درسته همونطور که گفتم مخازن kde روی مخازن اصلی fedora نیامده.
مشکل اصلی من اینه که بعضی از widgets ها رو بخوام اضافه کنم سیستم هنگ میکنه! راه حلی هست؟
Printable View
درسته همونطور که گفتم مخازن kde روی مخازن اصلی fedora نیامده.
مشکل اصلی من اینه که بعضی از widgets ها رو بخوام اضافه کنم سیستم هنگ میکنه! راه حلی هست؟
من این مشکلو داشتم که مربوط به اپدیت نبودن بعضی بسته هام بود و الان خیلو خوب کار میکنه :8:نقل قول:
KDE 4.2.1 با نام "Cream" در تاریخ March 4th, 2009 منتشر شد. در این نسخه ویژگی جدیدی اضافه نشده ولی رفع ایرادات و بهینه سازی های زیادی در برنامه های مختلف و بخش های مختلف دسکتاپ از جمله Okular , Kopete , KMail , Dolphin و KHTML صورت گرفته است.
سلام
من طبق دستورات توی کوبونتو نصبیدم ....
اون دستور برای ریبووت شدن kde رو هم زدم...
ولی باز kde من 4.1.2 هست !
چرا ؟
تنظیمات دسکتاپ به پیشفرض برگشت بعد از ریست ...
ولی یه نکته اینکه تنها 30 مگ(حدودا )دان شد...
سلام
من تا حالا با فونت سر و کله نزدم ولی فونتای kde داره اذیتم میکنه :19: چطور عوضش کنم ؟ :13:
بهزاد جان شاید مربوط باشه به theme ای که داری استفاده میکنی که با نسخه جدید kde به روز نباشه!
اسم theme میز کار kde ایت چیه ؟
به احتمال خیلی زیاد به خاطر حجم دانلودی کم هستشنقل قول:
یکبار دیگه دستوری که زدی رو چک کن
مطمئنی که این مخزن رو به همراه کلیدش اضافه کردی ؟نقل قول:
کد:deb http://ppa.launchpad.net/kubuntu-experimental/ubuntu intrepid main
کلید مخزن:
بعد از اضافه کردن مخزن بالا , همه ی آپدیت ها رو غیر فعال کن:کد:gpg --keyserver keyserver.ubuntu.com --recv-keys 493B3065 && gpg --export -a 493B3065 | sudo apt-key add -
و بعد دستور زیر رو اجرا کن:کد:Sources => Edit Software Sources => Updates
کد:sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade
از مسیر زیر میتونی فونت همه ی قسمت های دسکتاپ رو عوض کنی:نقل قول:
کد:System Settings => Appearance => Fonts
هفتمین نسخه ی بتای مجموعه KOffice 2.0 منتشر شد. این نسخه احتمالا آخرین نسخه ی فاز بتا خواهد بود. در این نسخه بسیاری از ایرادات که منجر به کرش ( CRASH ) , از دست دادن اطلاعات , ذخیره سازی و لود فرمت ODF و ... می شد برطرف شده است. همچنین خیلی از ایرادات به واسطه ی استفاده از Qt 4.5.0 ( که جدیدا منتشر شده ) برطرف شده است. به طور کلی خلاصه ای از تغییرات این نسخه به شرح زیر می باشد:
کد:* Crashes fixed in all applications
* Fix loading and saving of shapes in the text shape (KWord)
* Fixed an important cell edit bug in KSpread
* Use the format of a master page when using a layout in KPresenter
* Many bugs fixed in the chart shape
* Also many bugs fixed in Krita
* Improved support for SVG in Karbon
دیروز اپدیت کردم به ۴.۲.۱ :8: از تم اکسیژن هم استفاده میکنم همون تنظیمهای دیفالتش هم زیاد جالب نیست :41: بیشتر رو فونت فایرفوکس حساسم ولی مثلا اگر دلفین هم یه فونت بهتر داشت خیلی خوب بود :5: فایر فوکسم خیلی فونتش ریزه وقتیم یکم درشتش میکنم خیلی بیریخت میشه :13:نقل قول:
اینو خیلی دستکاری کردم ولی به جایی نرسیدم :19: اصلا فونت خوشگل توشون نیست :19:نقل قول:
از مسیر زیر میتونی فونت همه ی قسمت های دسکتاپ رو عوض کنی:
یادمه منم با فونت مرورگر فایل فوکس مشکل داشتم! ولی با کلنجار رفتن از طریق خود فایر فاکس در قسمت فونتش حلش کردم! شمام بهتر هبیشتر سعی کنی
سلام حسین جاننقل قول:
این کلید مخزن رو باید به کجا اضافه کرد ؟
من فقط لینک اولی رو اضافه کرده بودم
ممنون
برای اضافه کردن کلید , اون دستور رو در ترمینال اجرا کن.نقل قول:
سلامنقل قول:
برای اضافه کردن کلید , اون دستور رو در ترمینال اجرا کن.
