دوست من اون که یه مدل قدیمی و HD Ready است.
تا Full Hd هست چرا Hd Ready?
Printable View
دوست من اون که یه مدل قدیمی و HD Ready است.
تا Full Hd هست چرا Hd Ready?
من با هم مقایسه کردم و هیچ تفاوتی ندیدم . یا حداقل انقدر تفاوتش کمه که اصلا به چشم نمیاد . میشه گفت این یه ترفند تبلیغاتیه واسه فروش بیشتر .نقل قول:
نه دیگه. این یکیو نباید بگیم ترفند تبلیغاتی
100هرتز بودن فقط توی صحنه های سریع خودشو نشون میده. واقعا هم تاثیر داره
سلام
دوستان من ميخواستم يه lcd (full hd با قيمت حول وهوش 2 تومن بگيرم ترجيحا" 40 يا 42 اينچ برام كنتراست و response time هم اهميت داره ميخواستم ببينم دوستان چه ماركي رو پيشنهاد ميدن در ضمن اگه دوستان دربارهء كنتراست ديناميك يه توضيحي بدن و تفاوتش با كنتراستي كه معمولا" شركتها براي تبليغ محصولاتشون ذكر ميكنن ،ممنون ميشم.
البته منظورم از تبلیغاتی دروغ بودنش نیست منظورم اینه که انقدر نا محسوسه که باور کنید من یه ربع کامل جلوی a450 و a650 وایسادم تا تفوتشونو ببینم ولی اصلا تفاوتی ندیدم .نقل قول:
سعيد جان سري6 سامي و 40w400 سوني هم 100 هرتز هستند؟نقل قول:
سري w400 سوني 100 هرتز نيست ولي سري 6 سامسونگ 100 هرتز است.
سلام
همانطور كه ميدونيد صدا و سيما سيستم ----t رو راه اندازي كرده و ميشه با يك آنتن خيلي خيلي ساده تصاوري با كيفيت تلويزيون ايران رو به صورت ديجيتال گرفت، اما متاسفانه من هرچي ميگردم تو تلويزيونهاي سامسونگ رد و نشوني از ----t پيدا نميكنم، دوستان ميدونند كدوم سريهاي سامسونگ ----t دارند ؟ من كلي سرچ كردم و به اين نتيجه رسيدم كه بهتره بيام از تجربه شما ها استفاده كنم.
دو تا سوال داشتم: اول این که ایا a650 و w400 قابلیت نمایش عکس یا موزیک و فیلم رو از طریقه حافظه (فلش مموری )دارند ؟!
و منظور از" تبدیل نسبت تصویر " چیه ؟!
W400 ورودی USB نداره پس شما نمیتونید فلش مموری بهش متصل کنید.نقل قول:
A650 فقط قادر به پخش عکس و موزیک هست، از طریق ورودی USB.
جواب سوال آخرتون رو شاید در تایپیک زیر پیدا کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=308812
مثل اینکه این a650 سامسونگ تلتکست فارسی هم نداره !
اقا میشه بیشتر توضیح بدی؟یا پ.خ بده
من میخوام lcd یا plasma بگیرم
از بین مارکای پاناسونیک ال جی سامسونگ کدوم را بگیرم؟
از ماشین زمان خوشم میاد(ال جی)
پلاسمای پاناسونیک قیمتش مناسبه
سامسونگ 40" هم جزو گزینه ها دارم
بیشتر میخوام ماهواره نگاه کنم
یک ضبط سامسونگ 5.1 (2005) و xbox360 بهش وصل کنم
کیفیتش مهمه نمیخوام تو تصاویر متحرک کم بیاره
زیر 2.400.000 تومان باشه
از 40" -50"
چی بگیرم؟
تلتکست هم داره.نقل قول:
اوکی ! جواب سوالمو گرفتم ، حالا کدام یک از دو مدل a650 و w400 تصاویر با نسبت 4:3 را همان گونه که هستند پخش می کنند ؟ تصاویر ما*هوار*ه هم دارای نسبت 4:3 هستند ؟!نقل قول:
هر دوشون این امکان رو دارند.نقل قول:
اکثراً بله، اما کانالهایی مثل zdf آلمان دارای نسبت 16:9 هستند. نسبت 4:3 یک نسبت منسوخ شده هست و همه کانالها کم کم به طرف نسبت 16:9 تغییر مسیر خواهند داد.
عجیب اینجاست که آنتن های محلی خیلی از برنامه ها رو تو همون 300-576 خط بصورت عریض(واید) و گاهی بیشتر و به همراه نوارهای سیاه افقی نمایش می دهند.
