چه وانت تو نیسانی کردی !!!
نقل قول:
ولی این روش ها به کار من نمیاد!
اینهو اینه که یه شونصد کیلو شلغم و پیاز رو با هم یوهویی بریزی تو وانت بعد دوباره از تو این وانت بریزی تو یکی دیگه
چه شلغمی چه پیازی نکنه می خواهی بگی ویندوز شلغمه ؟ ( به دور از چشم ultimator جان :11: )
اگه کارت جوری است که دخل ویندوز رو دو سه روزه می آره بهترین گزینه همین کاری بود که من گفتم یعنی یک کپی از ویندوز بگیری و حال کنی در غیره این صورت حق با شماست ( سالی یک ویندوز نصب کردن ارزش کپی کردن رو نداره )
نقل قول:
من رو نظمه این چیزا خیلی حساسم
بر منکرش لعنت ولی نظم زیادی هم معایبی داره ها ! :19:
نقل قول:
تازه من همه ی برنامه ها رو دوباره نصب نمیکنم
برنامه های حجیم یا پرکاربرد مثله فتوشاپ و .. روی یه درایوه دیگه هستن
من قبلا این کار رو می کردم ولی بیشتر برنامه ها با ریجیستر ویندوز کار می کنند پس نصب برنامه در مسیر دیگه فکر نکنم زیاد کمک کنه :18:
اگه زیاد اهل خراب کاری و این جور چیزها هستی بهتر است که بری تو کار کپی ویندوز .:31:
مثلا من قبلا زیاد تو یاهو مسنجر می جنگیدم و کلا برنامه هایی که نصب می کردم و یا از اینترنت می گرفتم در عرض دو سه روزه دخل ویندوز رو می آورد و بیچاره کامپیوتر اشکش در می آمد تا ویندوز رو لود کنه . :18:
یا مثلا بچه ها فایل های مخربی رو برای همدیگه ارسال می کردن و کلی حال گیری بود اوایل کار برای من خیلی سخت بود که دو سه روز یک بار ویندوز رو با کل برنامه دوباره نصب کنم رفتم سراغ برنامه ولی برای من که افاقه نکرد و به صورت دستی از ویندوز کپی کرفتم و زیپش کردم و حالا فقط کافیست که ویندوز کمی من من کنه در عرض کمتر از 10 دقیقه یک ویندوز پاک و سالم به همراه تمام برنامه های مورد نیازم رو دارم.
شما استفاده نکردید وگر نه می گرفتید که من چی می گم البته شما زیاد با ویندوز و یا برنامه های دیگه ای کار نمی کنید برای همین هم است که شما یک ویندوز نصب می کنید و یک سال بعد اگه خدایی نکرده خراب بشه دوباره ویندوز نصب می کنید
کپی گرفتم از ویندوز در حالت کلی برای دوستانی خوب است که در کمترین زمان ویندوزشون می پره و حوصله نصب ویندوز رو ندارن ( نصب کردن خود ویندوز - نصب کارت گرافیکی - مودم - کارت TV - چاپکر- برنامه های کاربردی مانند آفیس - دلفی - ومپ - آنتی ویروس و.... وای خدای من چه قدر طول می گشه همه این ها رو با حوصله نصب کنم !؟!؟! هر چی باشه کمتر از 10 دقیقه نخواهد بود من که کلا رازی هستم ) :10: