خواهشا جو رو متشنج نکنین
اگه 8510 ارزون شده چون ترفند فروشش اینه
و اگه گرون و با قیمت اولیه فروش می رفت
سامسونگ دیوانه نشده بود که ارزونش کنه
در مورد 32 گیگ هم دوست من شما مجبور نیستی که 97 رو بخری که برات استفاده ای نداشته باشه
Printable View
خواهشا جو رو متشنج نکنین
اگه 8510 ارزون شده چون ترفند فروشش اینه
و اگه گرون و با قیمت اولیه فروش می رفت
سامسونگ دیوانه نشده بود که ارزونش کنه
در مورد 32 گیگ هم دوست من شما مجبور نیستی که 97 رو بخری که برات استفاده ای نداشته باشه
:10:ای ول به نوکیا یه موج مکزیکی بیاین براش
بله ... vga 30 فریم در ثانیه س...نقل قول:
به نظر شما غیرمنطقیه ؟ یعنی نوکیا میخواد یه 8 بد بیرون بده ؟ ربطی به حکمیت نداره... ببین منظور من اینه شما هم که موافقی نوکیا میتونه 8 مگاپیکسلی بزنه . پس چرا نمیزنه ؟ این میتونه سیاست شرکت باشه حالا بهترین دلیل واسه این سیاست همونیه که بهش اشاره شد. وگرنه دیگه بر همگان آشکاره که نوکیا تو امکانات گوشی نسبت به بقیه برندها پیشروئه... میخوای یه لیستی از امکانات گوشی های امروزی بهت بدم که همشون رو اول نوکیا به کار گرفت و بعد بقیه برندها پشت سرش...نقل قول:
و جمله آخر شما هم ناقض گفته من نیست. من نگفتم در همه موارد دوربینهای با مگاپیکسل کمتر عکسهای بهتری میگیرن . گفتم اینجور موارد هم خیلی هست و من و شما هم دیدیم.
چون بدون مقایسه لطفی نداره : دینقل قول:
هیچ وقت این حرفو نزن... منم مثل تو فکر میکردم اما روز به روز داره حجم اطلاعات تولیدی توسط ما زیاد میشه و یه روزی همین 32 گیگابایت هم کمه... مثلا چه کسی فکر میکرد مموری دو گیگ یه روزی کم محسوب بشه اما الان تقریبا اینجوری شده. خصوصا در مورد حافظه نمیشه هیچ وقت گفت که زیاده چون هر چی بیشترش بهتره...نقل قول:
در ضمن دوستان توجه كنند كه حافظه 32 گيگابايي خيلي خوبه ولي تكنولوژي كاربردي حساب نميشه! چون مگه شما تو هارد گوشيت چي ممكنه بريزي كه انقدر جا بگيره؟ برنامه ها و بازيي كه روي گوشي نصب ميشن به زحمت به چند مگابايت مي رسن! عملا مي بيني كه داري پول چيزي رو ميدي كه ازش اصلا استفاده نمي كني! (مثل اين مي مونه كه بخواي با يك قاشق كل آبي كه در داخل ديگ هست رو بخوري!!!)
چرا مثلا n96 دی وی بی داره میشه گفت استفاده خاصی نداره حداقل تو ایران واسه من و شما و پول اضافی داریم بابتش میدیم.