سلام دوست مننقل قول:
من ديروز بازار بودم ، البته تحقيقاتي هم داشتم. در كل با اين هزينه اي كه ميخواي بكني بهتره كه LCD 40-42 بگيري، تفاوت كيفيت تصوير plasma و LCD خيلي زياده و به راحتي ميتوني اين موضوع رو در بازار متوجه بشيد . بنابر اين در مورد سوال پلاسما و LCD من نظروم روي LCD هست.
در مورد برندها حقيقتش درست نيست اينجوري صحبت كنيم كه سوني بهتره يا سامسونگ بايد روي مدل بحث كرد و نسبت به قيمتش اون ها رو ارزيابي كرد.
ماشين زمان LG فقط پلاسماش رو من تو بازار ديدم ، البته LCD اش هم LG زده اما من نديدم.
در كل من بين تمام مدلهاي 40-42 اينچي كه از سوني- پاناسونيك- ال جي - سامسونگ - جيويسي- هيتاچي ديروز بررسي كردم با توجه به نسبت امكانات به قيمت و كيفيت تصوير Samsung 40A650 و LG 42LG707 رو به شما پيشنهاد ميدم.
سوني مدلهاي نسبت به امكاناتي كه در مقايسه با اين دو تلويزيون داره ، خيلي گرون هست (حدود 400 تا يك ميليون تومان گرون تره) هيتاچي و جيويسي هم بدون داشتن امكانات مشابه قيمت بالاتري دارند. پاناسونيك هم اصلا توي LCD خوب ظاهر نشده و مدلهاي خوب با معيار امكانات به قيمت مناسبي نداره تو بازار. البته در مورد پلاسماهاش بحث عوض ميشه.
اما از بين اين دو مدل كه بهت گفتم (تقريبا جفتشون 1850 برات هزينه دارند)
سامسونگ 40A650
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ال.جي 42LG707
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو Refresh Rate 100Hz دارند بنابر از LCD هاي معمولي قدرت عملكرد بالاتري در تصاوير سريع دارند و براي بازيهاي سريع و اكشن مناسبند.
هر دو Full HD 1080هستند
هر دو پورت USB دارند اما سامسونگ فقط عكس و موسيقي از پورت USB اش ميخونه ، LG علاوه بر اون فيلم و Divx رو هم پخش ميكنه.
كنتراست سامسونگ يك به 50000 هست اما ال.جي يك به 40000
هردو چهار تا پورت HDMI و يك پورت D-sub براي ورودي VGA كامپيوتر دارند.
سامسونگ 40 اينچ هست و اي.جي 2 اينچ بزرگتره كه خوب به چشم مياد كاملا
من فکر میکردم زیاد فرق نکنه.یا اگه فرقی هم باشه پلاسما بهتره!البته از نتچرخی اینارو فهمیده بودم!نقل قول:
من پاناسونیک و ال جی را واسه پلاسما گفتمنقل قول:
سونی هم که خوبه و البته گرونه
سامسونگ هم که در حد خودش خوبه
قیمت این دو تا هم خوبه.ارزش خرید دارند.ولی خوب اعتبار سامسونگ بیشتره.نقل قول:
بازم ممنونم ازتون.
با سلام.
بهترین lcd برای اتصال به ps3 چیه میخوام 32 اینچ باشه .البته هرچی ارزون تر بهتر .
در ضمن دوستان اختلاف قیمت بانه و بندر گناوه با تهران چقدره.
سری شش سامسرویس؛ ما قاچاق را تحریم می کنیم!نقل قول:
شما اگر فروشنده شهر ت رو می خوای بگو؛ حدود 950 ـ همراه نصب و موتور الکترونیکی دیواری رایگان.
عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی ظاهرا کنتراستش از سری w سونی کمتره .درضمن من مخالف قاچاق هستم ولی نمیخوام پول مفت به سامسرویس بدم که برام تو رادیو تلویزیون تبلیغ کنه ...بعدشم 40% گرونتر بدهنقل قول:
برای سامسونگ سایت مرجه میتونه این باشه:نقل قول:
کد:http://www.lcd-tv.ir/shop/
اگه جنست مشگل دار باشه یا بشه کجا می خوای تعمیرش کنی(سام تعمیر نمی کنه)؟؛ همونطور که گفتم حدود 300 هم خدمات سام کاسبی؛ کجا می تونی این رو 600 بخری؟؛ این زمان پاسخ دهیش بهتره و سونی را هم بدون خدمات معادل سام حدود 1400 باید باشه ـ که حدود 30 درصد بالاتر سری شش با 8 اینچ بالاتر هست. یکی می گفت گناوه ارزون می دن؛ حالا ... اینچ های بالا.نقل قول:
منظورت اینه که اگه اینچش بالا تر باشه گناوه ارزونتره؟.در ضمن گناوه جنس دست دوم زیاد هست راهی داره که نو از دست دوم تشخیص داد با تشکر.
