آخه وقتی نه عکسی از بازی اومده نه تریلری چطوری باکس شات بیاد ؟
اون باکس شات فیکه .
فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک
Printable View
آخه وقتی نه عکسی از بازی اومده نه تریلری چطوری باکس شات بیاد ؟
اون باکس شات فیکه .
فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک
صد در صد اون باکس شات فیکه تأیید میشهنقل قول:
دوستان در مورد اون عکسه خودمم شک داشتم ولی حالا منبع رو میدم
هر کی تونست چیزی بفهمه به ما هم بگه :31:کد:http://www.vidaextra.com/2008/06/22-primeros-e-interesantes-rumores-de-call-of-duty-6
مراحل ساخت کال آف 6 تموم شده و دارن کال آف 7 رو میسازن ولی فعلا منتشر نمیکنن.
منبعی ندارم که بتونم ثابت کنم ... یعنی یه منبع معتبرهست که غیر از خودم هیچ کی باورش نمیکنه.
واسه همین من این رو گفتم حالا هر کی خواست قبول کنه و هر کسی نخواست قبول نکنه.
Ok من قبول نمی کنم.نقل قول:
وای مجید جان کلی خندیدم
آخه مگه مرض دارن Cod 6 بسازن و اعلام نکنن ؟ برای پولم که شده اعلام میکنند . منبع معتبر کی بوده که نمیتونی بگی ؟ بگو ما هم باور کنیم !
فقط نگو سی دی فروشی سر کوچمون !
منتظر عاقبت مسخره کردنت باش.نقل قول:
وای مجید جان کلی خندیدم (عاقبت کار با نرم افزار ها همینه !)
بله ، تایید میشه... اینم اضافه کنم که کار ساخت Resident Evil 6 چند سال پیش به پایان رسیده و Resident Evil 7 هم همین چند روز پیش تموم شد و Resident Evil 8 هم در نیمه کاره.نقل قول:
منتظر عاقبت مسخره کردنت باش
در ضمن ّFarcry 3 و Farcry 4 هم آماده عرضه هستند و از امروز کار ساخت Farcry 5 با DX 16 شروع شد.
پس آخر زمون شده !!!نقل قول:
فردا قيامت ميشه:31:
سلام دوستان
داستان cod4 هم تخیلی بود غیر از این بود. ایا واقعا چنین عملیاتهایی شکل گرفته بود. نه. پس تخیل بوده. روند داستانی شماره جدید هم به همین صورت که یه سری مبارزات و عملیات هایی تخیلی و ساختگی رو می سازن. دیدی که هیچ کس از cod4 ناراضی نبود.
جای این بحث ها این جا نیست دوستان . لطفا احترام هم رو نگه دارید. منم خودم 2 ماه قبل از انتشار cod 5 خبر تولید cod 6 رو داشتم.نقل قول:
خيلي ها هنوز شماره ي 4 رو تموم نكردن شماره ي 5 هم تازه منتشر شده و برگشته به دوران جنگ جهاني 2
پس حدس و گمان ها براي شماره ي 6 از همين حالا شروع شده كه ممكنه دوباره پروژه رو بدن به گروه خلاق
Infinity War كه پروژه ي 4 رو در دست داشت شايعات از آنجايي نشات ميگيره كه يكي از اعضاي Infinity War
گفته برنامه نويس ها در حال كار كردن بر روي يك بازيه علمي تخيلي هستند و جزئياتش رو در نمايشگاه E3 امسال
ميگويند اكثرا بر اين باور هستند كه اين گروه در حال كار كردن بر روي شماره ي 6 هستند كه يه چيزي تو مايه هاي
سربازان فضايي و اينجور حرفاس!!! اين طور كه معلومه Starship TrooperS هم مورد توجه بازي سازان قرار گرفته ...
منبع :
کد:http://translate.google.com/translate?prev=&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.vidaextra.com%2F2008%2F06%2F22-primeros-e-interesantes-rumores-de-call-of-duty-6&sl=es&tl=en&history_state0=
نقل قول:
بله ، تایید میشه... اینم اضافه کنم که کار ساخت Resident Evil 6 چند سال پیش به پایان رسیده و Resident Evil 7 هم همین چند روز پیش تموم شد و Resident Evil 8 هم در نیمه کاره.
در ضمن ّFarcry 3 و Farcry 4 هم آماده عرضه هستند و از امروز کار ساخت Farcry 5 با DX 16 شروع شد.
نقل قول:
مراحل ساخت کال آف 6 تموم شده و دارن کال آف 7 رو میسازن ولی فعلا منتشر نمیکنن.