نه عزیز!نوکیا گوشیهاش گرونتره چون مارک معتبر موبایله!برای تمام محصولات متنوع دنیا همینجوره!برای روشن شدن قضیه میشه قیمت تویوتا کمری رو با یک مدل یکسال از مثلا شرکت مرسدس بنز مثال زد!امکانات در یک سطحند ولی قیمت محصول شرکت بنز گرونتره!یا چرا راه دور بریم!2 هفته پیش من یه موتور 150 سی سی رو 300 هزار تومن گرانتر از بقیه ی موتورهای 150 سی سی توی بازار خریدم!تنها دلیل گرانتر بودنش مارک یاماهای روی موتور بود!به طور کلی شرکتهایی مثل سامسونگ و الجی در زمینه ی موبایل اعتبار شرکت نوکیا رو ندارند به همین دلیل برای مبارزه با محصولات نوکیا مجبورند قیمت گوشیهاشون رو پایین بیارن!این در حالیه که نوکیا با خیال راحت هنوز 5 مگاپیکسلی تحویل بازار میده و قیمت ان96 اش که به نظر من شکست خورده ی محضی بود با قیمت 8510 سامسونگ یکسانه و شاید هم گرونتره!!!!:46::18:8 مگاپیکسلی نوکیا هم در راهه!این 8 مگاپیکسلیش رو بده به بازار ببینم میخرید یا نه!!!والله من که دستم نمیره کوشی با دوربین 8 در حال حاضر بخرم!!به من هم ثابت شده که کاربرد امکاناتی مانند بلوتوث و دوربین گوشی در ایران 10 برابر کشورهای دیگه هست!:27::27::27::31:نقل قول:
حالا نوكيا مياد 8 هم ميزنه سال آينده.بعدش ميان ميگن ساله 2060 سوني اريكسون ميخاد گوشي 70 مگا پيكسلي بزنه ولي هنوز نوكيا تو 8 مونده.ما كه ديگه مخالفهاي نوكيا رو ميشناسيم كه ميان چي ميگن:27:
يا ميان ميگن نوكيا خجالت نميكشه اينفرارد نذاشته؟ بعدش ميگي اينفرارد ميخاي چيكار ميگن هويجوري واسه قشنگي:41:
بعدش ميگن بيا 8 مگا پيكسل كه ميخاستي.مياد ميگه برو بابا هيچي se نميشه! ميخام برم 12 مگا پيكسل بخرم 8 كيلو چنده خز شده ديگه 8مگا پيكسلي
هي بگين نوكيا نميتونه 8 بزنه و اينا.خيالتون راحت اگه نوكيا با اين 5مگا پيكسلي هاش ضرر كرده بود فروش نداشت تاحالا 20 هم داده بود.نوكيا كه داره حالشو ميبره و خوب ميفروشه حالا شماها بيايد گير بدين به 5هاي نوكيا!:31:
يادش بخير 2سال پيش بود 3250 داشتيم.ميرفتيم علاالدين ميگفتيم آقا رم 2گيگ داري؟ طرف فكش ميومد پايين.حالا الان ديگه ملت زير 4 راضي نميشن.هيچ كس بدش نمياد آرشيو موسيقي و فيلمشو همراهش داشته باشه!:21:
32 گيگ خيلي هم كاربردي هستش.باز اگه ميگفتيد ----h كاربردي نيست يه چيزي
سلام
من خودم innov8 دارم و اصلا این گوشی رو واسه ی دوربینش نخریدم و اعتقادم این هست که دوربین 5 واسه موبایل کافیه ( فعلا ) .
و خیلی دوست داشتم یه گوشی امکانات innov رو داشت و دوربینش هم 5 بود ( و البته جدید ) و اون رو میخریدم .
متاسفانه ما کاربر ها اگه ال سی دی بهتر میخوایم - اگه بازی بهتر میخوایم اگه امکانات بهتر میخوایم باید به اجبار پول مگاپیکسل های بیشتر رو هم باید بدیم چه دوست داشته باشیم و چه نداشته باشیم .
و اینکه داره نوکیا یه گوشی عالی میزنه با دوربین خوب ( 5 ) بسیار واسه من بهتره چون پول اضافی .... رو نمیدم .
ایا سامسونگ میاد یه گوشی مثل innov بده با دوربین 3.2 و قیمت 150 $ کمتر ؟ اگه این کار رومیکرد من مدل 3.2 رو میگرفتم نه 8 مگاپیکسلی رو .
شاید نوکیا میخواد در کنار گوشی های عالی با دوربین عالی , گوشی هایی عالی با دوربین معمولی بده بیرون تا کسی مجبور نباشه ....
