همون قلم چی بهتره ولی الان یکم دیر شده!
Printable View
همون قلم چی بهتره ولی الان یکم دیر شده!
نقل قول:
نوشته شده توسط attractive_girl
همونطوری که مریم جون گفت.
تنها دوست عزیزم هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از طرف مدرسه ثبت نام کرده بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این دوست عزیزت کی هست که کشتی مارو باهاش ؟ : دی
آره از طرف مدرسه ثبت نام میکنن
سنجش هم بیشتر از طرف مدرسه ثبت نام میکنن
تنها دوست عزیزه من هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از طرف مدرسه ثبت نامیده بود : دی
نقل قول:
عذر خواهم اگه میشه سوالات آزمون 3 را برای من بفرستی.
یه دوست گله که هیشکی نداره.:35:یه راز.نمیشه به غریبه ها بگم!!!نقل قول:
فقط بدون که لنگه نداره!تکه تکه.گشتم نبود نگرد نیست!!
نقل قول:این جواب های مرحله ی 2 و 3 هست:46:کد:http://www.sanjeshserv.com/Answer/indxanswr87.htm
نقل قول:
یه دوست گله که هیشکی نداره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه راز.نمیشه به غریبه ها بگم!!!
فقط بدون که لنگه نداره!تکه تکه.گشتم نبود نگرد نیست!!
عجب چیزیه پس
البته دوست منم همینجوری گله گله: دی از مال تو هم بهتره:27:
میخوای این گل هارو با هم آشناشون کنیم ؟ :دی به هم میان ها
مگه سوالارو میزاره رو سایت اصلا ؟نقل قول:
عذر خواهم اگه میشه سوالات آزمون 3 را برای من بفرستی.
من اول که قلمچی ثبت نام کرده بودم ازمون رشته تجربی رو میدادم(بعدش رفتم زبان)یه سوالایی قلمچی میداد که واقعا مایه خنده بود.مثلا یه بار یکی از سوالهای زیستش این بود : سهره جزایر آفریقای جنوبی چی میخوره؟ حتی کسایی هم که تجربی نخوندن میفهمن که این سوال چه قدر مسخره اس.از این دست سوالا تو قلمچی کم نیست.سوال های عمومیش هم اصلا مثل کنکور نیست.من تو 3 تا آزمون جامع قلمچی رتبم میشد حدودای 400 در حالی که کل شرکت کننده های آزمون های زبان قلمچی 1800 نفر بودن !!!!!! و این رتبه ی من با این تعداد شرکت کننده یعنی فاجعه و خیلی نا امیدم کرده بود رتبم چون وقتی تناسب میگرفتم با 168000 نفر شرکت کننده تو کنکور اصلی رتبم یه عدد نجومی میشد.تو آزمون آخری سنجش شدم 1200 و کنکور 2100 .یعنی رتبه ی سنجش (مخصوصا تو 3 تا جامع هاش)خیلی نزدیک به رتبه ی کنکورت هست.نقل قول:
واسه چی دیره؟!نقل قول:
چون برنامه ی ازمون های قلم چی الان به مقدار قابل توجهی جلو رفته و برای جبران عقب ماندگی یه کنکوری به نظر دیر میرسه ولی کار نشد نداره.
دوست من 90% حرفهات موافقم به جز خط قرمز.نقل قول:
کاملا رد میکنم درسها از ساله 80 به بعد همشون عوض شدن از ادبیات بگیر تا شیمی چطور اینها میگن 10 سال یا بیشتر از مخزن میارن؟
مثلا درسهای زبان-معارف-شیمی به طور کاملا عوض شده وعربی فیزیک ادبیات تا حدودی عوض شده و یک کم گسسته.
به نظر سیستم مدیریت قلم چی و رسیدگی به مشکلات درسی داوطلبان در مقایسه با سایر موسسات عالیه...
( من قراره پشتیبان قلم چی بشم ولی باور کنید بی طرفانه میگم ، قلم چی در مقایسه با سایر موسسات بهتره)
سوالات عمومیش و اختصاصیش نکات مهم درسا رو مشخص می کنه و این واسه یک داوطلب کنکور کافیه.)
فرهاد جان درسته حرفتون.
من منظورم این بود که درس هایی که عوض نشدند مثل ریاضی و فیزیک و بعضی دروس مهم.