خروجی دستور اپدیت رو ببین:
اون کی رو فعلا \اک کردمنقل قول:
javaded@javaded-desktop:~$ sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade
e: Type 'gpg' is not known on line 46 in source list /etc/apt/sources.list
چون هیچ دستوری باهاش اجرا نمیشد
جواد جان فکر کنم شما اشتباهی دستور زیر رو به فایل مخازن ( sources.list ) اضافه کردی ! در حالی که باید دستور زیر رو توی ترمینال ( Konsole ) اجرا کنی:نقل قول:
کد:gpg --keyserver keyserver.ubuntu.com --recv-keys 493b3065 && gpg --export -a 493b3065 | sudo apt-key add -
سلامنقل قول:
عجبسوتی ای دادم:31:
آپدیت شد
ممنون
اومدم توش....دیدم دکمه های بستن +مینی مایز و ماکسی مایز ....از منوی بالا ی هر صفحه ای که باز میکنم حذف
شدند
فقط میشه از منوی فایل بعد qiut بست پنجره ها رو !
سلام
تو kde-look میگشتم که چشمم به قسمت فونتش افتاد یکیشو نصب کردم خیلی فونت فایر فوکسم عالی شد حتما امتحان کنید
کد:http://www.mediafire.com/file/dmyzcezxwxg/97552-spinwerad-030.zip
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انجام بدید ...نقل قول:
سلام دوستان ، من از لينوكسsuse استفاده ميكنم ، موقع نصب به اشتباه ميزكار gnome رو انتخاب كردم حالا سوال من اينه
چطور بدون نصب مجدد ميتونم برم kde
متشكرم
YaST / system / sysconfig editor / desktop / display manager / display manger = kdeنقل قول:
بازهم اگر سوالی مربوط به سوزه بود در تاپیک اختصاصی خودش مطرح کنید
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=59104
ولین دستور رو اجرا میکنمنقل قول:
ولی تاثیری نداره
....
این بالایی رو نتونستم اجرا کنم ببینم تاثیر داره یا نه ....چون نمیدونم این رو ' با چی مینویسن !!!:31:نقل قول:
su -c 'rm -r ~/.kde && reboot'
نقل قول:
اصلا همون اول su کن و بعد بزن :
rm -r ~/.kde && reboot
سلام
نمیشه احمد جان
فکر کنم
دوباره باید لینوکس بنصبم!
و فکر آپدیت رو بیرون کنم از سرم !
نه بابا مگه بیکاری دوباره نصب کنی جواد جان؟؟!!نقل قول:
بگو ارورت چی هست؟؟ متن ارور رو بذار خوب...
باید راه حلی باشه...
کارت گرافیکت نصبه ؟ اگر نصبه دوباره نصبش کن ...نقل قول:
دوباره لینوکس رو نصب کردم ....
گرافیک نصبه ....یه بار دیگه تست میکنیم ....!!
ممنون
تیم توسعه KDE امروز April 2nd, 2009 با افتخار دومین نسخه ی بروز رسانی KDE 4.2 را منتشر کرد. در KDE 4.2.2 بهینه سازی و رفع ایرادات در بخش های مختلف صورت گرفته که عمده ترین آنها مربوط به برنامه های KRunner , KMail و موتور KHTML میباشد. برای کسب اطلاعات بیشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
این نسخه به صورت پیش فرض در Kubuntu 9.04 که در تاریخ 23 April منتشر میشه نصب خواهد بود. همچنین کاربرانی که از K/Ubuntu 8.10 استفاده می کنند می توانند از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای ارتقا به KDE 4.2.2 استفاده کنند.
مثل همیشه امکان انعکاس تمام تغییرات صورت گرفته از زمان انتشار KDE 4.2.1 تا KDE 4.2.2 در صفحه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وجود نداره. برای اینکه تمام تغییرات رو مشاهده کنید:
- ابتدا بسته ی subversion را در صورتی که نصب نیست از مخازن نصب کنید:
کد:sudo apt-get install subversion
- دستور زیر را در ترمینال اجرا کنید:
کد:svn log svn://anonsvn.kde.org/home/kde/branches/KDE/4.2 -r 934488:947394 > kde-4.2.1-4.2.2-changelog.txt
بعد از اتمام دستور بالا , فایلی با نام kde-4.2.1-4.2.2-changelog.txt در پوشه ی خانگی ( home ) ایجاد میشه که شامل تمام تغییرات صورت گرفته برای KDE 4.2.2 هست.
در حالی که تیم توسعه KDE در حال کار بروی نسخه ی بعدی این دسکتاپ ( 4.3 ) هستند و اولین نسخه ی آزمایشی آن نیز حدود یک ماه دیگر در تاریخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر خواهد شد , سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاهی زود هنگام به KDE 4.3 داشته که مطالعه ی آن خالی از لطف نیست.
سلام . من 2 مشکل برام پیش اومد خواستم راهنماییم کنین.اول برای باز کردن فایلهای zip شده که password دارن نمیدنم کجا باید password رو وارد کنم با ark که نتونستم کاری کنم.سوال دوم راجبه delete کردن فایل های با حجم بالاس که حجمشون از حجمه trash بیشتره می خواستم ببینم راهی داره برای delete مستقیم که دیگه تو trash نره کهerorr نده.ممنون میشم رهنماییم کنین.