منبعی ندارم که بتونم ثابت کنم ... یعنی یه منبع معتبرهست که غیر از خودم هیچ کی باورش نمیکنه.
واسه همین من این رو گفتم حالا هر کی خواست قبول کنه و هر کسی نخواست قبول نکنه.
دوستان میگم جای این حر فها این تاپیک نیست
به تاپیک زیر مراجعه کنید:
تاپیک -------->>>> شایعه !!!!!!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160900&page=42
این تاپیک شایعه ملتو جو گیر کرده ! :دي
نقل قول:
بله ، تایید میشه... اینم اضافه کنم که کار ساخت resident evil 6 چند سال پیش به پایان رسیده و resident evil 7 هم همین چند روز پیش تموم شد و resident evil 8 هم در نیمه کاره.
در ضمن ّfarcry 3 و farcry 4 هم آماده عرضه هستند و از امروز کار ساخت farcry 5 با dx 16 شروع شد.
این رو دیگه نمیشه باور کرد ... مگه میشه اینقدر جلو باشن ؟!!!
بابا به خدا همه اینایی که میگن شایعه هست . دو سه نفر اومدن شایعه پخش کردن توی نت !
مگه میشه الان Cod 6 آماده باشه ولی ندن ولی روی Cod 7 کار کنند !؟ خدایی آدم یادش میفته میخنده .
اون پست دوم که کرکر خنده بود ! Resident Evil 8 :)) وای خدا چقدر خندیدم !
مثال :
بچه ها بعد از اومدن Gta IV الان Gta V هم آماده عرضست . ولی دارند روی Gta VI و VII کار میکنند !
یکم فکر کنید . آدم میبینه نمیخنده ؟!
---
حالا مجید جان اگه شایعه نیست اون منبع معتبر رو بگو ما هم باور کنیم دیگه
لطفا بحث رو تموم کنید ... دیگه کل کل بسه ...
دوستان اون پستي كه من دادمو بخونين همراه با منبع!!!
اين بازي كلا شايعه هستش!!!
فقط يه اسمي واسه خودشون دادن بيرون!!!
ديگه بيخيال اين بحث !!! كل كل بده !!!
من کل کل نکردم . فقط خواستم بگم با اطلاعات حرف بزنید . یا اسپم نکنید !
----
نه . دقیقا شایعه نیست . بالاخره باید بیاد . چه امسال . چه سال بعد
اگه یه عکسی چیزی دیدید ما رو بی نصیب نکنید .
در ضمن کسی میدونه تقریبا کی منتشر میشه؟
به نظر من که کلا تاپیک رو جمع کنیم و بریم توی تاپیک شایعه توضیحات بدیم!!!!!!!!!!!!!!!!!
چون اصلا خود بازیش شایعه ی :دی
اونايي كه ميگن اين بازي شايعه است بهتره اين صفحه gamespot رو ببينن كه بازي رو تاييد كرده و تاريخ عرضه رو هم ساله 2009 مشخص كرده :
[HTML] http://www.gamespot.com/search.html?qs=+Call+of+Duty+%3A+Modern+Warfare+2[/HTML]
بازی شایعه نیست ولی اخباری که اینجا میدن شایعه هست به نظر من الان فقط میتونیم احتمالات رو بحث کنیم
در انتظار یکی تریلر از بازی به سر میبریم ......
میگم دیگه فکر کنم تویه این بازی همش تویه ایران و لبنان و فلسطین باید مآموریت بری.مگه قبلیش رو ندیدین؟دیگه کجا رو سالم گذاشتن؟فقط همین چند تا کشور مونده!
ولی باید خیلی جالب باشه.ای کاش زودتر بیاد
خوش باشید
احتمالا در مورد همین جنگ غزه ( یا قزه ! ) هست !!!نقل قول:
ماشالاه 4 تا ورژن واسه جنگ جهانی ساختند یدونه مدرن .
دیگه سوژه ای نمونده !!!:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسی که بالا میبینید رو آقای Robert Bowling ، مدیر انجمن Infinity Ward پخش کرده که چند نفر رو همراه خودش در حال تست بازی Cod:MW2 نشون میده . تصاویر کاملا ناواضحی رو هم از بازی در مانیتور ها میبینید .
عکس بزرگتر :
کد:http://darkzero.co.uk/asset/2009/02/modernwarfare2.jpg
منبعی چیزی...