خیلی ببخشید پس گوشی های نوکیا مانند ان78 و ان82 و ان79 و ان85 که دوربین 5 دارند بوق هستند که میگید کاشکی نوکیا گوشی با دوربین 5 بزنه که امکانات 8510 رو داشته باشه!!!شما نمونه اش همین ان82!!چی چیزی ازش میخواهید که 8510 داشته باشه و ان82 نداشته باشه؟؟؟؟چیپ گرافیکی میخواهید که داره!ساپورت ان گیج میخواهید که داره تازه سامسونگ اصلا تعطیله در زمینه ی گیم!!سنسور شتاب سنج میخواهید؟؟؟فلاش زنون میخواهید؟بهترین 5 مگاپیکسلی رو میخواهید؟؟؟؟یا همین ان85 که ال سی دی بسیار برتری داره با تمام امکانات دیگه!شما مشکلتون اینه که با نام نوکیا مشکل دارید!مطمئن باشید اگر نوکیا نامی رو نبود الان شرکتهایی مانند سامسونگ و الجی رو هم در زمینه ی موبایل نمیدیدیم یا شاید در این زمینه حضورشون کمتر میبود!!یادتون نره که نوکیا دنیای موبایل رو با گوشیهای هوشمند سری اولش متحول کرد!شاید اگر نوکیا وجود نداشت ملت بایستی با تفکرات رئیس شرکت الکاتل کلنجار برن!!!!اونوقت رقابتی برای برتر بودن وجود نمیداشت!میدونید که سیاست مسئولین الکاتل چیه؟؟؟؟تولید گوشی با امکانات سنتی و ساده!به گوشیهای اچار فرانسه اعتقادی ندارند!nokia connecting people
پست اشتباه تکراری!پاک شود!..............
1. شما انگار خوب ندیدی ! من گفتم گوشی جدید و نه گوشی هایی که 1 سال تا 6 ماهه اومدن ( n85 رو هستم ولی بقیه کمی زیاد شدن و ... )
2. اگه توجه بکنی که نمیکنی ...دی , پست من در تمجید از نوکیا بود و نه ....
در ضمن n 78 و n 82 از لحاظ کیفیت ساخت در مقابل 8510 واقعا افتضاح هستن . و نوکیا بیشتر رو مدل های شاخه سالیانش کار میکنه از لحاظ کیفیت ساخت مثل 95 یا 95 8 گیگ و گوشی مثل 78 در مقابل اینها .... چون هدف قیمت پایین تر و فروش بیشتر این گوشی هست .
پاینده نوکیا... !
داشتیم کم کم به X-Peria می گرویدیم که نوکیا این مدل رو پرده برداری کرد...
دوستان بنظرتون تا کی توی بازار ایران قیمتش بخوابه ؟ تابستون 88 میشه 500 تومن گیرش آورد ؟!!!
سلام دوستان
چرا دائما بحث دوربین رو می کنید؟
به نظر من دوربین یه امکان اشباع شدست
و باز هم به نظر من دوربین بالای 5 مگاپیکسل یرای موبایل یه خرج اضافه محسوب میشه چون هیچ وقت یه عکاس حرفه ای با موبایل عکس نمی گیریه و عکاسانی مثل من و شما هم دیگه بالای 5مگا پیکسل به حالمون فرقی نداره اگه فرق داره پس چرا موبایل می خرید برید یه دوربین دیجیتال بخرید که اصلا 12 مگاپیکسل باشه یا حتی 20!!!
شما فکر می کنید هر کدوم از برند ها نمی تونن همین الان گوشی معرفی کنند با دوربین 20 مگا پیکسل؟!!!
