیگه به قسمتی از مانگا که هفته پیش اومد میرسه ، با این همه عقب موندگی من نمیدونم چه اصراری دارن فیلر بگذارن !
هنوز خارج داستان فکر کنم حداقل 1 قسمت دیگر مونده تا تموم شهنقل قول:
اینجور که اینا پیش می رن فکر کنم اخرش به اصل داستان صدمه بزنن.....
پ ن
کسی تو بلیچ تصویری که من دیدم رو ندیده؟
من قسمت 245 رو الان چک کردم ، آرمش نبود.
مال کدوم گروه رو دیدی؟نقل قول:
db بود . شایدم مربوط به پلیر باشه ؟! من با kmp , wmp11 پخش کردم.
من با تمام پلیر هام چک می کنم هست ( شامل ویندوز مدیا پلیر -کدک پک -kmp )نقل قول:
شاید نسخه فایل هامون یکی نیست. مال من تو نام فایل اینو نوشته
7FFC21F2
مال تو هم همین کد هست؟
پ ن:
چرا من این ارم رو می بینم ولی بقیه نه؟
دیروز قسمتهای جدید رو دیدم ، فقط قسمت 249 ، قبل از تیتراژ پایانی آرم برادران وارنر رو خیلی کوتاه نشون میده (شاید 0.2 ثانیه) . چون تو قسمتهای دیگه نبود ، احتمال زیاد سوتی DB بوده ، شایدم میخواستن شوخی کنن :31:
سلام ...
من تازه شروع کردم و فعلا 8 قسمت دیدم ؛ خیلی معرکست ، اصلا فکر نمی کردم خوشم بیاد !
پس راه درازی در پیش داری !
یکسری قسمتها فیلر هستن (فکر کنم یه سریش از 60 به بعد شروع میشد) ، میتونی اونا رو نبینی چون به داستان اصلی ربطی ندارن .
خوب تیتراژ شروع و پایان دوباره عوض شد ( که جالبه ) و دوباره برگشته به داستان اصلی.
نقل قول:
پس شما هم بالاخره دیدین ...پس مشکل از گیرنده من نبوده:31:
داشتم به بیناییم شک می کردم
سلام بر همه
سلام خوش امدی؟نقل قول:
تازه شروع کردی بلیچ دیدن یا قدیمی هستی؟
بچه ها کسی قسمت 78 و 79 رو داره واسه من بزاره؟
فرمتش مهم نیست فرمت گوشی هم بود عیب نداره
باست لینک گذاشتم:46:نقل قول:
فرمت ها و حجم های دیگر هم می تونی پیدا کنی تو تاپیککد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2822367#post2822367
پ ن:
چند ماه پیش یک حمله اساسی به سایت هایی که لینک هارو می زاشتن شده و بیشتر لینک ها نابود شده به خاطر همین لینک های قسمت های قدیم کم است.
الان یکم وضع اروم شده و لینک های جدید داره پخش میشه.