در مورد سوال اولتون , برنامه ی Ark فعلا همچین قابلیتی نداره. میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.نقل قول:
سوال دوم: فایل ( های ) مورد نظرتون رو انتخاب کنید و سپس از کلید های ترکیبی Shift + Delete استفاده کنید.
همگی خسته نباشید تاپیک خوبی زدید واقعا دستتون درد نکنه آخه به نظرم یه خورده KDE درحقش ظلم شده و کمتر بهش توجه شده.
یه سوال داشتم چه جوری میشه از طریق Bluetooth یا بهتر بگم از طریق موبایل به اینترنت وصل شد در Kubuntu یا همون KDE .
من Kubuntu 8.10 Intrepid amd64 تصب کردم.
ممنون از توجهتون
:11::11::11::40::40::40::11::11::11:
خیلی ممنون برنامه عالیی بود
KDE 4.3 Beta 1 منتشر شد !
جامعه ی کاربری KDE اولین نسخه ی آزمایشی و پیش نمایش KDE 4.3 , سومین نسخه ی اصلی دسکتاپ KDE , را منتشر کرد. هدف اصلی KDE 4.3 , تکمیل و بهتر کردن تجربه کار با این دسکتاپ مدرن و زیباست. تیم توسعه ی KDE هم اکنون در فاز BugFixing یا رفع ایرادات , برای فراهم کردن یک دسکتاپ پایدار برای کاربران می باشد. نسخه ی نهایی KDE 4.3 در اواخر ماه July سال 2009 منتشر خواهد شد.
و اما برخی از ویژگی های جدید KDE 4.3 به شرح زیر است:
- پیاده سازی تکنولوژی های جدید همچون سرویس های PolicyKit و Geolocation در دسکتاپ
- افکت های انیمیشن جدید
- پنجره ی اجرای دستورات ( Run Command ) با کارایی بیشتر
- تعداد زیادی افزونه ( Widget ) جدید و بهبود قابلیت های افزونه های قبلی در Plasma
- حالت نمایش جدید درختی ( Tree mode ) در System Settings
- قابلیت Spacer در پنل برای جا به جا کردن Widget ها
- قابلیت پیکربندی و تعیین کلیدهای میان بر ( Shortcuts ) برای Plasma
- تم و ظاهر مبتنی بر SVG برای دسکتاپ و پنل
- قابلیت های جدید در System Tray و سیستم اطلاع رسانی فعالیت های در حال اجرا ( Notifications )
- تکمیل امکانات و قابلیت های جدید در برنامه های دیگر دسکتاپ KDE و رفع بسیاری از ایرادات
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد جزئیات این انتشار به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
منبع خبر: linux2.wordpress.com
سلام
من اپن سوزه رو یکی دو روزه اپدیت کردم
افکتهای جالبی به kwin اضافه شده و هر دسکتاپی رو میشه جدا براش عکس و ویدگت انتخاب کرد ولی حیف چند تا از ویدگتهای قبلیم روی این نسخه کار نمیکنن !
دلفین هم خیلی امکانها بهش اضافه شده مثل نمایش فیلم در اینفرمیشن و دابل کلیک
در کل خیلی خوب شده و کرش هم تا وقتی افکتها فعال نباشن نمیکنه !
راهی هست بشه kde4.3 رو روی اوبونتو 8.10 نصب کرد ؟
مطمئن نیستم ولی احتمالا میتونید از مخزن مربوط به ۹.۰۴ استفاده کنید:نقل قول:
کد:http://tuxarena.blogspot.com/2009/07/how-to-install-kde-43-rc1-in-kubuntu.html
میز کار KDE 4.3 RC2 با اسم Canteras اماده تست
در تاریخ 9 جولای 2009 میلادی تیم KDE نسخه جدید میز کار KDE 4.3 یعنی KDE 4.3 RC2 را معرفی و آماده تست کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر >>
کد:http://kde.org/announcements/announce-4.3-rc2.php
انتشار سومین نسخه ی کاندیدای KDE 4.3
تیم توسعه ی دسکتاپ KDE پس از انتشار KDE 4.3 RC2 در تاریخ 9 July در دومین اقدام خارج از برنامه ی زمان بندی خود , نسخه ی RC3 دسکتاپ KDE 4.3 را با اسم رمز ” Cay ” و با هدف تست و رفع ایرادات بیشتر منتشر کرد. به واسطه ی این انتشار و به منظور انجام تست های بیشتر , تیم توسعه ی KDE زمان انتشار نسخه ی نهایی KDE 4.3 را که قرار بود در تاریخ 28.7.2009 منتشر شود به مدت یک هفته به تاخیر انداخت. بنابراین طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , دسکتاپ KDE 4.3 در تاریخ 4 August منتشر خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه ی نکات انتشار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]