دیگه دوره رقابت در دوربین های عکاسی موبایل ها به سر رسیده حالا طراحی و امکانات و قابلیت هاو زیبایی که حرف اول رو میزنه و نوع رقابت رو تعیین می کنه
یا حتی کیفیت فیلم برداری یه دوربین مهم تره که باید بهتر باشه
اقایون دیگه نمیتونم...نقل قول:
در ضمن n 78 و n 82 از لحاظ کیفیت ساخت در مقابل 8510 واقعا افتضاح هستن . و نوکیا بیشتر رو مدل های شاخه سالیانش کار میکنه از لحاظ کیفیت ساخت مثل 95 یا 95 8 گیگ و گوشی مثل 78 در مقابل اینها .... چون هدف قیمت پایین تر و فروش بیشتر این گوشی هست .
1.بذارید ببینم منبع یا حداقل 4 نفر رو بیار که قاطعانه بگن کیفیت ساخت 82 به 8510 نمیرسه............
2.داداش من اگه 82 شاخ نوکیا تو 2007-2008 نبود پس میتونم بپرسم چی شاخ بوده؟؟؟(بابا هر ادمی دیگه میدونه ان 82 رو الان هیچ کدوم از برندا نمونشو ندارن اگه دارن خودت یک دونشو بگو ماهم بدونیم.....
3.الان هر 5 مگایی(بازم رفتیم تو دوربین) اومده چه از نوکیا چه از هر برندی نتونسته هنوزم مثل 82 باشه.....
یا همین جی پی اس ان 82 و78 معروفترینای نوکیا هستند تو کانکت با سرعت بالا کدوم سامسونگی میتونه رقابت کنه؟؟؟
بلاخره نوکیا نیز کم کم از خواب خرگوشی بیدار می شود و محصولات متفاوت این تولید کننده بلاخره خلاء تکرارهای یکی دو ساله این شرکت را می پوشانند یکی از جدیدنرین محصولات نوکیا که از معرفی آن تنها چند روز می گذرد Nokia N97 نام دارد که از ساختماتی کاملا متفاوت با دیگر محصولات نوکیا در این کلاس برخوردار است با ما در نگاهی کوتاه به مشخصات این محصول هیجان انگیز همراه شوید.
این به احتمال قریب به یقین یکی از دو محصول با کد نام های lvalo یا IP08 است که یکی دو هفته گذشته در معرفی محصولات احتمالی نوکیا در سال 2009 معرفی شد، محصولی که نسل آینده 5800 محسوب شده و از صفحه نمایش عریض تمام لمسی برخوردار است این گوشی زیبا دارای صفحه نمایش 3.5 اینچی با رزولوشن 640×360 پیکسل است که قادر به نمایش 16 میلیون رنگ می باشد. ابعاد گوشی 18.3-15.9×55.3×117.2 میلیمتر با وزن 150 گرم است که یک هیولای به تمام معنی ست.
N97 آمده است تا حرفی برای رقبا باقی نگذارد به همین علت علاوه بر تعبیه یک صفحه نمایش تمام لمسی 3.5 اینچی یک صفحه کلید QWERTY جانبی نیز به این دستگاه افزوده است تا تمامی کاربران را از خود راضی نگاه دارد. از تکنولوژی های موجود در صفحه نمایش گوشی می توان به سنسور تقارب برای خاموش کردن صفحه نمایش در حین صحبت کردن با گوشی، شتاب سنج داخلی برای گردش اتومانیک تصویر و تکنولوژی تشخیص دستخط اشاره کرد. اولین خبر بد برای دوستداران نوکیا این است که این گوشی همچنان از همان دوربین 5 مگاپیکسلی کارل زایس سنتی نوکیا استفاده کرده و متاسفانه خبری نیز از فلش زنون در آن نیست و فیلمبرداری VGA با 30 فریم در ثانیه حداکثر وضوحی ست که می توان از آن انتظار داشت.