وگرنه معارف و امثالهم که خیلی مهم نیستند.(بیشتر درس های عمومی 5-6 سال عوض میشن.در همون عرض 5-6 سوا هزاران سوال طرح میشه)
اما موضوع فیزیک و ریاضی از سال 64 تغییر اساسی نکرده و تغییرات جزئی داشته.
بعدشم منظورم از 10 سال همین 5-6-7 سال اخیر هست.
اما بازم میگم امسال یه سوال فیزیک از دینامیک دقیقا مثل سراسری تجربی 74 بود !!!و 3-4 تا سوال هم که اونا هم تکراری.
در هر حال آقا فرهاد انشالله موفق باشی هر جا میری .مهم درس خونده.. خیلی اسیر حاشیه نشید !!
بزارید در مورد طرح سوالات در کنکور توضیحاتی بدم.
ابتدا بارم به طراحان داده میشه و از هر طراح می خوان مثلا 5 تا سوال طراحی کنه تعداد طراح هم مثلا 10 نفره . یک تیم داوری سوالات رو از لحاظ سختی و اسونی درجه بندی می کنن.
حال مثلا قرار از 5 تا سوال 2 تا اسون و 3 تا سخت بدن.
کامپیوتر بصورت موازی و رندم از هر بسته سوالا (سخت و بسته اسون) تعداد لازم رو انتخاب می کنه.
نه بابا کی گفته دیره؟بچه رو نا امید نکن!!!من خودم شنیدم که خیلیا بودن یه ماه آخر رو خوندن زیر 1000 شدن:18:تازه اگه فرض رو بر این بزاریم که هیچی هم نخونده باشه(چون آزمون ندادن دلیل بر نخوندن درسا نیست) بازم وقت داره.:46:نقل قول:
شدیدا تایید میشه!نقل قول:
نه اصلا حرفتون بی پایه واساس هست من سنجش 5000 شدم پارسال کنکور 20000!!!نقل قول:
این ملاک نمی شه به خود فرد بستگی داره!!
ممکنه برای شما این جوری باشه.مثلا رتبه یکی از دوستام 5000 میشد تو سه تا جامع سنجش و تو کنکور شد 3700.نقل قول:
یا پسر داییم! رتبش تو سه تا اخری سنجش شد حدود 12000 و تو کنکور شد حدود 14000.و یا پسر خالم! که تو سه تا جامع حدودا 3000 شد و تو کنکور اورد 2000.
این هایی رو که گفتم مطمینم و اصلا هم شک ندارم.(چون از خودشون پرسیدم.(با هزار ایه و قسم!))
تازه منم نگفتم به خود شخص بستگی نداره که .من گفتم سنجش نزدیک ترین رتبه به کنکور رو بهت میده(در اکثر مواقع)
تازه این فقط حرف من نیست خیلی ها این نظر رو دارن.
حرفهای بالایی ها !!! :31: تایید می شه !
در ضمن شرایط جلسه کنکور تا حدودی با آزمونهای سنجش فرق می کنه !
اگه شما این عواملو فاکتور بگیری میبینی که در بیشتر مواقع رتبه های کنکور شدیدا نزدیک به سنجش هاست !
1) استرس !
2) استراحت مطلقی که یه سری از دانش آموزان یک یا دو هفته قبل از کنکور به خودشون می دن و ناخواسته افت می کنند !
3) تستهای شانسی (اکثرا دانش آموزان وسوسه می شن سر جلسه کنکور تستهایی رو که بلد نیستن شانسی بزنن ! )
و موارد این تیپی !!! همه اینا باعث می شه رتبتون با آزمونای سنجش تفاوت زیادی داشته باشه ! :46:
من یکی از دوستای تجربیم رتبش تو جامع ها همیشه بین 200 و 300 تو نوسان بود آخر سر تو کنکور شد 280 !
یکی از آشناهامون ( ریاضی ) رتبه هاش همیشه بین 30000 و 35000 بود و کنکورش شد 33000 !
هر دوشون هم هیچ کدوم از اون فاکتورهای بالا رو نداشتن ! ( به خصوص استرس ) :31:
ای بابا این حرفا چیه میزنی برادر! به خدا همکلاسی من فقط 9 روز خوند الان تو پیام نور داره حسابداری میخونه.نقل قول:
هنوز 6 ماه مونده چطور دیر بشه؟!نگید لطفا!