اینطور که تو عکس دیده میشه بیشتر به همون عراق و افغانستان میخوره :31:
یکی از منابع :
لینک اصلی که Robert Bowling توش این عکس رو گذاشته هم تو لینک بالا هست !کد:http://darkzero.co.uk/game-news/first-blurry-look-at-cod-modern-warfare-2
به نظر من كه خوبه هرسال يه بازي خيلي خوب از سري كال داريم:20: ولي نسخه هاي زوج كه شركت Infinity Ward ميسازه خيلي
بهتر از نسخه هاي فرد بازي است اين نسخه 6 هم مطمعنا عالي از آب در مياد.
دقیقا:27:نقل قول:
بعد از بازی c0d 4 mw:20: اصلا از world at war خوشم نیومد:2: به این میگن cod :11:از اسمش معلومه چه بازی قولیه:31:
ولی حیف که یه والپیپری ...تریلری از بازی نیومده :((
ولی وقتی هر سال یک بازی رو بدن از ارزش های اون بازی به نظرم کم میشه.مثلا بازی رزیدنت اویل که میبینیم از نسخه 4 تا حالا 4 سال گذشته و تازه میخوان بدن.و همه دیگه طاقت ندارن.ولی یه بازی مثل فیفا برا همه عادی شده چون هر سال داره میاد.به نظرم call of duty برای این که بازیش تکراری و خسته کننده نشه نباید هی از اون نسخه بده.اینطوری بازی موفق نمیشه
درستهنقل قول:
ولی وقتی هر سال یک بازی رو بدن از ارزش های اون بازی به نظرم کم میشه.مثلا بازی رزیدنت اویل که میبینیم از نسخه 4 تا حالا 4 سال گذشته و تازه میخوان بدن.و همه دیگه طاقت ندارن.ولی یه بازی مثل فیفا برا همه عادی شده چون هر سال داره میاد.به نظرم call of duty برای این که بازیش تکراری و خسته کننده نشه نباید هی از اون نسخه بده.اینطوری بازی موفق نمیشه
مثل نید فور اسپید که هر روز نسخه جدید میدن بیرون !!!
نه اینقدر زیاد مثل مافیا یا رزیدنت ( 4 سال )
نه اینقدر کم مثل بازی نید فور اسپید ( هر روز !!! )
با نظرت موافقمنقل قول:
nfs که اینقدر نسخه بیرون داده که همه خسته شدن ازش اینو میشه از تای÷یک nfs shift هم فهمید
مافیا و اویل هم که آدمو جون به لب میکنه تا یه نسخه از بازیو بده بیرون
اما سری cod تا حالا جوری نشده که آدمو خسته منه
cod waw هم بد نبود
نه دوستان عزیز...
در حالی که نسخه فرد بازی یا همون world at war در حال ساخت بود شرکت Infinity Ward در حال ساخت این سری جدید بود پس یعنی حدود 2 سال واسه این نسخه جدید!پس بازی خوبی از اب در میاد
خب پس اگخه اينطوري باشه خيلي خوبهنقل قول:
حداقل ميدونيم با يه بازي خيلي خوب روبرو هستيم
اميدوارم كه اينطوري باشه
100% همين طور خواهد بود !!!
Infinity Ward شركتي نيست كه گاف بده و پسرفت كنه !!!
ما همگي به اين بازي اميد داريم شديد !!!
من كه خودم عاشق COD MW بودم و هستم و خواهم بود !!!!
تنها بازيي كه از بازي كردنش روي سخت ترين درجه (Vateran ) خيلي لذت بردم همين بود !!!
درسته شماره 6 مطمعنن يه بازي خيلي خوب ميشه.
Infnity Ward مسلما این بازی را بعد از پایان نسخه 4 بازی شروع کرده کرده که تا انتشار بازی زمان بسیار خوبیست برای ساخت یک شاهکار !!این نشان میده روی بازی دارن کار میکنن!!انجین و ...هم که اماده بود من مطمئنم این بازی میخکوب کننده خواهد بود!!نقل قول:
دوستان این بازی هر سری گرافیکش بهتر شده و این باعث شگفتی هست.نه مثل بعضی بازی ها پس رفت کنه.
در ضمن فکر کنم قسمت مالتی پلی بازی تغیرات زیادی داشته باشه.و خلاصه.یک بازی جون دار حسابی میشه.به نظر من نسخه 4 حقش 10 از 10 نمره بود.خیلی خوب کار شده بود گیم پلی خیلی خوبی داشت.MOD های جالب همین طور Map های جالب ولی به نظر من اگر تو این نسخه 6 قابلیتی برای اضافه کردن اصلحه برای قسمت مالی پلی درست کنن خیلی عالی میشه.جون ادم خسته میشه از اصلحه های تکراری.خلاصه یکم تنوع خوبه.