کنترلرهای جانبی گوشی آنطور که از تصاویر آن بر می آید شامل شاتر دوربین و Rocker تغییر حجم صدا در سمت راست همراه با اسلایدر قفل صفحه نمایش و پورت Micro USB در سمت چپ می باشد بالای گوشی نیز محل حضور پورت 3.5 میلیمتری اتصال هدست و کلید Power دستگاه است پائین گوشی المان خاصی به چشم نمی خورد. بر بالای صفحه نمایش دوربین دوم تماس های ویدئویی سنسور تقارب، حسگر تنظیم نور صفحه و البته اسپیکر برقراری تماس جای گرفته اند و در پائین صفحه نمایش نیز کلیدهای ظاهرا لمسی برقراری و رد تماس همراه با دکمه (ظاهرا) Multimedia Key دیده می شود. اولین نکته منفی در این قسمت عدم حضور کلید D-Pad در ابن مچموعه است. با گشودن دستگاه رو به سمت راست صفحه کلید QWERTY آن با یک شیب ملایم نسبت به بدنه که آن را مناسب کارکرد بروی سطوح صاف می نماید، ظاهر می شود که یک نمونه نسبتا کوچک سه ردیفه و 33 کلیدی است که کلید D-Pad احتمالا لمسی دستگاه را در سمت چپ خود می بیند. نکته منفی در رابطه با کلیدهای این قسمت ترتیب افقی کلیدهای عددی ست که البته بدلیل سه ردیفه بودن این صفحه کلید امکان چینش این کلیدها به فرم استاندارد همیشگی وجود ندارد.
سیستم عامل بکار گرفته شده در N97 مشابه نمونه موجود در 5800 و از نوع Symbian OS v9.4 می باشد که اینترفیس لمسی با آیکون های درشت و بسیار مناسب برای کارکرد با دست را در اختیار کاربر قرار می دهد. پردازنده استفاده شده در این مدل همچنان مشخص نگردیده است اما حافظه داخلی آن بر طبق همان جدول معرفی محصولات که قبلا گفتیم 32 گیگابایت است که بکمک کارت حافظه Micro SD تا 16 گیگابایت دیگر قابل افزایش است. راه های ارتباطی N97 در قیاس با 5800 هیچ تغییری نکرده است و در اینجا نیز علاوه بر چهار فرکانس GSM همراه با HSDPA در ارتباطات تلفنی، از EDGE، HSCSD، GPRS و 3G تا سقف سرعت 3.6Mbps در ارتباطات پرسرعت تحت شبکه پشتیبانی می گردد. Wi-Fi همراه با بلوتوث نسخه 2.0 ارتباطات بی سیم را در گوشی برقرار می کنند و پورت Micro USB نیز برای ارتباطات سیمی کاربرد دارد. دیگر موارد سخت افزاری دستگاه نیز در مقایسه با 5800 تغییری را نشان نمی دهد و از گیرنده داخلی GPS با پشتیبانی از A-GPS و نرم افزار Nokia Maps 2.0 Touch همراه با اسپیکرهای استریو و خروجی TV در آن استفاده شده است. دیگر مشخصات اصلی N97 پشتیبانی از Flash Lite 3.0 و قطب نمای داخلی ست.
این گوشی زیبا قرار است تا سه ماهه دوم سال 2009 در دو رنگ قهوه ای و سفید و با قیمتی در حدود 550 یورو به بازار ارائه شود
Writeage.com
خداییش نمیتونه.... من هم n78 هم n82 رو تست کردم سرعت اتصالشون فوق العاده س... در هوای ابری و بارونی n78 در عرض کمتر از 15 ثانیه اونم تو اتاق کانکت شد.نقل قول:
یا همین جی پی اس ان 82 و78 معروفترینای نوکیا هستند تو کانکت با سرعت بالا کدوم سامسونگی میتونه رقابت کنه؟؟؟
بسیار خوشحالم که نوکیا 97 رو با دوربین 8 نداد بیرون
چون قیمتش بالا می رفت و بی خودی گرون میشد (و تعداد کمتری اونو می تونستن بخرن)
هر کی دوربین 8 می خواد می تونه بره کمرا فون بخره نه اسمارت فون تاچ سیمبین
سلام به همه بروبچ نوكيا
خيلي خوشحالم كه يه گوشي شاخ ديگه هم معرفي شد !! (باور كنيد به اندازه معرفي شدن يه گوشي اس اي كه طرفدارشم خوشحال شدم:دي)
گوشي خشكلي هست ولي واقعآ كيبوردش زشته
32 گيگ حافظه تركونده :o
اي كاش حداقل يه فلش زنون داشت (بابا همين 5 هم خوب بود ولي با زنون)
سي پي يو و رمش چنده ؟؟
راستي عنوان تاپيك رو هم عوض كنيد !!اين 3ومين گوشي تاچ نوكياست
1 . 7710
2 . 5800
3 . ن97
مرسي !!!