پیام نور؟:13:نقل قول:
من منظورم واسه کسیه که میخواد از پزشکی یا دندون پزشکی یا دارو یا مهندسی قبول بشه بود...
البته استثنا هم هست:46:
من اونو مثال زدم! واسه هر رشته ای تو هر دانشگاهی اصلا دیر نشده فقط یکم پشتکار میخواد تا این 3 ماه جبران بشه هنوز تا کنکور 6 ماه مونده!نقل قول:
گفتم که کنکور بیشتر باید مهارت داشته باشی و این مهارت با تمرین زیاد بدست میاد و تمرین زیاد به زمان زیاد نیاز داره.
موفق باشی
سلام دوستان.
از کسانی که تو سنجش ازمون میدم یه سوالی دارم.
میگم شما هردفعه که ازمون میدید درس های مدرسه به بود جه بندی های سنجش میرسه؟
تو چه درس هایی عقب ترید؟
با تشکر
تو همش مگه تهران درس بخونینقل قول:
اگر شهرستانی نمی رسی به هیچ کودوم
سلام دوستان.:31:
میخواستم بدونم که:
1)شمایی که کانون امتحان میدی(پیش) تو امتحان های کانون دقیقا از چه کتاب هایی(اول و دوم و سوم وپیش)امتحان میگیره؟
2)قیمت امساله کانون(پیش)چه قدر شده؟(از تابستون حساب کنید)
با تشکر.:5:
نقل قول:الان ادامه بدید میرسه به نیم ساعت!نقل قول:
حیف که سر به زیر شدم :20:نقل قول:
من این سری خیلی بد شد نتیجه ی سنجشم.چون نمیرسم به بودجه بندیش.ولی روی سوالا خیلی فکر کردم جوابم دادم ولی غلط بودن.ای خدااااااا
سلام زیاد ناراحت نباشنقل قول:
سنجش جامع هاش مهمه...
پس شما به بودجه بندی هاش نمیرسید؟نقل قول:
ولی یه سوال:
فقط شما نمیرسید یا مثلا دوستاتون هم که میرن سنجش نمیرسن؟(جواب این سوال برای من فوق العاده مهمه!)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما مطلب بعدی:
*)الان داشتم به این فکر میکردم که چون هندسه تحلیلی و گسسته قبل و بعد ترم اول درس داده میشن پس سوالات ازمون سنجش تو اون درسی رو که هنوز نخوندن چیکار میکنن؟(پس 7-8 تا از سوالات خود به خود میپره)
تازه اگه به بود جه بندی های تعیین شده برسی!
*)اما نظر خودم اینه که ساله بعد(پیش)همه ی ازمونهای کانون رو برم(به خاطر برنامه ریزی عالیش و جهت دادن به درس خوندنم در پیش)+سه تا اخری های سنجش(جامعه اماری بالا+نزدیک ترین سوالات به کنکور+نزدیکی رتبه این سه به رتبه کنکور)+5 مرحله ازمون های ماهانه سنجش_البته در صورت این که با کانون تو یه روز نیفتن_(فقط وفقط برای سوال های عمومیش!)البته میشه مورد سوم رو از دوستامم بگیرم تو خونه کار کنم!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به جان خودم اگه برنامه ازمون از این بهتر جایی ببینید!:5::5:
:18::18:(ازمون های کانون+سه تا اخری سنجش+5 تا ماهانه سنجش هم تو خونه کار بشه):18::18:
اگه نظری در مورد این برنامه دارید بفرمایید.
با تشکر.
بهترین فکر رو کردینقل قول:
من بعد کسب اطلاعات زیاد تایید می کنم....:5:
مهم درس خوندنته آزمونم فقط واسه اینه که با شرایط کنکور آشنا بشی و درساتو جمع بندی کنی!
:40:سلام:40:
به نظر من جفتشون استاندارد نيستند ولي كانون بهتره چون جامعه آماري بالايي داره.
سنجش هم سه ازمون جامع خوبه.
كانون كمي لوس شده ولي چه ميشه كرد.:13:
منظورم دفتر برنامه ريزي و پشتيبان و... است كه لوسه.