خبر ندارم یکی در مورد ابعاد بالا قیمت هایی پایین می گفت؛ شما بیشتر از من می دونی.
یعنی کس دیگه ای نبود کمک کنه.
من از گناوه خبر ندارم. ولی تفاوت قیمت بانه با تهران خیلی زیاده بویژه برای مدلهای با قیمت بالا.نقل قول:
این سایتی است که قیمتهای بانه اش به روزه: (البته سقف ماکزیمم قیمتهای اونجاست به نظر من)
کد:http://royal-sity.blogfa.com/post-1.aspx
سلام
تو بازار ایران lcd که ----T داشته باشه داریم؟
سلام
مرسی از راهنمایی دوستان.
یک پلاسما 42" گرفتم.
مدل panasonic-42pv8
full-HD نیستش.
کیفیتش هم بدک نیست نسبت به قیمتش.(1.170.000)
به پیام شماره صد و هشت:
نه!
سلام
LCD با تکنولوژی backlight LED تو بازار هست
اگه نیست، کی وارد میشه؟
بله دوست عزیزنقل قول:
از قبل عید سونی و سامسونگ وارد کردند. سری 9 سامسونگ و سری ایکس سونی (ابته به جز 40 اینچش)
فیلیپس هم فکر کنم پیدا بشه.
ممنون
ولی من 42 به پایین می خواستم
بین این دو تا مدل کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟! KLV-46Z450A or KLV-46Z450A
من قبلا نظرم این بود که A650 سامسونگ بگیرم ولی چند نفر بهم گفتند که این شرکت سامسونگ یه کارخونه تو کرج زده و قطعات رو میده به این کارخونه و اون جا تلویزیون رو می بندن میدن بازار !!!!!! ایا کسی در این مورد اطلاعی داره ؟!!!! ایا A650 به دو مدل بالایی میرسه یا نه ؟!
این ال سی دی های ال جی و سامسونگ که پشتشون زده ساخت بوسیله سامسونگ و یا ال جی الکترونیکس اکثرا مونتاژ و یا ساخت ایرانن .نقل قول:
من راجع به سونی هم پرسیدم گفتن که سونی هم تو چابهار مونتاژ میشه !!!
یه سوالی هم داشتم : فرق motion flow و response time چیه ؟! تلویزیون a650 دارای response time 4m/s هست و motion flow تلویزیون z450 200hz هست ، کدوم بهتره ؟!
خیلی ببخشیدنقل قول:
ولی فکر نمیکنم دانش مونتاژ این ال سی دی هارو داشته باشیم
سونیها اکثرا یا چین هستن و یا مالزی
و اینکه سامسونگ چون در کشورهای مختلفی خط تولید داره مثل چین برای اینکه طرفدار تولید یک کشور از محصولاتش از بقیه بیشتر نباشه ( مثلا معمولا ساخت کره از چین بیشتر طرفدار پیدا میکنه ) محل ساخت رو مشخص نمیکنننقل قول:
و فقط مینویسه made by samsung :27:
کسی از دوستان lcd tv سری 6 سامسونگ (داره)؟ چند تا سوال داشتم؟
مونتاژ lcd كه دانش نمي خواد . فقط كارخانه لازم داره و مجوز مونتاژ.
مثلا الان تمام تلويزيونهاي lcd ماديران توسط خود ماديران مونتاژ ميشه. مانيتورهاي سامسونگ هم همگي توسط سام سرويس مونتاژ ميشه. تلويزيون سامسونگ را دقيقا اطلاع ندارم ولي اگر تجهيزات مونتاژ وارد شده باشه با مجوز سامسونگ در ايران مونتاژ ميشه
بله ولی اونوقت اگه داشتی یا یک lcd سامسونگ مونتاژ سام سرویس فیلم نگاه میکردی احتمالش خیلی زیاده که رنگ آبی رو به جای سبز و قرمز رو به جای زرد و.... ببینی !!!!!!!!!!!!
شوخی کردم