اولین گوشی تاچ سری n !نقل قول:
تفاوت 5800 رو با اين گوشي ببنيد معلوم ميشه چرا 5800 اينقدر ارزونه.نوكيا با 5800 نشون داد كه ميشه گوشي تاچ ارزون هم ساخت و با n97 ثابت كرد كه هنوز هم ميتونه بهترين ها روز بزنه
اف ام ترنسميتر نداره ها راستي!!!
فكر كنم به زودي نسل جديد E9x هم بياد با صفحه لمسي.چه شود!
تا یک سال و نیم پیش داشتیم با 3310 snake بازی میکردیم حالا داریم دعوا میکنیم چرا دوربین 8 مگاپیکسلی نیست چرا 5 مگاپیکسلیه ای بابا!!!
من هنوز مشکوکم...ولی احتمال 80٪ داره...:46:نقل قول:
fm transmiitter نداره چون واقعا چیز بیخودیه وقتی که a2dp بلوتوث وجود داشته باشه!در عوض RDS رادیو رو داره که به نظر من بسیار بیشتر بدرد میخوره!!!ورژن فلش لایت هم 3 هست!همه چیزش به روزه!!بهترین ال سی دی بازار رو احتمالا خواهد داشت مگر اینکه ویندوز موبایل ساپورت 16 میلیون کالر رو بتونه تا اون موقع داشته باشه و یا اپل یه گوشی 16 میلیون کالری با رزولوشن بیشتر نسبت به ال سی دی ان97 بده بیرون!!!nokia coonecting people
:18: امین تو دیگه چرا؟ من اگه تو پیکان 57 گوجه ای سوسکی با لاستیک دورسفید و... پسر عموم بشینم ...بلوتوث به چه درد میخوره؟ :31:ولی رادیو رو هم دارند...ضمنا" واسه بلوتوث هم همه ضبط ها که ساپورتش نمیکنن...:46:نقل قول:
من خودم هر 2 اینها رو داشتم دیگه واسه چی باید سایتی اینو به من بگه .نقل قول:
.بذارید ببینم منبع یا حداقل 4 نفر رو بیار که قاطعانه بگن کیفیت ساخت 82 به 8510 نمیرسه............
میتونی از کسایی که با 8510 و 82 کار کردن هم بپرسی .
بگذریم ....
گفته شده به احتمال زیاد این گوشی در ماه ژوئن ارائه خواهد شد که همون خرداد خودمون خواهد بود .
واقعا تبریک باید گفت به نوکیا ... مطمئن باشید بازار تاچ رو سه سوت قبضه میکنه !
بیاد اگر بشه زیر 500 می خرمش !
سلام دوست عزیزنقل قول:
هرچند جاش اینجا نیست ولی باید خدمتتون بگم من با i8510 کار کردم و هم با ان 82
ان 82 کیفیت ساخت بالایی داره وا ینکه
می بینید میگن i8510 کیفیت ساختش از ان 82 بالاتره دلیلش نوع بدنش هست که حالت فلزی داره
که البته خود این یکسری خوبی داره و یکسری بدی
جنس بدنه ان 82 از پلاستیک هست ولی کاملا جنس خوب و معقولانه ای داره.
بازم از شماجناب ravani_13عذر می خوام که همچین حرفی رو تو این تاپیکی زدم.
به نظر من این گوشی از نظر ابعاد وضعیت خوبی نداره.یک مقدار کلفته و تو جیب سخت جا میشه.
بهترین گوشی تاچ با صفحه بزرگ از نظر ابعاد هنوز هم به نظر من آیفونه.
راستی چرا نوکیا تاچ هایی که میزنه صفحش عرض کمی داره؟
یونس جان فکر نکنم داشته باشه...نقل قول:
اتفاقا اف ام ترنسمیتر یکی از پرکاربردترین امکانات n78 که من شخصا خیلی ازش استفاده میکنم. اینم یکی از اون امکاناتی که گفتم نوکیا استارتش رو میزنه و از فردا میبینی بقیه برندها هم پشت سر نوکیا به صف میشن.نقل قول:
ببخشید ولی a2dp چه ربطی به اف ام ترنسمیتر داره ؟ با اون میشه از هندزفری بلوتوث استریو استفاده کرد که هم گرونه و هم خیلی کم... اما رادیو اف ام دیگه چیزیه که همه جا میشه پیدا کرد...
نوکیا داره رو استاندارد واید کار میکنه....نقل قول:
به نظر من این گوشی از نظر ابعاد وضعیت خوبی نداره.یک مقدار کلفته و تو جیب سخت جا میشه.
بهترین گوشی تاچ با صفحه بزرگ از نظر ابعاد هنوز هم به نظر من آیفونه.
راستی چرا نوکیا تاچ هایی که میزنه صفحش عرض کمی داره؟
ببینم tv هم داره؟
تو مشخصاتش چیزی ننوشته ولی این عکسه چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به احتمال قوی تلویزیون اینترنتی هست...:46:نقل قول:
این گوشی امکاناتش واقعا عالیه و حرفی برای گفتن نداره. ولی دو تا مشکل داره:
1:خیلی کت و کلفته و تو جیب گذاشتنش معلومه که راحت نیست.
2:این گوشی نمیتونه مثل سریهای n قبلی نوکیا فروش داشته باشه چون به فرض همین n82 رو هم افراد مسن به راحتی میتونند استفاده کنند و هم اونهایی که با امکانات گوشی استفاده میکنند براحتی ازش استفاده میکنند ولی n97 خوراکه کسانی هست که واقعا میخواهند از همه امکانات گوشی استفاده کنند و از حالت کشویی با این مدل خوششان میاد.مثلا برای افراد مسن اگه n97 رو نشون بدی ممکنه از این نوع حالت کشویی خوششون نیاد و در ضمن بزرگی گوشی هم یکی از دلایلی باشه که از خریدنش منصرف بشند.
درسته در ضمن کسی که گوشی بیزینسی می خره که نمی ذاره تو جیبش. اونم با این ال سی دیه بزرگ.نقل قول:
اینها مهم نیست! الآن N73 من بعد از آخرین آپدیت هم برنامه ی MAPS روش هست و هم Mobile TV که نمی دونم هدف گسترش دهندگان چی بوده! روی هر کدوم هم که جهت باز شدن کلیک می کنم درخواست روشن شدن بلوتوث و بعد هم شروع به جستجوی دستگاه مورد نظر برنامه می کنه!نقل قول:
====
ولی واقعا گوشی عالی هست بعد از مدت ها نوکیا گوشی زد که همه چیز را در یکجا داره،همیشه از رابط گرافیکی سیستم های نوکیا ناراضی بودم ولی این واقعا غوغاست.
میشه بگید کجا میزاره؟؟؟نقل قول:
چون تو کیف که نمیشه پس کجا..........:5:
آویزون میکنه به گردنش دیگه :دی :31:!نقل قول:
:27::27::27::31:اگه نوکیا یه کلید چند جهته واسش می ذاشت که برای بازیهای انگیج خیلی عالی میشد میتونست به عنوان کنسول هم رو فروشش حساب باز کنه
اره....
ولی همین کلیدش جون شمت چپه به نظرم یه مقدار ازار دهندست...